ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 6 aprilie 2017

CONFERINȚA DESPRE PROGRAMUL SPAȚIAL SECRET DIN MUNȚII SHASTA * PRIMA PARTE


   Bun găsit la această conferință a lui Corey Goode despre Programul Spațial Secret ce a fost făcută pe 27 august 2016, în zona Muntelui Shasta. Aceasta a fost prima prezentare publică numai a lui Corey, urmată de o serie de întrebări puse de public și răspunse de Corey Goode. A avut loc pe durata a două zile, astăzi vă prezint video-ul filmat în prima zi, integral, cu traducere în limba română.  
   Aflați mai multe din experiențele lui Corey cu peste 70 de episoade de „Dezvaluire Cosmică“, având ca găzdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode: https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure  .  
    Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela că noi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi.
  Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.
   * Naziștii aveau nevoie de puterea industrială a SUA *

  Naziștii nu puteau ajunge prea departe cu resursele lor, ei erau foarte familiarizați cu puterea industrială americană, ce producea 10 tancuri și 10 avioane pentru unul de-al germanilor, în timpul războiului, așa că ... complexul industrial din SUA era vizat, deoarece ei aveau planuri mari.
  Draconienii și ei doreau să-și extindă infrastructura din spațiu, iar draconienii doreau ca în final noi să luptăm alături de ei împotriva inamicilor lor și de asemenea să-i ajutăm să cucerească alte sisteme stelare.

   * Negocierile s-au împotmolit timp de 5 ani *

  Ei au început să ia contact prima dată cu guvernul SUA prin Proiectul "Paperclip".
O mulțime dintre oamenii de știință din Proiectul Paperclip erau încă în contact cu facțiunile naziste din Antarctica, deci ei încercau să faciliteze primele întâlniri de care guvernul SUA  nu era prea încântat, iar timp de 5 ani, nu s-a mers în nici o direcție ...
  Așa că naziștii s-au gândit să forțeze mâna americanilor deoarece prin  intermediul  oamenilor de știință din Proiectul Paperclip au descoperit că existența non-tereștrilor era cea mai clasificată informație de pe Pământ, cu mult mai clasificată decât orice are de a face cu armele nucleare. Așa că au văzut asta ca pe o cheie la îndemână.
   Germanii(Nazi) puteau să zboare de colo colo, să-și arate navele sau puteau să dezvăluie informații  despre non-tereștrii sau amenințau să facă asta, ceea ce Iran a făcut recent. Dacă vă amintiți, în ianuarie 2016, ei au scos o mare poveste spunând că Snowden are totul despre extratereștrii, că sunt niște albi înalți care conduc guvernul SUA. Iar câteva săptămâni mai târziu le-am dat 1,6 miliarde de dolari și am fost destul de mult de acord cam cu tot ceea ce doreau, și cu tratatul de sancțiuni. Așa că ... s-au întâmplat foarte multe în spatele scenei la faza asta.

1952: "Navele Bell" naziste au zburat pe deasupra Capitoliului pentru a forța negocierile

  În 1952 a avut loc zborul pe deasupra Capitoliului, toți sunt familiarizați cu asta. Asta a tulburat DOD (Departamentul de Apărare) foarte mult, deoarece ei aveau ordine stricte
indiferent ce, să nu dezvăluie nici o informație sau de existența non-tereștrilor. Iar acum ei aveau, știți, farfurii zburătoare care zburau deasupra Capitoliului. Dacă asta s-ar întâmpla astăzi cu toate iphone-urile, s-ar termina, am avea un fel de dezvăluire.


  * 1952: Președintele Eisenhower se întâlnește cu un grup de naziști evadați *

  Un pic mai târziu în același an, Eisenhower se întâlnește în sfârșit cu grupul de naziști fugari și a fost făcută o înțelegere pentru a-și uni forțele într-un mod liber, și ... bineînțeles SUA plănuia să infiltreze și să preia programul spațial pe care naziștii l-au început și după cum vedem acum este opusul la ceea ce s-a întâmplat, deoarece ei deja sugeau ca o căpușă ...
da, naziștii ... în nici un caz noi nu vom ...

  Naziștii deja infiltraseră MIC prin inginerii și oamenii de știință din Operațiunea Paperclip.

1955: Semnarea tratatului

  Și într-un final, în 1955 a fost semnat un tratat cu grupul de evadați naziști, iar din acel moment încolo, chiar au început să infiltreze și să preia diversele corporații. Germanii au fost implantați în fiecare corporație aero-spațială, care exista.

  Bineînțeles, la scurt timp după asta, avem constituirea NASA  (1958).

    De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.

Vizionare Plăcută!

Link 1Link 2


Linkuri alternative  ...  AICI .

PS: Săptămâna viitoare voi posta ziua a doua, integrală.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                       Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...