ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 1 februarie 2018

PORTALURI: REȚEAUA COSMICĂ


   Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode. A exista mereu acest mic ceva, care s-a dovedit a fi de fapt un mare ceva, sau acești oameni știau mai mult decât au vrut să-mi spună și nu știu dacă a fost secretoșenie sau frică, sau ce anume mai exact i-a reținut, dar totuși tu nu puteai obține niciodată toate răspunsurile pe care le căutai cu adevărat și era așa de frustrant ... așa că alături de Corey există acum o alianță în interiorul Programului Spațial Secret (PSS) care vrea ca noi să știm adevărul, care vor să ne dezvăluie tehnologia lor aici pe Pământ și l-au rugat în mod anume pe el să lucreze cu mine, să iasă în față și să vă aducă vouă informația care ne poate ajuta să înțelegem ce s-a întâmplat cu adevărat în tot acest timp, complet în afara a ceea ce aproape toată lumea știa, chiar și oamenii care sunt cei mai dedicați cercetători OZN din acest domeniu.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela că noi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi. Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  
     Deci în acest episod noi vom vorbi în mod specific despre portaluri, și voi arunca câteva lucruri către Corey, pe care le-am auzit de la alți informatori și să vedem cum se aliniază informațiile ... nu voi pune niciun cuvânt în gura lui, dar deoarece am colectat o grămadă de lucruri legat de chestia asta, vreau să văd cum se întrepătrund toate aceste fire.
    Există sistemele de portaluri naturale, care sunt o parte din ... universul cunoscut ... noi o numim "rețeaua cosmică" ... iar sistemul de portaluri antic și sistemul de portale ale erei curente, folosesc sau exploatează această rețea cosmică naturală ... sistem de portaluri să călătorească din loc în loc. Sistemul de portaluri antice și există câteva sisteme antice de portaluri, care au fost lăsate în urmă de câteva grupuri antice,  care au fost descoperite pe Pământ, iar unele din acestea ... ele variază în sofisticare, unele din ele fac salturi foarte scurte dintr-un loc în altul, pentru a atinge  ... să zicem că vrei să ajungi la o planetă sau sistem solar care se află în ... ei le numesc "salturi", o anumită cantitate ... dacă ar exista să zicem, 10 sisteme solare între tine și locul unde vrei să mergi atunci tu ar fi trebuit să faci 3 sau 4 salturi să ajungi la acea destinație dorită.
    Și ... asta este în sistemul antic? În sistemul antic și de asemenea la începutul sistemului erei curente, așa cum lucra de asemenea pe măsură ce-l dezvoltam.
    Cum are loc saltul? Aterizezi pe planetă sau în spațiu? Adică eu nu prea înțeleg saltul. Sistemele antice sunt ca niște ... dispozitive fizice antice ... și există un alt dispozitiv fizic antic ... exact ca în serialul StarGate, care sunt răspândite de-a lungul multor sisteme solare. Iar când spui exact ca în Stargate, spui că forma ei este ca un inel? Au existat câteva care arătau foarte similar, cu forma ca un inel, dar cea pe care eu am văzut-o era ... cum se numesc? Zigurate sau ... ? Arătau ... Ca o piramidă în trepte? ... Da, ca o piramidă în trepte ... urcau ... din 3 direcții diferite, în trepte ... urcând cumva ca în trepte într-o formă piramidală ... 3 direcții diferite ca un triunghi? Doream să zic 4 direcții diferite ... apoi portalul se deschidea în vârf. Și era plat ... și aveau trepte care urcau? Trepte care urcau până la zona plată. Acesta ar fi un loc ca Pământul, unde sunt copaci și iarbă, cer albastru și nori? Acestea au fost ... de obicei ei le săpau și le scoteau la suprafață. Erau îngropate  ... deci ...
    Dar pe alte planete? Ei bine, au fost îngropate aici. Oh, au fost îngropate pe Pământ? Da, au fost îngropate aici și au fost făcute războaie pentru ele. Găsirea lor și a știi cum să le folosești este un lucru total diferit. Ele lucrau ... exact ca în serialul TV Stargate, funcționau cu sistem de adresare. Și era foarte mult ca adresa MAC sau IP în sistemele de computere. Este exact ceea ce mi-a spus contactul meu Daniel. De fapt, el mi-a oferit adresa numerică completă a Pământului. Ca și ... exista o serie de cifre singulare, 3 cifre, care puteau fi oriunde între  1 și 9, apoi exista o serie de 3 cifre care sunt între 1 și 99 ... iar apoi ultimul ... număr, putea fi între 1 și 999, depinzând de ceea ce aveai nevoie. Iar eu nu am "transpirat" niciodată întreaga secvență, dar am "transpirat" faptul că numărul Pământului era 606, iar al planetei Marte 605, acestea sunt ultimele 3 cifre, ale adresei ... ok.
    Doar pentru cei care sunt acolo în spațiu, o adresă MAC se află într-o rețea de computere, este adresa părții fizice a mașinăriei, iar o adresă IP este adresa protocolului de internet, atunci când ești conectat la internet, există 4 octeți, care ... identifică, știți, o adresă IP subnet și apoi computerul ... rețeaua dvs. și apoi adresa computerului, deci este cumva ca o rețea vastă. Daniel mi-a spus că aproape orice număr ai forma, el te va duce undeva, deoarece există o mare cantitate de ... ca și cum toate adresele ar fi folosite, iar el a spus că există un fel de rasă antică care vine și pune una dintre aceste porți antice pe planetă că o planetă are o poartă centrală, iar atunci când formezi acea adresă anume te va direcționa către acea poartă stelară de pe acea planetă, și se pare că ființele care fac asta, ar pune o poartă stelară pe o planetă imediat ce începe să aibă viață inteligentă, pentru ca ei într-un final s-o găsească și să fie capabili să călătorească. Asta se aliniază cu ceva ce ai auzit tu? Am auzit că existau două porți și că ... după cum am spus, existau câteva ere diferite ale acestor porți antice care mergeau în urmă tocmai până în perioada rasei constructorilor antici. Asta are sens, deoarece atunci când ai descris rasa constructorilor antici înainte, tu ai spus că aveau scaune din piatră sau sarcofage din piatră sau altare din piatră sau lespezi de piatră care păreau să aibă într-un mod consistent capabilități de răsucire și distorsionare a spațiu-timpului și că erau foarte căutate de Extratereștrii (ET) din sistemul nostru solar din cauza asta. Și au existat și alte sisteme de porți ce au fost descoperite pe Pământ, ce erau mult mai tinere și arătau diferit. Dar, în mare măsură, erau inginerie inversată sau au folosit aceiași tehnologie a adresării ca cele mai vechi porți de călătorie.  (...)

 Vizionare Plăcută!

Link 1

Link 2


   Linkuri alternative:   AICI   și   AICI .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
     Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...