ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 11 august 2018

FRECVENȚA DIVINĂ: Interviu cu Stacy Goode


   Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. 
     Bun găsit la un interviu interesant realizat de Teresa Yanaros, realizatoare a interviurilor "Frecvența Divină" cu Stacy Goode, soția lui Corey. Stacy descrie modul care ea și Corey s-au cunoscut și ne duce prin călătoria ei de a învăța adevărul despre implicarea soțului ei în PSS.
Acesta este primul interviu exclusiv al lui Stacy! Perspectivele profunde pe care le oferă sunt inspirate, iar perspectiva și pozitivitatea ei strălucesc ca un far de lumină pentru femeile din întreaga lume.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Deci în numele lumii, al doamnelor și domnilor, care urmăresc această poveste a lui Corey Goode, a unei familii bune, povestea voastră, mulțumesc foarte mult. Și sunt foarte entuziasmată că am ocazia să vorbesc cu tine astăzi.
     Este distractiv.
     Da, deci spune-ne despre tine. Eu vreau să știu cam care-ți sunt pasiunile.
     Iubesc cristalele ... asta e 1. Acestea sunt lucruri către care sunt atrasă: natura, iubesc natura și anotimpul meu preferat este toamna ... Și iubesc oceanul. Oceanul mă reîncarcă. Sunt un semn de apă, deci ...
     Unde-ți place să mergi?
     Oh Doamne ... Hawaii a fost uimitor .... Înainte mi-a plăcut mereu Mexicul, apele caraibiene ... chiar îmi place asta.
     Tu spui că ești un semn de apă. Ce semn ești?
     Scorpion.
     Scorpion, drăguț. Care este cristalul tău favorit?
     Chiar aici. Coelestin ... Celestit.
     Super. Este chiar frumos. Al meu este Ametistul. Super, haide să sărim direct în subiect.
Deci hai să trecem rapid prin trecut.
     Deci tu și Corey sunteți căsătoriți de 24 ani ... corectIar Corey a fost recrutat la vârsta de 6 ani în programul MILAB. Și a făcut asta pentru aproape 10 ani, iar apoi el a fost parte din programul numit "20 și înapoi", iar el a fost parte din acesta, unde el s-a aflat în PSS pentru un timp, s-a întors, iar apoi voi v-ați întâlnit și v-ați căsătorit și apoi s-au întâmplat o mulțime de chestii de atunci și pe măsură ce voi ați ieșit în public și noi toți am auzit o parte a poveștii voastre, ceea ce ne interesează cu adevărat să aflăm este cum s-au desfășurat toate astea pentru tine și anume cum Stacy, soția lui, stând alături de el, pe măsură ce se întâmplau toate acestea.
     Deci, ai putea să ne vorbești despre început, de exemplu, când v-ați întâlnit prima dată?
     Noi ne-am întâlnit în colegiu în Oklahoma, deci un orășel în afara lui Oklahoma City.
    În ce an era asta?
     Acela a fost ... Doamne, ce an era? ... 1990, cred că era.
     Acela a fost anul când ne-am întâlnit prima dată ... în 1990, ne-am întâlnit în colegiu ... și apoi ... cum v-ați întâlnit voi doi?
     Cineva ne-a prezentat, de fapt. Noi eram în bisericuță, noi am fost la o școală creștină, așa că trebuia să mergem la biserică de două ori pe săptămână, așa că la finalul paraclisului, eu am fost ... Corey și cu mine eram amândoi studenți în anul 2, iar în anul anterior fusese anul meu de boboc.
     El nu fusese acolo în acel an, dar Neal, îl știam pe Neal din primul meu an mi l-a prezentat mai întâi pe colegul de cameră al lui Corey, iar eu am dat mâna cu Jerry și am zis: bună Jerry, mă bucur să te cunosc, iar el a spus: acesta este Corey, iar eu am zis: ok, bună Corey și cum am dat mâna cu el, eu ... singurul mod în care pot descrie asta, este că sufletul meu l-a recunoscut pe al lui, și eram ceva de genul .... care era numele tău? Iar el a zis Corey, iar eu în capul meu mi-am zis Corey, nu voi uita niciodată acel nume.
     Și imediat după asta, am mers cu toții să luăm prânzul în sala de mese știți, cantina cu autoservire de la școală ... și ... am avut o conversație bună și undeva acolo chiar există o poză a primei zile în care ne-am cunoscut ...
     Nu se poate ...
     Da, exista un tip care făcea fotografii, lui îi plăcea fotografia și da, ne-a făcut o poză.
     În regulă, noi vom manifesta asta ... trimiteți-o. Asta ar fi senzațional.
     Te atragem ... atragem acea poză.
     Deci la acel prânz am aflat că el era la specialitatea religie, iar bunicul meu era preot. Iar eu am văzut-o pe bunica mea fiind nevastă de predicator, iar eu mi-am zis: eu nu vreau acea viață. Dar după ce l-am întâlnit îmi ziceam: fir-ar, e specializat în religie și ....
     Care era specializarea ta?
     Eu aveam specializarea în biologie. Și atunci pe măsură ce mergeam către casă către camera mea, mă gândeam: Știi ce? Voi face o excepție pentru el. Știi, eu făcusem o așa conexiune cu el.
     Interesant.
     Iar noi, nu am fost împreună imediat ... nu am fost. Nu a funcționat și este o întreagă poveste în sine, iar asta a însemnat că ne-am întâlnit cu alți oameni, iar apoi ... acele relații s-au terminat, iar noi ne-am recuplat. Iar așa ... după asta s-a simțit ca un WOW, așa era menit să fie, deoarece era cumva ca ...
     Nu era încă timpul potrivit ... corect, iar apoi noi am fost împreună. El a revenit ... am revenit împreună.
     Și cum s-a întâmplat asta? Cum a fost când voi ați decis într-un final să ... să vedem ...
     Am început să ieșim împreună, iar lucrul de făcut în acest orășel din Oklahoma, era să mergem la lacuri și să petrecem vremea împreună.
     Ok, deci noi eram la un lac, la unul dintre lacurile de acolo și pur și simplu am petrecut
după-amiaza împreună și am luat prânzul și chestii, iar eu fusesem într-o relație foarte controlatoare, iar el era așa de opus, iar asta m-a făcut să ... m-a trezit în acel moment și m-a făcut să realizez: tu meriți mai mult decât asta.
     Știi, acea relație pe care eu am terminat-o, decizând că aceasta nu este pentru mine, asta a reafirmat faptul că am luat decizia corectă deoarece acea persoană nu mă trata ok. El m-a făcut să realizez că ar trebui să fiu tratată corect ... știi ...
     Deci tu spui că era specializat în religie, Corey și voi amândoi erați crescuți creștini sau cum a fost relația voastră cu biserica și spiritualitatea și chestii de acest gen ... ?
     Ambii noștri bunici au fost pastori, iar bunicul meu a fost un predicator metodist și apoi unul baptist, iar al lui a fost nazarinean așa că ... Bunicul lui chiar a mers la colegiul la care am fost noi, cu zeci de ani înainte, așa că ambele noastre mame erau fete de preoți așa că aveam asta în comun ... Da, noi am avut o mulțime de chestii similare în familia noastră.
     O mulțime de influențe externe ce erau asemănătoare.
     Da ...
     Deci voi tipilor practicați atunci când erați împreună, adică după colegiu voi ați fost din nou împreună și ați început ... 
      Adică să mergem la biserică?
     Da, voi ați mers la biserică și chestii de genul acesta?
     Da, așa cred. Da, când și când. În colegiu noi am fost cu certitudine ... categoric noi am fost în colegiu, iar apoi ... de îndată ce ne-am căsătorit, noi cam am renunțat la asta. Știi, noi ne aflam în căutarea de sine, noi am crescut cumva împreună la 20 de ani, așa că noi căutam și ... eram încă tineri și credeam că le știm pe toate, dar da, eu aveam 22 de ani când ne-am căsătorit, iar el avea 23. Tocmai împlinea 23.
     Deci ce-ți vine în minte când te gândești la momentul când voi ați început prima dată să vă întâlniți, înainte să vă căsătoriți, sau poate imediat după ce v-ați căsătorit, la care te gândești cu drag la voi doi, una dinte amintirile tale favorite?
     O amintire chiar interesantă pe care o avem este chiar super, în cel de-al 3-lea an de căsnicie ne-am făcut aniversarea în San Antonio și am stat pe promenadă râului ... iar hotelul unde am stat, vreau să spun că era pe la etajul 7 sau ceva, aveau o piscină și un jacuzzi. Deci noi stăteam în jacuzzi și mai exista un alt cuplu acolo cu care nici măcar nu vorbeam, noi doar ne bucuram de moment ... și m-am uitat sus pe cer și am văzut niște lumini și am stat acolo și m-am uitat pentru ceva vreme înainte să spun ceva deoarece eram ceva de genul: eu chiar văd asta? Da văd asta, ok ...
     Și chiar arătau ca licuricii pe cer și erau așa de mulți că nu-i puteam număra și ar fi intrat unul în celălalt și ar fi făcut o lumină și apoi s-ar fi divizat înapoi. Și uneori erau două care se uneau și apoi se divideau în 3. Deci era imposibil să le numeri și arătau ca și cum s-ar fi lovit unele de altele. Dar n-a existat nicio coliziune, niciun sunet așa că i-am arătat lui Corey și eram ceva de genul ... iar el era WOW ... iar apoi noi le-am arătat cuplului, iar tipul chiar era pilot și el a fost foarte intrigat și a spus: acelea nu sunt avioane, vă pot spune că nu sunt avioane.
     Deci noi ne-am uitat la acestea ... astea se întâmplau în 1996, așa că ... nu erau telefoane mobile sau videocamere sau ceva, dar noi am stat și ne-am uitat să zicem 10 - 15 minute, iar gardianul de securitate a apărut în peisaj ... Cărând o video-cameră uriașă ... și probabil nu ați mai fi putut să vedeți stelele deloc ... era pur și simplu negru ... să-l numești specimen ...
    Deci a venit gardianul de securitate și în esență, ne-a dat afară. Iar el era cumva paznicul piscinei, iar noi i-am arătat cerul: vedeți asta? Iar el a zis: da, este neobișnuit ... este vremea să intrăm, iar noi ... Și nu mai exista niciun alt loc în hotel unde să poți vedea acel peisaj.  Eram așa de ... oh nu ... dar eu doream să mă uit ... omule, lasă-ne aici. Da, a fost foarte foarte super.
     Aceasta a fost prima dată când ați avut ceva interesant, supranatural, care s-a petrecut?
    Da, aceea a fost prima mea dată și asta a fost destul de magnific. Eu aș spune că alte lucruri când am fost căsătoriți la început ... noi mereu mergeam să dansăm pe muzică country. El m-a învățat cum să fac chestii și am dansat foarte mult genul country. Și ne-am distrat foarte mult.
     Ok, deci asta este minunat ... și astfel voi ați avut începutul relației vostre de suflete pereche și v-ați căsătorit ... când v-ați căsătorit?
     În 1993 ... 93, ok și v-ați căsătorit și în tot acest timp Corey știe ce se întâmplă cu el și el a trebuit să treacă prin acest proces din interiorul lui.
     Corect ... și apoi cum a început să se desfășoare acestă poveste? Care a fost primul lucru din mintea ta care s-a petrecut când au început lucrurile să se petreacă cu această poveste?
     Ok ... ei bine, eu am aflat că ... în întreaga noastră căsnicie, Corey, cred că imediat după primul "20 și înapoi" el și-a amintit asta, deci el știa ... iar el ... știți, eu vin dintr-o familie creștină conservatoare așa că ... cel puțin în privința OZN-urilor eram destul de închisă mental și nu eram destul de sigură dacă să cred în ET sau nu în acel moment.
     Deci, de înțeles, el nu mi-a spus ... corect ... el dorea să-și protejeze căsnicia. Ele era un pic ... să-mi spună.
     În special și din cauza trecutului pe care-l aveați amândoi cu viața religioasă și restul.
    Corect ... deci, să vedem ... După ... să vedem ... deci asta s-a petrecut ... adică noi am avut ... noi am fost căsătoriți pentru mult timp înainte să iasă ceva la suprafață. Iar acum, chiar mă pot uita în urmă și să văd că are sens ... de exemplu, când l-am întâlnit pe Corey în colegiu el îmi spunea că el ... fusese la spital. El a crezut că are un atac de cord, dar asta s-a sfârșit prin a fi un atac de anxietate. Deci acum eu mă pot uita înapoi și să spun WOW ... să conectezi punctele ... Da să fac asta și acum are sens. Deci eu cred că pentru mine s-a întâmplat ... a început să se petreacă ... eu aș spune ... Decembrie 2013 ... momentul când ...
"Ochiul Astronautului"
     El a avut o operație la ochi ... și avea o detașare de retină. Retina lui s-a detașat și ... (schimbări descoperite în țesutul ochilor astronauților pot cauza probleme de vedere și chiar și orbire, dar totodată și amenință sănătatea astronauților și poate pune în pericol misiunile de lungă durată în spațiu. Era foarte traumatizant. Ei îi băgau ace în ochi și ... i-au făcut 3 operații în care una dintre ele a fost sub anestezie și aceea este unde ei au dat cu laserul de jur împrejurul globului ocular. Întreaga chestie ... căci nu se atașa. Ei aveau dificultăți încercând s-o reatașeze așa că ... După ce s-a trezit din anestezie a fost momentul când a avut o reamintire totală a celorlalte "20 și înapoi" ...
     Celelalte două?
     Deci au fost 3 din care el s-a întors ... din toate 3, adică el nu avea decât cunoașterea primei experiențe de 20 de ani, iar apoi celelalte două experiențe erau ascunse, iar apoi în 2013 după operație și anestezie, când s-a trezit, el a realizat că mai erau încă două ...
corect.
     Iar asta a fost extrem de ... acelea au fost niște zile foarte foarte întunecate, el era suicidar deoarece se pare că erau unele lucruri foarte întunecate care s-au întâmplat în timpul acelor vremuri.
     Deci atunci au venit mayașii și l-au ajutat, spunând, ok, asta nu-i servește asta este prea mult ca el să aibă de a face cu asta.
     Așa se face că atunci când ei erau acolo, asta era în mijlocul nopții, și pentru un anumit motiv eu m-am ridicat și am intrat în camera unde se întâmpla asta, iar Corey mi-a spus ... asta sună ca o reacție pe care eu aș avea-o, eu mi-am ridicat mâinile sus și am zis: eu nu văd asta, eu nu văd asta, eu nu vreau să văd asta și am plecat.
     Și asta se pare că într-un fel m-a ajutat, în sensul că ok, dacă ea nu vrea să vadă asta noi îi vom șterge cumva acea amintire.
     Dar apoi dimineața eu am știut că s-a petrecut ceva și m-am dus la Corey și i-am spus: știi eu am avut niște vise nebunești foarte ciudate noaptea trecută, și păreau extrem de reale ca și cum se întâmplase ceva.
     Deci ceva îți mai rămăsese în creier, doar că nu-ți puteai aminti exact care era amintirea, dar era încă ca și cum asta este ...
     Eu am știut că se întâmplase ceva și am întrebat: s-a petrecut ceva noaptea trecută? Iar atunci el mi-a spus, iar eu eram cam așa ... iar atunci când el îmi spunea mie eu mă vedeam pe mine făcând asta și am simțit pe mine înapoi în acel moment, așa că ... Deci doar o scurtă pauză și un pic de trecut ...
     Deci dacă o mulțime dintre voi deja știți povestea lui Corey Goode, eu doar încerc să vă aduc unde ne aflăm acum înainte să mergem mai departe.
     Deci el a făcut "20 și înapoi", iar apoi voi sunteți în Texas, iar apoi în jurul anilor 90 au început să apară în sistemul nostru solar aceste ființe sferă, iar apoi în jurul lui 2011, 2012
este momentul unei imens influx al lor, iar apoi el a început să fie vizitat în visele sale în 2011 de către aviarii albaștrii care apoi i-au apărut în 2013 , dar asta s-a petrecut după venirea Mayașă, deci prima vizitare fizică care se petrece în 2013 este momentul când mayași au venit la casa voastră în mijlocul nopții ... corect ... care este momentul când s-a petrecut asta. 
      Da, asta este prima mea experiență cu ceva din afara lumii ăsteia.
     Ceea ce este foarte interesant de știu dacă aceasta este de asemenea prima dată într-o perioadă de timp când Corey primește un contact fizic, ei venind la el acasă, iar apoi, faptul că ai apărut și tu, acesta a fost cumva catalizatorul și trambulina pentru ce era de venit.
     După ce au venit mayașii noaptea și tu ai venit jos, în următoarea zi tu ai zis: eu am avut vise nebunești ... acela a fost momentul în care Corey ți-a spus ce se întâmpla?
     Nu, eu cumva am luat informația și mi-am zis: ok, asta a fost cumva ciudat, dar el părea mult mai bine, adică nu mai era deprimat, el nu mai era în acest loc foarte întunecat așa că eu am fost fericită, adică asta chiar a ajutat.
    Deci, eu sunt un pic confuză: el ți-a spus despre mayași, dar nu ți-a spus despre amploarea restului?
     Corect.        ( . . . )

 Vizionare Plăcută!
  Linkuri alternative:   AICI 1  și  AICI 2.  


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

7 comentarii:

 1. Cînd entităţi rele vă încearcă şi vă storc de putere sau NE vă abuzează CHEMAŢI-CHEMĂM NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS....aşa a invocat şi Corey cînd fiinţe de o frecvenţă malefică îi deranjau viaţa. Observaţie extrasă din derularea filmului de la minutul23. VEZI ŞI TU FILMUL...................

  RăspundețiȘtergere
 2. BOOM-ul de la minutul35:58---ca şi cum ai fi lovit de un zid ,după care tot ceea ce erai,credeai sau aveai certitudinea că eşti,NU E DE FAPT DECÎT I.L.U.Z.I.E. ..........ŞOC TOTAL...NIMENI NU TE ÎNŢELEGE...N.I.M.E.N.I. ....VREI SĂ SPUI ---DAAAR CUI ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Cine cunoaşte-de unde putem procura cartea -legea lui 1 ? ?? ???????

  RăspundețiȘtergere
 4. Cînd devii dranjant pentru ei E. I . devin progresiv PERICOLOŞI...min 45.

  RăspundețiȘtergere
 5. Din cauza diferendumurilor RELIGIOASE-matzeriale fooarte VALOROASE pot fi compromise--------DOAR PT.CĂc. CREDE ÎN EXISTENŢA ŞI AJUTORUL LUI I.S.U.S. pe cînd un alt tip care arf fiputut să publice un interviu al lui Coorey pt. că era în biserica şcientologică , l-a refuzat.... min 48

  RăspundețiȘtergere
 6. Personajele despre care vorbeşte aici STACI nu le cunoşti şi nici în ce relaţiii sînt ei cu aceste personaje dacă nu ai urmărit POVESTE COSMICĂ......................................................................

  RăspundețiȘtergere
 7. Ţinîndu-ţi CORPUL A.L.C.A.L.I.N.I.Z.A.T. ---- #¤"!=?(79& SCAPI DE ca-N----CEr ora 1 min 1 sec 22

  RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...