ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 22 februarie 2018

CONTACTUL ESTE FĂCUT


    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode. Era actuală a civilizației desprinse a început cu adevărat în Germania ... încă din anii 20, dar în special în anii 30. Existau unele din societățile secrete germane care făceau o grămadă de lucruri interesante. Ei au fost unii dintre primii care nu au separat știința de ceea ce știința noastră convențională consideră a fi ezoteric, spiritual și genul acesta de subiect. Ei le-au interconectat cumva și ... au avut niște grupuri care făceau canalizări, încercând să contacteze grupuri din alte lumi ... și ei, cutreierau de asemenea  Pământul pentru texte, texte antice din Est, care vorbeau despre vimanele antice, și alte nave, din care ei sperau că ar fi putut să obțină informații pentru a construi nave după ele.
     Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Una dintre cele mai contencioase bucăți de cercetare peste care am dat eu, având de a face cu societățile oculte germane a fost se pare, unul dintre ocultiștii  de vârf ai vremii, care mai târziu l-a consiliat pe Hitler, a văzut o discuție de Gurdjieff. Iar Gurdjieff a descris această ipoteză măreață a unui simbol care apărea un simbol secret, la propriu, în toată lumea.  Toate aceste culturi antice diferite aveau acest simbol pe care hindușii îl numeau "sah-wah-STEE-ka," sau svastica.
    Crezi că germanii în aceste societăți oculte, văzând această răspândire aproape globală a unui simbol, oare ei reconstruiau ceea ce simțeau a fi urmele unei civilizații antice avansate globale de vre-un anumit fel? Nu știu asta cu siguranță, dar eu știu că încă din anii 20, și prin anii 30 unele din aceste societăți secrete erau deja în expediții bine mersi prin toată lumea căutând texte antice și relicve pe care le-ar fi putut pune cap la cap, ca și informație
pentru a crea tehnologii din asta, tehnologii moderne.
    David W. a făcut de asemenea un episod în Ancient Aliens (Extratereștri Antici), nu cu mult timp în urmă legat de ceva numit Roswell-ul german. Mă întreb dacă  se a auzit vreodată de asta.
    Cred că a avut loc în 1936, o prăbușire în Pădurea Neagră. Pe pământul familiei Evei Braun se pare, iar ea a devenit mai târziu soția lui Hitler. Eu am citit că a existat o prăbușire și că apoi a existat o recuperare de tehnologii, în tableta de sticlă, dar cea mai  multă cunoaștere a mea merge contactul care a fost realizat prin canalizare, unde au făcut contact cu o altă civilizație și au sfârșit aranjând întâlniri cu ei,  și de asemenea prin expedițiile lor au sfârșit realizând contact în Himalaya cu o civilizație antică desprinsă pe care, o mulțime de oameni au numit-o Nordicii, cu care au început să lucreze.  (...)

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


 Linkuri alternative :   AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul MarianNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...