ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 22 iunie 2017

PICĂTURI DE ADEVĂR (2): ORIGINEA


  Bun găsit la al doilea film documentar bazat pe cartea „Cosmogeneza creației“ scrisă de Morfeo de Gea și ce face parte din colecția Dincolo de Aparențe.
  Când omul privește stelele și acestea îl privesc pe el. Cât timp te-am căutat, de câte ori m-am simțit descurajat și învins... Nu locuim aceeași casă... dar știu că, căutarea mea cu tine s-a terminat.
  Am găsit originea existenței mele, am găsit răspunsurile la întrebările eterne ale omului. De ce această lume a fost creată ? De ce ne aflăm în ea ?
  O mare școală, acoperită de o mantie de stele... în care azi, am recuperat libertatea de care uitasem... în care azi, simt Anarhia ființei curgând prin mine... și totul datorită că am cunoscut alte lumi, datorită căreia ușor am ajuns să înțeleg,  așa cum este sus, tot așa este și jos.
  Informația te înconjoară, te caută, se află în tine, dar nimeni în afară de tine va putea să răspundă la aceste întrebări, pentru a o obține, va trebui să crezi în magie, va trebui să întorci spatele credințelor tale. Astfel vei constata că nimic nu este ceea ce pareEliberează-te de sforile care te țin legată, depărtează-te de vălurile care te orbesc.

         Eliberează-te ... și, în acest mod, îi vei elibera.   -Nu trebuie să transformi în dogmă toată informația pe care o recepționezi, trebuie să gândești în termeni cuantici.
  -Trebuie să procesez informația în mod cuantic, de parcă aș fi un computer ?
  -Chiar crezi că nu ești ?
  -Ființa umană, aceasta pe care o cunoști ca unitate de carbon, filtrează informația pe care o recepționează, adaptând-o conform paradigmelor și arhetipurilor care o influențează și într-un final, rămâne numai cu acea parte a informației, pe care centrul intelectual și emoțional  reușește să o rețină, în ceea ce cunoști ca memorie.
  -Trebuie să știi că gândirea cuantică nu fractalizează, nici filtrează informația, nu lucrează cu date ... așa cum le cunoaștem, ci lucrează cu energii, ... totul este energie. Dacă ai proceda în acest mod, ai procesa tot ce observi.
  -Când gândești în mod cuantic, tu nu filtrezi, adaptând unui limbaj de imagini și sunete. O amintire din trecut, viitor sau prezent, este considerată energie pură, conținând toată  informația necesară, fără posibilitate de manipulare.
  Suntem scântei divine, Monade, Ființe... Acei numiți Karvidicos, aflați în al patrulea braț al fiecărei galaxii. Ne tragem din Do, Tatăl cu care am fost mereu ... și din mama noastră, Geea.
Acest braț este separat în 12 zone, 9 sectoare... care, deși nu se reflectă în această realitate,  sunt percepute ca și casele zodiacale... Deși limitată și incompletă, se poate avea o viziune mărginită asupra tiparului existenței noastre, cu ajutorul hărții astrale natale.
  Planetele îți vor spune cum ești, distribuite acolo unde firmamentul a desenat începutul drumului tău. Natura impregnată de conștiința ta. Velele navei tale, energiile esenței tale care în începuturile tale însăți vor fi motorul căutării tale...
   A crea cu Soarele... a gândi cu Mercur... a transforma cu Pluto... a elibera cu Uranus... a necesita cu Saturn... Mișcări stelare care ... din conștiința cosmică, îți vor susura modul de a Iubi, îți vor susura modul de a Aminti.
   Irosind o viață... este să nu ți-o amintești și să o simți, înseamnă să o trăiești.
Și este când respirăm pentru prima dată, când firmamentul se oprește și îți pictează esența ta cu energiile de care vei avea nevoie, pentru a simți și parcurge tiparul existenței, a unei întregi vieți.
   Cum să plângi fără durere, cum să râzi fără bucurie și cum să iubești fără singurătate ?
   În momentul concepției, ne este oferită o șansă și este marcată poziția în spațiu unde Ființa stabilește o legătură și se conectează avatarul.
   La naștere ne este oferită o misiune, iar asta va marca sectorul Ființei. La final, totul pare să fie un dans de energii aflate în mișcare, care nu stagnează niciodată. Ne revigorează și ne călăuzesc, constant, în infinite combinații. A transforma... a simți și a expresa prin intermediul energiilor, împreună cu tot firmamentul.
    Acest film accesibil publicului prin Vimeo și YouTube, în principalele limbi de circulație internațională (unele traduceri pe acolo sunt superficiale, aici ne-am străduit să traducem, cât mai exact posibil) în sincronizare cu prezentarea lui Mayodel68 în Denia, Alicante, Spania, finalizând astfel o octavă începută de evenimentul lui Mijas Costa, și începând propria octavă de proiecție, care va parcurge planeta, extinzând conștiințe și deschizând drumuri pentru ca arhetipul dragonului să se impună definitiv creând o nouă GEEA.     Bucurați-vă de film și răspândiți-l în cele patru zări. „Așa este și Așa va fi !!

 Vizionare Plăcută!     Linkuri alternative  ...   AICI 1

 Nu mă credeți, Nu credeți ceea ce spun, Nu credeți ceea ce se spune! Căutați, cercetați, investigați, analizați, discerneți și credeți-vă pe voi înșivă!    

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                        Paul Marian

  Această postare este o traducere din DDLA TV   http://detrasdeloaparente.blogspot.com.ar/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...