ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

marți, 5 septembrie 2017

William Tompkins face tranziția în Ziua Eclipsei Solare Totale


  Tocmai am aflat că William Milton Tompkins a decedat dimineață devreme, la ora 2 am Pacific Time, în San Diego, California. Trecerea lui Bill în această zi a unei eclipse pline de soare în SUA este o altă sincronitate remarcabilă într-o viață lungă și productivă. Pe lângă faptul că a lucrat zeci de ani cu marina americană, corporații aerospațiale de vârf și cu firme logistice ale Marinei, cu multiple realizări, Bill a decis să-și încununeze viața sa remarcabilă cu mărturia sa de insider despre programul spațial secret al Marinei.   

  Este greu de crezut că, în scurtul timp de mai puțin de doi ani, de la publicarea din decembrie 2015 a cărții sale, Selectat de extratereștrii , Bill a electrificat comunitatea OZN /Exopolitică cu mărturia sa incredibilă despre dezvoltarea secretă a grupurilor de luptă spațială ale Marinei, asistența oferită marilor companii aerospațiale începând cu Douglas Aircraft. Dr. Bob Wood mi-a spus că cel de-al doilea volum al autobiografiei lui Bill este în prezent la editori, iar planul este continuarea spre publicare.
  Trecerea de astăzi a lui Bill înseamnă că el va ajuta pe toți cei dedicați divulgării complete din cealaltă parte a vălului și își va trimite energia dulce și umorul pentru a ne ajuta pe toți în această tranziție planetară.

   Cei care doresc să afle mai multe de mărturia despre programul spațial secret al  lui Bill pot vizita această pagină care conține majoritatea articolelor, interviuri radio și videoclipuri despre el. Prietenii lui Bill și cu mine îi simțim mult lipsa și așteptăm cu nerăbdare ajutorul său continuu din partea cealaltă.
Michael Salla, Ph.D.
   Actualizare: 8/21/17 - Email de la Dr. Robert Wood:
  Dragi prieteni și colegi,
  L-am văzut pe Bill și Mary vineri după-amiază, pentru că Mary a venit la Oceanside pentru  a-și face părul și au decis să vină cu Lynda să ne viziteze și cu mine cam pe la jumătatea drumului spre casă. Bill a adus unele dintre calendarele săptămânale începând din 1968 și am avut o conversație plăcută. Părea să fie bine și a mers acasă după o vizită plăcută.
  Duminică am primit un e-mail de la fiul lui Bill, Dean, spunând că, sâmbătă, avea o "sângerare a creierului și se așteaptă să plece în curând". Se îndrepta spre sudul Californiei.
  În cursul zilei de duminică, am vorbit cu Mary, care a spus că a căzut de două ori și nu a răspuns a doua oară, așa că au chemat o ambulanță. El a fost dus la Scripps La Jolla unde au concluzionat, potrivit lui Mary, că era o "tumoare de sânge" în creier și a era inoperabilă.
  În această dimineață am primit un apel de la una dintre nepoatele lui, spunând că a făcut trecerea la ora 2 dimineața, în această dimineață și că mi-au făcut cunoscut astfel când și unde va fi un serviciu (funerar=nt).
  Sunt cam șocat, pentru că a fost atât de brusc.
  Mary va continua să primească încasările din vânzările cărții lui Bill.
  Plănuiesc să continui cu Cartea a doua, fără revizia finală a lui Bill.
  Voi aduce tuturor celor interesați la cunoștință de îndată ce voi afla de timpul și locul pentru un serviciu comemorativ.
Cu tristețe,
Bob Wood
Sursa : Traducere din ExoPolitics.org  (21 August 2017)

   Vă invit să-l cunoașteți pe William Tompins, dacă nu ați făcut-o încă, vizionând cele două părți ale interviului făcut de Kerry Linn Cassidy, directoare și co-fondatoare a Proiectului Camelot, postate în August 2017, pe acest blog. 


Iată linkurile :  Prima Parte,  și  A 2a Parte .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...