ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 8 iunie 2017

AMIRAL AL MARINEI A SUPERVIZAT 29 AGENȚI ÎN GERMANIA NAZISTĂ ȘI A DEMARAT PROGRAMUL SPAȚIAL SECRET AMERICAN

Prin Dr. Michael Salla       


   Amiralul (în retragere) Rico Botta a fost un om extrem de ocupat în timpul celui de al doilea război mondial. În plus față de datoria sa oficială în timpul zilei navale ca „Ofițer Montaj și reparații“ la Naval Air Station, San Diego, iar noaptea conducea un program al Marinei, sub acoperire, care folosea 29 de spioni infiltrați în programele mai avansate aerospațiale ale Germaniei naziste, unde se construiau și dezvolta programul farfuriilor zburătoare antigravitaționale.

  Potrivit inginerului aerospațial pensionat, William Tompkins ; 1942-1946, amiralul Botta și-a îndeplinit perfect îndatoririle sale oficiale și sub acoperire în Marină.  Programul sub acoperire a învățat și aflat detalii cu ajutorul spionilor Marinei (locotenenți ca rang), că naziștii au dezvoltat până la 30 de prototipuri de nave (farfurii zburătoare, ca formă) antigravitaționale, dintre care unele erau capabile de zboruri spațiale.

 Era de datoria amiralului Botta să înțeleagă atât războiul și potențialul post-război al programelor aerospațiale naziste, și să disemineze informațiile tehnice relevante dobândite de spioni superiorilor săi din Marină, și, de asemenea, să selecționeze companii aerospațiale din SUA, grupuri de reflecție și laboratoare guvernamentale.

  Munca lui W. Tompkins era de a asista amiralul Botta luând fizic pachetele de informații create în timpul programului sub acoperire organizațiilor cu cunoașterea tehnică necesară pentru a înțelege desenele naziste și prototipurile, să evalueze fezabilitatea acestora, și să le integreze în efortul de război, dacă este posibil.

   Tompkins a făcut acest lucru de aproximativ 1200 de ori. Fiecare sesiune informativă nocturnă era condusă de amiral, cu unul sau mai mulți din grupul de trei căpitani ai Marinei prezenți, împreună cu Tompkins și un stenograf pentru a înregistra sesiunile.   După sfârșitul oficial al celui de al doilea război mondial, Botta a continuat să joace un rol-cheie în demararea unui program spațial secret, în cadrul US Marine, și completarea unui număr de posturi până la ultima sa misiune „oficială“ la Naval Air Material Center, Philadelphia, din 1950 până la pensionarea sa în 1952.

   Programul sub acoperire al Amiralului Botta a fost revelat public, în decembrie 2015, de către William Tompkins în cartea sa: Selectat de Extratereștrii.

  Aici Tompkins a publicat un document care dezvăluie ordinele sale de misiune ca propagator al Naval Aircraft Research and Information, și a explicat cum livra pachete de informare la diverse organizații aerospațiale.

  Tomkins a oferit, de asemenea, spre cunoaștere un document eliberat de Secretarul Marinei James Forrestal, care a oficializat programul de achiziție de tehnologie, condusă de amiralul Botta în cadrul recentului nou creat Birou de Investigații și Invenții pe 19 Mai 1945.   Fără îndoială, acestea documente aportate sunt două permise de trecere semnate de amiralul Botta, care au dat permisiunea lui Tompkins pentru a ieși din instalațiile navale cu pachetele sale de informare.    Aceste două permise de trecere/de ieșire confirmă rolul amiralului Botta în programul sub acoperire al US Marine. Este o dovadă solidă că Botta conducea un program sub acoperire la Baza aeriană a Marinei, San Diego, care a fost autorizat de secretarul Forrestal, așa cum a susținut Tompkins. 
  Confirmând rolul lui Botta în programul sub acoperire descris de Tompkins a fost evaziv până de curând. Antecedentele și experiența lui Botta ar rămâne un mister până ce cercetătorii de la Rense.com și-au combinat eforturile lor pentru a găsi o biografie oficială despre el. 
    Biografia lui Botta a fost publicată pe site-ul web al „Golden Eagles“, o organizație formată de către aviatorii navali în 1956. Curios, biografia lui Botta a fost făcută disponibilă doar din martie 2016, la patru luni după ce cartea lui Tompkins', Selecționat de Extraterestrii, a fost publicată și identificat public Amiralul (Rico) Botta (eronat scris în carte ca „Rick Obatta“).              Aceast fapt, lcinci ani după ce site-ul Golden Eagles a apărut pentru prima dată în 2011, acesastă ciudată coincidență, și sugerată „aprobării oficiale“ pentru eliberarea biografiei lui Botta în zona publică.
   În ciuda momentului curios de lansare, nu există nici un motiv să pună la îndoială acuratețea detaliilor biografice Botta așa cum se găsesc pe site-ul Golden Eagles.
   Evaluarea diferitelor comenzi și experiența amiralului Botta va contribui în mod considerabil pentru a determina dacă a fost sau nu capabil să ruleze sub acoperire programul Spionilor Marinei pretins de Tompkins, și dacă mărturia lui Tompkins în sine este credibilă.
   Unul dintre primele aspecte ce trebuiesc abordate despre trecutul Amiralului Botta este rangul său pe durata staționării la Baza aeriană a Marinei, San Diego. Poziția sa oficială ca „Ofițer de montaj și reparații“, în condiții normale, ar fi efectuate de către un căpitan.
   Acest lucru este confirmat în citarea pentru premiul „Legiunea de Merit“, după cel de al doilea război mondial pe timpul șederii sale în San Diego:
    Președintele Statelor Unite ale Americii are plăcerea în oferirea Legiunii de Merit căpitanului Rico Botta, din US Navy, pentru comportament excepțional meritoriu în îndeplinirea serviciilor extraordinare către Guvernul Statelor Unite, în calitatea sa de Ofițer în Montaj și Reparații, baza Aeriană Navală SUA, San Diego, California, din 31 decembrie 1942 până la încetarea ostilităților în august 1945.
   Fără îndoială, la 11 ianuarie, 1946, după primirea Legiunii de Merit, Botta a fost promovat retroactiv ca amiral, începând din 30 iunie 1943. Înregistrarea Congresului se referă la promovarea retroactivă datorită unei încadrării temporare care a însemnat că poziția sa de „ofițer montaj și reparare“ a dobândit responsabilitățile de ofițer sub drapel în Marină (flag officer).
   Este posibil ca numirea sa temporară ca amiral se datora responsabilității din timpul războiului ca „Ofițer, montaj și de reparații“ de extindere în mod semnificativ dincolo de nivelul normal de comandă implicate în timpul operațiunilor pe timp de pace. Acest lucru este cu siguranță punctul de vedere al istoricilor celui de-al doilea război mondial , cum ar fi Ken McCanliss, care arată că Botta este pe „o listă de 58 de ofițeri sub drapel din marină, cărora li s-au dat promoții retroactive care reflectează rangul pe timp de război.“
   Este de asemenea posibil ca rangul său temporar de amiral să se datoreze îndeplinirii sarcinilor suplimentare de extremă importanță pentru Marină, proporțional cu gradul de amiral. Aceasta este ceea ce Tomkins a documentat despre 2 mai 1945, documente ce sugerează în termenii unui program de achiziție de tehnologie sub acoperire, despre care au raportat direct secretarului Forrestal.
  Potrivit lui Tompkins, Forrestal a intervenit direct în asigurarea promovării temporare a lui Botta ca amiral, din moment ce era necesar pentru programul sub acoperire, care era condus de Botta. Fără îndoială aceasta face diferența pentru ca pachetele de informare ale lui Tompkins să fie luate în serios dacă el lucra pentru un amiral, în loc de un Capitan al Marinei, atunci când el le-a livrat principalelor companii de top din sectorul aerospațial.
   Pe de altă parte, antecedentele lui Botta ca cetățean australian (a emigrat în Statele Unite în 1908, la vârsta de 18 ani), și nefiind un absolvent al Academiei Navale SUA, probabil ar fi creat obstacole suplimentare pentru avansarea la gradul de ofițer sub drapel.
   Promovarea lui Botta susținută de Tompkins care afirmă că, în plus față de îndatoririle oficiale „de zi“ ale lui Botta, el a efectuat, de asemenea, activități sub acoperire pe timp de noapte, în executarea și funcționarea programului de spionaj al Marinei din Germania nazistă, ceea ce avea nevoie de un ofițer sub steag care să fie la comandă. Este demn de subliniat faptul că Tompkins amintește că, atunci când a început să lucreze sub Botta în 1942, aceasta din urmă purta uniforma de amiral.
   Putem examina acum câteva dintre alte misiuni navale ale lui Botta pentru a evalua dacă el a fost capabil de a rula un program de spionaj sub acoperire din Germania pentru a afla și învăța mai multe despre secretele aerospațiale.
  Potrivit biografiei sale, Botta a lucrat pentru Biroul de Aeronautică în două perioade. Prima oară între 1921-1924, iar a doua oară de la 1937 la 1942. În al doilea interval, a lucrat în Divizia de Inginerie a Materialelor și mai târziu a fost șeful Secției de proiectare Power Plant.
  Iată ce știm despre Biroul de Aeronautica din Wikipedia :
   Biroul de Aeronautică (BuAer) era organizația de sprijin material a Marinei SUA pentru Aviația navală din 1921 până la 1959. Biroul a avut „cunoașterea“ (adică, responsabilitatea) pentru proiectarea, furnizarea și sprijinul aeronavelor Marinei și al sistemelor conexe.
  Aceste două misiuni confirmă că în 1942, amiralul Botta avea experiența de aproape 9 ani într-o varietate de domenii asociate cu ingineria aeronavelor, de proiectare și de alimentare cu  energie.     Acesta a fost contribuția lui la dezvoltarea unei „cunoștințe tehnice superioare și remarcabile“,  așa cum este descris în citarea sa pentru „Legiunea de Merit“ :
   Căpitanul Botta, prin cunoștințele sale superioare și merite tehnice și de calificare, capacitatea sa de organizare administrativă și constanta sa dedicație pentru împlinirea datoriei sale, a permis acestui departament pentru a răspunde cerințelor în continuă creștere ale flotei aeriene, comenzi pentru avioane de luptă de ultima generație și cu cele mai recente noutăți-modificări utile, dovedite și instalate. 
  Citarea este în concordanță cu ceea ce Tompkins susține că Botta făcea la baza aeriană a marinei cu agenții sub acoperire în Germania nazistă. Se referă la Botta și învățarea sa despre „cele mai recente tipuri“ de avioane de luptă și de modificări pentru a îmbunătăți pregătirea de luptă a avioanelor Marinei SUA.
  Prin urmare, dacă Marina avea spioni înfiltrați în Germania nazistă, atunci amiralul Botta ar fi fost o alegere ideală ca cineva care i-ar putea interoga, într-un mod adecvat evaluând informațiile tehnice implicate, și să transmită informații relevante pentru selectarea companiilor din sectorul aerospațial și din grupurile de reflecție și experți pentru studii suplimentare și de dezvoltare, așa cum susține Tompkins.
   Cariera amiralului Botta după al doilea război mondial a mers către poziții în care a fost direct implicat, în studiul tehnologiei antigravitație, care putea ajuta la a începe un program spațial secret de US Navy.
   Unul dintre centrele de cercetare ale Marinei despre unde spune Tompkins că a dus o parte dintre pachetele sale de informare pe durata războiului a fost Naval Air Material Center, Philadelphia, Pennsylvania. Naval Materialul Air Center era situat în Șantierul Naval din Philadelphia, iar pe timpul celui de al doilea război mondial a fost responsabil pentru dezvoltarea de noi tehnologii de aeronave.
   La 1 iulie 1950, Botta a devenit comandantul Naval Air Material Center, ceea ce sugerează că el ar putea ajuta cu dezvoltarea de tehnologii aerospațiale experimentale, în special în ceea ce privește tehnologiile antigravitație.
   Acesta este ceea ce a fost cunoscut în mod public cu privire la proiectele de aviație experimentale de la Naval Material Air Center în 1944:  Când amiralul Botta a preluat comanda Naval Material Air Center pe 1 iulie 1950, el a fost pus responsabil de o instalație care era capabilă să ruleze până la 1000 de proiecte de aviație experimentale. Aceasta nu este numai o confirmare puternică că Botta avea experiența necesară pentru a rula un program sub acoperire, cu 29 de agenți infiltrați în programele aerospațiale secrete ale Germaniei naziste, dar, de asemenea, că el a continuat să lucreze la astfel de proiecte foarte bine în anii 1950.
  Prin urmare , sunt de acord cu maiorul George Filer lui [USAF ret.] Evaluarea despre importanța misiunilor postbelice ale lui Botta:
 Conducerea sa [Botta] probabil a ajutat Marina să continue și să dezvolte fabricarea de ambarcațiuni precum discuri zburătoare și nave spațiale. 
  Tompkins susține că, deși angajat în Design avansat think - tank la Douglas Aircraft Company între 1951-1961, a lucrat la propunerile nesolicitate trimise Marinei SUA pentru proiectarea navelor spațiale antigravitaționale kilometrice, ca lungime. Aceasta sugerează că propunerile lui Tomkins au fost evaluate și dezvoltate, cel puțin până în 1952, la Naval Air Material Center, condus de fostul său șef, amiralul Botta.
  O trecere în revistă a experienței amiralului Botta, experiența și posturile de comandă militare arată că este foarte posibil că a avut loc o operațiune sub acoperire a Marinei în Naval Air Station, San Diego, între 1942-1946, după cum susține Tompkins. Pe de altă parte, misiunile de după cel de al doilea război mondial sugerează că Botta a continuat să lucreze la proiecte aerospațiale ale Marinei, asociate cu nava spațială antigravitațională dezvoltată pentru prima dată de către Germania nazistă.
  Se poate concluziona în mod rezonabil că nu numai Amiralul Botta executa un program de spionaj sub acoperire în timpul celui de al doilea război mondial, de învățare despre dezvoltarea cu succes a Germaniei naziste de navete spatiale antigravitaționale, dar el a jucat, de asemenea, un rol principal în dezvoltarea unei ambarcațiuni similare pentru US Navy.
  În consecință, o revizuire a amiralului Botta sprijină pe Tompkins să susțină că el (Tompkins) a fost direct implicat într-un program secret de spionaj al Marinei , care a aflat și învățat despre secretele antigravitație ale Germaniei naziste, și a trecut aceste informații unor înalți funcționari și principalelor companii de top aerospațiale, pentru dezvoltarea unei programul spațial secret condus de US Navy.
© Michael E. Salla, Ph.D.
Sursa:  http://exopolitics.org/navy-admiral-oversaw-29-spies-in-nazi-germany-started-us-secret-space-program/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...