ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 25 ianuarie 2018

POTENȚIALUL CONȘTIINȚEI UMANE


  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode.
Un nou episod cu un nou subiect interesant: Potențialul Conștiinței Umane. David și Corey vorbesc despre acest interesant subiect conform cunoștințelor, informațiilor și experiențelor ce le au/avut fiecare dintre ei.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
 Începem :    Corey Goode, este un informator care are o remarcabilă cantitate de informații într-o varietate de proiecte foarte secrete, de la nivelul cosmic top secret și deasupra, începând de la 35 de nivele deasupra secretelor președintelui SUA. (criterii despre care nu am detalii, pentru a vă explica mai multe =notă Paul).
    "  Corpul "curcubeu" tibetan pare a fi nucleul către care ne duc toate aceste discuții. Am scris despre asta în mod extensiv, iar pentru cei care nu știu deja și în caz că ei sunt novici în această privință, corpul curcubeu este un fel de transmutație a corpului fizic în momentul morții, iar miezul practicii pare a fi să te afli într-o continuă stare de meditație, iar toate gândurile tale să fie iubitoare.
   - Evident, ceea ce tu ai descris în episodul anterior, este o chestiune foarte tulburătoare, genul de antrenament de care tu ai zis că unii dintre acești tipi din program se vedeau pe ei înșiși ca pe niște lorzi "Sith"... (vezi Războiul Stelelor n.t.) Da, ei se văd pe sine ca pe niște ... maeștrii ai părții întunecate a forței, lorzi "Sith" ... foarte mult din această mitologie este parte din sistemul lor de credințe. Fără a deveni prea descriptivi, ei foloseau cele mai negative lucruri pe care le poți face altor oameni, cum ar fi magia neagră pentru a-și îmbunătăți aceste capabilități pe care le aveau? Da. Deci tu descri oameni care chiar pot arunca bile de energie din mâinile lor pentru a cresta metalul cu ele.  Corect. Este asta ca un mic dangăt pe metal sau despre ce vorbim aici? Nu, noi vorbim aici despre prăbușire extremă, împingerea de uși de metal. Dacă făceau asta unei ființe umane, ființa umană nu ar fi supraviețuit.
  - Când am vorbit cu Daniel înainte, el descria două tipuri de parapsihici: TPi și TKi . TPi sunt telepați, iar TKi sunt telekinetici. Au făcut vreodată împărțirea în acest mod în programul în care tu ai fost implicat? Oamenii care aveau abilități telekinetice au fost mutați în alt program. Daniel zicea că TKi sunt 1 la 1000 de oameni, că sunt mult mai rari, dar că puteau fi antrenați exact așa cum poate fi antrenat un telepat. Așadar, tu ai experimentat același lucru, că TKi pot fi antrenați să fie și mai telekinetici?
  - Oricare din aceste abilități poate fi îmbunătățită. Ele pot fi îmbunătățite prin antrenament și de asemenea ei dau uneori oamenilor injecții chimice care cumva amplifică aceste abilități, deci da, toate aceste abilități pot fi îmbunătățite. Daniel mi-a spus de asemenea, că le dădeau oamenilor o scală, a abilității psi (parapsihice) ... și aveai numărul ... aveai litera P și apoi un număr, deci un P1 ar fi ... cred că un P0 este ca o persoană tipică care nu are niciun fel de abilitate parapsihică ... iar acestea ar fi telepatie sau telekinezie, deci un parapsihic natural tipic la care te-ai gândi că de fapt este cu adevărat bun, ar fi doar un P4, dar în antrenamentul prin care a trecut el, oamenii care aveau cel mai înalt nivel se ridicau până la P8, P9 sau P10, în care dacă erau un telekinetic, se pare că ei ar fi folosit acești oameni să ciupească carotida de la gâtul cuiva, și  să-l ucidă printr-o sugrumare a sângelui către creier.
- Tu erai conștient de folosirea capacităților psi pentru asasinări și genul acesta de lucruri? Asta era o parte din ceea ce antrenau ei?
- Da, ei foloseau unele dintre abilități să antreneze acești tineri să fie capabili să ucidă cu abilități telekinetice. Acum, această persoană și-a început antrenamentul ca și adult sau de copil? Da, el lucra la baza Montauk.
 *************************************************************************************************************************
 - Unul dintre motivele pentru care ei au creat Programul MILAB este acela că, copiii între vârsta de la 5 ani până la pubertate, dacă pun mâna pe acești copii, iar ei îi doresc să fie foarte tineri, iar ei dacă au acești copii care au aceste capacități ... la o vârstă foarte fragedă și încep aceste tactici de antrenament pe ei, ei vor primi capacități mult mult mai îmbunătățite decât atunci când încearcă să antreneze adulți.
 - Dacă iei o persoană ca cea de care tu vorbești,  care este un adult care este antrenat pe această scală P și cineva din MILAB care a fost antrenat și îmbunătățit de la această în această perioadă a tinereții ... dacă  ar fi să-i măsori pe aceiași scală P vor spulbera această altă persoană. Eu cred că Daniel a zis că a ajuns doar la P7, iar el era un telepat.
 - El a spus de asemenea ceva ciudat și anume că ... Tpi și Tki sunt ca un Yin și Yang dintre conștient și subconștient. Dacă ești un Telekinetic, atunci abilitățile tale telepatice sunt subconștiente, și se vor întâmpla, dar nu le poți controla, iar dacă ești un telepat, atunci telekinezia ta este subconștientă și n-o poți controla. Tu o ai ori pe una ori pe cealaltă, dar nu le poți avea pe ambele, asta este ceea ce se pare că au descoperit. Ei bine, le ai pe ambele, dar cealaltă este foarte slabă.
 - Tu, în timpul antrenamentului, în timpul antrenamentului IE (empat-intuitiv) s-ar întâmpla chestii ciudate cu lucruri care s-ar mișca pe podea sau prin cameră când oamenii s-ar focaliza cu seriozitate pe ... în special atunci când sunt îmbunătățiți tehnologic pentru antrenamentul vederii la distanță și în antrenamentul de îmbunătățire a intuiției. Asta se întâmplă cu acești oameni tineri din această fereastră de vârstă de care vorbesc.
************************************************************************************************************************
 - Unul dintre lucrurile de care Daniel a fost impresionat a fost serialul SF Babylon 5, iar autorul J. Michael Straczynski a transpus această scală P în serial, iar unul dintre lucrurile pe care el le-a remarcat este că unii ET din Babylon 5 erau ceva de genul P11 sau P12, iar lui i se spusese că nu se poate merge mai sus de P10. Dar asta evident nu este adevărat ... aia era doar ceea ce i se spusese lui.
 - Când oamenii cu aceste abilități încep antrenamentul  la maturitate, ei deja au pierdut o fereastră majoră, deoarece atunci când te afli la această vârstă fragedă, nu ți-ai format încă aceste idei preconcepute despre ce este posibil sau ce nu este posibil, conștiința ta este mult mai maleabilă și în consecință, atunci când conștiința ta este mai maleabilă, ea este declanșatorul capacităților tale.
 - Deci, acești oameni mai tineri vor fi capabili să fie antrenați și formați să fie capabili să facă mult mai multe lucruri ... decât cineva care a trecut de mult de adolescență și a intrat în viața adultă și are un sistem de credințe instalat și idei despre ce este și ce nu este posibil.
 - De ce crezi că aceste practici ale "corpului curcubeu" par să necesite mult mai multă muncă decât calea în care ei îți oferă injecții și îmbunătățiri tehnologice să te împuternicească din punct de vedere negativ ca și parapsihic ?
 - Există întotdeauna o scurtătură ... Pentru a te îmbunătăți pe tine însuți și pentru a evolua ... pe calea pozitivă ... este o cale lungă și foarte dificilă.
*************************************************************************************************************************
  Aviarii albaștrii au oferit acest mesaj pentru ca noi să devenim mai iubitori, iertători de sine și de alții, să oprim roata karmei și să ne focalizăm zilnic pe a fi mai de ajutor altora și să ne ridicăm conștiința și să ne ridicăm vibrațiile ... iar asta sună cumva hippie cumva cu floricele, ușor de făcut, dar vă asigur că asta este o cale extrem de dificilă pe care să pășești.
 - Când poți merge pe o cale foarte scurtă, crestată și negativă și să obții niște capacități foarte puternice și interesante, asta va părea ca o ... cale mai interesantă și durabilă pentru oameni.
 - De ce crezi că în filmele de la Hollywood personajele malefice par să câștige mereu puteri supra-naturale, iar caracterul eroic trebuie să se lupte cu ei mereu cu arme, pietre și noroc prostesc? Ei bine, deoarece în filme ... cine controlează, cine face filmele?
 - Ei vor să promoveze faptul că urmând calea urii și a fricii ... calea întunecată este cea mai puternică care te va face ... asta este calea de a deveni bogat, bogat și faimos și puternic, să fii nemilos în societatea noastră. Iar a fi drăguț este  mereu foarte greu și aproape o luptă pierdută. O bătălie foarte greu de câștigat.
 - Tibetanii au de asemenea magie neagră, iar eu cred că oamenii nu realizează că au existat practicieni foarte negativi în Tibet care sunt descriși, cum ar fi în "Învățăturile Maeștrilor din Orientului Îndepărtat"unul dintre lucrurile despre care se vorbește acolo este că unii dintre acești magicieni negri tibetani, dacă ar vrea să asasineze pe cineva, ar lua un pumnal sau un cuțit și l-ar încărca cu incredibil de multă ură, iar apoi ...  se pare, dacă făceau asta suficient persoana ar fi vrut atunci să ridice cuțitul și s-ar fi sinucis, înjunghiindu-se cu acesta. Dar ei au spus, că aceasta era o formă de magie neagră extrem de periculoasă de practicat deoarece, aproape invariabil, tu sfârșeai prin a dori să folosești pumnalul să te sinucizi ... sau vre-un fel de karma negativă i se întâmpla persoanei.
 - Deci, ce crezi tu că se întâmplă acolo?
 - Acestea sunt legi cumva universale naturale care-și fac intrarea. Dacă vei folosi ura și frica ca un instrument, atunci... legile karmei te vor ajunge întotdeauna. Se pare că noi vedem întotdeauna, nu voi menționa numele niciunui politician, acești oameni cu adevărat malefici, oribili care par să scape mereu cu tot și toate, și să continuie și să continuie  ... să facă lucruri oribile și ... nu sunt trase niciodată la răspundere.
 - Ei bine, într-un final, legea karmei îi va ajunge din urmă și vor fi loviți cu toate dintr-odată. Dar noi vedem de asemenea că sunt loviți cu scandaluri incredibile sau sunt răniți cumva, se pare că este necesar ca ei să fie acolo, pentru a completa o anumită descriere de job, dar chiar și într-o singură viață, nu cred că au foarte multă distracție. Nu, există ... chiar și noi care ne antrenăm pe calea pozitivă, dacă nu suntem provocați știi, yin-ul și yang-ul, dacă nu suntem provocați de întuneric, de partea mai sinistră a monedei, noi nu vom crește niciodată cu adevărat spiritual ... 

  - Noi creștem prin adversitate, iar asta face mulți oameni nervoși când spui asta.

*         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *         *
    Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela că noi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi. Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3

  
  Linkuri alternative:   AICI  și  AICI . 

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
           Paul Marian

3 comentarii:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...