ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 9 februarie 2017

ACTUALIZAREA INFORMAȚIEI ȘI EVENIMENTE (PARTEA 2a- AUGUST 2016)

     Raw-Tear-Eir m-a primit într-un mod normal. Raw-Rain-Eir, Raw-Mare-Eir și ființa Cap de Triunghi Auriu au rămas unde erau, cam la 9 metri de distanță și păreau să-și fixeze atenția în direcția mea.
    Tear-Eir apoi, a început să comunice cu mine folosind expresii similare ca cele din Legea lui Unu.
   Când eram în Joshua Tree pentru conferința din vara trecută, am avut o experiență care m-a luat prin surprindere. A început atunci când mulți participanți al "Contactului din Deșert" au văzut o lumină albastră intermitentă pe cer pentru ceva timp, la mare altitudine. Nu avea nici o lumină roșie corespunzătoare, așa cum s-ar vedea în mod normal la un avion. "Lumina intermitentă albastră" nu se mișca deloc ca un avion, mergea înainte și înapoi, într-o parte și în alta, după modele diferite. L-am sunat pe David entuziasmat când am văzut-o eu însumi, apoi a ieșit și el afară urmărind-o pentru o lungă perioadă de timp.
   În dimineața următoare, eram în cabană mea dormind, când deodată am auzit un cor de voci, de toate vârstele și de ambele sexe, repetând "Suntem mesagerii și ajutoarele Unicului Creator Infinit". Imediat am sărit din pat și am ieșit afară pentru a vedea dacă sursa vocilor era vizibilă. Nu am văzut nimic în timp ce scanam terenul deșertului și cerul de deasupra acestuia. Vocile s-au oprit. M-am întors în cabană ​​și m-am așezat pe pat, întrebându-mă ce s-a întâmplat. M-am uitat la copia mea din Legea lui Unu (Cartea Unu) care era la capul patului.
   Am încercat să citesc cartea cu câteva luni în urmă, dar nu am putut să rețin nimic din ceea ce am citit. Când vroiam să citesc, mintea mea rătăcea. Cuvintele păreau să plutească deasupra paginii, ceea ce facea să simt un pic de greață și amețit când încercam să mă împing la lectură. M-am apropiat, am luat cartea și am început să citesc și să rețin informațiile pentru prima oară. Odată ce am terminat de citit cartea, am fost surprins că Tear-Eir se comunica cu mine în aceiași termeni următoarea dată când ne-am întâlnit. Acum eram capabil să pun întrebări directe și de a primi răspunsuri care erau mai ușor de tradus în limbajul uman.
    Cam o săptămână mai târziu, m-a trezit încă o dată o sferă albastră care intră în camera mea. Nu am avut nici o avertizare inițială cu privire la această întâlnire, așa că nu am putut să mă pregătesc mental sau schimba hainele. Apoi m-a dus la una dintre zonele în care Tear-Eir mă aștepta. În această întâlnire cu Tear-Eir, s-a confirmat că am primit primul meu contact cu Ființa Cap Triungular Auriu când am auzit fraza: "Noi suntem mesagerii și ajutoare ale Creatorului Infinitului Unic"Numele Tear-Eir utilizat de această ființă era un sunet greu de pronunțat, scurt. Am știut la cine se referea când s-a folosit acest nume, datorită contextului general al discuției.
    În întâlnirea noastră actuală, eram în picioare în fața lui Tear-Eir și a început să comunice. Atenția mea s-a îndreptat din nou la scena cosmică care se desfășura în jurul nostru. Priveam sferele mișcându-se încet în direcția lui Venus și dinspre Pământul pe drumul său spre exteriorul sistemului solar. Se vedeau ca și cum ar dispărea tot mai multe. Soarele a început să cronțăie cu aceeași descărcare electrică ciudată la care am fost martor în ultima mea vizită cu câteva zile înainte. Se părea a fi un halo ce forma un arc electric emanat de coroana Soarelui.
   Tear-Eir atunci, îmi trimise vizualizări ale Soarelui, emanând o serie de explozii de energie puternice, într-un mod pulsatoriu. Apoi am văzut valurile de energie care loveau câmpul magnetic al Pământului învăluindu-l. Energia s-a îndreptat spre centrul Pământului prin polii nord și sud, apoi ieșind în exterior prin suprafața/scoarța Pământului.
    Gândeam pentru mine însumi că ar fi imposibil să se ascundă în subteran de acest val de energie, indiferent la ce adâncime sub suprafață ar fi sau ce tehnologie ar folosi pentru protecție. Eu așteptam ca următoarea comunicare să fie despre scena la care tocmai am asistat. Tear-Eir îmi comunică atunci că conștiința noastră de mase co-creativă juca un rol important în ceea ce a fost și în curând se va expune.
   Nu am fost surprins să aud că existau componente energetice, cosmologice și de conștiință de masă de ceea ce se întâmplă în sistemul nostru solar. Cu toate acestea, am fost surprins să descopăr cât de mult conștiința noastră de masă influențează această realitate. Tear-Eir îmi comunică atunci că fiecare om de pe ultima planetă este un colaborator important în acest proces, nici unul nu este mai important sau mai special decât altul. A fost un mesaj de unitate - premisa centrală a Legii lui Unu.
   "El" îmi spuse, de asemenea, că conștiința altor ființe - acum blocate în sistemul nostru solar - de asemenea, contribuie la acest proces. Tear-Eir spuse apoi că creșterea undelor energetice cauzau schimbări în comportamentul de pe Pământ, de asemenea în diferite baze, și nave cu reședința în interiorul sistemului nostru stelar. Aceasta, de asemenea, interferează cu rețeaua de "modificare a comportamentului" ce a influențat în gândirea și comportamentul persoanelor de pe această planetă de mii de ani. Ca rezultat, această grilă (probabil ceea ce numim MATRIXnt) a trebuit să urce până la nivelul său maxim de putere pentru a avea efectele dorite în populație, ce mi-au spus că, de asemenea, vor crește efectele sale secundare.
   Schimbările energetice și creșterea puterii în rețeaua de control mental au cauzat ca lumea să înceapă să se comporte aleatoriu, devenind apatică și ineficientă. Mi-am dat seama de acest efect atât în mine cât și pe cei din jurul meu, în ultimele luni.
   Tear-Eir, a declarat atunci că am ajuns la un punctul de fuziune mărit de "realități temporale" ce vor continua exponențial, pe măsură ce energia degajată de steaua noastră va crește.
   Am primit email-uri cu întrebări despre "Efectul Mandela", dar nu am fost în stare să mă uit la ele. Într-una din ultimele noastre călătorii pentru filmarea unor episoade din Dezvăluirea Cosmică, unul dintre producătorii din Gaia a adus în discuție subiectul și a intrat în detalii. Interesul meu a atins punctul culminant, iar apoi am investigat fenomenul mai profund când am ajuns acasă.
   Tear-Eir spuse că, într-adevăr, era vorba de o experiență reală, și un exemplu de ceea ce am putea experimenta tot mai mult până la fuziunea finală. Zise că conștiința noastră co-creativă ne conducea spre o alegere a unei realitati temporare, pe care în cele din urmă o vom experimenta. Avem o mică fereastră prin care ne împingem să trecem împreună, în scopul de a experimenta realitatea temporală optimă.
  Tear-Eir și eu apoi vorbim despre alte probleme, incluzând unele care erau personale sau avea de-a face cu persoane din jurul meu. Printre subiectele pe care le-am discutat a fost procentul surprinzător de scăzut al umanității ce era pregătită pentru Ascensiune dacă s-ar întâmpla în prezent. Ar fi doar circa 0,042 la sută - mai puțin de unu la fiecare 2300 persoane. Era clar că timpul era scurt pentru noi toți, pentru a procesa karma noastră și a crește propria noastră polaritate de serviciu în slujba altora.
   M-am întrebat dacă exista o modalitate de a ști dacă ne îndreptăm spre realitatea temporală optimă. Tear-Eir a răspuns pur și simplu, că "dacă lumea este agitată" în jurul lui David și al meu, atunci vom ști că conștiința noastră de masă a ales "o realitate temporală optimă diferită." În acest caz, David și eu am scrâșni dinții și vom recunoaștem ce s-a întâmplat.
   Mi-am spus mie însumi că acest lucru ar putea fi un cutremur, dar David și eu locuim destul de departe unul de altul. Probabilitatea să experimentăm același cutremur părea foarte mică. Fără îndoială, după ce am discutat acest lucru cu David, el a spus un scenariu de schimbare a polilor ar implica cutremure simultane, activitatea vulcanică, tsunami-uri și super-furtuni. Este important de remarcat aici că avem capacitatea de a dirija viitorul nostru la "realitatea temporală optimă". Este vorba de presionarea pentru o Dezvăluire Completă și de a face partea noastră pentru creșterea propriei noastre polarități pozitive și Ascensiunea. Eram pe cale să întreb mai multe despre ce s-a mai comunicat, atunci când am observat că un orbe albastru a venit. Sfera avea pe Gonzales împreună cu celelalte trei ființe menționate înainte. Se afla în fața lor și, evident, se comunica cu ei. Întregul grup părea să se afle la o distanță de aproximativ l3m de unde Tear-Eir și cu mine concluzionam comunicarea noastră.
    Gonzales m-a întâmpinat cu un mare zâmbet și întrebă: "Sper că nu m-ați dus dorul prea mult". A fost plăcut să văd că încă avea același simț al umorului. Tocmai se întorcea de la o întâlnire cu Alianța PSS, unde grupul Maya a fost, de asemenea, prezent. Apoi a pus mâna pe spatele umărului meu și am mers să facem o plimbare împreună. Acum, el a început să-mi spună restul comunicării, care a fost întreruptă de apariția sferei albastre care l-a luat, rămânând singur. 
   Apoi, m-am întrebat pe mine: "Să vedem, unde rămăsesem? Oh, da". Apoi, am analizat unele dintre lucrurile pe care le-am discutat mai devreme, pentru a putea continua, de unde am rămas.
   Când îmi povestea detaliile din Antarctica, el a menționat unele noi subiecte de informație care nu au fost menționate în conversația anterioară. Ce ieșea în evidență era atunci când a spus că nu prea departe de ruinele observate, un cimitir vechi a fost localizat. Acest cimitir are morminte variind între 18 și 60.000 de ani vechime. Rămășițele care au fost excavate erau de o rasă ne-umană cu cranii alungite și structuri scheletice impare. În concret, cutia sa toracică și șoldurile nu au aceleași proporții ca o ființă umană normală. Aceasta era o descriere ce am recunoscut imediat, deoarece coincidea cu cele ale faraonilor egipteni precum Akhenaton și soția lui Nefertiti.
  În plus, au fost găsite resturi conservate ale acelorași ființe care au fost congelate instantaneu în platforma de gheață, împreună cu o varietate de resturi de animale preistorice. Unele dintre ruine, de asemenea, s-au ridicat deasupra nivelului solului și congelate instantaneu în gheață. Era ca și cum un tsunami uriaș a fost transformat dintr-o dată în gheață. Ceea ce s-a întâmplat acolo, s-a întâmplat foarte repede, aproape fără avertizare petru locuitorii acestor structuri - foarte asemănător ideii de un schimb brusc al polilor ?
  Gonzales mi-a spus că atunci când a trăit în subteran cu Anshar cele câteva săptămâni, a văzut câteva lucruri interesante. El a făcut aceste remarci ca urmare a deplasărilor de recunoaștere a terenului, mergând prin toate părțile ce el a putut și văzând ce era de văzut acolo. În două ocazii diferite, și-a dat seama că doi din casta preoților mergeau pe un coridor ce se termina într-un perete solid al peșterii. Ei au trecut prin zid, dar el nu a fost capabil să facă același lucru. Era destul de dificil pentru el să găsească o cale de a privi în sala în care au intrat, dar în cele din urmă a găsit o fisură în perete care i-a permis să vadă unde mergeau. Când s-a întors să privească înăuntru, a văzut un număr de diferite tipuri de giganți care vorbeau cu cei doi preoți. Înălțimile lor variau în mod considerabil. Acești uriași erau foarte supărați. Păreau să fie prizonieri sau refugiați. Cel mai mare ce vorbea cu preotul în partea din față, ținea capul în palma sa. El făcea ceea ce Gonzales a perceput ca zgomote de gemete. La scurt timp după acest incident, Gonzales și-a făcut apariția, dar a fost rugat să plece. El nu avea nici o informație despre motivul pentru care giganți erau acolo.
  Gonzales a intrat apoi în ultimele detalii privind negocierile dintre Alianța Pământului și Sindicatele care alcătuiesc ceea ce mulți dintre noi cunoaștem ca Cabala.
   Aceste negocieri par să nu meargă în nici o parte. Acum se dezbate destinele membrilor de sindicat și cei care au lucrat în cadrul ei - atât în ​​cunoștință de cauză cât și fără să știe. Aceste sindicate insistă că, fie tuturor membrii grupurilor lor li dă imunitate totală și iertare de la urmărirea penală, sau nimeni nu ar trebui să beneficieze de imunitate. Făceau referire la toți cei care au lucrat în diverse programe necunoscute pe planetă, precum și cei care au servit în afara planetei, așa cum eu am făcut în PSS.
   De asemenea, ei continuă să insiste pe o dezvăluire controlată, parțială, care s-ar desfășura treptat pe timpul următorilor 100 de ani. Se opuneau oricărei tip de expuneri de documente, insistând asupra faptului că acest lucru ar putea destabiliza întregul sistem social-economic de pe planetă. Aceștia au argumentat că o dezvăluire completă ar duce la haos și mulți morți prin revolte, furie și panică în țările victime ale Cabalei. Aceste țări victime ar putea începe să prăbușească economia altora și să se ia acțiuni necugetate și bruște, agresive împotriva altora, ceea ce ar duce la războaie pe scară largă. Un mare număr de membri ai Alianței Pământului au aceleași temeri că aceste scenarii se pot întâmpla, în cazul unei dezvăluiri complete.
  Gonzales în continuare, a ajuns să afirme că sindicatele au pregătit deja o expunere masivă de documente. Ei au dezvoltat un întrerupător pentru Internet, și pot opri/întrerupe comunicațiile și electricitatea, chiar în anumite regiuni pentru a preveni să se vadă informația. Ele pot atenua orice răspuns pentru cei care au văzut datele, precum și prin mediile sale controlate de comunicare. De asemenea, pot aranja și elimina clipuri video, articole sau postări din mediile sociale care contrazic agenda lor. Gonzales a spus că evenimentul expunerii de documente poate porni un război de expuneri  de date.
   Documentele din "Panama Papers" pare să fie prima lovitură a Cabalei pentru ca Alianța să știe că au, de asemenea, dovezi incriminatoare, care ar putea duce pe mulți dintre ei la proces, de asemenea.
   Acum se crede că expunerea de date este necesară să se facă câte puțin, cu scopul de a avea o mai mare posibilitate de a ajunge populației actuale. Aceste sindicate au făcut în mod continuu presiuni pentru un al Treilea Război Mondial, fără a obține nici un succes.
  Ele fac în continuare amenințări că pot provoca dezastre naturale, inclusiv cheltuind în detonatoare, care ar provoca ca doi super-vulcani să erupă, provocând un eveniment cu posibilități de extincție pe Pământ. Mă îndoiesc că aceasta li se permite să se întâmple, dar cea mai mare parte a Alianței Pământului nu simt ca pot paria pe asta.
   Încăierări continuă să existe în atmosfera superioară și diferite zone din jurul Pământului și alte corpuri ceresti din sistemul nostru stelar. Teama că o navă avansată să cadă într-o zonă populată este foarte reală pentru ambele grupuri. Ambele părți au membrii ai grupurilor lor, care sunt gata să intervină, în cazul în care un accident de acest fel se produce.
   Au pregătit alibiuri care implică sateliți cu propulsie nucleară ce se ciocnesc și cauzează contaminare pe zone extinse. Aceasta ar putea forța oamenii să fugă sau să rămână în casele lor până la noi instrucțiuni. Un număr de diferite echipaje sunt pregătite pentru când li se permite să încerce curățarea resturilor înainte de apariția martorilor sau fotografilor din populația locală.
  În aceste înfruntări, mai multe diferite platforme de diferite arme și sateliți militari au fost distruși, provocând să ardă în atmosfera noastră sau pentru a fi aruncați în afara orbitei noastre. Un cert număr de erori au cauzat pierderea unora dintre aceste active, ce au fost atribuite activității solare în creștere.
  Am discutat și alte teme care au terminat cu livrarea a Gonzales a unei ramuri de măslin din partea Alianței PSS, așa cum am menționat în ultima noastră conversație. Mi-a fost transmis că dacă încă au acces la COL și la tehnologia de vindecare, o vor pune la dispoziția mea. Problema este că deja nu mai au acces la ea în acest moment. Ei au declarat că au reușit să obțină unele active medicale, ce mă pot ajuta cu unele dintre problemele mele de sănătate, ce sunt rezultatul serviciului meu "20 & Back" în PSS.
   De asemenea, mi s-a oferit posibilitatea ca Cowboy să-și ceară public scuze față de mine. M-am încordat la simpla menționare a numelui acestui individ, și nu eram foarte entuziasmat de posibilitatea de a fi din nou în prezența lui. Ca și cum mi-ar citi mintea, Gonzales a spus că acest individ a fost pus sub arest la domiciliu, pentru că a refuzat să se oprească să mă urmărească prin intermediari săi.
  Alianța PSS după, vroia ca eu să accept acordul precum că Cowboy a încercat să se impună. Ei vroiau să devin activul lor și să le urmez ordinele. Aș primi sprijin logistic și financiar dacă eu eram de acord, dar aș fi cu călușul în gură, fără posibilitatea de dezvăluire a detaliilor complete lui David sau oricărei alte persoane. Acest lucru m-a făcut să mă simt ca și cum ramura de măslin oferită nu dădea roade. Am refuzat politicos oferta.
   Gonzales a spus, totuși, că mă voi prezenta înaintea lor pe viitor pentru a fi o legătură între ei și Alianța Ființele Sfera. Unii dintre acești oameni, de asemenea, vor fi prezenți la reuniunile viitoare organizate de alte grupuri no-terestre. Prin urmare, trebuia să mențin o relație de lucru un pic cordială cu ei, ceea ce părea imposibil în acest moment.
   Am discutat despre viitoarele alegeri prezidențiale din SUA, precum și alte teme de mai puțină importanță, înainte de a încheia conversația. Gonzales a spus că Cabala nu ar permite ca Trump să devină Președinte al Statelor Unite, chiar dacă trebuiau să folosească un activ de execuție sau să-l înjunghie în ziua inaugurării.
   Gonzales apoi dischise o altă temă de care am discutat cu luni în urmă. Au existat mișcări calme ale activilor DSI (Departamentul de Securitate Internă) și operativilor care se poziționează pentru a se pregăti pentru tulburările sociale. Aveau intenția să sufoce orice agitație violentă. Aceasta a forțat mai multe grupuri militare să pună în umbră acești operativi cu echipe ale forțelor speciale. Aceste grupuri călătoresc în haine civile și având locurile de muncă în zonele în unde au fost desemnați să se amestece.
   Gonzales a spus că grupurile Cabalei s-au bucurat de succesul recentelor operațiuni pentru răspândirea discordiei rasiale și provocarea de perturbații. Se așteaptă ca această operațiune să se extindă în lunile dinaintea alegerilor și după aceea. De asemenea, se așteaptă ca țările Alianței să înceapă să vândă titluri de stat și să renunțe complet la dolar ca o altă operațiune de distragere în masă.
  În acest moment, amândoi am fost luați de sfere albastre, cu foarte puțină pregătire. Dintr-o dată am ajuns înapoi în casa mea. Apoi m-am așezat și am revizat informația pe care am primit-o cu două ore înainte de a putea continua cu viața mea normală de familie.
   Pe parcursul următoarelor săptămâni, am avut câteva întâlniri cu Kaaree, care au fost în mare parte de caracter personal.
   Apoi, pe 3 august, s-a pus în contact cu mine și mi-a spus să mă pregătesc mental pentru călătoria de întoarcere la avanpostul Anticei Rase Constructoare (ARC) pe Venus și în afara orbita lui SaturnAm început să meditez și am încercat să intru în starea de spirit potrivită și vibrațională pentru această întâlnire. Era foarte clar că, dacă eu n-o făceam, exista posibilitatea de a fi respins ca Gonzales.
   A fost o săptămână mai târziu - 10 August - când această întâlnire a avut loc, în cele din urmă. Eram emoționat și un pic nervos că nu mi-ar acorda accesul.
  La scurt timp după 03 a.m. (CST) în acea dimineață, tocmai terminasem să mă îmbrăc când am văzut un flash alb în cameră. Mă aflam în picioare în fața Kaaree și alți doi bărbați Anshar. Eram în aceeași cameră unde am fost înainte, ce era exact în afara hangarul lor.
  Am fost la bus-ul cu scaune albastre, și apoi la stânga prin vortexul albastru de deasupra noastră. Vortexul apăru apoi sub noi când ieșim deasupra oceanului, înainte de a merge în sus, prin atmosferă. Am trecut printr-o zonă pentru care erau necesare autorizații de "intrare și ieșire" din atmosfera Pământului, de către COL și alte grupuri care gestionează traficul aerian. Părea că am făcut mai puțin timp până pe Venus de data asta, deoarece a fost doar un zbor de aproximativ 10 minute.
   Apoi ne-am oprit la aceeași distanță de planetă, așa cum am făcut-o mai înainte. Nu exista nici un trafic aerian în acel moment, în afară de ceea ce părea a fi un mic asteroid și alte resturi care au fost capturate în orbita lui Venus. Așteptarea a fost un pic mai lungă, decât timpul ce am avut nevoie să ajungem acolo. Kaaree îmi comunică atunci: "Avem autorizație. Ești pregătit ?"
   În continuare, coborâm la suprafață atât de repede că abia am fost capabil să percep norii gălbui, groși, prin care călătoream. Oprim la cam o mie de picioare deasupra suprafeței planetei. Era foarte erodată de ploaie și vânt. Unii dintre munți aveau forme ciudate, ce unii ar argumenta că par un pic artificial.
    Autobuzul Anshar apoi a devenit transparent, și au început să apară informații în jurul meu.
   M-am uitat în jos și am văzut enorma structură în formă de H în interiorul unui crater. Exista un canal foarte simetric, care tăia de-a lungul liniei din centrul literei H. În partea de jos a canalului, o zonă s-a iluminat  printr-o tehnologie a navei, în care eram. Apoi călătorim la această locație cu foarte mare viteză. Cu toate că nu simt nici o inerție, mintea mea mi-a dat senzația unei căderi în gura stomacului. Nu este atât de ușor pentru mine să mă simt în acest fel, după toate celelalte aventuri ale mele.
   Călătorim în partea de jos a structurii în formă de H, care era atât de mare că nu există o altă structură cunoscută cu care să o pot compara. Terminăm călătorind pe sub această structură, printr-o peșteră. Pereții peșterii luceau ca și cum ar fi cristaline, dar nu transparente.
   Existau, de asemenea, câteva structuri care seamănă cu obeliscurile, și aveau ceea ce părea să fie aceleași simboluri H de-a lungul ei - aproape ca un simbol.
  Eram în picioare în fața unei intrări foarte mari, într-o peșteră mult mai mare. Fără nici un aviz, o ființă de 14 picioare se prezentă înaintea noastră. Avea o piele albă de alabastru și purta totul alb. Anshar sa referit la ea ca la o "santinelă" (străjer).
   Hainele ei păreau strălucitoare, cum că ar fi din plastic sau din piele lustruită. Ochii ei erau negri și nasul ... avea un aspect puțin ciudat. Era ușor înclinat în josul feței și avea o structură anormală în zona vârfului, pentru că se lăsa spre spate din nou. Pomeții lui erau foarte clar definiți, aproape părea că ar fi fost făcuți de linii drepte. Ea niciodată nu a spus un cuvânt. În schimb, ea se întoarse și ușor ne-a spus să se mișcăm cu un semn din cap pentru a o urma în peștera mai mare.
   Din unghiul unde eram stând în picioare, înainte de a intra în peșteră, am putut vedea o parte dintr-o mare structură de sticlă. Era o nuanță lejeră gri-negru de sticlă, precum geamul vopsit la mașină. Cei doi piloți au rămas la intrarea în peșteră, iar Kaaree a continuat mersul pe jos, alături de mine.
   Pe măsură ce intram în peșteră, am fost surprins să văd că structura făcea parte dintr-o piramidă de cristal gigantă, într-un anumit fel. Baza piramidei nu era pătrată. În schimb, avea linii drepte cu fiecare margine curbată spre interior, formând o aparență de arc, pe măsură ce se ridica. Fiecare dintre aceste patru părți aveau, de asemenea, zone largi deschise, permițând intrarea în centrul structurii, ceea ce atunci am făcut.
  Pe măsură ce intram în interiorul structurii, pereții translucizi se iluminau cu simboluri statice pe toate părțile. Plafonul interior se situa la peste 91mt. înălțime de la sol. Întreaga structură avea peste 304mt. înălțime, și se termina într-o zonă care părea a fi la aproximativ 30 metri sub tavanul peșterii.
   Santinela apoi intră în mintea mea. Era mai puternic decât experiența cu acel Draco Alb din casta regală, dar nu a fost violent sau invaziv. Experiența a început cu ceva asemănător unei "revizuiri a vieții". Am început să văd amintirile mele, ca flash-uri, toate de-a lungul vieții mele. - Așa cum văd pe tatăl meu într-un vechi balansoar albastru, ce am avut odată. Amintirile au apărut în fragmente scurte, ca un film văzut pe derulare rapidă înainte. Era evident că mergea înapoi în timp, din prezent și că toată viața mea era înmagazinată acolo, dacă puteam încetini totul. Apoi am început să experimentez noi "amintiri", care nu erau ale mele - din această viață, se pare. Apăreau și dispăreau atât de repede că nu le puteam reține. Sentimentul acestor amintiri era cosmică și extravagante, dar familiare. Mi-a amintit că văd date valoroase din trecut, ca pe ecranul unui computer, acestea trecând atât de repede încât nu puteam reține, în mod conștient, informația.
   De la această experiență, m-am simțit ca și cum un imens fișier zip a fost încărcat în mintea mea. Era nevoie de mult spațiu pentru stocare și simt că nu dețin parola pentru a debloca conținutul.
   Santinela apoi, se întoarse spre mine și mi se adresă doar o singură dată.
   El a întrebat: "Vrei cunoașterea a cine ai fost, cine ești și cine vei fi ?". Eram surprins de comunicare, pe care mi s-a părut simți nu numai în capul meu, ci în tot corpul meu. Încă o dată am fost nevoit să răspund NUMi s-a spus că răspunsul ar putea schimba drastic natura tuturor relațiilor mele personale într-o varietate de moduri, ce noi nu putem prevedea. Acest lucru m-a făcut să mă simt îngrijorat de familia mea, printre altele.
   Apoi am văzut ceva mișcare cu colțul ochiului. M-am uitat la Kaaree, care avea brațele încrucișate și se uita în jos cu un zâmbet imens pe față.
   Se pare că încăpățânarea ce am menținut, atunci când mi s-a pus aceeași întrebare anterior, a persistat, cu toate că mă simțeam confortabil cu răspunsul meu.
   Imediat structura începu să funcționeze. Existau tot felul de simboluri colorate ce au început să se miște de-a lungul structurii cristaline. M-am uitat la Kaaree și la Santinelă pentru a vedea reacția lor. Kaaree puse repede degetul pe structura de cristal, și-mi comunică: "Uite!".
    Am văzut ceea ce semănau cu două tipuri diferite de simboluri. Unele erau mari și statice, iar altele se mișcau în toate direcțiile, în timp ce flash-uiau și se schimbau de culoare. Simțeam ca și cum generau sunete în capul meu, în loc să fie audibile fizic în structură. Nu puteam înțelege ce vedeam. Trebuie sa recunosc că eram foarte surprins să văd simboluri similare apărând într-un cerc dintr-un lan, din recenta recoltă. Chiar dacă această formație pare cumva o înșelătorie, este posibil ca mintea celor care au creat-o să fie inspirate de aceeași conștiință cu care am interacționat. În timp ce priveam unele dintre simbolurile de pe piramida de cristal, am avut ideea fixă că era vorba de numere și formule matematice.   Am întrebat-o pe Kaaree dacă era vorba de ecuații matematice, iar ea răspunse cu nerăbdare: "Este vorba de un limbaj matematic al anticilor". Ea arătă spre înapoi la structură și îmi spuse să continui să caut. Dintr-o dată, toate simbolurile au dispărut, cu excepția celor care erau prezente atunci când am intrat la început. Santinela apoi, a dispărut fără alte comunicații. Kaaree apoi se întoarse și a părăsit structura în timp ce o urmam. Eram foarte confuz și un pic dezamăgit de experiență. Mă gândeam: "asta e tot ?" 
   Ea mi-a spus atunci că acum mergem la Avanpostul Anticei Rase Constructoare (ARC), în afara orbitei lui Saturn.
   M-am oprit din mers și am întrebat-o ce am experimentat, puțin mai înainte. Ea a răspuns că informațiile ce mi-au fost date și de asemenea au fost primite de mine, că totul va avea mai mult sens în viitor. Mă întrebam ce fel de informație ar fi putut extrage de la mine, de care nu știam deja. Eu vroiam să continui să insist pe această temă, dar am putut simți că ea nu avea de gând să o lungească pe ceea ce mi s-a raportat deja.
   Ne alăturăm celor doi piloți Anshar ce se aflau acum în interiorul navei autobuz Anshar. Apoi ieșim din peșterile de sub structura H, și într-un moment eram din nou în spațiu.
   Am putut vedea Saturn, și din ce puteam judeca în acel moment, era aproximativ de mărimea unui dolar de argint. Apoi intrăm într-una dintre bulele temporare, la fel ca atunci când zburam pentru a merge la întâlnirile SuperFederației, aproximativ în aceeași poziție în jurul lui Jupiter. Pe măsură ce penetram bariera exterioară a anomaliei temporare, am putut vedea o replică exactă a stației ambasadă în care SuperFederația se reunește. Nici o altă navă nu era cuplată la această stație. Datele navei Anshar indicau că exista activitate zero și semne de viață prezente.
    Ne acuplăm și apoi intrăm. Mergem pe partea lungă și îngustă a stației și ajungem în același vestibul de intrare, ce am recunoscut pe stația lui Jupiter. La fel de brusc precum în avanpostul ARC, o altă Santinelă a apărut în fața noastră. De data aceasta, nu s-a spus nimic. Santinela a intrat mintea mea, la fel cum cealaltă a făcut.
    De data aceasta am avut viziuni ale unor obiecte sferice mari care direcționau trăznete de electricitate într-o navă uriașă, care intra în sistemul solar. Deși nu am putut înțelege exact ce erau aceste sfere, ele puteau să fi fost luni sau planetoizi. Erau de această dimensiune. Ele nu păreau asemănătoare sferelor care vizitează sistemul nostru solar acum, și că erau mult mai tangibile și obiecte fizice.
    Am observat ceea ce păreau sute de scene ale acestor bătălii care decurgeau foarte repede, ce reprezentau evenimente similare. Apoi am fost martorul la o secvență în care o sferă a lansat un trăsnet de electricitate în ceea ce părea a fi Marte, când încă avea o atmosferă și apă lichidă. Fulgerul a lovit suprafața planetei Marte, creând un enorm canion. Atmosfera era plină de rămășițe, ce apoi s-au făcut de un roșu aprins. Resturile au zburat departe de planetă, și de asemenea unele au căzut înapoi pe suprafața sa. 
    Atmosfera era plină cu aburi. O mare cantitate de abur s-a extras din planetă și s-a transformat în gheață, în timp ce ieșea în spațiu. Alte scene am văzut apoi, și m-au dus înapoi la Marte. Acum era foarte afectat, și începea să aibe un aspect similar cu forma în care apare astăzi.
    Apoi am văzut nori mari în formă de ciupercă aparând pe suprafață, în timp ce navele gigant fugeau de pe planetă în toate direcțiile. Unele dintre ele se îndreptau spre Pământ, în timp ce altele plecau în direcția opusă. Am știut că aceasta era un incident complet separat, care a avut loc la mult timp după devastarea inițială a planetei. Părea să fi fost un război nuclear la nivel global.
   Începusem să observ că respirația mea și bătăile inimii au crescut dramatic. Simțeam că pieptul meu se strânge de anxietate. Scena s-a oprit la fel de brusc cum începuse, iar Santinela a dispărut.
    Kaaree mă privea cu o oarecare îngrijorare, și m-a întrebat dacă am nevoie de un moment să-mi revin. Am întrebat ce s-a întâmplat. Ea mi-a spus că am primit un depozit de date de la ARC, care nu este disponibil pentru mine la un nivel conștient. Am întrebat-o cât de bine ar putea fi, dacă nu-mi puteam aminti și informa de el. Ea a zâmbit și-mi spuse că totul va avea sens într-un viitor apropiat. Acest răspuns nu a satisfăcut curiozitatea mea despre ceea ce mi s-a întâmplat în ultimele două locuri ce-am vizitat. Cu toate acestea, știam că nu mă vor informa de nimic mai mult, de moment.
    Ne-am plimbat pe holurile stației de Saturn până când am ajuns la autobuzul Anshar. Apoi ne-am întors la hangarul Anshar, unde a început călătoria noastră. Abia am observat plecarea noastră din stație sau sosirea la hangar pentru că am fost foarte absorbit în gândurile mele. Mă simțeam slăbit de energie. Am fost trimis înapoi la casa mea, unde apoi m-am băgat în pat îmbrăcat și am adormit repede.
    De la acest eveniment, am avut câteva apeluri de conferință eterică cu Kaaree, și o reuniune cu Alianța PSS. Mi-au dat ceva informații noi, dar nimic de reală importanță în orice sens cosmic. Nu mi s-a oferit nici un sprijin pe care Gonzales l-a menționat în cadrul acestei reuniuni. Am sperat că voi fi ajutat.
   Când am întrebat de ce nu venea ajutorul, mi-au spus că trebuia să acoperim câteva lucruri mai întâi. Acest lucru m-a făcut să cred că nu numai nu-mi vor da tehnologia de vindecare pentru a mă ajuta la reducerea sau eliminarea unora dintre simptomele regresiei mele după serviciul din PSS: "20 & Back". Ar exista condiții.
   Erau, de asemenea, foarte interesați în obținerea unora dintre datele ARC îngropate adânc în subconștientul meu, și s-au oferit să mă ajute în a le extrage. A rămas foarte clar că vroiau să mă transforme într-un activ pentru ei. Condițiile erau să mă mențin departe de ochii publicului și să lucrez în spatele scenei. Nu s-a putut ajunge la un acord, iar întâlnirea s-a încheiat cu dezamăgire pentru ambele părți.
  De atunci, am investit mult timp încercând să accesez informația pe care Santinelele de la ARC mi-au dat-o. Până în prezent, nu am reușit. Mi s-a spus mai târziu că, dacă aș fi acceptat oferta Santinelei, foarte probabil aș fi avut acces imediat la aceste informații.

  POST-SCRIPTUM de DAVID WILCOCK :

  Este foarte interesant pentru mine pentru să citesc cele mai recente experiențe ale lui Corey.
  Cu toate că nu a citit mult din Misterele Ascensiunii, fără îndoială există multiple corelații directe, între conținutul acestei noi cărți, apărute pe 30 august 2016 și ceea ce Corey tocmai a experimentat.
  Cartea combină informații de la informatori, învățături religioase antice și înțelepciunea seriei "Legii lui Unu" pentru a spune povestea unei lupte antice între bine și rău, care a durat în sistemul nostru solar peste o jumătate de milion de ani.
   Povestea începe cu o Antică Rasă Constructoare care își are originea aici, acum circa 2,6 milioane de ani, potrivit Legii lui Unu. Acest grup a apărut pentru prima dată pe Venus.
  Corey acum pare să fi făcut o vizită directă a unora dintre instalațiile originale ce supraviețuiește, operațională. El a fost prezentat unei forme holografice a acestor ființe, sau unul dintre protectorii lor sub forma ființelor Santinele.
  Un grup cunoscut sub numele de "Gardienii" au dat Anticei Rase Constructoare o puternică tehnologie defensivă pentru a se proteja împotriva invaziei extraterestre. Acest lucru s-a produs sub forma unor luni întregi, care acționeau ca arme, similar cu Steaua Morții din filmul Războiul Stelelor = Star Wars.
  Aceste arme au protejat inițial propriul nostru Sistem Solar și alte sisteme învecinate de orice invadator ostil, pentru că ne aflăm într-o zonă foarte râvnită a galaxiei.
  Propriul nostru Sistem Solar pare să fi fost folosit ca un fel de "colonie penală cosmică", unde persoanele ce au fost în imposibilitatea de a Ascensiona, în alte lumi, au fost mutate aici cu speranța de re-ciclare.
   În schimb, aceste persoane au făcut o înțelegere cu IA negativă, depredatoare, cu practici agresive, infuzându-și corpul cu Nano-roboți, ce le ofereau abilități supraomenești.
  Cu puterea copleșitoare a IA disponibilă, au fost capabili să pătrundă în aceste luni defensive și să le folosească ca arme ofensive, ce niciodată au fost menite să fie.
  Acest grup, auto-numit Imperiul, a devenit foarte războinic. Ei atacau alte planete vecine, făcându-și dușmani puternici.
  Gonzales a sugerat deja că deteriorarea lui Marte se datora unei arme puternice al uneia dintre aceste luni, care a țintit planeta. Viziunile lui Corey acum, par să confirme această suspiciune.
  Mi se pare foarte interesant că ființele ce colaborează acum cu Corey vorbesc în același tip de exprimare ce vedem în seria Legii lui Unu. Am simțit de la început că era vorba de aceleași ființe.
  Dându-mi seama că sursa Legii lui Unu apare aici într-un mod atât de fizic și personal, a fost una dintre cele mai mari surprize ale vieții mele.
  Corey ajunge să experimenteze aceste lucruri de primă mână, în timp ce eu am să le ascult de la el - cel puțin până acum, cu unele excepții notabile ce încă nu le-am făcut încă publice.
   Expansiunea și profunzimea experiențelor lui au corespondență cu prețul personal, la care am fost martor, ce a trebuit să-l plătească. Este foarte puțin probabil, dacă nu imposibil, să mintă. Tot ce știu și văd îmi spune că el are experiențe foarte reale.
   Amândoi am experimentat "salutări negative" foarte puternice și în curs, în sensul Legii lui Unu.
  Aceasta a provocat ca la toate nivelurile, cu persoanele care lucrăm se simt nemulțumiți de  amândoi, și simt că nu facem suficient pentru a ajuta ca această inițiativă să meargă înainte.
   Ambii am trecut prin transformări profunde personale și experiențe de vindecare recent ce sperăm să ne permită să fim mult mai productivi și proactivi pe măsură ce avansăm.
   Informația ce Corey a primit cu privire la un eveniment solar care duce la un fel de ascensiune în masă este examinată foarte minuțios în carte. Numai aceste noi puncte de date subliniază și mai mult importanța despre ceea ce am scris.
   Să nu uităm că mi-au dat coperta cărții într-o viziune, iar atunci când produsul finit a fost gata, Corey a terminat de vizitat alianța internă a Pământului pentru prima dată.
   Coperta cărții are un obelisc cu o lumină strălucitoare în partea superioară, și o imagine a lui Saturn în spatele ei, așa cum a fost mi-a fost indicat.
  Grupul lui Kaaree originar de pe Saturn, poartă pandantiv cu planeta Saturn. Ei au, de asemenea, un obelisc mare în grădinile lor, cu o lumină strălucitoare în partea de sus - așa cum mi s-a cerut să fie pe coperta carții mele.
   Probabilitatea ca toate aceasta să fie o coincidență este extrem de minusculă, dacă nu chiar ridicolă a fi considerată de către mine la un nivel personal.
   Singura poziție realistă ce un sceptic ar putea lua este că Corey și cu mine ne aflăm colaborând în toate acestea. Fără îndoială, nimic nu poate fi mai departe de adevăr.
  Karma-mi cade cu o asemenea acuratețe în acest moment că nu îndrăznesc să mint despre nimic. Mă străduiesc să fac ca fiecare gând să fie cât mai pozitiv și iubitor pentru mine și pentru alții, cât de mult este posibil.
   Nici unul dintre amândoi se îmbogățește cu ceea ce facem, și dificultățile financiare ale lui Corey continuă să fie un factor constant pe care trebuie să-l gestionăm și să planificăm totul.
   Corey a trecut prin acest tip de experiențe atât de intense încât de multe ori a trebuit să se retragă complet timp de săptămâni, de fiecare dată. Am fost într-o poziție similară, cea mai mare parte din prima jumătate a acestui an, ceea ce a cauzat o mulțime de probleme.
   Ni s-a furnizat informație critică pentru a fi divulgată imediat, și când nu reușim să o eliberăm, amândoi suferim consecințe punitive.
   Corey a trecut prin experiențe mult mai grave decât orice îmi amintesc că mi s-a întâmplat mie.
  Acum amândoi ne redirecționăm viețile noastre și căutăm modalitatea de armonizare a  acesteia, cu siguranță este o situație foarte ciudată.
   Nu mă aștept să mă credeți cu privire la toate aceste situații care par fantastice.
   Avem Divulgarea Cosmică, un program săptămânal în care puteți vedea pe Corey descriind toate acestea el însuși, și apoi decizi dacă îl crezi sau nu.
   Prima lună rămâne practic aproape gratis, după cum puteți vedea totul pentru 99 de cenți, fără taxe suplimentare de anulare.
   Mai multe mii de telespectatori au fost surprinși de profunzimea și seriozitatea în mărturia lui Corey ca răspuns spontan la întrebările mele. Niciodată pierde ritmul, și nici nu l-am prins într-o contradicție.
   Noua mea carte este susținută în întregime cu un mare număr de fapte științifice și declarațiile ce le coroboran dintr-o amplă varietate de informație privilegiată ce am putut să adun.
   Pre-comanda cărții, înainte de 30 august asigura că o veți obține atunci când iese pentru prima dată, și de asemenea poate ajuta, să ajungă pe lista best-seller din New York Times, o dată în plus, ceea ce mărește credibilitatea generală de formă spectaculară.
   Din ceea ce pot spune, toate aceste lucruri sunt cu adevărat reale. Realitatea este foarte, foarte ciudată. În curând, vom descoperi prin noi înșine, ce se va întâmpla.
  Între timp, învățăturile Legii lui Unu subliniază importanța iubirii, compasiunea, iertarea și slujirea altora ca cele mai importante chei pentru Ascensiunea personală și planetară.
   În cazul în care sunteți preocupat de dacă se va "realiza", răspunsul este foarte simplu: Doar să fie plăcut!
   Pare aproape ridicol că un astfel de material complex ar putea fi redus la un mesaj simplu, dar aceasta este natura a ceea ce avem de-a face.

   Dacă se pare că vom vedea semne mult mai vizibile ale acestor schimbări în viitorul nostru, vă încurajez să vă pregătiți pentru Ascensiune ... deja știi, pentru orice eventualitate.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!    Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...