ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 9 martie 2017

SFÂRȘITUL JOCULUI 2 (PRIMA PARTE)

   Bun găsit la acest interesant material tradus cu video completare. Datorită importanței și complexității informației din această traducere, lipsei de timp personal și importanței informației, împart acest material în două părți pentru două săptămâni consecutive. Aceasta este Prima Parte, a doua parte săptămâna viitoare. Mulțumesc pentru înțelegere !


INTRODUCERE de David Wilcock
   Adevărul explodează de-a lungul Internetului. Milioane de persoane află pentru prima dată că există într-adevăr o "elită negativă" care conduce planeta, angajată în traficul de copii, printre alte crime atroce.
    Tentativele deșanțate ale cabalei de a distruge complet acestă informație, sunt destul de surprinzătoare pentru milioane de oameni care abia acum descoperă amploarea problemei.
  Cu toate că această informație este extrem de deranjantă, este de asemenea adevărată. Singurul mod în care ne putem vindeca ca și planetă este să privim acestea în față și să tratăm cu ele, la modul individual și colectiv.


   Prima parte a Endgame (Joc Final) s-a răspândit mai repede decât orice am scris vreodată înainte. Obținând primele 100.000 de vizionări în mai puțin de 31 de ore de la publicare, ajungând la 180.000 în primele cinci zile și primind 10.000 de Îmi Place pe Facebook.
   Poate nu surprinzător, pagina mea (David Wilcock), a fost complet eliminată de pe Wikipedia după ce am publicat acest expozeu. "El a fost întotdeauna foarte angajat, dar acum nu mai există".
   Scopul nostru în prima parte a fost de a crea o sursă de informație unificată, pentru a arăta cât de repede, întreaga nouă agendă a Cabalei / NOM / Iluminaților este în cădere liberă.
   Chiar dacă ați citit și înțeles datele din prima parte, ați identificat doar un mic aspect (și foarte negativ) al imaginii de ansamblu.
   Întreaga poveste este mult mai profundă decât majoritatea oamenilor își pot imagina - și se citește ca o serie epică de nuvele science-fiction cu mari surprize în fiecare nou volum.
   * DEZVĂLUIREA COSMICĂ nu este "ȘTIRI FALSE"(Fake News) *
   Dacă ești un privitor al Dezvăluirii noastre Cosmice săptămânale de la Gaia sau ați urmărit actualizări anterioare ale informațiilor lui Corey Goode, atunci sunteți deja familiarizați cu această nouă realitate.
  Experiențele lui Corey sunt atât de bizare încât cei mai mulți oameni care se identifică drept sceptici nu ne-ar putea urmări chiar mai mult de 10 la sută din drum, dacă ar fi fost și acela.
   Cu toate acestea, informațiile lui Corey s-au verificat cu multe, multe alte surse de nivel înalt ce mi-au "transpirat" mie, timp de 20 de ani. Adevărul este extrem de surprinzător și complex.
   Aceste informații, de asemenea, se potrivesc foarte bine cu materialul din Legea lui Unu, pe care l-am validat științific în trei cărți diferite publicate, cu peste 2200 de referințe.
  Cabala a făcut acum un pas incredibil de insolent punând pe lista neagră 200 site-uri populare, inclusiv Gaia, portalul nostru principal, pentru episoadele Dezvăluirii.
   Ei folosesc Google, Facebook, Apple, Snapchat și alte active utilizate pentru a preveni ca voi să nu puteți găsi aceste site-uri, chiar dacă prietenii voștri doreau ca voi să le vedeți.
   YouTube a început să elimine cu agresivitate orice persoană care postează clipuri video despre acest scandal, inclusiv cele trei menționate în partea I : David Seaman, "Reality Calls" (Apelurile Realității) și filmul lui Alex Jones.
    Aceasta este lucrarea unei dictaturi fasciste din lumii a treia, ceva ce cu greu te-ai aștepta să găsești într-o democrație. În cazul în care acest lucru a fost într-adevăr toate o mare neînțelegere, de ce sunt atât de agresivi?
   * De ce blochezi GAIA? *
  De ce ar fi ajuns Gaia pe "lista scurtă" de 200 de site-uri interzise de Cabala, dacă "Dezvăluirea Cosmică" a fost doar o glumă mare?
   Cum de am ajuns noi să amenințăm suficient de mult elita mass mediei că ei nu vor, la propriu ca voi să aveți vreo șansă să ne găsiți, chiar dacă prietenii voștrii vă trimit link-ul prin Facebook sau Gmail?
   Din interiorul lumii în care noi lucrăm, răspunsul este foarte simplu. Traficul de copii și "ritualuri satanice" la cele mai înalte niveluri politice, este încă doar începutul.
  Întregul subiect de OZN-uri, civilizații antice, tehnologie avansată și al extratereștrilor a fost strict controlat cu strictețe de această Cabală foarte negativă.
  O mare parte din această informație secretă este incredibil de pozitivă și înălțătoare, inclusiv ideea unei evoluții umane masive și iminente la care mulți se referă ca Ascensiune.
  Cabala este proverbialul dragon care păzește imensul morman de aur și comori, și pe fecioara magnifică ținută prizonieră.
  Dacă acest grup nu ar fi restricționat accesul nostru la informație, noi am fi trăit într-o lume interesantă mult mai vastă chiar acum, cu o tehnologie mult mai măreață.
  * Spune Corey adevărul? *
   Lucrând în preajma lui Corey în medie cam o dată la șase săptămâni în ultimii doi ani, am văzut dovezi ample că el spune adevărul, așa cum el l-a văzut și experimentat.
  Noi am suportat amenințări cu moartea, trădări, dificultăți financiare și un abuz toxic incredibil. Această călătorie nu a fost deloc distractivă sau ușoară pentru el sau pentru mine.
  Acesta este un război spiritual, nu numai unul fizic. Cabala se amestecă în toate cu forțe foarte reale, care sunt extrem de negative și care pot influența pe cei din jurul nostru.
  Este foarte ușor să faci greșeli și să se "autorizeze" atacuri care să vină către noi din partea acestor forțe.
  În cazul meu au venit în principal prin interferența cu alții. Acest lucru a fost extrem de dificil și obositor, dar totul poate fi văzut ca fiind chestii destul de lumești, din punct de vedere lumesc.
  În cazul lui Corey, el a avut experiențe fizice oribile pe care majoritatea le-ar considera paranormale, incluzând răpirea de către diverse grupuri umane sau ET.
  Singurul mod prin care ne putem proteja pe noi înșine este să încercăm să avem o atitudine pe cât de pozitivă și iubitoare este posibil. Nimic altceva nu este suficient, este o disciplină moment de moment.
   *Cinci Categorii de Grupuri Diferite, Toate Cerând Asistență *
  Avem, de asemenea, cinci mari categorii diferite de grupuri care acum ne oferă informații și care solicită ajutorul nostru. Vom afla mai multe despre fiecare dintre ele în timp ce continuăm această actualizare.
  Fiecare dintre aceste grupuri luptă cât de tare pot să transforme planeta noastră, și au suferit pierderi oribile de-a lungul drumului:
  1. Alianța Pământului: Acesta este grupul în numele căruia a vorbit Dr. Pieczenik în prima parte. Se compune din luptători curajoși ai tuturor celor 15 agenții de informații din SUA și multe facțiuni internaționale.
  2. MIC SSP (Complexul Militar Industrial Programul Spațial Secret)Aceasta este format dintr-o serie de fracțiuni care au crezut că erau "singurii jucători din oraș", până de curând. Ei sunt pe cale să fie dezvăluiți publicului.
  3. Alianța SSP (Alianța Programelor Spațiale Secrete)Acesta este un grup desprins din interiorul SSP care este mult mai avansat decât versiunea MIC. SSP (Programul Spațial Secret) este controlat de Cabală, dar Alianța SSP cu siguranță nu este.
  4. Alianța Pământului InteriorExistă câteva civilizații extraterestre umane diferite care trăiesc în caverne uriașe sub suprafața Pământului. Fiecare grup rasial pe care-l vedem pe Pământ, apare în aceste grupuri.
  5. Alianța Ființei SferăAcesta este un grup de extratereștri super-avansați care sunt numiți "Gardienii", care administrează treburile spirituale și fizice ale unor întregi sisteme solare.
  Nu este ușor să primim la modul constant cereri de la toate aceste cinci grupuri diferite, cu mesajul care mereu este acela că fiecare nouă parte de informație extrem de urgentă să fie dezvăluită.
  Continuăm să fim loviți de obstacole și provocări în timp ce încercăm să navigăm și să îndeplinim aceste așteptări.
  În ciuda scăderilor periodice a ambelor noastre niveluri de productivitate, Dezvăluirea Cosmică a continuat să apară cu un nou episod în fiecare săptămână, fără întrerupere.
  Acum noi suntem sub atacul direct al Cabalei, pe măsură ce ei încearcă să ne șteargă complet din existență cu o blocare totală pe internet.
  Gaia are câteva emisiuni săptămânale, cu multe altele pe drum, și de asemenea peste 7000 piese unice cu informații inspiraționale și pline de adevăr, pentru a vedea.
  Viteza și funcționarea site-ului Gaia s-a îmbunătățit considerabil și dacă v-ați gândit vreodată să vă înscrieți cu 10 dolari/lună, avem nevoie de voi acum. Vă mulțumim!
  Cu AirPlay, o cutie ieftină Roku, Google Play, un PlayStation sau un Xbox, puteți să vă uitați la Gaia pe ecranul mare al televizorului în format clar, HD, și rareori întârzieri de imagine.
   * Planul de Salvare Final al Cabalei *
  Ceea ce auzim acum de la mai mulți informatori este ideea conform căreia Cabala este pe punctul unei înfrângeri totale pentru prima dată în toată istoria noastră globală.
  Alianța a devenit din ce în ce mai puternică pe măsură ce din ce mai mulți oameni dezertează către ea.
  Cabala știe că nu mai au timp și chiar în acest moment, ei au finalizat în mare negocierile lor cu privire la modul în care se vor preda.
   În același timp, Alianța Pământului are secrete incriminatoare despre Cabală, pe care nu vor să le vadă făcute public. Prin urmare s-a transformat mai mult într-un armistițiu, din care noi vom primi doar parțial, și nu total, adevărul.
  Aceasta este ceea ce noi am numit Dezvăluire Parțială. Noi suntem împotriva acestui lucru și vom continua să luptăm pentru Dezvăluirea Totală, ceea ce va fi mult mai bine pentru toată lumea.
  Sute de mii sau chiar milioane de oameni sunt conștienți de ceea ce noi am dezvăluit, și nimeni nu a fost înfricoșat de nici o parte a acesteia. Scuza că "voi nu puteți suporta adevărul" este un nonsens.
  Alianța SSP, Alianța Pământului Interior și Alianța Ființei Sferă, toate insistă pe Dezvăluirea Totală de asemenea, pe care ei o numesc "Realitate Temporală Optimă" pentru viitorul nostru.
    * Cum va arăta Dezvăluirea Parțială? *
  Planul Dezvăluirii Parțiale include ceva admitere de fapte rele, o expunere și pedepsire a persoanelor de la nivelele de mijloc și o resetare financiară globală benefică.
  Aspectul cosmic al planului pare să implice trei revelații-cheie, probabil în diferite etape:
  1. O dezvăluire publică, formală a MIC SSP (Programul Spațial Secret al Complexului Militar-Industrial). Ei au două platforme orbitale ascunse, de mari dimensiuni, nave triunghiulare negre și capacitatea de a călători prin întreg sistemului nostru solar.
  2. Dezvăluirea unor ruine antice de înaltă tehnologie din Antarctica, care au fost excavate recent. Asta va dovedi că Atlantida a fost foarte reală și mult mai avansată decât am crezut.
  3. Revelarea unor ruine extrem de vechi, de peste 1,8 miliarde de ani vechime în interiorul Pământului și prin întreg sistemul nostru solar, realizate adesea dintr-un aliaj de Aluminiu transparent și cristalin.
  Deși asta sună destul de extraordinar și ar fi un uriaș salt înainte, aceasta este totuși doar o Dezvăluire Parțială, care lasă găuri larg deschise în înțelegerea noastră.
  Un alt plan potențial care se află în categoria "opțional", implică posibila dezvăluire a unei singure rase de extratereștrii cunoscuți sub numele de "Albii Înalți". Acesta este grupul cu care Charles Hall și alții, s-au întâlnit.
  Cabala ar putea încerca să ne prezinte acestui grup, explicând că au fost prin zonă pentru un timp cu adevărat lung și speranța că ei ne pot îndruma să urmăm o nouă religie mistică, oferită de aceste ființe.
  Aceasta nu ar fi absolut deloc în cel mai bun interes al umanității.
  Prăbușirea foarte accelerată a cercurilor de trafic uman ale elitei de la nivel înalt aduce aceste probleme la o expunere urgentă. Cabala a rămas fără timp și ei știu asta.
   De mulți ani, ei au plănuit să se folosească de o dezvăluirea parțială pentru a distrage atenția și inspira publicul, dacă întreaga natura a crimelor lor, ar fi să se facă cunoscută.
     Detaliile au fost toate expuse *
   Majoritatea istoriei și cercetării științifice pentru a susține această informație, și de asemenea întreaga versiune a Dezvăluirii, au fost scrise în noua mea carte "Misterele Înălțării" într-un efort de a ajuta grupurile Alianței.
  Scenariul dezvăluirii parțiale s-ar putea să nu includă vreo activitate a vieții extraterestre care operează în jurul nostru în actualitate.
  Linia de partid a MIC SSP va fi aceea că în afară de vizitatorii antici sau poate vre-un cenușiu ocazional sau "Alb Înalt", noi suntem singuri.
  Primele două episoade ale recentului serial de televiziune X-Files (Dosarele X) restartat, au fost un adevărat plan pentru "dezvăluirea parțială" a MIC SSP și a întregului său sistem de credință.
  MIC SSP nu are tehnologia necesară pentru a călători în afara sistemului nostru solar, deci noi am fi în continuare ținuți într-o cutie, doar că într-una puțin mai mare.
  SSP are mult mai multă tehnologie, care ar putea vindeca planeta noastră. Cabala ar putea continua să urmărească în secret agenda lor de depopulare pe măsură ce dezvăluire parțială s-ar realiza, pe parcursul a 50 - 100 de ani.
 Cabala speră să fie ea însăși etichetată ca fiind "tipii cei buni" pe măsură ce scenariul dezvăluirii parțiale se va desfășura. Este ultima și singura lor șansă să-și salveze agenda.
 Fără alte adăugiri, voi înmâna microfonul la Corey, care va continua povestea noastră de aici cu introducerea mea ca și co-autor. Merită să investiți acest timp pentru a afla mai multe despre ceea ce se întâmplă.
   PROGRAMUL SPAȚIAL SECRET* SSP (de Corey Goode cu David Wilcock*
  Până acum, probabil că știți că eu, Corey Goode sunt un veteran de 20 de ani, într-un program spațial secret (SSP), care are o tehnologie mult superioară față de tot ceea ce am văzut în lumea largă.
  David Wilcock adunase deja o varietate de mărturii ale unor informatori, timp de aproape 20 de ani când eu am început să-i dezvălui tot ce știam, în Octombrie 2014.
  El a fost capabil să-mi valideze mărturisirea deoarece auzise multe dintre lucrurile asemănătoare primite de la alți informatori de nivel înalt, de la nivele Secrete de Top Cosmice și chiar de mai sus.
  Cea mai mare parte a acestei mărturisiri din interior a fost complet în afara înregistrărilor publice și nu a apărut nicăieri online și nici în vreo pretinsă ficțiune din domeniul public.
  Au existat atât de multe puncte de corelare că ne-am oprit să le numărăm după ce, la un moment dat, am identificat aproximativ 60 de exemple specifice foarte diferite.
  Cunoștințele lui David despre informații super clasificate similare, m-au convins că el era în contact cu oameni care au experimentat aceeași lume ca și mine.
  El a câștigat aceste contacte fiind un cercetător public foarte cunoscut al OZN-urilor și al științei alternative care a demonstrat timp de mulți ani, că poate fi investit cu încrederea confidențialității.
  * Este greu de imaginat ...    
   Nivelul de SECRET implicat este atât de mare, încât este foarte dificil pentru cei mai mulți oameni chiar și să înceapă să-și imagineze lumea SSP (Programului Spațial Secret).  O experiență în interiorul unei adevărate baze SSP, de pe Pământ sau oriunde în altă parte a sistemul nostru solar, ar părea foarte asemănătoare cu o scenă din filmul "Oamenii în Negru" sau "Gardienii Galaxiei".
  Un număr crescut de aparente filme de ficțiune, seriale de televiziune și jocuri video, aparent fictive, ne pregătesc pentru o eventuală dezvăluire.
  Câteva grupuri de pe Pământ au fost conștiente de faptul că noi nu suntem singuri, și au rămas într-un contact activ cu extratereștrii, timp de mii de ani.
  Și mai multe au devenit implicate atunci când Germania a dezvoltat tehnologia farfuriei zburătoare, cu ajutorul extratereștrilor, în anii 1930.
  O vastă și interconectată "civilizație desprinsă" s-a dezvoltat de atunci aproape complet fără vreo conștientizare publică.
  * WILLIAM TOMPKINS validează în mod independent *
  William Tompkins nu avea cunoștință de mine sau mărturia mea când a scris "Selectat de Extratereștri".
  Mărturia noastră a fost strict o poveste bazată pe internet, iar Tompkins este un veteran de 94 de ani, care nu este online.
  În timpul celui de-al doilea război mondial, el a interogat 29 de spioni ai SUA care erau implementați în Programul Spațial Secret German, la acea vreme.
  Există multe puncte de corelare uimitoare între ceea ce cei doi spunem, din nou, cu mult dincolo de orice posibilitate de șansă.
  Interviurile cu Tompkins au fost efectuate pentru Gaia înainte ca el să știe orice despre mărturia mea, dar totul se aliniază foarte frumos.
  Există câteva episoade în care noi comparăm aceste baze de cunoștințe, iar rezultatele sunt foarte surprinzătoare.
     * Contactul a fost re-trezit *
   În principiu, eram complet "în afara circuitului" SSP de la sfârșitul anilor 1980, cu excepția unei serii de întâlniri cu ei în anii 1990 și începutul anilor 2000, care au fost misiuni foarte scurte.
  Spre marea mea surprindere am fost readus înapoi în această lume la aproximativ patru luni după ce David și cu mine am început să comparăm notițe.
   Am fost dus la o bază de pe Lună, cu care eram deja familiar, intitulat Comandamentul Operațiunilor Lunare (LOC).
   Până în acel moment, David adunase grămada mea de mărturisiri la un loc și i-a informat în mod detaliat conducerea mai veche din Gaia asupra poveștii.
   Am fost destul de surprins să constat că se formase o alianță în interiorul SSP ce dorea să împartă tehnologia lor remarcabilă cu populația generală a Pământului.
  Această alianță a apărut parțial din fracțiunea SSP în care eu am lucrat, cunoscută sub numele de Solar Warden (Gardianul Solar).
   Există un număr total de cinci facțiuni SSP diferite, iar Gardianul Solar este format din membri din toate cele cinci.
   Numele de cod "Gardianul Solar", de asemenea, a fost descoperit de hackerul Gary McKinnon și a fost verificat în mod independent, de William Tompkins.
    * Ambasadorul Alianței Ființelor Sferei *
  SSP este deja în contact cu o comunitate diversă de peste 900 de civilizații umanoide, cu care ei au schimburi regulate, în desfășurare precum și contacte mai puțin frecvente cu multe altele.
  Am devenit un canal pentru Alianța SSP pentru a vorbi cu un grup de extratereștri pozitivi foarte puternici care rămăseseră misterioși până atunci.
  Aceste ființe au venit în sute de sfere gigantice, staționate în întreg sistemul nostru solar. Aceste sfere ar fi venit încă de la sfârșitul anilor '90, și au rămas ascunse de atunci.
  David era conștient de sfere încă de când ajunseseră prima dată, căci ele au fost adesea văzute de satelitul SOHO al NASA și se refereau la ele ca fiind "Crucișătoare Solare".
  Nici un alt grup de extratereștri nu a avut ceva care să se apropie măcar de această mare dimensiune, astfel încât în ​​mod natural a fost o mare sursă de interes.
    * Gonzales a fost cheia *
  "Omul din interior" care a ajuns să mă reintroducă în această lume i s-a dat pseudonimul Lt. Col. Gonzales, din motive de securitate.
  El a experimentat contacte personale cu Ființele Sferei în timp ce se afla în SSP cam în aproape același timp în care eu am experimentat contacte similare în timp ce trăiam aici în America.
  Gonzales nu a raportat aceste întâlniri superiorilor lui pentru ceva vreme.  Și nici eu nu am spus nimănui despre ceea ce am experimentat.
  La sfârșitul lui Februarie 2015 Ființele Sferei m-au cerut pe mine, cu numele meu prin Gonzales.
  El nu știa cine sunt, iar superiorii lui au trebuit să mă caute și să-și dea seama.
  Până în clipa în care am fost cerut pe nume, Ființele Sferei au refuzat complet să interacționeze cu Alianța SSP, deși Alianța simțea că ei încercau să facă ceva pozitiv pentru umanitate.
 Extratereștrii negativi vor căuta să contacteze cele mai bogate și puternice elite de pe Pământ pentru a-și promova mesajul de servire-de-sine, dictatorial, tiranic.
 Extratereștrii pozitivi caută contact cu aceia care pot ajuta la împărtășirea mesajului lor de iubire, pace și serviciu către alții.
    * Aruncat la mijloc *
  Eu am fost efectiv aruncat în mijlocul unei dezbateri între Alianța SSP și Ființele Sferei.  Ba mai mult, Ființele Sferei au dorit ca eu să-i servesc ca și ambasador al lor, să împărtășesc perspectiva lor nu numai cu Alianța SSP ci și cu publicul general de pe Pământ.
  Ei sunt aici să ne ajute ghidându-ne printr-un eveniment evoluțio-nar uman epic pe care mulți îl numesc "Înălțare".
  Mi s-a spus că asta va implica o masivă eliberare de energie de la Soare ce declanșează progrese în ADN și Conștiință.
  Noua carte a lui Wilcock, Misterele Ascensiunii, are referințe către profeții antice ale unui astfel de eveniment din multe culturi diferite.
  Sferele gigant sunt o formă de tehnologie vie care este folosită să ușureze această tranziție pe cât de mult posibil. Fără ajutorul sferelor, o astfel de tranziție ar fi probabil catastrofică și foarte imprevizibilă.
     * Aviarii Albaștrii *
   Principalul grup extraterestru cu care am interacționat au fost Aviarii Albaștrii. O rasă umanoidă cu ochi mari și pene albastre ca de pasăre pe corp.
  Noi am descoperit de atunci că aceasta este același grup care s-a prezentat pe sine Egiptenilor, prin "zei" umanoizi cu aspect aviar cum ar fi Ra și posibil de asemenea, Thoth.
   Învățăturile lor originale pozitive au fost foarte distorsionate către negativ, așa cum a fost descris în seria "Legea lui Unu". William Henry a descoperit reprezentări antice ale Aviarilor Albaștrii în cultura egiptenilor și a altora, după cum s-a spus în Dezvăluirea Cosmică.
  Umanoizi cu cap de pasăre sunt văzute în inscripțiile Babiloniene și Sud Americane la fel ca cele din Egipt.
   Anumite pasaje Biblice îl descriu pe Arhanghelul Gabriel ca având o aparență ca de pasăre.
  Culturile nativ americane au raportat de asemenea contacte cu "Triburile Pasăre", iar japonezii l-au avut pe "Tengu - omul pasăre al munților".
  Aviarii albaștrii sunt una dintre cele 5 misterioase rase extraterestre foarte avansate care sunt asociați cu sferele gigantice.
   * Seria LEGEA LUI UNU *
   Adițional, Aviarii Albaștrii au confirmat acum total că ei au fost responsabili pentru crearea seriei LEGII LUI UNU  din 1981 până în 1984.
   Aceasta a fost o serie de 106 întrebări și răspunsuri între un doctor fizician și ufolog și o inteligență extraterestră care comunică telepatic prin Carla Rueckert.
  David a studiat materialul Legii lui Unu din greu încă din 1996 și deja scrisese două cărți best seller conform New York Times, despre știința ei complexă, înainte ca noi să începem chiar să vorbim.
   Acestea fiind spuse, principalul Aviar Albastru cu care eu sunt în contact, Raw-Tear-Eir, ne-a oferit un avertisment în legătură cu citarea din Legea lui Unu ca și cum ar fi o religie. El a spus că mulți oameni încep să citeze capitolul și versetul din ea și o folosesc ca pe un sistem de credință conform căruia toată informația trebuie să contopească cu sau să fie pusă la îndoială și posibil respinsă.
  Ei au spus-o foarte clar că există anumite distorsiuni în materialul Legea lui Unu care a venit de la oamenii de la L/L Research care l-au prezentat. Dacă-l transformăm într-un sistem de credință pietrificat, acesta poate crea o religie personală care poate fi dăunătoare pentru individ în evoluția lui emoțională/spirituală.
 În ultimă instanță noi trebuie cu toții să ne exercităm propriul nostru discernământ și să alegem pentru noi înșine ceea ce este adevărat, fără a venera vreodată vre-un document sau sursă anume.
    * Contacte Telepatice *
  Este de asemenea important de știut că David a avut contact telepatic cu aceste ființe asemănătoare asta analizând visele, încă din 10 Noiembrie 1996.
  Datorită legilor cosmice ale liberului arbitru, David nu a experimentat încă tipul de contacte în persoană care acum mi se întâmplă mie.
  Lui i s-a oferit o hartă a etapelor prin care să treacă care ar putea conduce la aceste contacte, iar scrierea noii lui cărți "Trezirea în vis" pare să fie o parte cheie a acestui proces.
  Din moment ce eu deja am fost o parte din SSP în anii 1980, asta nu mi-a violat liberul arbitru să fiu adus înapoi în asta mai târziu în viață.
 Această aproape obsesivă focalizare cu păstrarea liberului arbitru este un element regulat în fiecare sesiune din seria Legea lui Unu.
   * Complex & Multi-Fațetic *
  Această poveste este complexă și cu multiple fațete, departe de orice aș visa vreodată sau să încerc să inventez.
  De asemenea, aceasta nu a fost o mișcare profitabilă pe care să o fac eu.
  Aș fi avut un venit semnificativ mai mare dacă aș fi fost în stare să mă întorc în câmpul IT în loc să continui să mă lupt pentru completa dezvăluire, așa cum fac acum, în cursul acestei munci ca și ambasador am ajuns față în față cu cele mai înalte nivele atât cu părțile pozitive cât și negative ale acestei bătălii.
  Unele din aceste experiențe au fost profund neplăcute că eu pot doar să râd când oamenii spun că ar dori să fie în pantofii mei.
 Întreaga traiectorie narativă a fost trasată în Dezvăluirea Cosmică, emisiunea noastră de la Gaia, de asemenea în aceste actualizări de pe spherebeingalliance.com și pe site-ul lui David, divinecosmos.com .
   * Diversele caractere din poveste *
  Eu m-am întâlnit de asemenea cu o alianță de ființe cu aspect uman care trăiesc în imense caverne locuibile din interiorul Pământului.
  Principalul meu contact de acolo este o preoteasă numită Kaaree.
  După cum am dezvăluit în actualizările anterioare, am fost prezentat recent unui ambasador de pe o planetă dintr-un sistem stelar din apropiere care recent au răsturnat propria lor tiranie condusă de extratereștrii negativi.
  Numele lui este Ambasadorul Micca. Ei lucrează acum, predominant prin contacte în vis, să ne ajute să ne educăm în legătură cum să obținem libertatea noastră de aceste ființe răuvoitoare.
  Căpitan locotenentul Gonzales a fost contactul meu original cu Alianța SSP, iar el continuă să ofere informații și acum, după cum se va vedea mai departe.
  El s-a prezentat inițial ca un Locotenent Colonel din Forțele Aeriene. Aceasta a fost identitatea lui de acoperire, iar recent am aflat că el a fost de fapt un Căpitan Locotenent în Marină.
  În ultima vreme, am interacționat mai mult cu SSP-uri mai pământene care sunt conduse de complexul militar-industrial (MIC).
  MIC SPP nu este conștientă de programul spațial mai mare din care am făcut parte, după cum vom discuta.
  Așa că acum, fără alte adăugiri, vom pleca de unde am rămas în actualizarea anterioară de pe spherebeingalliance.com și în episoade anterioare ale Dezvăluirii Cosmice.
  * * * *  * * * * * *  * * * * *  * * * * * * * *  * * * * * *  *  *  * * * *  * * * *  * * * * *  * *  * * *  * * *  * *   *   *  *  
       * Tehnologie avansată în ruine antice *
  Gonzales a trecut curând la alt topic. El a afirmat că împuterniciți ai Cabalei au descoperit părți de tehnologii antice ascunse în capsule temporale în multe dintre ruinele antice sumeriene.
  Acești agenți împuterniciți au ras complet până la sol aceste ruine antice în căutarea acestor capsule temporale.
 Aceste grupuri nu numai că au găsit câteva piese tehnologice în interiorul zidurilor acestor ruine, ei au localizat de asemenea noi situri îngropate sub acestea care erau mult mai antice.
  El a afirmat că aceste artefacte sunt depozitate în Mosul, Iraq, în acest moment.
  El a afirmat de asemenea cu unul dintre motivele pentru care are loc o bătălie așa viguroasă are lor în Mosul în acest moment, este datorită diverselor grupuri care se luptă să recupereze aceste artefacte.
  După ce aceste sit-uri istorice au fost distruse, Alianța a trimis agenți operativi la alte locuri similare de-a lungul planetei pentru a face scanări cu sonare pentru a se încerca localizarea mai multor astfel de capsule temporale.
  El a afirmat că făceau asta în toiul nopții și foloseau tehnologii foarte avansate încercând să detecteze alte anomalii în jurul acestor sit-uri antice.
   * Pre-adamicii vor control *
  Conform lui Gonzales, tehnologiile antice care au fost descoperite în Iraq, au aparținut acestui grup de pre-adamici.
  Acest grup vrea returnarea acestor artefacte imediat, considerându-le a fi proprietatea lor privată și personală.
   Totuși, anumite facțiuni care sunt acum în posesia lor nu le vor returna.
   Acestea sunt grupuri de pământeni interpuși pe care Cabala i-a trimis în numele pre-adamicilor supraviețuitori.
  Ei s-au molipsit cu echivalentul cosmic al "poftei de aur" când au văzut comoara.
  Ceea ce complică treburile mai departe este faptul că există două linii de sânge regal diferite printre acești pre-adamici.
  Aceste două grupuri sunt într-un fel de competiție în ceea ce privește controlul sistemelor financiare și politice a diverse țări.
  După cum am spus înainte, oamenii pe care noi îi numim pre-adamici au cu toții caracteristici psihopate conform definiției noastre normale a termenului.
  Mitra alungită pe care toată lumea o poartă în Vatican este una din căile prin care au fost capabili să se ascundă în timp ce acționau printre noi.
   Pre-adamicii supraviețuitori se pare că au ochii albaștri.
    * O Slăbire a Coaliției Cabalei *
  Gonzales a afirmat că argumentul său legat de ruinele pre-adamicilor însemnau că exista o evidentă slăbire a "coaliției" Cabalei.
 Această împărțire din rândurile acestor sindicate globale, a fost exploatată de către Alianță.
  Se pare că multe dintre aceste grupuri ale Cabalei văd acum că organizația lor este pe cale de a fi complet expusă și adusă în fața justiției.
  Dezvăluirile pe care David le-a menționat în partea I nu s-au produs la întâmplare.
  Ele sunt rezultatul direct al unei munci grele a Alianței prin debușee gen Wikileaks.
   Se pare că mulți dintre acești oameni se poziționează pentru a coopera cu Alianța în timpul fazei de persecuție.
    Asta este, bineînțeles un lucru foarte ajutător.
   David și cu mine am accentuat în mod consistent faptul că informatorii ar trebui văzuți ca și eroi.
  Este foarte important ca noi să nu involuăm la o mentalitate de vânători de vrăjitoare.
 *        *       *      *       *      *      *      *      *       *      *        *        *        *      *      *      *      *     
*** Cele scrise mai sus reprezintă doar o parte din informația conținută în video-ul de mai jos, acesta fiind doar prima parte al video EndGame 2, ce îl puteți găsi în YouTube în Engleză, dacă vă descurcați cu limba și sunteți nerăbdători să-l vedeți. Pe acest blog postez acest video în două părți, din mai multe motive, pentru cei ce nu se descurcă prea bine cu Engleza sau au răbdare, săptămâna viitoare partea a doua. ***
*     *     *     *      *       *      *      *      *      *      *       *     *      *      *     *      *       *     *     *      
 Corey are, de asemenea, au în continuare dificultăți financiare, așa că, dacă vă simțiți ghidat, vă rugăm să vizitați spherebeingalliance.com și să facă o donație.  Noua carte a lui David, "Misterele Înălțării" oferă mult mai multe în context cu ceea ce am discutat aici, și ambii așteaptăm cu nerăbdare anunțarea de proiecte noi, de asemenea.          Vă mulțumesc - și Fii pe fază! 
*       *       *       *        *       *       *        *        *        *       *       *       *       *       *     *       *       *     
Vizionare Plăcută !


  

 Link alternativ ...   AICI .

  Sfârșitul Jocului(EndGame), Partea Întâi, de David Wilcock și tradus în Română îl găsiți la likul următor :  http://burebista2012.blogspot.com.es/2016/12/david-wilcock-sfarsitul-jocului.html

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!       Paul Marian

Această postare este o traducere din  http://www.spherebeingalliance.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...