ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 21 septembrie 2017

COMANDAMENTUL DE OPERAȚIUNI LUNAR


  Bun găsit la un nou episod interesant, din toate ce vor urma și vor fi suficiente pentru a vedea, cunoaște, înțelege aspecte, locuri, detalii, evenimente despre care nimeni nu v-a vorbit nimic până acum, despre ce există în sistemul nostru solar, mai aproape sau mai departe de planeta Terra, unii poate nu vor crede = e dreptul lor, informație ce intră în conștientul colectiv pentru pregătirea noastră ca indivizi și civilizație în efectuarea pasului următor în evoluția conștientă : ieșirea în spațiul cosmic, cunoașterea Sistemului nostru Solar și chiar mai mult, ceea ce azi este științifico-fantastic pentru majoritatea devine o realitate posibilă pentru majoritatea dintre noi; din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Ei sunt aici să ne ghideze, nu să ne rezolve nouă problemele noastre. Problemele existente acum pe Terra sunt ale civilizației ce locuiește pe Terra, adică ale noastre, suntem vinovați sub o formă sau alta de cele ce s-au întâmplat și se întâmplă pe această planetă care este casa noastră. Noi trebuie să devenim, să fim responsabili și să ne rezolvăm problemele conștient și conștienți că numai astfel vom face pasul înainte. Scuzele și învinuirea altora, nu ne ajută deloc, doar arată imaturitatea noastră ca specie și faptul că nu merită să fim tratați de la egal la egal de către celelalte rase ce se află în vecinătatea noastră, aici în Sistemul Nostru Solar. Cunoscând situația actuală a momentului prezent ne ajută și ne permite să vedem și să înțelegem complexitatea vieții din univers.  
  Aflați mai multe din experiențele lui Corey cu peste 70 de episoade de „Dezvaluire Cosmică“, având ca găzdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode: https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure  .  
    Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela cănoi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi.

   Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  

 "LOC (Comandamentul Operațiunilor Lunare) este ca un punct focal pentru modul cum Pământul este conectat cu programul spațial mai mare și cu cosmosul în general. Așa că, spune-ne un pic mai mult despre LOC. Cred că în primul rând ... cum arată pe măsură ce zbori în el? Ei bine, poți să spui că este construit și adăugat la el destul de mult, din anii 50.
Este construit în ... cratere și în zonele stâncoase, pentru a se contopi cumva în peisaj. O parte din el este construit în rocă, foarte puțin din el este deasupra solului, iar la majoritatea lui eu nu am avut acces. Am văzut o diagramă în care el are forma unui clopot cumva ... cu cât mergi mai în adâncime, iar eu am avut acces doar la nivelele superioare. Deci tu știi că are o formă de clopot, dar nu ai văzut de fapt clopotul la suprafața Lunii."
  "Dacă există așa de multe nave care merg către și dinspre LOC iar tu ai spus că e pe Partea Întunecată a Lunii, cum este posibil să se fi  ținut secret față de noi? Nu este posibil ca oamenii cu telescoapele lor să fi văzut navele venind și plecând de pe Lună? Oamenii chiar le văd. Există de fapt o ... altă bază pe partea din spate a lunii care aparține ființelor umane,care aparține unuia dintre PSS-uri numit "Flota Întunecată"  din care o mulțime de oameni văd nave venind, despre care vă pot oferi o localizare mai bună, a aceleia.
Dacă vă uitați spre Lună este cam la poziția de ora 10 ... oamenii au filmat și văzut agitații și roiuri de nave plecând și venind din acea zonă ...  destul de multe. Astronomi amatori cu camere video agățate de telescoapele lor, este ceva ce a fost văzut.
  "Există ceva interesant pe fața Lunii care este spre noi sau totul este ținut pe spate, deci este mai puțin posibil să fie văzut pe suprafața lunară? Majoritatea este pe spate ... există lucruri, zone pe partea din față de unde ies nave, și există intrări ... există de asemenea zone care aparțin unor  grupuri ET care sunt acoperite de un fel de camuflaj holografic ... care ne împiedică să-i vedem.
Majoritatea este pe partea din spate a Lunii din motive evidente, pentru ca cei de pe suprafața planetei care nu sunt meniți să vadă chestia, nu o vor vedea".
  "Când a fost construit de fapt LOC? LOC a fost construit pe o amenajare nazistă ... existentă care a fost construită în perioada anilor 30 și 40 ... Deci asta merge așa de mult în urmă? Așa de departe în urmă ... Imediat ce puterea industrială a SUA a devenit implicată, chiar au început să investească masiv în asta, și au construit acolo ca nebunii. Ei au început să construiască cu seriozitate la sfârșitul anilor 50. Da și eu voi vrea să aud mai multe despre istoria programului spațial în niște episoade mai târziu ... dar momentan, dă-mi voie să-ți pun o altă întrebare: dacă noi aveam asta tocmai în anii 50, atunci de ce am mai făcut misiunile Apollo, de ce am mai aterizat pe Lună? Care era ideea? Există nivele diferite ale programelor ... Există unele în NASA și există programe militare echivalente cu NASA care sunt ceea ce ei cred că este cel mai de avangardă, iar ei cred că sunt în vârful stâlpului totem, în ceea ce privește securitatea autorizările și în ceea ce este necesar să știe legat de ceea ce se întâmplă în sistemul solar, iar acești oameni s-ar lua la bătaie cu pumni cu tine, la propriu dacă ar fi să-i provoci și să le spui că ei nu știu. Deci ... eu cred că ... minciuna are multe nivele, iar oamenilor de la fiecare nivel li se spune că sunt la vârf ... și nu este cazul, dar ei o cred. Totul este complet compartimentat. Iar în aceste compartimente, toată lumea crede că face cea mai importantă muncă de avangardă și au cea mai strălucitoare cunoaștere. Și toate celelalte compartimente și grupuri sunt sub ele. Cred că dacă poți face pe cineva să se simtă special, atunci vor lucra mai tare deoarece ei cred că sunt miezul din gogoașă. Da. Aroganță".  ( ... )

Vizionare Plăcută!  Linkuri alternative ...   AICI .

Într-un video anterior, Corey răspunde la întrebarea Cine ne-a creat. Din punctul meu de vedere pot spune că întrebarea 
la care răspunde Corey Goode este: Cam câți și cine sunt cei care au intervenit genetic de-a lungul existenței 
civilizației noastre.
Iată o traducere a transcrierii acelui video : Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
     Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com

2 comentarii:

 1. Dat fiind că abia aseară am descoperit acest site, recunosc că m-am bucurat crezînd că sînt mai multe filme traduse, apoi m-am dezumflat, văzînd că sînt doar 3, exceptînd cele scurte...Nu înţeleg de ce se repetă ep.3 în afişajul de mai sus, dar vreau să ştiu exact cîte dialoguri Corey- David aţi tradus ?...nefiind eu prea priceput la computatoare.
  Veţi traduce integral aceste dialoguri ?
  Veţi traduce şi postările lui David de pe Cosmic dislocure ?
  Mai am şi alte întrebări, dar mă opresc aici pe moment.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dezvaluiri,discutii,discutii,discutii.............Cand vom vedea ceva concret despre schimbare,cum putem ajuta cei care ne dorim asta, in afara de a ne schimba pe noi insine?

  RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...