ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 17 noiembrie 2016

Introducerea 2: Gary McKinnon și Gardianul Solar


    Bun găsit la episodul Introducerea 2: Gary McKinnon și Gardianul Solar. Astăzi continuăm această poveste lungă, ciudată, interesantă, chiar fantastică.
    Aceasta este o poveste cosmică, astăzi episodul 2. Subiectul episoadelor este diferit, dar au totuși ceva în comun: sunt rezultatul unor afirmații, informații, păreri, observații și/sau trăiri ale unor persoane ce au o părere ce poate fi de folos și altora, sau nu.
   De reținut că "viața bate filmul", având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.
   Proiectul Solar Warden. În acest episod sunt prezentate dovezi ale tehnologiilor și programelor spațiale secrete, energia liberă, antigravitație din Sistemul Solar. De asemenea sunt prezentate evidențe despre colonizarea spațiului de către o parte a umanității, toate acestea fiind secrete pentru restul populației.
  Astăzi vă ofer în traducere proprie, din Spaniolă în Română, al doilea episod de introducere din cele 4-5, câte sunt, pentru a înțelege mai ușor episoadele interesante, de 20-60 minute, ce vor veni după aceea.

  Vizionare Plăcută!
Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!
Paul Marian

Surse: https://www.youtube.com/channel/UChOGxLFJKNKm91za6r3pjAA

https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure

 http://www.spherebeingalliance.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...