ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 28 septembrie 2017

VIAȚA PE NAVA DE INVESTIGAȚII


 Bun găsit la un nou episod interesant, din toate ce vor urma și vor fi suficiente pentru a vedea, cunoaște, înțelege aspecte, locuri, detalii, evenimente despre care nimeni nu v-a vorbit nimic până acum, despre ce există în sistemul nostru solar, mai aproape sau mai departe de planeta Terra, unii poate nu vor crede = e dreptul lor, informație ce intră în conștientul colectiv pentru pregătirea noastră ca indivizi și civilizație în efectuarea pasului următor în evoluția conștientă : ieșirea în spațiul cosmic, cunoașterea Sistemului nostru Solar și chiar mai mult, ceea ce azi este științifico-fantastic pentru majoritatea devine o realitate posibilă pentru majoritatea dintre noi; din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Ei sunt aici să ne ghideze, nu să ne rezolve nouă problemele noastre. Problemele existente acum pe Terra sunt ale civilizației ce locuiește pe Terra, adică ale noastre, suntem vinovați sub o formă sau alta de cele ce s-au întâmplat și se întâmplă pe această planetă care este casa noastră. Noi trebuie să devenim, să fim responsabili și să ne rezolvăm problemele conștient și conștienți că numai astfel vom face pasul înainte. Scuzele și învinuirea altora, nu ne ajută deloc, doar arată imaturitatea noastră ca specie și faptul că nu merită să fim tratați de la egal la egal de către celelalte rase ce se află în vecinătatea noastră, aici în Sistemul Nostru Solar. Cunoscând situația actuală a momentului prezent ne ajută și ne permite să vedem și să înțelegem complexitatea vieții din univers.  
    Aflați mai multe din experiențele lui Corey cu peste 70 de episoade de „Dezvaluire Cosmică“, având ca găzdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode: https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure  .  
    Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela cănoi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi.

 Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre. 

"-Care este adevăratul scop a ceea ce ne confruntăm? Când va ieși adevărul la iveală, ce vom învăța?
-Ei bine, va fi copleșitor. A afla că există o vastă infrastructură prin întreg sistemul nostru solar,
cu de toate, de la operațiuni miniere din centura de asteroizi, pe luni și planete,
pentru a se procura materiile prime complexurilor industriale, care produc tehnologii și colonii de ființe
umane care lucrează în acele complexuri, și susțin această mașinărie industrială vastă care se află în întreg sistemul solar.

-Ai putea încerca să ne oferi o estimare cam cât de multe amenajări sau locuri diferite au fost construite? ...
Să zicem în sistemul nostru solar?
-În sistemul nostru solar, totul, de la mici avanposturi de securitate care care au între 18 și 40 de oameni,
numai pe Marte, la amenajări care planează în diverse puncte Lagrange prin întreg sistemul solar ...

-Ai putea să ne spui ce este un punct Lagrange?

-Zonele dintre planete sau corpuri care au o atracție gravitațională neîntreruptă sau egală din toate zonele, unde ele pot avea
cumva un punct geo-sincronizat sau staționar, de staționare și ... nu am un număr exact cu adevărat, dar sunt sute de amenajări
acolo ... care ar fi cele mai largi amenajări din punct de vedere al personalului,numărul oamenilor echipajului pe care l-ar avea.
Ei bine, când vorbim despre colonii vorbim de câteva dintre cele mai mari care au și până la 1 milion de oameni. Serios? Da.
Cât de mulți oameni crezi că ar fi la genul acela de mărime a populației.
Eu nu cred că există așa de multe care au o populație așa de mare, dar destul de multe care au sute de mii.

-Tu ai zis că alianța intenționează să înmâneze această tehnologie umanității imediat ce trecem prin dezvăluire.
-Da, acesta este planul. După ce va exista o dezvăluire completă și după ce noi trecem prin procesul de a face față informațiilor dezvăluirii complete, și după ce trecem de indiferent care procese sunt necesare și să ne confruntăm psihologic cu procesul, atunci, toate aceste tehnologii, vor fi aduse umanității pentru a ne schimba în esență, viețile, din faza în care noi suntem sclavii datoriei,
muncind în fiecare zi, plătind ... știți, muncind 8 - 9 ore/zi, pentru a plăti chiria și să te uiți la TV câteva ore, apoi să
mergi al somn și să repeți asta, în fiecare zi, la avea o viață complet diferită.

-Cine decide cine merge afară în spațiu? Ar exista niște restricții legate de cine are permisiunea să plece?

-Eu nu am nicio idee despre cum va funcționa asta. Eu știu că va exista, se presupune că va exista un fel de civilizație de tip Star Trek. Eu știu că va exista într-un final, turism către alte locuri în sistemul solar. Și vor exista o mulțime de noi tipuri de carieră pentru oameni.
-Crezi că există suficient de multe nave în care să plece o mulțime de oameni de aici, destul de repede dacă ar dori, imediat ce
toate acestea se vor deschide?
-Eu cred că da ... Eu cred că există destul de multe nave deja create iar noi le putem folosi pe acelea pentru scopuri non-militare".

 Vizionare Plăcută!   Linkuri alternative:    AICI 1   și  AICI 2.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
     Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com

Un comentariu:

  1. Bun material-MULŢUMESC DOMNULE MARIAN ! -Ca să dezvolt şi eu puţin ,cu imaginaţia şi logica de acum,eu cred că vor ieşi în afara planetei cei care sînt sănătoşi fizic şi mental echilibraţi,apoi oamenii de afaceri,cînd vor afla că acolo sus şi DINCOLO se pot face afaceri cu semeni oneşti,fără teama de a fi "tras în ţeapă" aşa ca acum la noi aici jos,apoi vor ieşi turişrii -curioşii care poate vor şi dori să-şi schimbe domiciliul-ca mine de exemplu....vor fi cei în căutarea de un loc de muncă mai exotic,cei dornici să se pună în mod deliberat şi sincer în slujba umanităţii prin servicii şi activităţi de interes comun,în principiu,toţi cei care au o aură coplet luminată şi luminoasă.... poate se vor creea şi locuri de muncă galactice....se vor face după anumite şi riguroase verificări căsătorii intercivilizaţionale...ha....ha....ha....şi să vezi după 9-10 luni copii arcturiano-pămînteni sau...venusiano-pleiadiano-pămînteni.... etc. NU aşa că e hazlie situaţia.... atunci copii ăia vor mai fi botezsţi de vreun popă cosmic...... iertaţi-mă ...poate nu agreaţi un astfel de umor......scuze... îndrăzneam şi eu să umblu cu imaginaţia....depaaarteeeee....

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...