ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 14 decembrie 2017

O Nouă Înțelegere


    Bun venit la un nou video, mai bine zis un interviu, în care invitatul, cu adevărat special, este Raymond Moody, iar realizatorul este cunoscutul George Noory, între altele fost prezentator la cunoscuta emisiune Coast to Coast AM, binecunoscută și apreciată în Statele Unite. Deci avem un invitat de prestigiu și cunosct, o gazdă cunoscută și apreciată, o temă de discuție inovatoare, deci dincolo de ipoteze și prejudecăți acest interviu trebuie văzut și înțeles.
   Raymond Moody este un savant de renume mondial, un cercetător premiat și o autoritate în domeniul EGVM (experiențe la granițele dintre viață și moarte). El este și un scriitor cunoscut, printre lucrările sale numărându-se “Viața de după viață”, “Lumina de dincolo” și “Întâlniri cu ființe dragi plecate dintre cei vii”. Director al departamentului Programe Speciale al Institutului de Servicii Parapsihologice, a lucrat ca psihiatru și profesor de psihologie și filozofie. 
    Numele lui Raymond Moody și al Elisabeth Kübler-Ross ies la iveală tot timpul când se vorbește despre aceste experiențe la granițele dintre viață și moarte. Raymond n-a avut nici un fel de educație religioasă, ceea ce el credea credea că este ciudat pentru cineva din Porterdale, Georgia, dar, pur și simplu, n-a fost educat astfel. Pasiunea lui a fost astronomia și asta încă de la vârsta de șapte ani. La vârsta de 18 ani a vrut să meargă la Universitatea Virginia, cu intenția de a se pregăti în astronomie. Dar a ajuns să fie interesat de filozofie, în liceu, așa că, în primul său semestru de la universitate a urmat un curs de filozofie și prima carte pe care au fost puși s-o citească a fost „Republica” lui Platon, care se referă, de fapt, la final, la o experiență la limita morții. Și, ca atare, faptul că Platon a tratat serios problema asta l-a impresionat.
   Iar acești filozofi, timpurii, au colectat cazuri ale celor numiți „reveniți” sau oameni care au fost crezuți morți și au revenit la viață. Și, ca atare, știa despre asta din filozofia greacă, apoi, în anul 1965, l-a întâlnit pe doctorul George Ritchie, care era profesor de psihiatrie la Universitatea Virginia, la acea vreme, care avusese o asemenea experiență. Și, apoi, a devenit cu adevărat interesat și, de atunci încoace, a vorbit, efectiv, cu mii de oameni din toată lumea, care au fost readuși la viață și au avut aceste experiențe uimitoare.   (...)

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2Link alternativ  ...  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!       Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...