ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

luni, 14 noiembrie 2016

Introducerea 1: Primul Om pe Marte


   Bun găsit la episodul Introducerea 1. Astăzi începem o poveste lungă, ciudată, interesantă, chiar fantastică.
  Nu știu exact cine a fost primul om pe Marte, dar pot să spun că reprezentanta mult iubitelor pisicuțe, probabil se numește Pisipisy, s-a infiltrat pe undeva și a apărut pe Lună sau chiar pe Marte, conform fotografiei de mai sus. Știu că pisicile sunt curioase și când e vorba de explorare sunt și ele pe acolo, doar exploră zi de zi.  Această fotografie este o glumă ironică la minciunile, insinuările și manipulările agențiilor oficiale precum NASA și unii savanți de laborator, referitor la viața E.T. în Sistemul Solar și în Univers.
  Aceasta este o poveste cosmică, astăzi episodul 1. Subiectul episoadelor este diferit, dar au totuși ceva în comun: sunt rezultatul unor afirmații, informații, păreri, observații și/sau trăiri ale unor persoane ce au o părere ce poate fi de folos și altora, sau nu.  De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.
  Transcriere  al articolului în care Barack Obama anunță ajungerea primului om pe Marte în 2016 unde concurează firmele Boing și SpaceX. Informatorul-denunțător Corey Goode, fost membru în Programul Spațial Secret, comentează că primul om pe Marte a ajuns din partea Germanilor, încă din 1930.
  Astăzi vă ofer în traducere proprie, din Spaniolă în Română, al doilea episod de introducere din cele 4-5, câte sunt, pentru a înțelege mai ușor episoadele interesante, de 20-60 minute, ce vor veni după aceea.

   Vizionare Plăcută!
Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!
Paul Marian

Surse: https://www.youtube.com/channel/UChOGxLFJKNKm91za6r3pjAA
https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure
 http://www.spherebeingalliance.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...