ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

miercuri, 6 septembrie 2017

Forțele speciale ale SUA arestează un Grup Pedofil Satanic

(Acesta este un fragment tradus din articolul scris de Dr. Michael Salla pe 9 August 2017) + 
( Postez această informație de care nu vorbește nimeni, chiar nu interesează ? ... sau ... )

  Potrivit unui agent FBI retras și a unei surse militare de carieră, forțele speciale americane care acționează sub autoritatea Departamentului Apărării și cu alte autorități militare globale au arestat membri ai unui grup pedofil satanic ce au infiltrat mai multe niveluri ale guvernului în Statele Unite, Uniunea Europeană și alte guverne naționale. Numărul persoanelor asociate cu grupul pedofil mondial, conform surselor, care au ales să rămână anonime, a depășit cu mult ceea ce militarii așteptau.
  FBI/sursa militară în rezervă a împărtășit un raport de șase pagini despre ceea ce au descoperit forțele speciale cu denunțătorul programului spațial secret, Corey Goode. Goode spune că a cunoscut sursa în 2008, când s-au întâlnit la mai multe cursuri organizate de Departamentul pentru Securitate Internă.
   Se pare că, acum o săptămână, a fost atins un nou nivel în aceste arestări de către Forțele Speciale, ceea ce a făcut să fie necesară informarea publicului despre ce se întâmplă. Goode a avut un raport de șase pagini citit de către agentul FBI/sursa militară și a scris:
 Mi-a dat acest raport cu aproximativ o săptămână în urmă și m-a contactat din nou spunând că este important să fie adus o parte din el la cunoștința publicului. Am fost informat că un raport secret despre cât de penetrante sunt aceste infiltrații, este chiar mai șocant decât era de așteptat. În mod ciudat, acest raport avea, de asemenea, note de la câțiva jurați, mari secrete care sunt active chiar acum în DC.
 Raportul precizează că conspirația implică majoritatea persoanelor puternice din cadrul structurilor de putere ale ONU, UE, SUA, State și locale (orașe). Aceste organizații guvernamentale sunt complet complice în ceea ce se întâmplă. Merge într-acolo până la oficiile poștale și birourile de poliție locală. Trebuie să vă spun că era un raport foarte înfiorător.
© Michael E. Salla, Ph.D. 
[Update 8/10/17 - Trebuie avut în vedere că Posse Comitatus Act care interzice militarilor armatei americane să execute aplicarea legii naționale are câteva excepții. "Există o excepție pentru personalul militar implicat în roluri de sprijin pentru Comandamentul Special al Operațiunilor Speciale". Http://legalbeagle.com/6663678-definition-military-arrest.html . Această excepție confirmă faptul că Forțele Speciale ale SUA pot într-adevăr să-i aresteze pe cetățenii americani în operațiuni sancționate de către JSOC, așa cum susținea sursa lui Corey Goode].
Articolul complet îl găsiți pe exopolitics.org , în limba engleză.
Supliment 1 : Recomand citirea interviului din linkul :
Supliment 2 : De asemenea, recomand vizionarea acestui video interesant :
 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                  Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...