ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 5 octombrie 2017

SUNTEM UNU


  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode.
   Posibilitatea unei existențe ideale promisă de tehnologia avansată, viața într-o civilizație avansată ar fi efemeră fără suportul unei conștiințe extinse corespunzător. Corey Goode & Co. știu asta și totuși ne ghidează spre un proces de ascensiune. Ei se consideră doar Ghizi. Depinde de Noi, într-o formă individuală să facem schimbările ce ne duc la această revelație. Corey Goode transmite mesajul spiritual al Aviarilor Albaștrii, ce detaliază avansurile spirituale ce vom atinge și cum le putem obține. 
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. 
  Aflați mai multe din experiențele lui Corey cu peste 70 de episoade de „Dezvaluire Cosmică“, având ca găzdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode: https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure  .  
    Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela cănoi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi.
        Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  
  S-a dovedit că Programul Spațial Secret (PSS) și chiar și ceva programe de pe Pământ, din programele Black OPS (Operațiuni Secrete) studiau o regiune a spațiului în care noi intram în galaxie și niște ... ceea ce ei au numit super-unde care vin către sistemul nostru solar, care erau nori de particule energetice și știau că vor afecta direct sistemul nostru solar și soarele nostru și într-adevăr, am văzut ... schimbări în soare și în toate planetele care au apărut cel puțin din acea perioadă de timp, dacă nu probabil înainte.
Iar aceasta a fost o schimbare lentă în energia de fundal a sistemului nostru solar.
  Iar acestea sunt valuri de energie vibratorie care sunt în reflux și curg în sistemul nostru solar. Aceste sfere, după cum s-a dovedit, sunt răspândite echidistant în tot sistemul nostru solar cu miile și au activat un fel de tampon rezonant care pe măsură ce sunt lovite de aceste unde energetice, vibrează și determină energia să se răspândească printre ele, într-un mod uniform, până acolo unde energia nu este ... vătămătoare pentru viața de pe Pământ, sau cauzează ca soarele să se dezlănțuie și să aibă ... erupții coronare masive (CME) distructive și genul acela de lucruri.
  De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.

 Vizionare Plăcută!    Linkuri alternative  ...    AICI .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      
   Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...