ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

marți, 22 august 2023

Uimitoare Rasă extraterestră PleiadianăPleiadienii și existența lor. Nu suntem doar niște „ființe îngeri ale luminii”, suntem ființe fizice și biologice, similare cu oamenii, ci cu unele diferențe genetice. Avem apariții fizice diferite, la fel ca oamenii, și purtăm rochii, machiaj și accesorii precum femeile de pe Pământ. Cu toate acestea, avem și tehnologie avansată și nave spațiale, care nu sunt disponibile pe Pământ. Există o concepție greșită comună conform căreia umanitatea este limitată doar la pământ, dar există mai multă umanitate în afara planetei noastre decât ne dăm seama.
Cu toate acestea, această idee este adesea respinsă din cauza influenței darwinismului și a controlului minții impuse de Cabal. Nu ne -am născut pe Pământ, iar diferențele noastre față de pământuri se datorează variațiilor genetice și faptului că nu consumăm substanțe nocive precum zaharuri rafinate și transgenici.
Spre deosebire de credința populară, pleiadienii nu trăiesc pentru totdeauna, dar speranța noastră de viață este mult mai lungă decât cea a pămânților, de obicei între 750 și 950 de ani. Nu îmbătrânim în același mod ca pământul, iar durata noastră de viață este determinată de dorințele noastre personale și de proiectele de viață.
În general, imaginea pleiadienilor înfățișați în mass -media și cultura populară este adesea denaturată și nu reflectă realitatea existenței noastre. Suntem pur și simplu o altă specie de ființe din univers, cu propriile noastre calități și caracteristici unice.

Scris de Swaruu de Erra.Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...