ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 23 martie 2017

ÎNTREBĂRI MAJORE CU LAURA EINSENHOWER


  Bun găsit la un interviu cu Laura Eisenhower, făcut de Ron James vorbind despre călătoria ei, control mental, credințe și experiențe ce ascunde programul spațial secret, denunțătorii, evoluția umană, realitatea, spiritualitatea, și multe altele.
 De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.
   Este realitatea noastră o simulare, o adevărată Matrice? Putem descoperi vreo dovadă că
există viață după moarte? Dar despre chestia asta cu Extratereștrii - OZN? Serios.
 Ce este realitatea? De ce suntem aici? Ce se întâmplă ... când murim? Suntem singuri?
Avem nevoie de răspunsuri ...   "Știți, unde cineva poate vedea ... că chakrele unei persoane nu operează din a fi în totalitatea adevărului și ... așa că fiind crescut în această familie, și începând să înțeleg realitatea multidimensională și lucruri ca extratereștrii și văzând zvonuri conectate cu Eisenhower și de vizite ale extratereștrilor, am început să trezesc aspecte ale acestei călători conectate cu ... modul cum mitologiile și aceste tipare mai profunde, sacrul din masculin și feminin, care de fapt acesta este țintit, deci călătoria mai profundă pentru mine a fost să scot/compensez câteva dintre lucrurile pe care le vedem pe scena lumii și a săpa cu adevărat profund după originile a ceea ce este și de unde vine".
  Cum am ajuns unde mă aflu aici este cu adevărat observarea și trecerea prin niște procese intense și conexiuni de puncte, astfel că noi putem vedea cum totul se conectează în loc să fie așa de compartimentat, ceea ce este o parte din motivul pentru care punem  spiritualitatea aici și știința aici, și de ce, sistemele de credință ne arată mai mult natura noastră fragmentată în loc de ceva ca și conștiința unități și trăirea adevăratei expresii a  faptului că suntem o ființă spirituală în loc de aceste concepte sau sisteme de credințe sau comportamente care nu par să fie în aliniament.
  Este cu adevărat o muncă din interior, este cu adevărat despre a ne deconecta și a ne purifica de egoul nostru negativ și să vedem care sunt capcanele, și să înțelegem natura războiului. Războiul este cu adevărat în interior.
  Știți, alegerile liberului nostru arbitru ne pot scoate în afara războiului, dar noi trebuie să fim dispuși să fim victorioși în interior și să nu hrănim chiar acel lucru care s-a infiltrat.
  Vindecând holistic și ajungând la echilibru și toate aceste lucruri care sunt așa de importante pentru noi chiar acum pentru a deveni niște indivizi mult mai treziți, va compensa toate acestea.

 Vizionare Plăcută!  Link alternativ :  . . .     AICI .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!         Paul Marian

Un comentariu:

  1. Mulțumesc cu recunoștință Paul pentru darurile minunate . Mulțumesc pentru munca ta neobosita , pentru energia ta minunata cu care ne înconjori. Binecuvântări infinite. NAMASTE

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...