ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 15 februarie 2018

PORTALURI: TERRA PARALELĂ


  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode.  Corey descrie pericolele cu care s-a întâlnit trecând portalul unic aflat în "sala Xerox" ce l-a transportat la o Terra paralelă, ce era foarte diferită de a noastră. Einstein a făcut teoria că fiecare decizie ce luăm se manifestă în noi universuri unde fiecare decizie alternativă are impact. Se pare că cineva a reușit să aibă acces la un portal spre aceste realități paralele. 
    Noi putem afecta timpul și spațiul, și materia cu conștiința noastră ...
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela că noi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi. Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  
    Acum, în modelul de bază al fizicii lui Einstein,  el permite timpului să se schimbe, dar asta poate fi făcut în interiorul unei zone în care accelerezi către viteza luminii, cum ar fi o navă , să zicem ... Noi știm că ... în anii 1970 ei au luat ... ceasurile moleculare și le-au zburat în avioane și așa au confirmat această teorie relativistă ca fiind adevărată. Ceasurile atomice? Corect. 
Adevărata nestemată aici pare să fie că timpul este variabil local? Că tu poți de fapt să accelerezi sau să reduci viteza timpului într-o zonă mică, iar fizicienii convenționali care privesc emisiunea, scepticii, vor spune: oh, asta este imposibil.
    Deci partea asta a fizicii va trebui schimbată? Categoric. Eu știu că tu probabil ești familiarizat cu asta, dar o persoană care face un anumit experiment, are o idee despre cum ar trebui să meargă acel experiment, iar puterea capacității ei co-creatoare puterea conștiinței sale, cauzează un rezultat acelui experiment. Corect. Absolut.
    Ei bine ... dacă schimbi toate astea un pic, timpul, materia, spațiul, sunt toate legate, iar conștiința noastră poate face schimbări ... materiei, timpului și spațiului, ... exact așa cum vorbeam despre cum unii oameni sau ființe au fost capabili să-și schimbe teleportarea, să-și schimbe locația, ... cu ajutorul conștiinței, schimbându-și vibrația corpului lor să se potrivească unei alte vibrații din altă locație.
    Tu poți de asemenea să afectezi timpul ... și ... pe măsură ce aflăm tot mai multe despre cum acest univers sau realitate, este o hologramă, ... noi aflăm .... când afli cu adevărat și o crezi, exact ca în filmul Matrix: "nu există lingură" atunci, asta îndepărtează o mulțime de restricții din conștiința ta. Și există mult mai multe pe care le poți face cu ajutorul manipulării timpului, și a spațiului, în realitate.
    De ce crezi tu că acești tipi din Experimentul Philadelphia, se zice că au fost încastrați în carena navei? Ce se întâmpla acolo? Ei bine, ... vibrația materiei, a acestui ... metal, a navei, era într-o fază de tranziție după cum erau și ... corpurile marinarilor, iar ei probabil s-au panicat, în timpul acestui proces de defazare, în care lucrurile erau defazate, și s-au mișcat de colo-colo, iar atunci când au fost aduși înapoi la normal s-au găsit pe sine acum prinși în metal, pe măsură ce se re-faza înapoi în ceea ce noi am percepe ca material solid.
   Tu ai experimentat această stare de defazare a conștiinței și materiei tu însuți? Tu te-ai expus vreodată la acest gen de stare de frontieră, ciudată? Când ești ... adus printr-un zid solid tu știi că ceva de genul acela s-a întâmplat. Deci, da și am văzut tehnologia folosită ... brățări ce au fost luate de la alți ET și programul de interceptare și interogare ... pe care le-au avut ET, pe care le-ar fi activat iar ei ar fi tremurat și s-ar fi defazat, ca și cum ar fi fost complet invizibili. Nu puteau fi atinși.   (...)

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


   Linkuri alternative:  AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
      Paul Marian

2 comentarii:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...