ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

vineri, 11 noiembrie 2016

Introducere la acest Blog


   Bun găsit la inaugurarea acestui nou blog, ce are ca scop prezentarea unor materiale scrise și video interesante, controversate și complementare, traduse cu grijă și o scurtă introducere înainte de/pentru fiecare dintre ele.
      Astăzi vă prezint ca prolog, partea de introducere a filmului Educația Interzisă, un scurtmetraj de 90 secunde, ce mi se pare reprenzentativ pentru ceea ce se va posta pe acest blog.    
  Ritmul postărilor va fi în funcție de timpul liber cel pot afecta pentru traduceri, postare și distribuirea lor.  

  Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc ...
Vizionare Plăcută !Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!
Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...