ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

marți, 22 noiembrie 2016

Introducere la Gardianul Solar #1, prima parte


    Bun găsit la episodul Introducere la Gardianul Solar #1. Astăzi continuăm o poveste lungă, ciudată, interesantă, chiar fantastică.  Există mai multe lucruri în spațiu decât îți poți imagina, nevăzute și neștiute. Așa este cum cele mai mari secrete ale omenirii, s-au menținut ascunse populației... Puțin câte puțin, episod după episod, vom vedea și vom înțelege, cu răbdare, lucruri ce pot părea ... imposibile.
   Aceasta este o poveste cosmică, astăzi un nou episod. Subiectul episoadelor este diferit, dar au totuși ceva în comun: sunt rezultatul unor afirmații, informații, păreri, observații și/sau trăiri ale unor persoane ce au o părere ce poate fi de folos și altora sau nu.
   De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.
 Astăzi vă ofer în traducere proprie în Română din Spaniolă, un nou episod de introducere  din cele 4-5, câte sunt, pentru a putea înțelege mai ușor episoadele interesante, de 20-60 minute, ce vor veni după aceea.

 Vizionare Plăcută!
  Iată o parte din interviul original, dintre David Wilcock și Corey Goode :


David Wilcock (DW): O să iau interviul unei persoane cu adevarat excepționale, Corey Goode, în vîrstă de 45 de ani, care este originar din Texas. Și locuiți încă în Texas în prezent? Și această persoană se prezintă în calitate de informator, pentru a ne spune ceea ce a avut loc de fapt, în culisele așa-ziselor guverne și programele militare și secrete, așa precum și despre dezvoltarea și industrializarea pe care ei au instalat-o, în sistemul nostru solar. Este o istorie cu adevărat remarcabilă, deoarece eu am luat interviuri la zeci de informatori, timp de mulți ani, având nivele de securitate uneori de 35 de ori mai importante decât acela al președintelui Statelor Unite. Există 90% din această informație, pe care eu nu am dezvăluit-o încă. În primul rînd, deoarece viața anumitor persoane ar fi în pericol. În al doilea rînd, nu voiam să public lucruri care m-ar împiedica după aceea să pot să găsesc cine erau adevărații informatori. Corey a venit și nu numai că el era la curent cu acești 90%, însă avea de asemenea alte piese ale puzzle-lui pe care eu le cautam. Știam că existau multe lucruri pe care oamenii nu mi le spuneau. Și acum totul converge. Deci Corey, fii binevenit la emisiune. Vă mulțumesc că vă gasiți aici.
Corey Goode (CG): Mulțumesc.
DW: Știu că, ceea ce sunteți pe punct de a ne spune, este atât de ciudat, că multă lume va găsi foarte difícil să accepte, în special dacă ei nu dețin date anterioare acestor informații. Deci, în loc să încercăm să-i conducem de mână și să înaintam încet în aceste subiecte, vom face un plonjon direct. Și dacă puteți să ne dați rapid o vedere de ansamblu a implicării pe care programul spațial l-a avut asupra dumneavoastra, în timpul întregii dvs. vieți.
CG: Ok, Referitor la mine, acest lucru a început la vârsta de șase ani, atunci cînd am fost dus, la ceea ce era cunoscut ca fiind programul MILAB. Am fost identificat ca un Intuitiv Empatic.
DW: Ce înseamna asta în mod exact?
CG: Un Intuitiv.
DW: TU ai o intuiție adâncă asupra lucrurilor care vor putea să aiba loc. Ca o capacitate de premoniție?
CG: Da, capacitate de premoniție. Și a fi Empatic, înseamnă a avea o conexiune emotională puternică cu alții din jurul vostru. Puteți simți ceea ce ei simt, și să vă conectați cu ei emoțional. Erau o serie de competențe foarte căutate. Am fost antrenat și această capacitate a fost rafinată. Au fost îmbunătățite până în momentul când aveam aproximativ 12 sau 13 ani. Atunci, eu și câteva persoane, care primiseră antrenament ca și mine, am fost duși la un program unde eram ceea ce ei desemnau ca suport IE (suport Intuitiv Empatic), a Delegației Pământului într-o super federație. Era o federație compusă dintr-o mare cantitate de federații extraterrestre, care se întâlneau pentru a discuta despre Marele Experiment.
DW: Ce era această Experiență? Ce făceau acești extratereștrii?
CG: Exista un grup de 40 de extratereștrii asemănători umanilor, și care practic, erau mereu prezenți, si uneori erau 60, care de asemenea erau prezenti. Existau 22 programe genetice care aveau loc.
DW: Ce este un program genetic?
CG: Sunt programe al unui amestec genetic al lor, și de manipulare a genéticii noastre.
DW: Acest lucru se întâmplă?
CG: Da, are loc chiar acum. Era motivul acestor întâlniri. Reprezentanții Pământului încercau să facă parte din această experiență de foarte mult timp. În sfârșit au obținut un loc; și ca Intuitivi Empatici, în timp ce noi stăteam acolo, nu știam ce se petrece, deoarece multe din cele ce aveau loc, erau vorbite într-un limbaj vechi extraterestru, care era foarte monoton, și pe care nu îl înțelegeam. Și mult din ceea ce avea loc, se facea telepatic. Deci, noi stateam acolo, și ne dădeau un aparat, care era ca o specie de tăbliță de sticlă «inteligentă», care se asemăna cu un IPad, și care ne dădea acces la baza de date extraterrestre. Ei ne spuneau să ne menținem mințile ocupate, uitându-ne la tot acest material, și acesta de asemenea ne ajuta, datorită capacității noastre de Intuitivi Empatici, pentru a detecta pericolul sau minciuna.
DW: Ce fel de informații puteați să accesați, privind la această tăbliță ?
CG: Ei voiau ca noi să privim informațiile referitoare la cele 22 experiențe genetice care aveau loc. Însă noi aveam acces la tot felul de alte informații. Depinzând de fiecare dintre noi, fiecare avea interesul său. Și eu am văzut atâtea … Era ca și cum ai fi retrăit în zilele facultății. Toate cărțile pe care le-ai citit, și informațiile pe care le-ai gasit … din câte din aceste informații îți aduci minte, știi, ceva în acest gen? Era atâta informație.
DW: Ai pus vreo întrebare fără răspuns, în care spunea numai “Nu știu”?
CG: Nu. Vreau să spun că aveam acces la toată informația care era disponibilă. Puteai găsi lucruri la care delegația umană, știi, grupul nostru, nu avea acces. Însă, aproape toate informațiile erau la dispoziția noastră.
DW: Cu ce se asemăna ecranul ? Era asemănător unui IPad ?
CG: Era asemănător unei bucăți de plexiglas. Nu ramâneai surprins dacă îl vedeai. Dacă ei ar fi aruncat această tăbliță pe fereastră, și ai fi găsit-o pe un câmp, ai fi luat-o, însă nu ai fi remarcat nimic special. Ai fi luat-o în mână, însă ar fi trebuit să o activezi cu un component mental. Și atunci se activa în própria ta limbă. Ați fi avut acces la baza de date, datorită minții voastre, și aparatul vă arăta ceea ce doreați. Arătau texte, fotografii și video-uri. Video-urile și fotografiile erau reprezentări holografice, adică, ele ieșeau puțin din ecran. Nu vreau să spun că ieșeau cu adevărat din ecran, așa cum oamenii ar putea să se gîndeasca. Însă aveau o adâncime holográfică în trei dimensiuni, care rezultau într-un fel de vedere holográfica.
DW: Și încă vă puteați vedea mâna, dedesubtul sticlei ?
CG: Nu.
DW: Deci devenea mai întâi opac ?
CG: Exact. Da, el devenea complet opac, sau negru, sau ceva în acest gen, înainte de a produce imagini și texte.
DW: Aveau buffers sau firewall (inhibidori de acces)? Dacă puneai anumite întrebari, el nu autoriza?
CG: Bine, așa cum am spus, foarte rar apărea un ecran albastru sau ceva asemănător, care îți arăta că nu aveai acces la aceste informații. Însă fundamental, era totul disponibil. Și aveam aceleași aparate în nava de cercetare, care ne dădea accesul la propia noastră baza de date.
DW: Este deci o tehnologie comuna în programul spațial?

CG: Da, și ei au ecrane foarte mari, pe care le foloseau pentru conferințe și demonstrații.     (...)
Sursa și continuarea interviului în linkul următor :
http://ro.spherebeingalliance.com/blog/dezvaluirea-cosmica-mesaj-pentru-umanitate.html

Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!
Paul Marian

Alte surse: https://www.youtube.com/channel/UChOGxLFJKNKm91za6r3pjAA
https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...