ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 18 ianuarie 2018

TREZIREA GLANDEI PINEALE


   Bun găsit la un nou episod interesant din seria Dezvăluirii Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode. Subiectul de astăzi, trezirea glandei pineale, este un subiect despre care s-a mai vorbit, despre care mulți au o părere. Ceea ce vă prezint în continuare este părerea lui Corey, ce se bazează pe cele auzite, văzute și trăite în cadrul PSS.
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.    În cartea "Câmpul Sursă" scrisă de David Wilcock există un capitol întreg despre glanda pineală. Noi știm că este în centrul geometric al creierului,  știm că e de mărimea unui bob de mazăre, are un flux de sânge mai mare care curge către ea decât oricare altă parte a corpului, exceptând rinichii, iar știința oficială spune că nu prea știe ce este chestia asta. Dar există celule în interiorul glandei pineale care sunt aceleași celule, mai mult sau mai puțin, ca și în retina ochiului. Conuri și bastonașe? Se numesc pinealocite, dar sunt același lucru. De asemenea sunt conectate cu cortexul vizual din creier, de același tip de conectare pe care o avem de la ochii noștrii. Așa că tradițiile antice o numesc la propriu, al 3-lea ochi.
    În filmele sale (acestea vor apărea în următoarele episoade din "Învățăturile înțelepciunii", din gaia.com) există conuri de pin, iar genul acesta de iconografie apare în toate religiile diferite ale lumii.
  "  Există ceva ce se întâmplă în glanda pineală pe care aceste mici conuri și bastonașe îl vede? Ei bine, ei au spus că sunt pentru a ajuta stimularea celei de-a doua vederi și a abilităților intuitive și au afirmat că ei știau că există grupuri antice de separatiști pe care au pus ei mâna, iar aceștia au glande pineale foarte mari. Serios? Iar ei au spus că la un moment dat, la toții, glandele pineale obișnuiau să fie mult mai mari decât sunt acum.
    Iar ei încercau să stimuleze ... creșterea și activitatea în glandele noastre pineale. Ei bine, asta este foarte interesant deoarece informatorul Jacob, mi-a spus că draconienii au încercat să inginerească oamenii moderni pentru ca noi să nu avem o glandă pineală absolut deloc și au fost foarte furioși deoarece au venit ET benefici și au reinstalat-o".   (...)

*       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *     
  Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela că noi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi. Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


 Linkuri alternative:   AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
  Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...