ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 11 ianuarie 2018

REVELAȚIE și ASCENSIUNE


     Bun găsit la o nouă traducere a unui nou interviu super+interesant, din punctul meu de vedere, cu o schimbare de generic a fotografiei postării, pentru a fi utilă pentru cititori și mai ciudată pentru dezinteresați. În acest interviu gazda este George Noory și invitatul este David Wilcock. Revelația se apropie și informatorii afirmă că mulți dintre funcționarii de nivel înalt al Pentagonului vor să avanseze, dar o mare parte a lumii încă nu este pregătită pentru ce va fi relevat. Trăim într-o epocă în care schimbarea conștiinței este în curs de derulare. Dar forțe terestre și extraterestre fac eforturi pentru a menține status quo. David Wilcock revine pentru a explica ce putem face pentru înclinarea balanței în favoarea revelației și garantizarea ascensiunii continue a umanității.
 "  Hei, fiți atenți toată lumea, ei nu au vrut să facă nimic rău, ei au ținut asta secret deoarece erau îngrijorați de colapsul societății, dacă aflăm asta prea rapid.
     Unele dintre lucrurile care se întâmplă, cum ar fi răpirile, sunt așa de tulburătoare, că oameni nu vor dori să audă acest adevăr, că nu vor dori să știe adevărul, deoarece adevărul este foarte inconfortabil. Este posibil ca dezvăluirea să implice o traumă în masă, în care mulți oameni, care până în clipa asta, au o mare ignoranță legată de acestă problemă  descoperă dintr-odată că întreaga lor experiență ca și ființă umană, a fost o minciună și că este un cuib de minciuni în interiorul minciunilor, că este pur și simplu incredibil.
     Tu ne-ai spus la Coast to Coast acum câțiva ani și erai convins, că președintele Obama va fi flancat de câțiva ET și va ieși în față și ar spune totul. Nu s-a întâmplat încă. De ce nu?
Acela a fost un plan ... Tu încă mai crezi asta?
      Ei bine, iată ce s-a întâmplat: aia a fost  în iulie 2009, în timp ce noi intervievam un informator pe nume Pete Peterson, iar el avusese contacte cu 3 oameni diferiți care de la cel mai înalt nivel posibil, al rețelei de știri din mass media centrală o rețea de televiziune, nu voi spune cine erau și din ce rețea ... Oameni adevărați ... Probabil vor fi omorâți dacă o fac.
Dar noi am avut o mulțime de discuții în afara camerei despre asta. Fiecare canal major de cablu a avut o perioadă specifică de timp care a fost rezervată, iar eu cred, dacă-mi amintesc corect, ziua a fost 27 Noiembrie 2009, în care ar fi trebuit să existe, se presupune că ar fi trebuit să existe un anunț care implica 5 grupuri de extratereștrii diferiți, din care majoritatea arătau ca noi, arătau uman sau cel puțin, umanoid și erau alții care nu erau așa,
și în aparență, ei aveau să iasă în față să se dezvăluie pe sine umanității împreună cu Obama.
Celălalt lucru, pe care nu l-am acoperit așa de mult, dar l-am menționat un pic, era că nu numai că existau 5 grupuri Black OPS (Operațiuni Ascunse) care au stopat chestia asta imediat ce au aflat de ea și s-au asigurat la modul absolut că nu se va întâmpla ... Deci ei nu au vrut această dezvăluire, deloc. Nu, nu ... există o grămadă de grupuri care pierd enorm din cauza asta, deoarece, imediat ce noi ... și mă voi întoarce la cealaltă poveste, dar o vom urma pe aceasta pentru puțin timp ... imediat ce ni s-ar dezvălui asta:
   - Unde este mașina mea anti-gravitațională, unde este Landspeeder-ul meu?
   - Unde este energia mea gratuită?
   - Unde este teleportarea mea?
   - Unde este longevitatea mea în viață?
   Da, pentru că nicio boală nu este necesară de fapt, nimeni nu trebuie să sufere de vreo boală. Tehnologia există deja. Noi nu trebuie să avem un petec de gunoaie în Pacific. Noi putem să scăpăm de toate aceste lucruri care cauzează probleme Pământului.
     Așa că, uite ce ... de ce nu vor ei să știm aceste lucruri? Există anumite grupuri, ale căror scopuri este depopularea. Depopulare, control și bani ... eu deja am zis David: ia urma banilor.  Și-ți vei obține răspunsul.
    Este important să înțelegem George că există un principiu al liberului arbitru cosmic pe care acești extratereștrii trebuie să-l urmeze și auzim asta din texte religioase antice din învățături revelate moderne, cum este "Legea lui Unu" și de asemenea am avut lucruri care s-au întâmplat cum ar fi ființe care l-au contactat pe Cory Goode direct, cică, iar eu cred că este adevărat și spunându-i asta.
     Acești ET în esență, intră într-una din aceste două categorii ... în principal. Sunt câțiva care sunt neutrii, dar nu foarte mulți. Ei sunt ori extrem de binevoitori și ar fi echivalentul îngerilor din Biblie, sau ar fi foarte, extrem de malefici. După cum ar spune David Jacobs.
Da ... Iar cei mai răi dintre ei, sunt cei care arată în esență așa cum credem noi că arată diavolul. Au piele reptiliană, pupile verticale, sunt foarte mari, pot fi de 4 m înălțime, în aparență, în anumite cazuri, ei chiar mănâncă ființe umane. Oh ... grozav! Nu este ceva ce dorim și ei trăiesc, hrănindu-se cu frica umanității.
     Acum, aceste ființe, aceste ființe negative, chiar cer frica, ca și hrană. Este o hrană energetică pe care o primesc din generarea a cât mai multor războaie și durere și haos pe Pământ, posibil. Ei bine, au făcut o treabă bună, nu-i așa? Această planetă a devenit o oază pentru ei. În esență, ei trăiesc de pe urma bolii noastre colective și din ignoranța noastră.
     Cunoașterea aceasta pe care o deții, nu te sperie? Trebuie să realizezi asta George, este așa de important: negativul poate face doar ceea ce este autorizat să facă de către propriul nostru liber arbitru ... autorizarea este cheia. Acestea sunt regulile. Deci ei trebuie să ne spună ceea ce fac și să se ascundă la vedere. 
     Câte un film, unul după altul după altul, iar dacă nu l-ai văzut deja, chiar a fost trâmbițat de mass media, un film mare mare, Batman vs. Superman. Nu l-am văzut. Nimeni nu a făcut-o. Deoarece oamenii care l-au văzut au fost atât de perturbați George, întreg filmul, de la început, direct în față, ca și cum și-ar scoate mănușa și te-ar lovi peste față ... Superman este Lucifer ... Superman este îngerul căzut. Wow ... de ce ar face asta? Deoarece asta este religia lor. Deoarece ... să distrugi o icoană ... oamenilor nu le place adevărul, ok, este inconfortabil, este neplăcut, așa că este mult mai ușor, să ataci tipi ca tine și ca mine, asta te face să te simți mai bine, astfel tu poți să-ți sugi degetul și să stai într-o poziție fetală noaptea, Oh, nu există rău în lume, să fim serioși!
     Nu pot opri oamenii să fie terifiați de adevăr, nu pot opri asta, dar ce pot face este să vă informez despre adevăr așa că este mai puțin înfricoșător, imediat ce vezi imaginea de ansamblu, deci haideți să mergem direct către ceea ce este că există o super entitate foarte puternică de corporații care sunt controlate de un grup central care este în ultimă instanță,
un cult religios luciferic.
    Noi știm cu toții numele lor și nu le menționăm de frica proceselor deoarece este dificil de dovedit, dar sunt acolo. Ei sunt foarte bogați și faimoși. Ei cred cu onestitate că Lucifer este
înțeles greșit, că este un erou binevoitor, că acela este de fapt Dumnezeu și că Dumnezeu care l-a aruncat în afara raiului, este tipul cel rău ...
    Chestia asta chiar mă supără, este supărător să vorbesc despre asta, deoarece ei sunt reali, la fel de reali ca un atac de inimă și dacă nu ar fi existat aceste legi universale, ei m-ar fi eliminat. Eu cred că ar fi făcut-o. Ei au încercat și au încercat și au încercat. Am primit amenințări cu moartea direct de la Rothschildzi, în 3 dăți diferite. Ei de fapt au vorbit cu cineva ...  intermediari marionetă? ... de la ei, prin această persoană, la mine, de 3 ori, amenințări cu moartea directe, taci din gură sau te vom elimina.
    Iar eu încă fac asta. Tu încă faci asta. Deoarece, ceea ce ei încearcă să facă cu adevărat, este că încearcă să te momească cu o capcană cu miere care te duce către autorizarea propriei tale morți. Așa funcționează. 
    Dar tu trebuie să fii atent și dă-mi voie să-ți spun de ce ... noi avem o epidemie de doctori naturopați care sunt omorâți. Știu ... și asta se întâmplă în toată țara, pe toată planeta, zilele astea, există bio-chimiști omorâți, Steven Quale și cu mine am vorbit despre asta ani de zile, îi prind pe acei oameni care sunt capabili să riposteze cu știința lor, despre medicină alternativă și lucruri de genul acesta. Iar chestiile astea se întâmplă David, de la începuturile timpului. Morți ciudate care se întâmplă în jurul anumitor oameni, care au vrut să iasă public cu unele chestii legate de campania prezidențială ... Sigur ... ei au murit ... o persoană care ei susțin că a comis suicid evident, ei au spus că a fost omorât din partea lui stângă, dar e dreptaci, așa că ... Adică ... cine face asta? Și nimeni nu i-a luat portofelul sau cheile?  Nimic, pur și simplu le-au lăsat acolo. Și susțin că a fost un jaf, dar nu i-au furat nimic. Așa că în cazul tău ... tu trebuie să fii atent. Asta nu mă va opri ... îl voi cita pe Abraham Lincoln ... Nu-i poți lăsa să câștige. Eu cred că am făcut asta în emisiunea ta înainte, dar merită spus din nou :  "Aș prefera să mor de mâna unui asasin, decât să mor în fiecare zi de frica asasinării."

 Vizionare Plăcută!

Opțiunea 1


Opțiunea 2


   Linkuri alternative :   AICI  și  AICI 1.

Batman vs. Superman :    ...   AICI 2.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!       Paul Marian            

3 comentarii:

  1. În primul rînd vă salut -NAMASTE ! UN AN PLIN DE ÎMPLINIRI PERSONALE,MUULTĂ SĂNĂTATE şi la cît mai multe traduceri-vă doreşte GeorgedeDrobeta. Nici nu e nevoie să fie mulţi cititori-părelnici...mai bine mai puţini dar care să fi parcurs ceva materiale de UN ASEMENEA CALIBRU greu de înghiţit pentru necunoscători sau zvonacii de la TV.oficial unde specialişti care de care mai împăunat vine să amestece marfa cu ambalajul iar prostimea ia de bună toate manipulările acestora.. O spun pentru că zilnic ne lovim de abuzuri,inconştienţă crasă tocmai din partea acelora de la care populaţia se aşteaptă să dea tonul. La cine se uită lumea ? sau mai bine -credea ? evident că preoţii erau spuma.Dar s-au dezis....poliţia ? -era vorba de încredere....şi ăştia.... aceeaşi mărie cu aceeaşi pălărie.Cine a mai rămas ?-a...da, armata.... dar şi asta s-a cam privatizat,mercenarizat...învăţămîntul ?....cu cine cu un domn ministru "genunghe"....sănătatea ?-cu un Lucan LĂCOMAN ? Vedeţi ? şi noi cu cine votăm ? ?? ????

    RăspundețiȘtergere
  2. MULŢUMESC DOMNULE MARIAN-TOATE ACESTE INFORMAŢII SIMNT CĂ MĂ RIDICĂ,MĂ ÎMPUTERNICESC,CA ,EVIDENT CU APROBAREA Dvs. SĂ TRANSMIT LA TOATE MEDIILE ACESTE ARTICOLE deoarece fac parte din aspiraţia intimă a fiecărui om de pe acest SFÎNT PĂMÎNT. VĂ MULŢUMESC ÎNCĂ ODATĂ....şi aşa cum bine spun EI ! -"în serviciul tuturor ,în slujirea celuilalt"Aştept cu mare interes şi implicare următoarele articole.

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...