ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 2 februarie 2017

ACTUALIZARE DE INFORMAȚIE (PARTEA 1- AUGUST 2016)


    Sistemul nostru Solar și Planeta Terra trec printr-o schimbare mult mai profundă decât majoritatea oamenilor ar putea imagina vreodată. Nu numai că extratereștii sunt foarte reali, atât grupuri pozitive, cât și negative; sunt mult mai activi în propria noastră viață, decât majoritatea dintre noi vreodată am putea să ne dăm seama. Cu toate că mulți oameni acum ignoră învățăturile spirituale clasice pe care le-am primit de-a lungul mileniilor, se pare că nimic nu ar putea fi mai important pentru noi decât a studia și a practica.
   Am făcut 20 de ani de serviciu în "Programul Spațial Secret", care rămâne încă necunoscut pentru majoritatea oamenilor. Și totuși, din ce în ce mai mulți cunoscători apar acum, cum este Inginerul aerospațial William Tompkins, care poate valida în mod independent multe aspecte ale mărturiei mele. Tompkins poate fi văzut în "Dezvăluirea Cosmică", un program săptămânal în Gaia.com, care m-a ajutat să împărtășesc acest mesaj cu un număr mare de public, care depășește deja cifrele de audiență ale canalului CNN.
    Datele din lumea reală, de asemenea comfirmă de fiecare dată mai mult lucrurile pe care le-am văzut și auzit. David Wilcock, gazda și moderatorul interviurilor Dezvăluirea Cosmică, publicat o descriere completă a acestui caz, precum și dovezi demonstrabile, începând din 19 iunie. Secțiunea de la actualizarea finală a fost cu doar câteva minute înainte de a zbura spre Colorado pentru o altă rundă de înregistrări a Dezvăluirii Cosmice și este de lectură obligatorie pentru orice persoană care urmărește această poveste.

De văzut, în Engleză: 
          Full Disclosure and Ascension: The War Has Gone Hot! (Part II)
   Dovada verificabilă include mai multe rapoarte, observarea pe scară largă a unor meteoriți foarte ciudați. NASA a încercat să spună că un incredibil model cu dungi, care a apărut pe cer în zona Phoenix pe 2 iunie, a fost cauzată de un "asteroid". Astfel de evenimente sunt de mare îngrijorare pentru lumea informatorilor privilegiați, deoarece există teama că o navă foarte avansată tehnologic s-ar putea prăbuși într-o zonă urbană populată.
   Informațiile mele spun că un război are loc acum, între extratereștrii pozitivi și negativi și a altor grupări de pe Pământ, și că prăbușirile vor fi tot mai frecvente. Acestea ar duce la fenomene vizibile. Acest lucru a validat informația, aproape imediat, prin faptele descrise în articolul lui David.    Printre actorii cheie din istoria noastră este inclusă Cabala, un grup ce mulți numesc "Noua Ordine Mondială". Fără cunoașterea majorității oamenilor, Cabala este foarte eficientă, alcătuită dintr-un grup de alianțe, atât pe Pământ și în Programul Spațial Secret. Controlul lor financiar și politic al planetei noastre este demis în mod sistematic.
    Grupuri ale Alianței Pământului includ un procentaj semnificativ al Apărării și Comunitatea de Informații a Statelor Unite care luptă pentru binele comun. Aceasta include o varietate amplă de hacke-uri de computere, care expun deja adevăruri ascunse. Avem, de asemenea, vești că eliberări masive de date pot aparea în viitor, ce vor fi prezentate publicului într-o dezvăluire completă - inclusiv fărădelegile Cabalei și adevărul despre Programul Spațial Secret. Pe scurt, Cabala a fost creată și condusă de către extratereștri negativi, între ei un grup de reptilieni cunoscuți sub numele de Draco. Ființele umane din Cabala nu sunt reptilieni ce se schimbă de formă, pentru că viața biologică nu are această capacitate. Cu toate acestea, unii membri ai Cabalei au conexiuni telepatice cu aceste ființe, ce unii intuitivi văd ca o suprapunere reptiliană pe fețele lor. Aceasta explică multe cazuri ce David Icke a raportat în lucrările sale anterioare ..
   Draco sunt o rasă cuceritoare, iar noua mărturie a lui Tompkins, a arătat că au intrat în contact cu naziștii nu numai să supună Pământul, ci și pentru a crea o armată care este folosită pentru a cuceri multe alte lumi, de asemenea. Naziștii aveau mentalitatea și cunoștințe fundamentale industriale pe care Draco le doreau, și au început să colonizeze spațiul cu tehnologia ce Draco le-au dat la sfârșitul anilor 1930.
   Statele Unite ale Americii aveau în dezvoltare propriul lor Program Spațial datorită bunurilor pe care le-au dobândit, dar nu au avut succes la nimic în măsura pe care germanii le aveau. În cele din urmă, SUA au fost intimidați și șantajați să se alăture PSS German, iar speranța lor era că vor fi capabili să preia programul și să-i zdrobească pe germani. Din păcate, opusul a avut loc - cel puțin timp de mulți ani.
   Nivelul de tehnologie în PSS face mic tot ceea ce avem pe Pământ, și include dispozitive de replicatori, teleportarea, călătoria în timp, propulsia anti-gravitațională, energia liberă și tehnologii care fac ca toate formele de boală, și chiar îmbătrânirea, par să fie depășite. Aceste tehnologii pot transforma societatea noastră actuală, într-un scurt timp, într-o Eră gen Star Trek, de Călătorii printre Stele. Aceste active există deja pe cerurile noastre, pur și simplu nu ni se permite vedea și utiliza, datorită Cabalei și sindicatelor ei.
   Cu toate acestea, o rezistență în permanentă creștere s-a dezvoltat în PSS, ce azi se numește Alianța PSS. Cu toate că activitatea mea formală în PSS s-a încheiat în 1987, am fost contactat recent de către un nou grup de extratereștrii puternici și acest lucru a dus la a fi adus înapoi -la cererea directă de ei înșiși.
   Acest nou grup a fost numit inițial "Ființele Sfera", din moment ce au venit într-o remarcabilă diversitate de sfere gigantice - unele dintre care erau atât de mari, ca planeta Neptun în diametru. Deși prima sferă a apărut în decada anilor 1980, nu au început să apară în număr mai mare, până la sfârșitul anilor 1990. Un alt aflux mare a apărut chiar pe data de încheiere al Calendarului Maya din 2012. Sferele au refuzat să comunice cu PSS sau Alianța PSS în vre-un fel, provocând o mare îngrijorare și mister.
   Am început să lucrez îndeaproape cu David Wilcock, începând din octombrie 2014, după ce contactul nostru inițial scris, începuse cu cinci ani mai devreme. Cu toate că David a fost inițial sceptic cu privire la experiențele și pretențiile mele, în curând și-a dat seama că au fost validate zeci și zeci de puncte de date specifice pe care le auzise de la alți informatori. Am fost , de asemenea , foarte surprins de cât de mult știa și nu a dezvăluit în mod public despre PSS. Această informație a fost reținută pentru a putea afla care era reală și care era falsă.
   David meticulos a scris tot ce i-am spus în timp real, în timp ce vorbeam, ceea ce a devenit un document de 150 de pagini, într-un carnet de notițe, la sfârșitul lunii februarie 2015. Acum începem procesul de a se transforma această informație, într-o carte publicată ce va fi actualizată pe măsură ce avansăm.
   David, de asemenea, împărțea conținutul acestui document cu persoane cheie din canalul de televiziune Gaia TV, cărora le-a câștigat încrederea. David a dat o "scurgere" inițială a datelor ce îi dădusem, împreună cu alte date de la alții, în discursul său la Expo "Viața Conștientă", în aceeași lună februarie. Aceasta a creat o mare agitație în lumea informațiilor privilegiate, și m-a adus în situația să fiu amenințat, cu toate că nu i-am dat o mare parte, din informațiile difuzate.

Acest video este în Engleză:
 
 **Studiem dacă se merită traducerea acestui video, deocamdată îl analizăm.**

  Mă puteți vedea în public în secvențele de video ce David W. a post-produs și difuzat pe 2 August 2016 ca Misterele Ascensiunii... Contrar unor păreri și comentari online, încă eram anonim pentru toți, mai puțin pentru David în momentul înregistrării. Acest video nu mai este disponibil pe YT din cauza revendicării drepturilor de autor din partea Alec Theodore Wallace. 
   La scurt timp după ce a devenit publică această informație, "Ființele Sfera", în cele din urmă au contactat Alianța PSS. Ei au cerut numele meu. M-au adus la începutul lunii martie 2015 și m-au prezentat oamenilor cheie din Alianță, prin contactul meu, locotenent-colonelul Gonzales, cu care ființele sfere au fost, de asemenea, în contact.
  Ființele care au facilitat această întâlnire, mă aveau contactat deja în trecut. Erau asemănători oamenilor, dar de asemenea, posedă caracteristici ca ale păsărilor, inclusiv pene albastre și violet, și prin urmare, au fost numite Aviari Albaștri. Cei doi oameni care aveau cea mai mare interacțiune cu el însuși numitul Ra-Tear-Eir și Ra-Rain-Eir. Primul cuvânt "Ra"(se pronunță "r-a-u"), aproape ca termenul "crud * (NdT, Raw în Engleză)".
    Aviarii Albaștrii au refuzat să comunice direct cu Alianța, dar au terminat folosindu-mă pe mine ca mesagerul lor în această primă întâlnire. Ei au stat în spatele meu, împreună cu un alt fel de ființe, pe care le numim Ființe Cap de Triunghi Auriu, și au dat răspunsuri la întrebările Alianței vorbind direct minții mele, și în continuare oferind răspunsurile, atât de meticulos cum am putut.
   Aceasta a fost o mare surpriză, și a fost doar prima dintre multele întâlniri care au urmat. Am devenit mijlocul de comunicare pentru Alianța PSS și eforturile lor de a vindeca planeta, să fie cunoscuți pe scară largă de către omenire. În acest efort am fost ajutat foarte mult de cooperarea cu David, și chiar mai mult atunci când GaiaTV a decis să creeze un serial de televiziune, în jurul acestor evenimente numit Dezvăluirea Cosmică.
  În septembrie 2015, nu cu mult timp după ce Dezvăluirea Cosmică a început să fie difuzată săptămânal, m-au prezentat altei alianțe, de data aceasta un grup de civilizații inteligente care trăiesc în interiorul Pământului. Acesta nu este un "Pământ gol în interior", în nici un fel. Există buzunare tip fagure de albine pe sub suprafața Pământului, care pot fi convertite în regiuni locuibile, cu o tehnologie suficient de avansată. Aceste zone sunt deja în mare parte locuite de civilizații, ce sunt mult mai dezvoltate decât a noastră.
  Cu toate că am auzit de civilizațiile din interiorul Pământului în PSS, avansul a ceea ce am văzut a fost destul de surprinzător. Un grup auto-denumit Anshar au participat direct în evoluția spirituală a omenirii. Ei au un aspect similar al tipului uman nordic de pe Pământ, deși părul era alb și ochii lor erau un pic mai mari. Am fost prezentat unei mari preotese ce se numea Anshar Kaaree, și am experimentat ceea ce poate fi descris ca o fuziune mentală.
  Acest eveniment a avut un impact de durată asupra mea, inclusiv faptul că aproape imediat am început să mănânc o dietă mult mai sănătoasă și de atunci am pierdut în greutate suficient, că aspectul meu s-a schimbat semnificativ.
   Mesajul general al Anshar reflectă pe cel al Aviarilor Albaștrii - și anume că, planeta noastră și sistemul solar este pe cale de a suferi o schimbare drastică de energie, echivalentă cu o transformare spirituală masivă pentru toată lumea. Cu cât suntem mai iubitori, mai serviabili, amabili și compasivi, cu atât mai mult ne vom beneficia de această schimbare, deoarece în cele din urmă este un fel de absolvire spiritualăVom obține noi abilități, asemănătoare cu ale marilor maeștrii de care citim în textele spirituale.
   Forțelor negative li se permite să ofere ispite și moduri de gândire nouă oamenilor, când și unde îi invităm să facă acest lucru. Aceasta este o parte din Legea Cosmică al Liberului Arbitru, prin care este guvernat universul. Aceste ființe negative, în cele din urmă, se hrănesc cu frica noastră, furia și tristețea, ceea de multe ori numit "loosh * (NdT: energie emoțională negativă)" și, literalmente, acționează ca o sursă de alimentare energetică pentru ei.
   Multe dintre faptele aparent inexplicabile și auto-distructive ale Cabala au mai mult sens odată ce înțelem că Draco folosesc planete ca a noastră pentru a cultiva FricaO planetă cu o populație mai mică, care este mult mai ușor de controlat, creează o cantitate mai mare de "loosh" pentru Draco decât ce avem acum. Prin urmare, vedem eforturile lor în desfășurare, de a stimula "depopularea", uciderea de miliarde de oameni -, precum și o Nouă Ordine Mondială.
   O mare parte din această bătălie cosmică este bine explicată în seria de cărți Legea lui Unu, care este un colecție de 106 de sesiuni de întrebări și răspunsuri între Don Elkins (doctorat în fizică și filozof), și o presupusă inteligență extraterestră ce se auto-numește Ra. Am fost informat cu privire la această serie, în timp ce eram în PSS, dar având în vedere propaganda cu privire la ceea ce sugera, a fost considerată negativă. David Wilcock a făcut deja studiul învățăturilor din Legea lui Unu de aproape 20 de ani, când am început să-i spun tot ceea ce știu.
    Aviarii Albaștrii mi-au cerut să citesc materialele Legii lui Unu, la scurt timp după ce m-au contactat. Când Alianța PSS a avut posibilitatea de a vorbi cu ei, una dintre primele întrebări ce au fost adresate: "Sunteți Ra din seria Legea lui Unu?", singurul lui răspuns a fost: "Eu sunt Ra", în modul în care sursa este prezentată la începutul fiecărui răspuns ce ei dau în dialogurile din Legea lui Unu.
   Când David Wilcock a întrebat dacă acest grup a fost Ra din seria Legea lui Unu, a auzit trei cuvinte, foarte clar, în mintea lui: "Acum, du-te afară". Se duse la ușa casei și a văzut un curcubeu imens, care oferă indirect, o validare convingătoare că acestea  erau de fapt, ceea ce vorbeam. David și mine am discutat, de asemenea, acest lucru într-un restaurant în timp ce înregistram, și la ieșirea din restaurant am văzut amândoi un curcubeu.
   Legea Liberului Arbitru permite negativilor să creeze evenimente tulburătoare și derutante la orice nivel este posibil. Prețul în familia mea și în mine însumi a fost foarte mare. Ei explică că voi experimenta numai ceea ce "am autorizat" și, prin urmare, aceste evenimente puteau fi evitate aproape complet dacă aș fi fost în stare să urmez în mod consecvent și să susțin mesajul.
    Acest lucru este mult mai dificil decât pare, din moment ce suntem în mod constant provocați de lucrurile care ne invită la emoții negative. Făcând acest lucru, provocările cresc dramatic.
   David a dat cele mai recente informații care erau disponibile la momentul respectiv în articolul său din 19 iunie. A fost inclusă trista poveste a locotenent-colonelului Gonzales, contactul meu principal din Alianța Programelor Spațiale Secrete (PSS), care s-a întors împotriva mea. 
   Acest lucru a avut loc după ce un grup de nivel inferior al PSS m-a răpit și a folosit tehnologie avansată pentru a "scoate" trei membri ai Alianței, ce i-am recunoscut. Mi s-au arătat o serie de fotografii în ceva asemănător unui iPad și recunoașterea mea subconștientă a persoanelor pe care am văzut înainte, a rămas înregistrat pe aparat. Acest lucru a compromis pe Gonzales și l-a forțat să se ascundă.
   Atunci am trecut printr-o fază foarte întunecată, unde am fost răpit și interogat în repetate rânduri, într-o formă stil tortură, de către un specialist al Alianței PSS al cărui muncă era de a "mobiliza agenți cu randament scăzut". M-am ars și eram departe de a face la fel când Alianța a așteptat sau s-a așteptat să fac, și aveau sentimente negative similare pentru David.
   Costul uman al acestei lucrări pe o bază de zi cu zi a fost extrem de dificil, și părea să fie că influențele spirituale erau menite să distragă atenția, frustreze, să întarzie și de un alt mod să întrerupă capacitatea noastră de a avansa și de a împărtăși acest mesaj.
   Specialistul PSS, care se făcea numit "Cowboy", ce mi-a fost atribuit, nu-i păsa de scuze. Acestea sunt schimbări foarte puternice care au loc pe Pământ, care ar putea duce la un eveniment de Dezvăluire Completă în viitorul nostru apropiat. Acest lucru nu este ceva ce se poate întâmpla ca prin magie. Trebuie să luptăm pentru ea, iar forțele negative pot pierde totul, dacă această misiune reușește.
    "Cowboy" mi-a oferit un loc de muncă, să fac ceea ce făcea Gonzales. Care ar fi fost plătit și ar fi avut acces la un nivel mult mai mare, dar de asemenea, ar fi trebuit să păstrez acțiunile mele cu totul secrete. Odată ce am decis că nu am de gând să accept locul de muncă, am fost salvat de interacțiuni suplimentare cu acest om. El ar fi mers într-acolo, și este foarte probabil că aș fi fost torturat chiar mai rău decât înainte.
    Articolul lui David a fost suit cu puțin înainte de a începe înregistrarea din nou în Boulder, Colorado, și a fost cea mai recentă informare exhaustivă pe care am oferit-o. Am înregistrat episoade care descriu aceste schimbări, ce au fost deja emise în Dezvăluirea CosmicăCeea ce sunt pe cale de a citi acum este o relatare scrisă a ceea ce s-a întâmplat cu mine, de când am trecut prin aceste programe.
     Nu cu mult timp după întoarcerea acasă din Boulder, Colorado, am fost contactat de Kaaree prin metoda Anshar, "apel de conferință eterică"Ea m-a informat despre câteva reuniuni recente la care a participat, inclusiv una cu câțiva reprezentanți ai Alianței PSS.
    În aceste reuniuni, a aflat că zborul nostru recent de recunoaștere prin peșteri de gheață în Antarctica a fost foarte deranjant pentru persoane care sunt responsabilii de securitatea acestor instalații.    Ei au fost foarte surprinși că tehnologia lor avansată nu a detectat prezența Navei AutoBus Anshar.   Acest lucru nu a avut doar un impact psihologic asupra persoanelor care lucrează în aceste instalații, ci mi-au comunicat că zonele specifice sub gheață au fost făcute publice. Acestea sunt locuri antice, care sunt destul de semnificative pe mai multe niveluri.
    Mai târziu am aflat că rămășițele unei civilizații antice au fost excavate. Ei cataloghează obiecte, tehnologia și au găsit unele rămășițe interesante ale locuitorilor.
    Rapoartele ce au furnizat informația despre un grup specific al Alianței era prea târziu pentru a fi utilizat ca informație actuală. În momentul în care a fost livrată informația inițial, o fracțiune a Alianței era deja poziționată și conducând o operațiune în regiunea Antarcticii.
    Kaaree a fost avertizată de către reprezentanți ai Alianței PSS că "Cowboy" a declarat nu numai interesul lui de veni după mine, ci ar fi contactat deja unele persoane pentru a vedea ce fel de acces i-ar putea oferi.
    Nu înțeleg de ce este acest lucru atât de personal pentru CowboyAm fost informat că acest individ era într-o stare foarte disperată și că era cu grijă izolat.
    Am întrebat-o dacă avea ceva să-mi spună despre Gonzales. Știam că se află în grija vechiului grup separatist MayaApoi, apelul conferinței eterice a fost finalizat la scurt timp după aceea, odată ce Kaaree și eu am vorbit despre unele probleme personale.
   Pe parcursul următoarelor săptămâni am fost contactat de Kaaree pentru rapoarte scurte, cu puține informații despre întâlnirile lor cu Alianța PSS, care va ajunge în mâinile mele. M-am simțit foarte deconectat și într-adevăr, nu eram de mult folos.
    Am întrebat-o pe Kaaree de ce ea se comunica încă cu mine, când am avut foarte puțin de oferit. Ea mi-a zâmbit și a spus că încă am un rol de jucat în evenimente viitoare. Ea mi-a spus că, după "fuziunea mintală", ne-am conectat într-un mod că mă va investiga pentru tot restul vieții mele. Mi-am amintit o comunicare cu Raw-Tear-Eir unde mi s-a spus că pe masură ce vor crește energiile cosmice, sferele vor începe să dispară din sistemul nostru solar. La acel moment, vor mai fi alte doua rase, care apoi vor veni să lucreze mai strâns cu omenirea, în timp ce facem tranziția. Kaaree a simțit ceea ce gândeam, și a spus "Dvs. și eu voi fi în contact mult timp după ce gardienii se vor defaza".   Pe data de 10 iulie, la ora 03:40 AM, am fost trezit de o lumină albastră familiară curgând printre pleoapele mele. Am deschis ochii pentru a vedea o sferă albastră în cameră făcându-și dansul tipic în zig-zag de-a lungul plafonului în așteptarea de a-i răspunde. M-am ridicat, mi-am pus hainele ce am putut și i-am indicat că eram gata de transport. Nu aveam nici o idee că vreo întâlnire se va întâmpla, pentru că destinul nu era clar în acel moment.
   Când am ajuns am putut vedea silueta lui Raw-Tier-Eir și o figură mult mai scundă, în picioare în stânga sa. Păreau să stea în picioare la suficientă distanță. Atenția mi-a fost brusc îndreptată spre exteriorul sferei energetice gigant în care eram. Mi-am dat seama de alte sfere de dimensiuni diferite care se deplasau îndepărtându-se de Soare.
   Aceste sfere erau mai luminoase decât le văzusem înainte - din punctul de vedere, din interiorul sferei în care eram. Ele păreau să lumineze intermitent, iar apoi deveneau din ce în ce mai translucide. Se mișcau între orbita lui Venus și Pământ într-o mod lent și constant.
   Apoi privi la Soarele nostru. Peretele sferei în interiorul căreia mă aflam se comporta ca un fel de filtru, ce alterează forma în care normal se vede Soarele. Am observat ceea ce părea a fi pârâituri de electricitate ce radiau din coroană.
   Apoi, atenția mea s-a îndreptat din nou la sfera în care Raw-Tear-Eir și alt individ erau acum în picioare la aproximativ 10 de picioare distanță de mine. Am salutat pe Raw-Tear-Eir și privi la persoana în picioare de lângă el. Îmi întorceau privirea cu ochii mai plini de compasiune, cum niciodată am văzut.
    Nouă persoană avea aproximativ 5 picioare, 5 inci de înălțime și purta o tunică verde strălucitoare și sandale de culoare cafe deschis. Fața lui avea ceea ce părea să fie un amestec de caracteristici etnice, inclusiv caracteristicile africane. Ochii lui erau de culoare maron, de aceiași mărime ca și ai noștri, și părul său avea o aparență "sare și piper", cu mai mult păr negru decât alb. Fața lui părea aceea a unei persoane în vârstă a rasei sale, pentru apariția ridurilor. Pielea lui era de culoarea celor care trăiesc în nordul Africii, în acest moment, cu excepția faptului că pielea lui a avea, de asemenea, o foarte ușoară nuanță de portocaliu în ea. Capul lui era într-un mod puțin diferit decât al nostru, mai rotund, dar în general se vedea foarte uman.
   Mi-am spus "Mă întreb dacă aceasta este ceea ce au simțit nativii americanii și spanioli când s-au văzut prima dată unul pe celălalt." Mi-am dat seama de cât timp am rămas tăcuți când în cele din urmă, el a vorbit.
   Sunt sigur că mandibula mea a căzut (poate chiar a rămas ca la dentist-nt) când mi-a vorbit într-o perfectă limbă engleză. Nu puteam distinge nici un fel de accent, deloc. El îmi spuse pe numele cu care Aviarii Albaștrii mi se adresează. El s-a prezentat ca "Micca".
    El a spus că planeta lui se află în clusterul nostru local (ciorchine, aripă a zonei eliptice-nt) și că lumea lui sunt "veri stelari" cu noi, având aproximativ 94% aceeași genetică. El a spus că era un ambasador al sistemului său de planete cu Pământul. Micca a spus că semenii lui s-au îndrăgostit de cultura noastră și de arte, dar mereu i-a deranjat capacitatea noastră pentru violențăEl a mai spus că poporul său a trăit pe Pământ, în trecut, ca refugiați în luptele propriilor lor popoare pentru libertate. El a declarat că au trecut doar câteva generații, de când  poporul său s-a eliberat de ființele tiranice, care îi sclavizau.
   L-am întrebat pe Micca de ce îmi vorbea în limba engleză și nu comunica no-verbal. El a spus că este perfect capabil să comunice no-verbal, dar că el a preferat să vorbească în limba mea maternă.
   Apoi, el a spus că semenii lui ne observă prin intermediul datelor noastre de radio, televiziune și Internet, de la începuturile sale până când au ajuns să cunoască mai de aproape modul în care se comportă societatea noastră actuală - și unde ne aflăm, respectiv ca nivel de conștiință. Mulți dintre semenii săi văd acum diferitele noastre forme de divertisment și oferta de informații, din curiozitate. El a spus că mulți dintre ai lui au fost încântați de perspectiva de a fi capabili să ajungă pe Pământ, în viitor, pentru a ne ajuta, după ce vom obține adevărata suveranitate de la aceleași ființe care i-au înrobit.
   Micca a mai afirmat că a lucrat îndeaproape cu Raw-Tear-Eir în timpul luptelor propriului său popor, și că recent au trecut printr-un proces foarte asemănător cu ceea ce trăim noi.
   El a afirmat că poporul său nu are atâtea provocări ca cele ce se găsesc pe Pământ, dar au avut multe similitudini. El a spus că dacă suntem dispuși să-l acceptăm, contribuția lor ar fi foarte valoroasă într-un viitor nu prea îndepărtat. Discutăm încă un timp despre ceea ce semenii lui ar dori să facă împreună cu omenirea pe viitor. Apoi, el a încheiat conversația brusc și s-a despărțit de mine.
   Am fost surprins cât de repede s-a terminat conversația, și speram că Raw-Tear-Eir va comunica cu mine. Apoi văd o sferă albastră, care vine din spatele lor și s-a oprit direct la un punct în fața pieptului meu, înainte de a mă lua repede înapoi la camera mea. Am senzația că nu am văzut totul despre ambasadorul Micca.
   Apoi am încercat să continui cu programul meu normal. N-am fost în stare să vorbesc cu David, acum că eram în Boulder înregistrând ultima Dezvăluire Cosmică la sfârșitul lunii iunie, și multe alte lucruri treceau prin capul meu. Am plănuit o vacanță cu familia în Long Beach, care, speram, să ne dea posibilitatea să discutăm despre evenimentele recente. David s-a văzut implicat într-o mare curățenie a casei fizice cât și emoțional, cu rezultate care au fost în cele din urmă pozitive, iar programele noastre n-au coincis.
  La șase zile după întâlnirea cu Micca, pe 16 iulie, o altă sferă albastră a apărut în camera mea. Am repetat procesul și m-am găsit din nou într-o sferă uriașă în picioare în fața siluetei lui Raw-Tear-Eir și o figură mai mică la o oarecare distanță. Din nou, am privit în sus la scena cosmică copleșitoare și am asistat la un spectacol care a fost similar cu cel de data trecută. Revenind cu privirea în jos, am văzut pe Raw-Tear-Eir și o altă persoană în picioare, în fața mea. Atunci am văzut siluetele de Raw-Mare-Eir, Raw-Tear-Eir și ființei "Cap de Triunghi Auriu", în picioare, la distanță. L-am salutat pe Raw-Tear-Eir și apoi s-a concentrat în partenerul său. Mi-am luat un moment să-mi dau seama că persoana ce era în fața mea era Gonzales. Eram surprins și, desigur, un pic nervos văzându-l.
   Ultimele dăți când ne-am întâlnit nu am fost prea prietenoși, deloc. Eu practic am fost livrat lui CowboyUltima dată când am auzit vorbindu-se de Gonzales a fost că el era cu grupul Maya primind "vindecare emoțională"Când l-am privit în față pentru a vedea în ce dispoziție era, mi-am dat seama că el nu avea marca încruntăturii pe față, și nici rigiditatea tendoanelor maxilarului încordat. Fața lui era complet relaxată, fără expresii, în timp ce mă măsura de sus și jos. Apoi, schiță un zâmbet imens pe față și m-a întrebat cum mi-a mers.
    După un scurt salut, el explică că, din punctul său de vedere și experiența în timp, că a fost absent timp de aproape 6 luni. El a spus că tehnologia grupului disident Maya era pur și simplu magică. Eu nu mă puteam opri să gândesc la cât de "fermecător" acționează și schimbarea notabilă în energia sa totală.


    El a spus că acum se cunoștea pe el însuși, și că și-a găsit un scop real în viață. El a spus că a încercat să găsească un scop în armată pentru a se dedica misiuni, și de a face tot ce era necesar pentru atingerea acestuia.
   El a fost convins că lucra pentru un bine mai mare, și că era tipul de persoană în "serviciu pentru alții"El căzuse în capcana de vibrație joasă a egoismului și de a fi auto-absorbant. Noi am discutat despre cum Tear-Eir și Kaaree mi-au cerut, o dată fiecare, dacă vroiam să știu "cine eram, cine sunt și cine voi fi". Am răspuns "nu" în ambele ocazii, ca și cum ceva în interiorul meu îmi spunea că ar trebui să evit această informație.
   Kaaree chiar mi-a spus că răspunsurile ar putea schimba natura relațiilor mele personale. M-am gândit la familia mea și m-am simțit confortabil cu această decizie. Atunci când acesta s-a întâmplat în prima mea întâlnire cu Kaaree - ea a răspuns: "Încăpățânarea pare să continue, prin toate încarnările".
   Gonzales a spus că marele său avans în "vindecarea" lui a venit atunci când el a răspuns "da" la aceeași întrebare, atunci când grupul Maya i-a făcut oferta. A petrecut puțin timp gândind în asta, și l-au încurajat să facă același lucru, în cazul în care situația se prezenta din nou.
   Gonzales apoi puse o privire serioasă și își ceru scuze pentru comportamentul său recent. A vrut să mă audă spunând în voce tare că l-am iertat, așa că, desigur, am făcut-o. Părea foarte ușurat că nu purtam nici un resentiment față de el. Apoi, m-a informat că s-a întâlnit cu unele persoane din Alianța PSS. El nu putea să revină la vechiul său post după dispariție, dar a fost capabil să rămână în contact cu anumiți agenți.
   Avea să rămână cu grupul Maya și să fie o legătură între ei și alte câteva grupuri ce așteaptă să ajute omenirea. Gonzales a spus că nu are multe informații pentru mine, doar poate detalia cumva din informația anterioară ce el a mi-a împărtășit, așa cum oferind un gest de pace Alianței PSS. El a fost într-un deficit de informații proaspete timp de săptămâni, și era fericit să audă ce aveam de spus.
   Apoi a continuat să vorbească despre toate activitățile care au loc în emisfera sudică, asemănător la cele spuse de către David Wilcock, Dr. Michael Salla și eu. A intrat în câteva detalii despre aceste evenimente pe care aceste facțiuni Cabala le pregătesc. Fiecare fracțiune are o viziune ușor diferită de ceea ce se așteaptă să se producă cu planeta noastră. Toată lumea așteaptă ca Soarele să descărce o mare cantitate de energie în toate direcțiile dintr-o dată.
    Wilcock analizează în detaliu informațiile, din diferite puncte de vedere științifice și spirituale ale acesteia în Misterele Ascensiunii, carte ce va fi lansată pe 30 august 2016. Am citit o copie în avans și simt că este o contribuție extrem de utilă pentru discuția generală.
    Gonzales a spus că "În realitate, Nimeni nu știe cu adevărat ce se va întâmpla", când se va produce evenimentul solar ce se așteaptă. El a spus că mulți din elită cred că steaua noastră este pe cale de a face un "reset" de proporțiiPotrivit lui Gonzales aceasta s-a întâmplat în mod semi-regulat, nu numai pentru steaua noastră, ci și în cadrul grupului nostru local de stele de milioane de ani.
    Perspectiva Legii lui Unu este faptul că acesta este un eveniment natural care promovează evoluția și ascensiunea prin univers în ciclurile naturale repetitive de timp. Cei mai mulți oameni de știință și pragmaticii acestor "sindicate" secrete cred că întreaga suprafață a coroanei solare este pe cale de a expulza toată masa sa. Ei cred că Soarele atunci se va întuneca aproape complet timp de câteva zile, înainte de a se re-trezi într-o nouă stare de echilibru.
   Aceste sindicate ale "creierașilor", cred că procesul undei de șoc energetic valurilor și impactul acestei mega mase energetice a coroanei solare va dezactiva toate comunicațiile, electronica și sursele de energie electrică de pe Pământ. Acesta ar avea un impact negativ în infrastructura noastră curentă, dar ar putea elimina în mod eficient toate urmele de amenințare IA din sistemului nostru solar. De asemenea, ar oferi oportunitatea perfectă pentru declasificarea și disemina tehnologii către întreaga planetă dintr-o dată.
   Unele dintre aceste sindicate, de asemenea, cred că acest lucru va duce la o schimbare în polaritatea câmpului magnetic al Pământului, care are un efect dramatic asupra fiecărei viețuitoare de pe planetă. Neurologia și câmpurile magnetice ale corpului nostru vor fi afectate, la fel ca și conștiința noastră.
   Există o divergență între aceste credințe diferite ale sindicatelor cu privire la cât de puternic va fi efectul acestui "strănut solar" în atmosfera și suprafața Pământului. Unii cred că va fi un eveniment minor, care va dura zeci de ani pentru recuperare, în timp ce alții așteaptă o creștere dramatică în erupții vulcanice și cutremure pe scară largă în întreaga lume. Acest grup în particular al sindicatului crede că va cauza o iarnă la nivel mondial, care va repeta căderea civilizației avansate anterioare, ceea ce s-a întâmplat chiar înainte de ultima Eră Glaciară.
   În orice caz, fiecare dintre aceste Sindicate Secrete ale Pământului așteaptă să revină la suprafață după ce se așează praful și să exercită controlul asupra supraviețuitorilor. Ei cred că, după, vor aduce "ordine în haos", ei vor fi zei care deservesc mai mult decât o planetă utopică * NWO (Noua Ordine Mondială).
   Gonzales a văzut privirea de îngrijorare pe fața mea, și a spus: "Acest eveniment nu este iminent, iar acesta este doar ceea ce unii dintre aceste sindicate așteaptă." El a spus că cel mai esoteric dintre aceste sindicate crede că, așa cum fac mulți în comunitatea noastră, acest eveniment va fi o recoltă spiritualăAceasta este perspectiva Legii lui Unu, despre care David W. a fost informat și a investigat științific de acum douăzeci de ani. Ei gândesc că pot scăpa sau ascunde de ea, în timp ce se află sub pământ și sub calotele polare, precum în Antarctica.
   În acest moment mi-am dat seama că acum suntem mai aproape de ceilalți Aviari Albaștri și ființa Cap de Triunghi AuriuGonzales se uită la Tear-Eir de câteva ori, apoi a spus că trebuia să întrerupă conversația. O sferă albastră a sosit. Gonzales m-a privit și a spus: "Cred că Tear-Eir vrea să vă vorbească, până când mă întorc." Se întoarse spre sfera albastră și îl luă.
   M-am uitat la Tear-Eir și apoi privi la ceilalți. În cele din urmă am fost capabil să citesc Legea lui Unu (Cartea Unu). De când am început să citesc cartea în serios, Tear-Eir a început să comunice cu mine, cu cuvinte și fraze foarte similare. Acum, eram capabil să pun mai multe întrebări și să înțeleg mai mult despre ceea ce  comunicau. Mă întreba ce fel de informații eram gata să primesc, în această ultimă comunicare.                   

                                          (Sfârșitul primei parți)

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...