ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

miercuri, 28 iulie 2021

Extra 12: Prezentare generală a extratereștrilor cu aspect uman și a agendelor acestora

 


Prezentare generală a extratereștrilor cu aspect uman și a agendelor acestora

În acest al patrulea interviu cu Dr. Michael Salla pe Exopolitics Today, Elena Danaan oferă o imagine de ansamblu asupra originilor, istoriei și alianțelor diferiților extraterestri cu aspect uman, în legătură cu istoria recentă a Pământului. Ea explică modul în care diferiți extratereștri umani din Aldebaran și Alcyone (pleiadieni rebeli) au interacționat cu Germania nazistă și cu extraterestrii Draco Reptilian în stabilirea bazelor în Antarctica, Luna și Marte.

Elena discută în continuare legătura misterioasă dintre faimosul scoutcraft venusian al lui George Adamski și ambarcațiunile farfurioare zburătoare Haunebu din Germania nazistă și despre modul în care membrii Flotei Întunecate ar pretinde că sunt venusieni atunci când se întâlnesc cu contacte umane.

Discuția acoperă, de asemenea, eliberarea recentă a Lunii de către Federația Galactică a Lumilor și modul în care aceasta a fost predată oamenilor pentru a-și determina destinul. Anunțurile oficiale recente ale diferitelor agenții spațiale naționale că oamenii se vor întoarce pe Lună începând cu 2024 sunt discutate în legătură cu aceste evoluții exopolitice recente și rapoarte anterioare că oamenilor li sa spus să părăsească Luna în 1972.

Urmăriți Interviu pe Rumble sau YouTube

 

Rezumatul istoriei și originilor extraterestrilor cu aspect uman care au interacționat cu evoluția umanității este reprezentat în următoarea diagramă extrasă din cartea Elenei, Un cadou de la stele: contacte extraterestre și ghidul raselor străine (2020).

Copyright Elena Danaan 2021

Mai multe interviuri cu Elena Danaan

PS: Traducere făcută cu Google Translate.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !
Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Sursa : https://exopolitics.org/overview-of-human-looking-extraterrestrials-their-agendas/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...