ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 19 mai 2018

Cine a construit Luna?


    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey GoodeEu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
     Corey discută despre originea lunii noastre și despre cum sosirea ei a adus schimbări importante unei lumi în dezvoltare, cu milioane de ani în urmă.
    Anterior, am aflat că multe specii extraterestre au baze înglobate în suprafața lunii.
    Acum, se dezvăluie cine a construit luna, pentru ce a fost folosită inițial și cum a fost transportată în sistemul nostru solar.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Acum, eu vreau să intru în ceea ce informatorul de top al lui Richard C. Hoagland, Bruce, mi-a spus, despre natura civilizației pe Super Pământ.
    Există mult prea multe corelații între ceea ce tu ai văzut pe tableta de sticlă inteligentă și ceea ce mi-a spus el pentru ca acestea să fie un accident, căci aceste lucruri se aliniază atât de bine, după opinia mea ... și a fost complet zguduitor pentru mine când am vorbit prima dată în Octombrie 2014 în detaliu, cât de mult dintre lucrurile pe care le-a spus el pe care tu le-ai putut verifica în mod independent, în raporturile tale de primă mână și din nou, este dificil să le explici oamenilor, cât de mult se întâmplă asta când vorbești cu diferiți informatori.
    Eu dețineam așa de multă informație pe care nu o pusesem niciodată online pentru ca oamenii să aibă încredere în mine sau să continui să aud mai mult, de asemenea, dacă asta mă va ucide sau dacă îmi va crea probleme, eu nu o voi turna.
    În timp ce acum, când noi am făcut asta, este timpul să deschidem pur și simplu porțile de inundație și să lăsăm aceste chestii să iasă.
    Eu vreau să mă întorc acum la ceea ce a dezvăluit Bruce despre rasa care a fost de fapt
pe Super Pământ de la bun început. În primul rând el a spus că înălțimea lor era de 20 de metri, poate pentru că planeta este mai mare și în consecință gravitația e diferită, iar ființele ar fi mai mare în corespondență cu o planetă mai mare. Ai spune că așa ceva este posibil?
    Da, diferite presiuni barometrice, tot felul de lucruri, da.
    El a spus că această rasă era extrem de avansată tehnologic.
    Acestea au au fost informațiile cu care ei au concluzionat și se pare că se jucau cu transhumanismul, care este ideea integrării formei lor umane, căci era o formă umană, doar că un om gigant, de 20 metri înălțime, între 20 și 27 metri înălțime, integrându-și forma lor umană într-un fel de computer de mare viteză de genul internetului.
    Dacă ei meștereau ceva de genul acesta eu pot vedea cum ar putea să ducă asta la probleme majore ...
    O altă bucată de informație pe care el pare foarte convins că era solidă, pe care mai apoi am validat-o independent de informatorul PSS, Jacob, a fost că acești oameni evoluaseră de mult timp dincolo de nevoia de a folosi comunicarea verbală că ideea de a vorbi cu gura lor era teribil de înceată și i s-a spus în mod specific că ei dezvoltaseră un fel de internet prin Wi-fi, ca metodă de comunicare ... lumină? ... ce implica micro-fluctuații în lumina ce era pe fețele lor, pigmentul pielii sau ceva ...
    Micro ... cum avem noi, micro-expresii faciale, ei aveau micro-aură-facială luminoasă,  cumva ca un spectacol de lumini.
    Deci tu ai auzit de asta?
    Da, și nu sunt singurele ființe care fac asta. Unele care comunică telepatic ... există cumva o lumină, un joc al luminii aurice.
    Deci tu poți confirma că unii oameni au de fapt integrare de tip cyborg în creierul lor și voltajul pielii lor e ca un internet? O transmitere de informații între doi oameni când se uită unul la altul?
    Eu vorbesc de faptul că există anumite ființe avansate care atunci când comunică ei au descărcări aurice în corpurile lor, când se conectează telepatic. Există mult mai multă informație, există un schimb masiv de informație care se petrece.
                    *                    *                    *                    *                    *                    *                    *
     Imaginați-vă dacă tehnologia noastră este cu 100 de ani mai avansată, cu 1.000 de ani cu 10.000 de ani mai avansată ... acest gen de naniți ar putea s-o ia razna, nu?  Da.
    După cum am spus, când vine vorba de naniți și IA există un steag roșu de avertizare major și o problemă de care toată lumea din PSS și de asemenea oameni din Super Federație este o problemă majoră, un mare steag roșu de avertizare legat de acea tehnologie.
    Haide să intrăm în subiectul Lunii acum căci aceasta este focalizarea acestui episod.
Ce ai auzit tu despre Lună, înainte s-o mute spre Pământ?
    Au existat rapoarte ... că ei au construit baze atât de adânci că au ajuns la acest material artificial care constituia suprafața sau fuzelajul a ceea ce era Luna.
    Deci tu spui că există un fuzelaj în centrul Lunii și ei au săpat până la acesta?
    Eu personal nu știu ... au existat două rapoarte diferite, unul dintre ei spunând că era o lună golită ce a fost folosită în grabă și un altul care afirma că era o stație gigantică care a fost construită.
    Tu personal ai auzit vreodată ceva ce ar sugera că Luna, luna Pământului, este mai veche decât orice alt obiect din sistemul nostru solar?
    Am auzit ceva în timp, ori că aceasta cel mai probabil, nu a venit din sistemul nostru solar
sau că era prea bătrână pentru lucrurile din sistemul solar sau ceva de genul acesta. Eu nu-mi amintesc exact detaliile, dar era ceva ce nu se potrivea despre era geologică.
    Ok.
   Informativ, informatorul Jacob care nu va apărea niciodată în fața camerei, ceea ce el mi-a spus, a fost că Luna a fost adusă prin portal în sistemul nostru solar, că este mai bătrână decât planetele din sistemul solar, din altă parte ...
    Și că acești oameni din Super Pământ s-au teleportat pe ea în ultimul moment după ce au trimis ... iar acum asta se întoarce la ceea ce a spus Bruce, ei au trimis aceste mingi de baseball din naniți către acest vechi sistem solar undeva departe, unde dușmanii nu se uitau, căci ei știau că acum dușmanii veneau ca să-i distrugă, ei știau că inelul va fi distrus, că planeta va fi distrusă, că au foarte puțin timp, iar istoria pe care eu am auzit-o, că este adevărat sau nu, iar aceste mingii de naniți au fost trimise în alt sistem solar antic, luna era acolo, că s-au dus mult în timp pentru ca dușmanii să nu-i găsească, au construit Luna cu naniții, a trecut-o prin portal încoace, iar apoi elitele acestei civilizații planetare de pe Super Pământ, chiar în ultimul moment, fix înainte ca planeta să explodeze, s-au teleportat în interiorul a ceea ce noi numim Luna ... și, aici este locul unde devine foarte ciudat deoarece, ceea ce a spus Bruce erau între 12-16 miliarde dintre acești oameni, având între 20 și 27 metri înălțime, care s-au teleportat cu toții în interiorul Lunii și a spus că ei aveau cunoaștere de primă mână că era de 20-40 de mile adâncime toate construite, locuiri inteligente, încăperi, pe toată circumferința, pe toată sfericitatea Lunii în interior, între 20 și 40 de mile adâncime, coridoare nesfârșite prin care puteai trece.
    Deci asta nu înseamnă că nu este adevărat, ci înseamnă că tu personal nu ai dat peste așa ceva.   Nu.
    Dar tu spui că ai auzit că au existat vre-un fel de refugiați din acest eveniment catastrofic
distrugerea Super Pământului, care erau asociați cu Luna, cumva.
    Așa e! Care au ajuns pe Lună și au coborât pe Pământ ca și refugiați dintr-unul dintre marile cataclisme ...
    În cronologia lui Bruce, ei au petrecut un timp îndelungat în interiorul Lunii înainte să meargă de fapt pe Pământ. Deci haide să vorbim despre asta chiar acum.
    Tu ai auzit că oamenii erau în interiorul Lunii sau la suprafața Lunii când au făcut ... când au zburat de la catastrofă?
    Ei au spus că au zburat în Lună.
    În Lună. Da.
    Asta se potrivește cu ceea ce eu am auzit și anume că Luna devenea lovită de asteroizi,  nimeni nu ar fi fost capabil să fie în siguranță sau supraviețuiască la suprafață, ei trebuiau să fie în interior și că ei au creat un curs computerizat foarte avansat, pentru a ghida Luna într-o orbită în jurul Pământului, în mod specific de asemenea, deoarece dacă ei nu ar fi găsit o planetă în jurul căreia să se învârtă, ar fi fost capturați gravitațional de Soare și ar fi ars în Soare ... și au programat orbita în jurul Pământului pentru a se crea maree și a face din Pământ un loc cât mai locuibil, în cele din urmă, nu s-ar fi întâmplat imediat.
    Deci tu ai auzit de asemenea că mersul Lunii în jurul Pământului a condus către maree și a făcut locul mai bun pentru locuit?
    Eu știu că ... a adus cu siguranță o grămadă de schimbări, dar exista viață înainte. 
    - Da. Iar el a spus asta de asemenea.
    - Corect.
    Dar mareele ar putea fi de asemenea și cauza unei cantități de viață mai dinamice și diverse  pe Pământ și a determinat ca oceanele să devină mult mai mari și genul acela de lucruri.
    Corect.                                                                         ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


 Link 3


  Linkuri alternative:   AICI  și AICI .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

8 comentarii:

 1. Foarte interesant,multumesc!Faceti un efort demn de tot respectul. !Oare ce cred cei care, vad prima data aceste emisiuni si cam cati le pot receptiona ca posibil adevarate ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Majoritatea celor care văd aceste emisiuni reacționează în două feluri: pentru cei în premieră cu acest gen de subiecte vor considera că e SF sau că cineva pe aici e plecat cu sorcova; pentru avansații în cunoaștere este o înformație în plus cu posibilitate să fie adevărată. Fiecare are părerea lui în primă fază, apoi ... depinde de fiecare.

   Ștergere
 2. Marian, in primul rind doresc sa-ti multumesc pentru ceea ce faci si doresc daca este posibil sa uploadezi acest video pe "openload", in principiu toate videourile care nu se gasesc in "openload" sa poata fi accesate de acolo. Iti multumesc anticipat, stiu ca este o munca in plus care s-ar putea sa te deranjeze.!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A ajuns și în openload, problema e că nu rezistă mult . . . pe acolo. Asta e !

   Ștergere
 3. Mulțumesc mult. Foarte interesante informațiile.
  Într-o sesiune de hipnoză regresivă a lui Calogero Grifasi se vorbește despre aducerea Lunii. Atunci n-am dat o importanță prea mare, mediul hipnotic fiind foarte contaminat. Dar... pare a fi adevărat, ascultând explicațiile din video. Recunoștință pentru ce faceți și pentru că împărtășiți aceste lucruri, care par de necrezut pentru mulți.

  RăspundețiȘtergere
 4. https://www.facebook.com/luraveda/posts/257027858176062?__tn__=K-R

  RăspundețiȘtergere
 5. https://www.facebook.com/luraveda/posts/257027858176062?__tn__=K-R

  RăspundețiȘtergere
 6. Despre Luna planetei Terra (cunoscută ca Selena sau Si) vom mai vorbi aici pe acest blog sau pe blogul Cunoaște și Conștientizează (https://dinamicasidiversitate.blogspot.com), depinde cum curge informația. Știu / Știm atât de puțin ... dar cu răbdare vom știi strictul necesar ... și chiar mai mult.

  RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...