ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

vineri, 6 martie 2020

PK : Progrese Moderne datorate Tehnologiei Extraterestre


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe George Noory  și invitat pe Emery Smith. 
    Pe durata timpului său  în cadrul programelor compartimentate cu acces special, Emery a lucrat cu tehnologie extraterestră avansată și materiale exotice recuperate din navele extraterestre prăbușite. El descrie diferite dispozitive bazate pe frecvență și tehnologii asistate de conștiință, care erau parte integrantă din vehiculele extraterestre. Multe dintre aceste nave trăiau ca ființe în sine, formate în spațiu cu sunet, bazate pe codul genetic al pilotului. Pe măsură ce marile corporații continuă să găsească noi utilizări pentru această tehnologie, o parte din ea își crează drum în utilizarea cotidiană ca noi materiale și dispozitive.    
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. 

    Progrese Moderne datorate Tehnologiei ET

    La Dezvăluirea Cosmică, noi am auzit de toate tipurile de tehnologii ET de la prietenul nostru Emery Smith, dar astăzi, el va vorbi cu noi despre diferite tipuri de dispozitive ET.
Emery, bine-ai revenit.
 Mulțumesc că m-ați invitat, George.
    Acum, când eu aud de dispozitive ET, eu mă gândesc la Star Trek și la bagheta aceea pe care o avea doctorița. Despre ce vorbim aici?
 Ei bine aceea este parte dintr-un dispozitiv cu frecvențe, care de fapt a reușit să iasă în folosința civilă din curentul principal, se numește SCENAR, energie Cosmodică. Și ceea ce face, este capabil ca și o mașinărie Rife, să folosească frecvențe să echilibreze celulele noastre și de asemenea să comunice cu celulele să meargă într-o zonă a corpului, să repare o zonă, să vindece un os și chestii de acest gen. Acestea sunt o grămadă din chestiile de inginerie inversă, ce au fost găsite cu foarte mulți ani în urmă și le-au perfecționat astăzi, făcându-le publice.
    Ce fel de alte dispozitive ai văzut tu?
 Ei bine, cel mai fascinant lucru care a fost descoperit, de care eu sunt fascinat, este tipul de materiale pe care noi le-am recuperat de la aceste situri, deoarece materialele erau ceea ce ar fi devenit mai târziu ceva ce era folosit cum ar fi fibra de carbon și lucruri pentru a face vesta anti-glonț ...
    Acum, cum le recuperați de la situri? Situri de prăbușire?
 Da, de la locuri de prăbușire.
    Așa.
 Noi eram câteva echipe de recuperare pentru motive medicale, dar erau de asemenea erau și alte lucruri care se aflau aici, în aceste locuri. Cum ar fi: metale lichide și diferite tipuri de substanțe și chimicale, pe care noi pur și simplu nu le avem aici pe Pământ. Iar acelea sunt toate folosite, de asemenea, în tehnologia ET. Și ei au instrumente. Nu plutește totul pur și simplu în aer. Ei au unelte speciale, care sunt în mare parte, energetice.
    Și asta este interesant.
 Tu ai putea vedea ceva ce arată exact ca o piatră în formă de ou pe care ai găsi-o într-una din drumețiile tale, dar nu este, ci este de fapt un dispozitiv ce emite o energie ce-ți poate repara nava, să zicem. Ei folosesc de asemenea o mulțime de cristale la bordul navelor lor,  ceea ce este foarte interesant, de asemenea. Deci aceste chestii sunt aduse înapoi și inginerite invers, în foarte multe tipuri de chestii.
    Sunt acelea același tip de cristale, ca cele pe care le avem noi pe această planetă acum?
 Sunt foarte similare, dar categoric arată ca și cum ar fi mai crescute în laborator deoarece erau așa de strălucitoare și aveau multe tăieturi diferite. Diferite de ceea ce vedem aici și bineînțeles, culorile erau extraordinare diferite de orice alt cristal, pe care l-am văzut aici pe Pământ. Iar unele din ele sunt poate de 3 - 6 metri lungime, rectangulare, și sunt podeaua sau ca podeaua navei, și coboară în jos ca un triunghi așezat invers. Este o sursă de putere și este ca un hard disk, așa că de fapt, poate înregistra și chiar poate alimenta nava, după cum au aflat și emite tot felul de frecvențe diferite și într-un fel este viu în propriul spectru.
 Cristalele în sine, au multe capabilități. Depinde de scopul pentru care sunt folosite  cristalele, ce fel de lumină treci prin ele, cu ce fel de laser inscripționezi informația în acesta ... așa ... Cristalele chiar au capacitatea de a deveni arme cu raze energetice, dar și să vindece, iar ET, evident, știu despre cristale, deoarece o grămadă din tehnologiile lor au cristale în ele ... Priviți televizoarele noastre, la primele televizoare, radiourile, care au un ...
    Tranzistor cu cristal ...
 Emery: Da, este un cristal ...
    George: Este un punct bun. Deci ... cum de știm noi asta? Când tu auzi cuvântul și fraza „tehnologie inteligentă”, ce înseamnă asta pentru tine?
 Ei bine, pentru mine este o tehnologie asistată conștient.
    Ce este asta?
 Asta este ... ei bine, majoritatea lucrurilor lor, fie că era vorba de o unealtă sau de o armă sau o navă, toate sunt asistate de conștiința Ta, deci prin telepatie tu chiar poți activa ceva sau prin imprimarea bio-identică al constituției genetice a acelui ET, se activează.
    Este ca și cum ți-ai porni mașina folosind conștiința ta, dacă ar fi cablată corect?
 Sau să-ți detecteze frecvența energiei ADN-ului tău, căci toată lumea are o frecvență diferită a ADN-ului, ca o amprentă a degetului. Iar acum ADN-ul energetic al tuturor este înregistrat pe planetă, în principiu. Deci identificând această persoană, ca fiind cea căreia îi aparține această navă și doar oamenii care sunt înregistrați cu frecvența lor, pot zbura cu această navă.
    Care este tipul de tehnologii inteligente, pe care le au ei?
 Ei bine, știți, așa cum am spus, unele din cele mai impresionante a fost că toate erau asistate de conștiință. Iar motivul pentru care eu am fost dus la câteva dintre aceste proiecte  deoarece din moment ce eu lucram cu niște mostre de țesuturi, aș spune, asta se lega de o navă, pe care eu nici măcar nu știam că o aveau, în același sector, aș spune, unde lucram eu, iar ei doreau ca eu să iau mostre ale navei ... și asta a fost ... pentru mine, la acea vreme, a fost ... știți, eu nu pun întrebări și am fost escortat către un hangar uriaș, iar aici era această navă și era un tip de navă foarte cărnos, iar nava, evident, era vie, iar a lua mostre din această navă și comparându-le cu mostrele de țesut pe care le aveam, și era exact același ADN.
 Deci ceea ce înțelegeam eu, este că persoana care avea această navă făcuse această navă din același ADN genetic, și am aflat mai târziu că ei formau aceste nave prin  frecvență, iar asta înseamnă, știți, că există mereu un sunet înainte de formă deci tu poți crea orice în spațiu,  folosind frecvența și constituția ADN-ului genetic.
 Deci acesta este unul dintre cele mai profunde lucruri, pe care le-am văzut vreodată în viața mea și există de asemenea ... compartimente, în această navă, iar nava avea unelte acolo, acestea arătau ca niște instrumente, aș spune, cu un aspect foarte ciudat și organic. Totul arăta mereu ca vre-un fel de rocă sau piatră, dar dacă băgai ceva impedanță electrică  în acestea, utilizând țesutul, acestea ar fi făcut ceva.
    Ce-ar fi făcut?
 Ei bine, ar fi luminat sau explodat sau ar fi putut să ... noi nu știm. Așa că aceste lucruri erau duse în niște locuri foarte securizate, sigilate în vid, protejate armat ...
    Deci tu nu știai pentru ce erau folosite echipamentele.
 Nu, dar noi le testam în aceste recipiente pentru bombe, aceste recipiente ce te puteau proteja dacă ar fi explodat sau dacă ar fi făcut ceva ce să ne rănească. Iar ei ar fi măsurat cu mulți senzori din această unitate, acest tip special ce arăta ca o cameră hiperbarică uriașă, o chestie gigantică ovală cu niște portaluri din sticlă foarte mici și foloseau arme robotice din afară și chestii pentru ...
    George: Tu puteai pune mâinile în interior așa.
 Nu, nu-ți puneai mâinile, ci operai din afara recipientului și este cumva asemănător cu operațiile de astăzi, dacă ai auzit, despre ...
    George: Chirurgie robotică.
 Emery: Da, și poți fi un chirurg ...
    George: Da și tu poți să faci o incizie ...
 Corect și tu poți fi aici în SUA și să operezi pe cineva în Dubai.
    George: Este electronic.
 Emery: Deci exact așa, dar noi o făceam într-un mod protejat și unele dintre aceste  dispozitive emiteau o lumină strălucitoare iar noi nu știam ce era, dar ceea ce a fost interesant era că totul avea legătură fotonică, legătură cu lumina, iar aceste nave, după cum văd mulți oameni în aer, emit aceste lumini colorate interesante ca de curcubeu, și o mulțime dintre aceste instrumente și chestii care se aflau pe aceste nave, ar fi făcut aceleași lucruri imediat ce erau activate cu ADN-ul, iar atunci aceste lucruri ar fi fost oferite diferitelor compartimente și ar fi fost studiate pentru ani și ani de zile.
 Iar uneori, dacă nu am fi putut să ne dăm seama, noi avem spioni în alte locuri, la Vatican și în alte zone de pe planetă, unde se fac lucruri asemănătoare iar când noi știm că ei au ceva similar cu asta, noi facem cumva un schimb - comerț, din moment ce ei deja și-au dat seama, poate.
 Deci noi am fi fost trimiși acolo pentru a colecta un alt specimen sau să citim informațiile lor, ceea ce ei deja predau de 5 sau 10 ani, chiar dacă noi tocmai am primit-o în sistemul nostru, iar acesta a fost un alt lucru uimitor. Deci o mulțime dintre aceste instrumente care se aflau acolo, erau de fapt chei pentru anumite lucruri, pentru a deschide anumite lucruri pe care ei le-au descoperit.
 A existat sunet la unele dintre aceste chestii, când erau activate, ceea ce a fost interesant, iar noi avem oameni speciali acolo doar pentru a măsura lumina și frecvențele, oameni de știință care doar asta fac și le compară cu alte baze de date din jurul planetei, ceea ce a fost foarte interesant ... dar eu nu am ajuns niciodată să apuc un dispozitiv și să-l utilizez. Eu am fost capabil doar să-l văd.
    Dar tu ești un expert în țesuturi, nu?
 Da.
    De ce te implicau pe tine cu aceste dispozitive?
 Deoarece eu trebuia să recoltez un țesut, de obicei din ambele ... dispozitivele nu ar fi funcționat decât dacă țesuturile navei și țesuturile de la persoana care avea nava, erau împreună.
 Emery: Deci ...
    George: Serios?
 Da, iar asta activa aceste chestii. Iar apoi am aflat că nava singură, imediat ce luam una dintre aceste bucăți de dispozitive despre care noi știam că sunt inofensive, dar nu știam ce făceau, noi le-am scos din navă și departe de navă și am folosit țesutul la o distanță suficient de mare și încă ar fi funcționat, dar dacă ai fi mers prea departe de navă, nu s-ar fi activat.
 Deci exista un fel de câmp energetic, pe care ei încercau să-l înțeleagă.
    Ce este acela?
 Este o energie BlueTooth, este o frecvență, sunt fotoni, căci noi nu vedem nimic? Dar cumva nava știe că această bucată de echipament, este acum la această distanță, deși din punct de vedere genetic este încă străbătută de impedanța electrică, pentru ca celulele să fie active, și nu funcționează.
    Aceste dispozitive, Emery, ar fi funcționat vreodată pe cont propriu? Ele începeau pur și simplu să facă ceva?
 Absolut, unele dispozitive începeau să vindece nava, unde nava poate că avea o tăietură, așa că imaginați-vă o grămadă de pietricele mergând deasupra unei zone încercând s-o  peticească și lucrând pe cont propriu, într-o manieră ne-amenințătoare, cu lumini frumoase, doar un spectacol uimitor de lumină și frecvențe. Iar noi nu făceam nimic, ci doar observam și priveam, deoarece poate persoana nu este în navă, poate ... aceea este persoana.
    George: Ar putea fi.
 Emery: Înțelegi ce vreau să spun? Iar acesta este un alt concept, despre care eu nu vorbesc prea des și anume că multe nave sunt (cred eu) de fapt ET, ele sunt ET-ii. Aceste nave sunt conștiente, au o conștiință.
  Iar atunci când cunoști fizica viitorului, a structurilor atomice și cum pot fi dizlocați și rearanjați atomii în multe feluri, ca în teleportare, când ei îți descompun întreg corpul și apoi îl reasamblează aici, și asta a fost deja cucerit, ei bine, acești ET care sunt cu milioane de ani mai avansați ca noi evident că pot face mult mai mult decât asta.
  Iar oamenii se gândesc la ET ca la o entitate 3D, dar ei nu sunt, sunt corpuri de lumină ce se pot manifesta în multe lucruri diferite, iar eu cred că ei chiar pot fi nave. Întreaga navă ... de la sine acționând pe cont propriu, fără o persoană vizibilă sau vre-un ET acolo și reparându-se singură, dematerializându-se și plecând din zonă, Și neștiind ce și cum a făcut, a fost probabil una din cele mai uimitoare priveliști. Fix sub ochii tăi, puf, a dispărut. Doar se pliază în sine într-o mică lumină, și pur și simplu a dispărut.
    George: Dar unde pleacă?
 Emery: Iar asta este ... nu știu. Probabil este inter-dimensională, probabil a mers într-o altă dimensiune. Și ceea ce este interesant, este că asta se întâmplă de multe ori, după cum am aflat mai târziu, în proiecte, eu am fost pur și simplu, foarte norocos să fiu martorul la așa ceva. Deci pentru mine asta este mai mult decât ... asta este extra-inteligență.
    Este uimitor.
 Iar această inteligență mă fascinează, deoarece și noi vom fi acolo cândva. Iar eu sper că vom fi acolo, mai devreme decât mai târziu. Așa că au existat mulți oameni în aceste echipe,  eu nu eram singura persoană. Dar aceasta a fost specialitatea mea specifică. Deci ei au văzut ceva, poate că exista ceva pe podea sau undeva sus pe tavan, ce arăta ca o bucată de chestie organică ...
    Tu ești cumva ca tipul de la scena crimei.
 Da, da, cam asta este, ca un tip de investigație de medicină legală. Deci noi am fi mers acolo în costumele noastre și foloseam instrumentele sterile și chestii, și ne străduiam să înțelegem chestiile astea. Luam aceste mostre, le împachetam și etichetam, și le trimiteam la laborator.
    Și ce s-a întâmplat?
 Și făceam teste asupra lor.
    Da, dar ce s-a întâmplat după aia? Cine le-a confiscat?
 Ei bine eu cred și am ajuns la concluzia, că după ce ei au aflat ce sunt aceste țesuturi, ce vibrație au, din ce structură cristalină este constituit ADN-ul acestora, ei au utilizat aceste lucruri și au vândut către Big Pharma și alte corporații, informațiile. Iar ei au făcut versiuni sintetice ale acestora, făcând medicamente sau arme sau indiferent. Asta este ceea ce cred eu. Aceste tehnologii sunt la propriu, din afara lumii noastre.
    Când le vom vedea noi aplicate ca să ne facă viața noastră mai bună?
 Ei bine noi facem asta, în fiecare zi. În fiecare zi există ceva nou lansat, cum ar fi ... 
    Dar noi nu știm că sunt din acea sursă.
 Corect, noi nu știm că sunt din acea sursă. Adică ei au inventat materialul diamantului din grafen, care are 1 mm grosime și este anti-glonț. Iar eu am vorbit recent de aceste plante, pe care noi le achiziționăm din diverse zone de origine necunoscută, care sunt subțiri și anti-glonț și ceea ce este comic este că ei au inventat noi nume.
  Unul a fost eliberat recent către public, și este o textură nouă, uimitoare, și este făcut din grafen amestecat cu diamante, iar ei au inventat acest nume nou al acestei substanțe noi, ceea ce eu știu 100% de unde au ei asta. Deci atunci când vezi aceste substanțe noi și aceste materiale noi ieșind la suprafață, tu probabil poți să faci un pariu categoric, că a fost inginerie inversă sau chiar a venit de pe o navă ET sau de la un ET, pe care ei au făcut inginerie inversă.
    Genul acesta de tehnologie, ne-a fost oferit sau l-am descoperit?
 Eu cred, deoarece nu-mi este permis să pun prea multe întrebări, că pe măsură ce pătrunzi acolo tot mai mult, vei ajunge să asculți mai mult de la cei aflați mai sus. iar ei cumva te lasă să te apropii de chestii, iar eu cred că intenționat, ET-i prăbușesc nave aici ca noi să le găsim, să ne ajute să evoluăm un pic mai rapid, dar știți, există bineînțeles multe nave pe care noi le-am doborât și există multe nave în programul de recuperare a navelor distruse din spațiu  după cum îl numesc eu, prin care ei fac curățenie, deoarece există o grămadă de lucruri ce plutesc de colo colo în spațiu, pe care ei le aduc înapoi și multe instrumente, iar într-unul dintre episoade am vorbit despre acest tip de harpon, un dispozitiv cu un braț, care era încă atașat de acesta.
  Aceste lucruri sunt foarte valoroase, pentru corporațiile de aici de jos. Iar lor le place să le aducă aici jos, să le testeze și să vadă cum interacționează corpul cu ceea ce ... știți, ceea ce răspunde la întrebarea ta: tehnologie asistată de conștiință. Are de a face cu asta și de asemenea cu biologia acelei persoane.
    Tu ai văzut vre-un dispozitiv, care să fie folosit să vindece ceva în felul acesta?
 Da, de fapt fiind în jurul corpurilor ET și a fi în jurul navelor ET, noi avem mulți oameni de știință care avuseseră cancere și alte lucruri destabilizatoare. Eu chiar am avut o boală foarte rea ...
    Tu ai avut?
 Da, la un moment dat, iar după ce am fost și am lucrat la aceste nave cancerul acestui om a dispărut complet, nicio tumoare, iar boala de sânge din naștere pe care am avut-o, a dispărut imediat, ceea ce nu am știut până nu am fost testat, și asta avea de a face, în mod evident, cu această frecvență pe care această navă o emitea și care a rearanjat genetica ...
    Moleculele?
 Moleculele sau ceva, pentru a înlătura aceste ... cancere negative din punct de vedere ionic  și celule și lucruri de acest gen.
    Noi am putea produce asta?
 Deci asta am făcut. Deci noi am reprodus aceste sisteme, aceste dispozitive Teslatron, în care tu stai în aceste încăperi, iar tu primești aceste doze din acestă energie. Iar noi am fost capabili să vindecăm HIV-ul într-o ... într-o ...
    George: Stând în acest ...
 Emery: Stând în acesta.
    Ce este un Teslatron?
 Este un dispozitiv pe care Tesla l-a conceput (bineînțeles, bobina Tesla cu foarte mult timp în urmă) și a existat un doctor .. eu nu-i voi spune numele, dar el a murit recent și o mulțime de privitori știu despre cine vorbesc, a venit cu acest dispozitiv în care tu stai într-o cameră  și primești aceste doze de frecvență de la acest dispozitiv și cumva teleportează chestia negativă, afară din corpul tău ...
    Dumnezeule!!!
 Și recent a fost preluat de cineva, care nu dorește ca eu să mai am acces la asta, deoarece eu aveam de gând să aduc asta la cunoștința publicului, dar tocmai am avut un comentariu  recent prin email de la cineva care spune că ei au un altul și că noi ar trebui să vorbim. Deci eu mă voi implica în asta, deoarece este ceva foarte eficient și ieftin, ca și costuri, și trebuiesc făcute mai multe testări, bineînțeles ...
    Cu siguranță ...
 Și este aici. Deci totul se rezumă la a strânge oamenii și inginerii, și pe cei care dețin patentele aici și guvernul să spună ... „ok, voi puteți să lăsați acest dispozitiv să iasă la suprafață”, dar tu nu poți susține că vindecă ceva, nu poți face asta. Deci așa am păcălit eu  corporațiile de patentare.
  Multe dintre patentele mele au fost refuzate, deoarece eu spuneam „ei bine, eu am concentrat celulele stem cu chestia asta și le-am injectat în coloana vertebrală a 100 de pacienți ” ...
    George: Și s-au vindecat toți.
 Emery: Da, și ...
    George: Tu nu poți spune asta.
 Nu, dar pot spune „eu am făcut acest dispozitiv, ce concentrează celulele sangvine și depinde de medic cum vrea să-l utilizeze.”
     Iar asta este ok.
 Da. 
    De ce nu avem aceste tehnologii chiar acum, pentru a vindeca câteva dintre aceste chestii ? Pe care tu ai spus că le-ai testat și ... Ei bine, aici este ... adică, nu știu cât timp vor lua celulele stem să ajungă la publicul general, pentru ca noi să le folosim în SUA?
 Și totuși China și Anglia și Thailanda, folosesc de asemenea aceste tehnologii. Deci există deja o grămadă de tratamente în public, ce folosesc tehnologia, pe care alte țări le utilizează, dar este pur și simplu greu să le aducem aici prin sistem, din cauza tuturor politicilor implicate cu FDA-ul, cu Big Pharma ...
    Adică FDA, primește 80% din bani ei de la Big Pharma, așa că vor demonstra chestiile lor mult mai repede ... Bineînțeles, jumătate din personalul FDA au fost în Big Pharma.
 Da, și avem acești medici uimitori care ies la suprafață, cu aceste proteine regenerative anti-îmbătrânire, ce le va lua cel puțin 20 de ani ca să ajungă la public, ceea ce este ridicol,  deoarece este totul natural.
    Și astea sunt descoperite acum.
 Da. Apoi există acești medici uimitori și ingineri, care au făcut aceste dispozitive uimitoare  pe care le-am menționat, și care sunt prea temători să iasă în față deoarece asta chiar demonstrează un alt lucru. Ei ori vor arunca asupra lor o lege a securității naționale și vor spune: „nu poți construi asta, deoarece această tehnologie este proprietatea SUA”.
     Bineînțeles. Care crezi tu că va fi cea mai mare descoperire tehnologică pe care am obținut-o de la tehnologia ET, care să ajungă în public?
 Aceasta va fi, sper, anul viitor sau anul de după, și acesta va fi dispozitivul supra-unitar.
     Iar asta sună ca și cum ar veni de la tine ... posibil?
 Da, ei bine, asta este ceea ce fac.
    Ce va face acesta?
 Va schimba totul, deoarece dacă tu poți demonstra supra-unitatea, ceea ce deja am făcut și nu este sub controlul meu, apropo, totul mi-a fost luat și se află într-un loc foarte sigur. Deci ET îl folosesc, de aceea ei nu doresc ca oamenii să știe că există ET, deoarece atunci oamenii de știință vor întreba „cum au ajuns aici?” Au folosit energia punctului zero? Deci atunci când dovedești aceste lucruri, că poți să faci energie tot timpul, ei bine, acum, tu vei fi omorât. Tu trebuie să fii foarte atent, cum faci asta.
   Tu îi încorporezi și spui: hei, noi am redus chestia nucleară și am incorporat asta, și chiar dacă noi încă trebuie să plătim bani, cel puțin vom avea o atmosferă mai curată. Și știți, exact ca orice altă tehnologie, va deveni mai îmbunătățită și din ce în ce mai multe țări vor adopta asta, și există anumite țări care chiar utilizează acestea chiar acum, dar nu spun civililor...
     George: De unde vine ...
 Corect, deoarece ei încă scutesc bani, cumpărând petrolul de care au nevoie pentru a face să meargă fabricile lor ... tăind costurile cu acesta, deoarece ei folosesc jumătate energie liberă,   jumătate cărbune și petrol.
    Vom avea vreodată o navă ET care va ateriza undeva, în liniște și ne va oferi vreo tehnologie ce va schimba planeta?
 Ei deja au făcut asta și asta este ceea ce se întâmplă. Încetișor acestea au fost eliberate. Asta este ceea ce am înțeles. Ei au împărtășit tehnologiile doar că uneori, știți ...
 Noi am dat-o în bară și le-am întors spatele, deoarece noi am folosit tehnologiile poate pentru lucrul greșit sau le-am folosit pentru război sau am ascuns-o și am încercat să le ținem doar pentru anumite organizații, indivizi, corporații, politici, așa că în acest moment, este ceva de genul „cum putem avea încredere în acești tipi?”
 Ei și-au încălcat cuvântul de un milion de ori, deci hai să le oferim ușurel niște chestii, iar ei vor fi suficient de inteligenți să le inventeze și există multe dispozitive acolo în public, supra-unitare și mulți oameni de știință geniali, au făcut-o deja, dar bineînțeles, tu nu ieși dintr-odată la suprafață și spui că ai reușit ...
     Îmi doresc să putem.
 Și să oferi, dar există oameni în spatele proiectului, acum, cărora le-am înmânat totul, care, în cea mai mare măsură, nu doresc niciun ban.
 Emery: Aceasta este primul ...
      George: Asta este rar.
 Este primul grup de investiții ce iese în față, și ...
     Tu crezi că ei vor fi în stare să-l folosească.
 Da, categoric vor fi în stare să-l folosească. Acesta se va scurge ușor, va fi într-un mod sigur, iar eu cred că guvernul va onora cu brațele și mâinile deschise.
     Tu ești bucuros că ai putut arunca o privire, la această tehnologie?
 Uneori.
     Sau este un blestem?
 Ei bine, a fost un blestem pentru ceva vreme, căci este foarte greu să ieși în față. Dar după susținerea tuturor celor care au ieșit de asemenea în față, și a tuturor ascultătorilor de acolo, care mi-au oferit răspunsuri pozitive, ajutându-mă să mă protejez, deoarece dacă ei mă ucid acum, eu voi arăta ca un martir și ...
    Asta este adevărat ... Iar tu nu vrei să se întâmple asta.
 Era o alegere destul de descurajantă de luat, dar a trebuit să o iau, deoarece devenea prea fierbinte, iar eu pur și simplu încerc doar să fac ceva bun pentru Pământ și pentru toți, și nu încerc să distrug gazul, cărbunele, petrolul și Big Pharma, ci încerc să le aduc pe toate la un loc și să muncim împreună pentru a curăța.
 La început tot vor continua să facă bani, dar există și alte căi de a face lucrurile, dar noi ar trebui să apreciem această planetă, și toate ființele de pe planetă și să ne unim ca UNUL, un grup unificat de oameni conștienți, ca noi să putem să vorbim cu frații și surorile noastre din stele, acesta fiind motivul pentru care sunt aici.
    Eu chiar vreau să se întâmple asta ...
 Foarte bine ... deoarece noi merităm asta. Noi am trecut prin multe, cu toții, eu vorbesc despre planetă. Iar noi avem nevoie de ajutor.
    Emery, mulțumesc că ai fost la Dezvăluirea Cosmică.
 Mulțumesc că m-ați invitat, George.
    Eu sunt George Noory și vă mulțumesc că vă uitați la Dezvăluirea Cosmică.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...