ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 8 februarie 2018

PORTALURI: NAVIGÂND ÎN TIMP


  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode. Corey  face legătură între timp și conștiință; cunoaștere ce rezultă vitală pentru înțelegerea călătoriilor interstelare. Timpul, așa cum îl cunoaștem, este o iluzie. Este atât de maleabil precum spațiul ce locuim. Înțelegerea interfaței conștiinței cu efectele treptate ale timpului este esențială atunci când se încearcă călătoria prin intermediul marii rețele cosmice. 
  Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela că noi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi. Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  
   Cu siguranță, noi nu avem toate documentele, încă, noi nu avem gradul de dovezi pe care unii oameni l-ar dori, dar când începi să vorbești cu așa de mulți informatori așa cum am făcut eu, care au autorizații top secret cosmice și deasupra, iar asta înseamnă 35 de nivele mai sus decât baza de cunoștințe necesare pentru președintele SUA, acești oameni au venit în față ca informatori și toți au început să împărtășească cu mine, deoarece eu i-am căutat, lucruri foarte specifice, și toate se interconectează.
   Acum, hai să pătrundem în ceva informații grele de la informatori:
Unul dintre lucrurile care-i fascinează pe oameni cel mai mult legat de mărturisirile informatorilor mei când am început să le pun prima dată online, este ceea ce am împărtășit de la acest informator pe nume Daniel, care susține că ar fi lucrat la ceea ce majoritatea oamenilor numește Proiectul Montauk, dar ceea ce el numea "Phoenix 3". Ceea ce el a spus, a fost că, Complexul nostru Militar - Industrial (CMI) a achiziționat un scaun de la o navă extraterestră (ET) în formă de disc ... prăbușită și că scaunul în sine, acționa ca o interfață a conștiinței. Cineva putea sta în scaun își dădea capul pe spate apoi existau 22 de forme de undă de bază care ar fi fost ... câmpul energetic al persoanei, pe care l-ar fi măsurat.
Iar ei ar fi mers în ceea ce ei ar fi numit "punctul de liniște", o nemișcare în mintea ta și atunci ar fi dat la zero și scaunul, ceea ce însemna că imediat ce aceste 22 de unde de semnal încetau să se mai miște și îi puteai face să stea nemișcat și atunci întorceau butoanele la fiecare din ele individual și le făceau linii plate, iar în acel punct, așa i s-a spus și așa a experimentat, o grămadă de lucruri ciudate se puteau întâmpla, de exemplu: te putea gândi la un obiect, iar energia pe care acest scaun ar fi captat-o că ei trebuiau să creeze niște frecvențe foarte specifice cu aceste transformatoare imense tu puteai manifesta acel obiect în cameră, iar el a spus de asemenea că dacă te gândeai la un loc anume, iar fi apărut un miraj fremătător și ai fi văzut acel loc prin miraj și chiar se puteau trimite oameni prin chestia aia, și ar fi călătorit acolo. El a spus de asemenea că acesta era designul standard pentru scaunele din navele de tip OZN, și că pilotul s-ar fi gândit unde să meargă și s-ar fi deschis o gaură și ar fi zburat prin ea și ar fi dispărut.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


   Linkuri alternative:   AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
  Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...