ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 23 februarie 2017

COMPLETARE (1): REZONANȚA PLANETARĂ FACE VÂRFURI DE 36 HZ, ȘTII CE ÎNSEAMNĂ ?


Introducere
  Legea biogenezei prevede că viața nu poate fi creată din nimic, întotdeauna doar viața creează viață. Această declarație profundă poate genera o serie de întrebări în știința necunoscutului referitoare la cine sau ce a creat viața umană.
,,Omne vivum ex vivo - toată viața este de la viață "

  În 1952, fizicianul german profesorul W.O. Schumann de la Universitatea Tehnică din Munchen încercat să răspundă sau nu, dacă pământul însuși are o  frecvență, un puls. Ipoteza despre existența acestei frecvențe a venit de la înțelegerea lui că  atunci când există o sferă în interiorul altei sfere, există o tensiune electrică care este creată. Deoarece pământul este încărcat negativ și interiorul ionosferei este încărcată pozitiv, trebuie să existe tensiune între cele două, oferind pământului o anumită frecvență. În urma ipotezelor sale printr-o serie de calcule, a fost capabil să stabilească o frecvență care el credea a fi pulsul pământului. Această frecvență a fost stabilită de 10Hz.
  Aceasta nu a fost până în 1954 când echipa Schumann cu un alt om de știință (Herbert König), a confirmat faptul că rezonanța pământului a menținut o frecvență de 7,83 Hz. Această descoperire a fost ulterior testată de mai mulți oameni de știință și a fost confirmată. De atunci, Rezonanța Schumann a fost termenul folosit și acceptat științific, atunci când se caută a se descrie sau a măsura pulsul sau bătăile inimii pământului.    Timpul se accelerează. De mii de ani, Rezonanța Schumann sau pulsul (ritmul cardiac) al Pământului a fost de 7.83 cicli pe secundă(sau Hz), Armata a folosit acest lucru ca pe o referință foarte fiabilă. Cu toate acestea, din 1980 această valoare a crescut încet. Unii oameni de știință cred că aceasta este în creștere mai rapidă decât putem măsura.

  Tot mai mult și mai des oamenii sugerează că timpul se accelerează. Am auzit oameni care spun: " îmi pare că nu am suficient timp pentru a face tot ceea ce mi-am propus" sau "cum a trecut așa repede timpul ?". Anii cu siguranță zboară mai repede decât oricând și există un motiv științific de ce timpul se accelerează. Există, de asemenea, o serie de motive pentru care noi suntem într-o schimbare atât de rapidă și totul este legat de accelerarea Timpului.    Ființele umane sunt din ce în ce mai conștiente și oamenii sunt atrași spre spiritualitate și dezvoltare personală în număr mai mare decât oricând înainte.   INTERESANT, pe aceeași temă: http://clubenigma.ro/rezonanta-schumann-si-tineriada-aspecte-spirituale/   Rezultate posibile :
1)     Timpul va părea accelerat pe măsură ce se apropie de Punctul Zero. O zi de 24 de ore va părea de aproximativ 16 ore sau mai puțin. Amintiți-vă de Rezonanța Schumann (sau "bătăile inimii" Mamei Pământ) a fost 7,8 Hz, timp de mii de ani, dar a crescut din 1980; urcase la aproximativ 15 Hz în 2014. Se pare că nu se oprește aici.
     2)     Punctul Zero sau Schimbarea Erelor a fost prezis de către popoarele antice de mii de ani. Au fost multe schimbări, inclusiv cea care apare mereu la 13.000 de ani, la fiecare jumătate a 26.000 ani, cunoscută ca Precesiunea Echinocțiilor.
     3)     Punctul Zero sau schimbarea polilor magnetici, probabil, se va întâmpla în curând, în următorii câțiva ani. S-ar putea sincroniza, eventual, cu al patrulea  ciclu al bioritmului Pământului, care are loc la fiecare 20 de ani pe 12 august. Următoarea apariție este 12 August 2003. Proiectul Montauk (proiect militar secret, de călătorie în timp) și Experimentul Philadelphia au fost închise la 12 August.
     4)     Se spune că după ce planeta va atinge Punctul Zero, Soarele va răsări din partea de Vest și va apune în Est. Evenimente anterioare ale acestei schimbări au fost găsite în înregistrările vechilor civilizatii.
     5)     Interesant, planul Noii Ordini Mondiale de a fi la putere, era anul 2003. Dar nu a fost să fie si nici nu va fi.
     6)     Punctul Zero, probabil, ne va introduce în dimensiunea a 4-a. Aici, tot ceea ce credem sau dorințele se vor manifesta instantaneu. Aceasta include iubirea și frica. INTENȚIA noastră va fi de cea mai mare importanță.
     7)     Cele mai multe tehnologii pe care le știm nu vor mai funcționa. Posibile excepții ar putea fi tehnologia bazată pe așa-numita "Punctul Zero" sau energia liberă.
     8)     Corpul nostru fizic se schimbă pe măsură ce ne apropiem de Punctul Zero. ADN-ul nostru este în curs de "upgrade" de la 2 la 12 spirale. Un nou corp de lumină este creat. Suntem din ce în ce mai mult intuitivi.
     9)     Calendarul Maya a prezis toate schimbările care au loc în prezent. Ei spun că vom fi dincolo de tehnologie și că ne vom întoarce la ciclurile naturale ale naturii și Universului. După 2012, vom intra în dimensiunea a 5-a (după ce vom tranzita întâi cea de-a 4-a dimensiune).
     10)  Toate aceste informații nu sunt de speriat. Fiți pregătiți pentru schimbările care ne va aduce noua eră de lumină. Vom fi dincolo de bani și de timp, iar conceptele bazate pe frică vor fi complet dizolvate.   Părăsim Era Peștilor, o perioadă distructivă și opresivă, și ne deplasăm în Era Vărsătorului, o perioadă de iubire, bunăstare și pace. Acesta este un moment dificil pentru mulți oameni care luptă pentru a se împăca cu ceea ce se întâmplă în jurul lor și ceea ce se întâmplă în mintea și sentimentele lor. Cheia este de a da drumul și a avea încredere în acest proces natural de schimbare și nu de a lupta cu sentimentele tale, de a le lăsa să iasă la suprafață din adâncul ființei, a le conștientiza și a le transforma în ceva pozitiv și benefic. Cu cât ne vom apropia mai mult (vibrațional) de a cincea dimensiune, gândurile, sentimentele și intențiile se vor manifesta în realitatea noastră aproape instantaneu. Ce înseamnă acest lucru, înseamnă că aceia dintre noi care trăiesc cu gânduri de frică și agitație, acestea se vor manifesta în viața lor și le vor provoca dureri de nedescris. Cu toate acestea, aceia dintre noi care se simt fericiți și pozitivi, se vor manifesta doar prin pace și iubire

Surse: http://burebista2012.blogspot.com.es/2015/06/rezonanta-schumann-este-cheia.html 
http://burebista2012.blogspot.com.es/2014/10/rezonanta-schumann-si-accelerarea.html


Continuare
  În ultimele săptămâni, am încercat să transmitem ideea că realitatea interioară este cheia oricărui proces de schimbare exterioară, precum și reflectarea a ceea ce conține fiecare în el însuși, ceva ce au spus mii de oameni de-a lungul istoriei și că aici doar repetăm încă o dată pentru că este necesar să se aducă lumină din mintea conștientă a convingerii că este așa, pentru ca ființa umană să poată reduce puterea automatismelor ce ne conduc, și să fim mai conștienți că realitatea noastră este în mâinile noastre (în ansamblul sistemului nostru energetic și psihic), și în consecință, destinul comun este în mâinile destinelor individuale, creând realitatea consensuală globală într-o formă sau alta, după modul persoanelor majoritare ce sunt responsabile de a lor însăși, sau după modul persoanelor majoritare ce-și lasă dinamica și forțele proprii în mâinile celor care continuă să exercite controlul și puterea asupra altora.

  La acest tip de observații, trebuie să adăugăm că nu există judecată asociată că una dintre cele două opțiuni este "rea" sau "bună", este ceva ce am spus de mult timp că, din perspectiva ființei ce suntem, totul este experiență, și că nu există etichete despre ceea ce este "pozitiv" sau "negativ", atâta timp cât va fi o "experiență", din care se poate obține o învățătură, de aceea, în timp ce tabla de joc, care este planeta noastră continuă să permită aceasta, vor exista opțiuni de urmat să găsească detonatoare și posibilități de a lua comenzile și controalele realității personale.
  Deja planeta accelerează
  Cu câteva zile în urmă, pe 31 ianuarie 2017, un articol al observatorului rus spațial (Russian Space Observing System ), tradus în site-ul Reddit , a arătat o creștere a frecvenței de rezonanță Schumann, un vârf de 36 Hz în acea zi. Acest lucru este important, pentru că în 2014 au fost deja detectate unele vârfuri peste 20 Hz (în intervalul 15-25 Hz de cele mai multe ori). Culorile graficului sunt, de obicei, albastre cu verde ocazional, dar nu alb, ce este un indicator al acestei frecvențe atât de ridicată conform scalelor (șabloanelor) ce sunt utilizate în observator pentru a o măsura.
bICJMfW

  Acestă frecvență marchează într-un fel, nivelul de "vibrație", care este considerată rezonanța de bază a planetei, și care, așa cum am spus ocazional, a fost întotdeauna în această realitate și actualul ciclu evolutiv la 7.83 Hz, dar că, de aproximativ trei sau patru decenii în urmă, este într-o creștere treptată. De fapt, anticii înțelepți indieni numeau această frecvență, 7,83 Hz, frecvența lui OM. De asemenea, ați auzit sau citit că următorul "nivel de joacă" (experimentare-nt), următorul nivel de conștiință, următoarea "realitate" spre care ne îndreptăm, are frecvența sa de rezonanță stabilă 15,6 Hz, adică atunci când, în orice moment constatăm că frecvența de vibrație a planetei permanentă și în totalitate, va fi atunci când, eventual, începem să vadem mai multe schimbări radicale, rapide și stabile la nivel fizic în realitatea noastră, consecință a creșterii vibrației, conștiinței, evoluției, etc. a planetei și a noastră a tuturor.
   Schimbări în relativul Timp și perceputei Realități
  Această creștere a frecvenței de rezonanță Schumann este un efect posibil al schimbărilor pe care le vedem ca societate, deoarece conștiința și câmpurile morfice ce marchează nivelul inferior și superior a ceea ce noi numim "inconștientul nostru colectiv", afectează în mare măsură ritmurile și frecvențele planetei pe care locuim. Terra, de asemenea, se schimbă/modifică/transformă, și sistemul său energetic și structura sa însăși ajustându-se la alte nivele. Zeci de anomalii au fost reflectate în ultimul timp în măsurătorile câmpurilor magnetice, ale liniilor de energie, ale polilor, etc. În plus, modificările în percepția timpului, "accelerarea" sa, senzația că realitatea este alterată, noi părem pierduți etc, ele sunt, de asemenea, implicit în această creștere de rezonanță, deoarece frecvența Schumann acordează sau rezonează cu nivelurile alfa și theta ale creierului, astfel încât o schimbare în primul nivel, afectează în mod direct și pe al doilea. Totul se întâmplă tot mai repede, totul merge mai repede și se pare că mergem fugind mereu pentru a prinde/atinge ceva care merge înaintea noastră, ce noi deja nu mai putem ajusta, dacă nu suntem conștienți că pur și simplu se va merge în creștere, și trebuie să adaptăm ceea ce facem la această nouă viteză a timpului.

  Acesta duce, de asemenea, la ceea ce comentam în articolul anterior referindu-se la când ni se pune lucrurile cu susul în joscă pentru unele persoane toate acestea pot produce șocuri drastice interne ce rup repede structurile blocate în sinea lor, ce atunci se reflectată mult mai repede în structurile externe, alte persoane, deși mai puțin brusc și mai lent, de asemenea, merg văzând cum schimbă lucrurile, fără să știe că sunt ei, cei care cu adevărat se schimbă, din cauza influențelor care afectează rasa umană și planeta pe care trăim.
  Influențe asupra liniilor temporale
  Prin creșterea rezonanței de bază a planetei, este probabil să vedem, datorită ei ca urmare, o creștere a distanței "energetice" între  cele două linii principale temporale, care marchează realitatea oamenilor chiar acum, de care am deja vorbit la conferința "Umanitatea și Saltul Evolutiv", și am spus, de asemenea, că se face referire ca linia # 33 (pe care o considerăm negativă, densă și continuarea realității curente) și linea # 42 care este considerată ca linea temporală  de schimbare a conștiinței, evolutivă și realitatea rasei umane.
  În timp ce ambele linii coexistă una peste alta, la diferite niveluri de percepție, dar simultan, încă suntem cu toții în aceeași realitate, cu mai multă sau mai puțină influență individuală în funcție de rezonanță cu cea mai densă parte a # 33 sau nu (de exemplu că, deși co-există cu tine, persoane și evenimente care se bazează pe această linie temporală, dacă alinierea ta  principală este cu vibrația liniei # 42, "mai înaltă", impactul acesteia asupra realității personale va fi mai mică), dar dacă aceste vârfuri de frecvență cresc și sunt menținute și accelerate mai regulat, distanța între linii cel mai probabil, cresc mult mai repede, și atunci începem că realitatea pe care o vom trăi va fi numai, și exclusiv, aceea a liniei în care ne aflăm.
  În concluzie, un semn bun și de bună prevestire că aceste vârfuri de rezonanță de Schumman se întâmplă cu mai multă regularitate. Schimbarea mereu este o parte a vieții, așa cum am menționat și în alte articole și,  iar în acest caz, schimbarea planetară este o parte a evoluției ca specie și rasă ce suntem, oricât puterile controladoare s-ar strădui să ne oprească, evita sau de a încerca să-l încetinească.

 IMPORTANT : Se confirmă din diferite Surse că Terraformatorii au modificat și s-a stabilit Rezonanța Schumann (sau Efectul Tesla) al planetei în 15,64 Hz, valoare fixă, valoare constantă în 2015. Celelalte valori notificate în acest articol sunt temporale, de moment, ocazionale ...

PS: În ultimele zile vârfurile s-au repetat, va deveni permanentă această frecvență ? Nu știu, vom vedea. Iată ultima foto a măsurătorii, pe care o am, zilele 20, 21, 22 Februarie 2017 (vârfurile repetate din jumătatea dreaptă a fotografiei, conform liniei de timp orizontală, a avut loc în seara zilei de 21 Februarie 2017, cam între orele 19 și 24 UTC/GMT +3, cu posibilitatea să fi depășit chiar 40 Hz, conform liniei verticale ce măsoară frecvența în Herți(Hz), pentru prima oară din câte am observat până acum :Video -> Completare :


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

 Traducere din https://mariamarz71.blogspot.com.es/2017/02/picos-en-la-resonancia-shumman-y.html

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...