ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 7 decembrie 2017

A Început Lupta Anuală a Polarităților


   Bun găsit, astăzi vă ofer traducerea unui video, numai text nu video, al unui amic mexican rezident în SUA, ce deține un canal youtube apreciat de lumea hispano, pe care îl consider util și caracteristic acestei perioade a anului. Să începem :
   " Sunt cam reflexiv astăzi 23 noiembrie, este ziua în care se sărbătorește Ziua Recunoștinței în Statele Unite. A da mulțumiri, a avea recunoștință, acestea sunt ceea ce în aceste cazuri marketingul care vinde recunoștința în egală măsură și de Crăciun, marketingul este pace și iubire, toate zilele festive ce avem în civilizația noastră. Există o frecvență ce se oferă, există o intenție, dar nimic în plus. Această intenție este aparența de recunoștință, pentru că în realitate nu este recunoștință, pentru că vine black friday (24.11) și începe o cultură consumistă care este total devastadoră în civilizația noastră și în toți anii, în acest interval al anului, începe o luptă a polarităților ce are loc pe planeta noastră, se întâmplă de mult mult timp și continuă și în aceste momente în care ne trezim și vedem acest control această manipulare ce întotdeauna se întâmplă la sfârșitul anului, pentru că la sfârșitul anului calendaristic avem o oportunitate de a începe din nou, avem o oportunitate de iertare, de corectare a greșelilor noastre, de a începe o nouă viață cu un nou obiectiv și o facem cu rezoluțiile ce facem de anul nou, ce sunt complete.
    Spun că trebuie să facem aceste rezoluții (luarea de decizii conștiente) înainte de a ne îndopa acest sfârșit de an calendaristic (perioada sărbătorilor) cu alcool, zaharoase, carne și produse din carne și consumism exagerat, căci este aceasta ceea ce avem ca tradiție la sfârșit de an.
    Ziua Recunoștinței din Statele Unite este o minciună totală pentru că ceea ce li se arată copiilor în școală este că atunci când au venit europenii, ei veneau ca victime persecutate de Europa, pentru că vroiau să-și practice propria religie și când au ajuns în America ei nu aveau ce mânca, și au apărut băștinașii drăguți și i-au ajutat. Acei europeni erau puritani și atât de recunoscători față de indigeni încât apoi au mâncat împreună și i-au ajutat, și a fost o prietenie drăguță, ceea ce nu coincide cu ceea ce s-a întâmplat de fapt. Acești coloniști au uzurpat pământurile băștinașilor, le-au luat totul și apoi, puțin câte puțin, a început un proces de dominare a unei specii din rasa umană de către o alta.

 Aceasta este ceea ce se sărbătorește la un nivel ocult în acea dată. Energia din spatele acțiunii de mulțumire (recunoștiință) nu este aceea despre care li se povestește copiilor în școli. Acesta este adevărul pentru mine, aceasta este o oportunitate dacă aveți copii să le spuneți adevărul despre ceea ce înseamnă Ziua Recunoștinței cu adevărat, nu ceea ce li se povestește la școală. Este o oportunitate ca copii să înțeleagă cum funcționează realitatea noastră și cum ne-au vândut această versiune a realității noastre. Ne-o vând ca fiind ceva pozitiv, când de fapt în spate se află ceva negativ și aceasta este ceva consecvent în modul în care suntem manipulați. 

  Modul în care funcționează manipulările, astăzi este o zi liniștită, toți sunt la casele lor aici în Statele Unite, se sărbătorește această zi foarte importantă, noi trebuie să observăm aceste sărbătoriri pentru că un model este setat foarte important la nivel global. Cea mai mare economie din lume este economia Statelor Unite și prin urmare când se activă această economie atunci se activă economiile lumii. Companiile se află la mila zilelor festive și de Crăciun pentru a vinde toate produsele sale, tot acest sistem financiar este ajutat și impulsat de către manipularea spirituală ce se întâmplă acum.
   Modul în care funcționează aceasta azi când lumea se adună cu familiile lor, se consolidează în familiile lor, bovinele se adună și după aceea mâine (24.11) este ziua în care bovinele sunt exploatate, este ziua în care toți ies euforici să vadă ofertele din magazine, și tu poți vedea comportamentul umanității când ajung la centrele comerciale sau mall-uri, lumea se înghesuie ca bovinele, intrând în acest mod este absolut ridicol și se întâmplă în fiecare an, este ceva cu adevărat patetic ceea ce se întâmplă. Este o zi în care se zice că mulțumești pentru tot ce ai și apoi te duci ca un nebun în ziua următoare să cumperi ceea ce cu adevărat nu ai nevoie. Toate aceste cumpărături dinaintea Crăciunului, majoritatea nu sunt lucruri necesare. Ar fi excelentă o regulă de Crăciun să dăm/primim cadoul de care are/avem nevoie. Să oferim cadouri de care avem nevoie, să oferim ocazia să ni se plătească serviciile unui instalator să repare ce avem stricat sau un alt serviciu de alt mod de care avem sau alții au nevoie, de exemplu să oferim clase sau să plătim clasele ca cineva să învețe o limbă străină etc., sau ceva productiv de care este nevoie, sau schimburi de servicii între persoane ca un cadou pentru semenii noștri, ar fi excelent.Dar nu este, nimic în plus decât consumism fără rost, este ceea ce facem și totul este manipulat prin intermediul acestor zile, atunci mesajul sau Ziua Recunoștinței când ești condiționat să accepți acest control financiar ce începe acum și durează până la Crăciun, și în alte culturi precum cultura mexicană și latino americană (+ cea spaniolă=nt) Ziua Regilor, aceasta continuă și această manipulare consumistă continuă și după anul nou (cam o săptămână=nt).
   Fundamental acum de Ziua Recunoștinței este că intrăm într-un interval de control al civilizației noastre, și este foarte important să intrăm în aceste sărbători conștienți de toate acestea, pentru că niciodată nu am fost conștienți, am acceptat toate aceste tradiții de Crăciun ca ceva pozitiv, dar toate aceste cântece sunt melodii nostalgice pentru a ne coborâ garda, apărarea și atenția. Sunt melodii nostalgice ce se repetă an după an și dacă tu nu-ți dai seama sunt mereu aceleași melodii pentru că deja s-au generat aceste modele repetitive în creierul tău, acestea sunt tipare neurolingvistice. Este un mod de fixare a ceva mental pentru ca mintea ta să facă legătura, așa cum și când asculți un cântec din copilăria ta și astfel îți amintești de zilele tale de școală, și-ți amintești tot ceea ce făceai cu lux de amănunte. Acest lucru interesant ce se întâmplă cu muzica, se întâmplă și cu muzica de Crăciun, ne întoarce în copilăria noastră, ne coboară apărarea/garda, ne face să credem că toate acestea sunt o cultură umană ce noi am generat organic, dar pur și simplu nu este așa.
    Cum este posibil să fie mai multe sinucideri în această perioadă a anului în toată lumea, mai mult decât orice altă perioadă a anului dacă suntem cu toții fericiți împreună și uniți ... oricum ne-ar vinde cultura noastră de Crăciun de frumoasă, la final faptele nu mint, există multe persoane și oricât de mult s-ar sinucide de Crăciun și asta are de-a face cu controlul ocult de cum ne manipulează emoționalul în această perioadă a anului în care cei ce nu se pot adapta la această manipulare se sinucid. 
   Acesta este adevărul problemelor ce se întâmplă în familii de Crăciun, sunt puternic emoționale, toate acestea se întâmplă la sfârșitul anului, atunci când n-ar trebui să se întâmple, atunci se întâmplă și nu se vorbește deschis despre ele, nu avem o metodă să vorbim de toate acestea. Consumul excesiv de produse zaharoase ce se face în această perioadă a anului și zahărul este un produs ce ne coboară vibrația și nivelul de conștiință, alături de carne și alcool. Lumea este predispusă să consume din belșug în această perioadă a anului aceste trei elemente ce devin nocive prin abuz.    Firmele producătoare de bere și de alte produse alcoolice își permit să crească nivelul de alcool în producerea băuturii lor, fiindcă li se permite și li se recomandă. Pe durata Crăciunului multe țări fac parte din manipularea sfârșitului de an când se produce echinocțiul și schimbarea anotimpurilor în natură, noi suntem parte a naturii, și noi putem fi parte a acestor schimbări ciclice, unde și când ne putem regenera ca ființe vii pe această planetă, suntem parte a acestei planete și acesta este motivul, din punctul meu de vedere, pentru care se aplică toată această manipulare la sfârșit de an, pentru că noi ca specie să nu intrăm în ciclurile naturale care ajung la sfârșitul lor, la sfârșit de an. În emisfera nordică avem zăpada (acolo unde este=nt), dar toate se pot aplica în egală măsură, în emisfera sudică au căldura și grânele. Fie căldură sau zăpadă, schimbarea e o schimbare și până la urmă este o schimbare psihologică pentru că este sfârșitul calendarului, ce noi am inventat, civilizația noastră, atunci sunt oportunități pentru a (ne) schimba, pentru a evolua; dar nu se folosesc, de aceea vorbesc de sinucideri, violențe în Orientul Mijlociu din cauza războaielor religioase ce sunt mai intense în această perioadă a anului și așa a fost mereu ca efect.
   Deci propun ca noi toți să sărbătorim cu conștiință, pentru ca Crăciunul nostru să nu fie asociat cu cadouri sau consumism și ca Ziua Recunoștinței să nu fie singura zi în care ești recunoscător (oferi mulțumiri). Imaginați-vă dacă cu adevărat am avea o zi festivă mondială de mulțumire unde și când toată umanitatea meditează pentru și cu recunoștință, unde suntem cu toții conștienți pentru o zi, lumea ar fi recunoscătoare de viețile noastre, de sănătatea noastră, de familiile noastre, că suntem întrupați aici învățând toate acestea câte sunt, de care am fi recunoscători, ce ar fi cu adevărat un stâlp al civilizației noastre, o zi în care toată lumea meditează pentru recunoștință și apoi după câteva luni o altă zi festivă unde și când toți medităm pentru serviciul în slujba celorlaltora și ar fi o zi unde voluntariatul sub diferite forme, am ajuta pe vecinii noștri, pe familia noastră și apoi o zi a generozității. Astfel o zi când oferim, noi suntem generoși și avem acești stâlpi ai civilizației noastre ce ar fi zile festive cu adevărat dedicate pentru aceasta și nimic în plus ce să ne vândă acest marketing de recunoștință și de pace în lume și așa cum atâtea persoane de-a lungul atâtor ani s-au rugat pentru pace în lume și ca concluzie nimic nu se întâmplă.
Toți putem medita individual și să ne unim în rezonanță în adevărata recunoștință și într-o adevărată comunitate. Puteam avea câteva zile festive diferite, dar se introduce consumul excesiv în această perioadă a anului pentru a ne distrage de la ceea ce ar trebui să facem fără elemente ca zahăr, alcool și carne. Și ne distrage cu ciocolate și alte produse ce vezi prin magazine, de mergi în casa unui prieten aici găsești ciocolata și alte delicii de sezon. Ciocolata ți-o fac cadou în unele magazine și toate acestea sunt pentru aceste sărbători de sfârșit de an. În acest sfârșit de an este când trebuie să sărbătorim cu sinceritate spiritualitatea umană, separată de religii și separată de toate aceste sisteme ce au infectat această perioadă a anului, pentru că asta este ceea ce face o infecție. Și apoi sistemul financiar depinde de toate acestea și dacă oamenii nu ar mai cumpăra atâtea cadouri, sistemul financiar ar colapsa (pare imposibil, dar nu este=nt) în decembrie și ar cădea repede. Dar suntem manipulați pentru că există așteptările familiei noastre și trebuie să cumpărăm cadouri, pentru că dacă n-am cumpăra ce fel de persoane am fi, și aceasta este o parte din a trăi într-o realitate materială, într-o realitate fizică unde suntem, unde ne închinăm ... fizicului.  

   Vreau cadoul meu de Crăciun și dacă îți dau un cadou de Crăciun scump trebuie să-mi dai unul la fel și ne pierdem în mediul fizic al Crăciunului, cadourile și altele sunt baza unui Crăciun fizic, când Crăciunul ar trebui să fie detașarea de cele fizice, abandonarea distracțiilor fizice și acceptarea spiritualității de către noi toți și a putea cu adevărat medita pentru pace toată lumea și dacă toți putem face asta atunci schimbăm situația pe planetă.
   Dar acestea sunt zilele în care trebuie să ne reamintim că există o luptă de polarități în civilizația noastră și din vreun motiv aceasta este perioada în care controlorii depun un maxim efort, ne aruncă toate aceste metode de control prin intermediul muzicii nostalgice, prin zahăr, alcool, carne, prin consumism, prin diferite moduri ce ne țin distrași de la adevărata esență a noastră și a fi conștient de toate acestea. Este important să-i învățăm pe copii că toate acestea sunt importante și mințindu-i pe copii că Moș Crăciun există este o practică negativă. Minciunile sunt minciuni și acesta este adevărul, și eu am fost copil, și de asemenea credeam în Moș Crăciun și în ziua în care mi-am dat seama că mă mințeau, că eram manipulat și în ziua în care părinții mei mi-au zis că Moș Crăciun nu există am simțit o profundă decepție teribilă de realitatea în care trăiam pentru că eram foarte conectat spiritual și emoțional cu această esență de cineva, o ființă foarte generoasă care aducea cadouri. Aceasta este inocența ce ne manipulează copii să devină dependenți de aceste cadouri, este o parte din total ceea ce se zice copiilor de Moș Crăciun, nu este pentru a le oferii o frumoasă speranță copiilor, ci pentru a-i minții și a-i băga în acest sistem financiar, și să-și facă propria listă de ceea ce dorește să le aducă Moș Crăciun, așa că copii își obligă părinții să cheltuie bani și energie. Aceasta este ceea ce este cultura minciunii ceea ce se zice copiilor și dacă nu suntem onești cu noi înșine, aceasta este cultura civilizației noastre, sunt o serie de minciuni și înșelătorii care se întâmplă de mii sau milioane de ani, chiar de la originea umanității, de cine suntem, de unde venim, de speciile extraterestre ce ne sunt părinți pentru că împărțim genetica cu ei și de cum această civilizație și-a dezvoltat o serie de minciuni/manipulări pe care le vând sclavilor, unor 99% dintre ființele umane ale acestei planete.
    Acestea sunt ceea ce sunt minciunile de Crăciun, minciunile pentru copii sunt minciuni, cu toate că intenția că le poți face o surpriză, la final minciuna este o frecvență negativă, un negoț, o frecvență distorsionată și adevărul este o frecvență pozitivă pentru că conștiința știe că ceea ce spune o minciună, distorsionarea murdărește acest adevăr și asta este ceea ce facem cu copii de Crăciun. A-i minții este o altă cultură negativă, arborele de Crăciun tăiat este o ființă vie și punându-l în interiorul casei tale și observându-l cum moare pe timpul Crăciunului este o cultură retrogradă, un ritual satanic unde se taie o ființă vie, ce simt acești arbori și nu contează că sunt crescuți și tăiați pentru aceasta și că sunt ferme de brazi, nu contează. Tu tai un brad și îl bagi în casă la tine și îl observi puțin câte puțin cum moare, acesta este un ritual negativ cu toate că lumea nu-l vede ca ceva negativ, dar la final în ianuarie tu vezi acest arbore uscat, total mort și apoi îl arunci undeva sau vine camionul de gunoi și preia arborele tău mort. Este în aceasta exemplul perfect ce le dai copiilor tăi, decât un arbore mort mai bine pui un arbore de Crăciun sintetic ce poți folosi an de an. Acestea sunt rituale ce nu au nimic de-a face cu dezvoltarea spirituală a umanității, dar le facem pentru că suntem deja obișnuiți cu ele; de aceea le propun să sărbătorească cu conștiință aceste sărbători, că sunt conștienți de cum suntem manipulați când ieșim pe stradă cu toate aceste cântece și toate aceste culori roșii și verzi asociate cu steaguri, asociate cu copilăria noastră, cu Moș Crăciun, cum ne manipulează în diferite moduri, aceasta se întâmplă în toată lumea, iar unica și marea diferență acum este că deja suntem conștienți de ceea ce se întâmplă și avem oportunitatea de a sărbători aceste sărbători cu un nivel mai înalt de conștiință, și se întâmplă pentru simplul fapt că frecvența vibratorie a planetei crește și crește persoanelor de sărbători, în același mod că văd propriile guverne așa cum sunt ... corupte, foarte clar.

    Deja putem vedea în toată lumea foarte clar manipularea în aceste sărbători spirituale, între ghilimele, lumea se trezește din distorsiunea de realitate în care am trăit și acest an va fi un an când va continua această trezire și vom sărbători într-un mod diferit, așa că vă propun dvs. ca azi să-și facă propriile rezoluții de sfârșit de an. De azi înainte nu vom face abuz de zahăr, carne și alcool și modurile de a fi și proastele obiceiuri doar pentru că știm că la începutul anului viitor le vom abandona și vom încerca să fim mai buni ... sau că cel mai bun moment pentru a fi mai buni noi ca indivizi este ACUM și nu la începutul lui ianuarie, când ți-ai făcut deja atât rău corpului tău, ceea ce este parte a manipulării.
    Ce se întâmplă dacă acum toți împreună și fiecare decidem să începem să mergem la sală și începem să mâncăm mai multă salată, și începem să fim mai pozitivi și orice rezoluție ce tu îți propui la începutul anului să le începem acum când este vulnerabilă conștiința noastră, când controlorii se bagă și ne bagă toate aceste substanțe și tradiții, și ritualuri, acum este momentul de a face această schimbare devenind mai sănătoși, nu în ianuarie, acum aceasta este ceea ce eu propun să facem, pentru că dacă suntem sănătoși prin Crăciun, prin aceste sărbători ce se apropie și noi suntem perfect sănătoși, atunci vom putea absorbi mai bine spiritualitatea noastră, vom putea avea mai clară conștiința noastră, dacă suntem perfecți sănătoși. Acesta este motivul SEMINȚE STELARE, acesta este motivul de ce atâta zahăr, atâta alcool, atâta carne, atâta consumism, este pentru a interveni în această esență spirituală ce noi toți avem.
    Propun să ne facem propriile rezoluții azi și să nu cădem în toate aceste capcane, căci este foarte ușor să cazi în ele, pentru că toți o fac este un nivel de civilizație ceea ce ni se întâmplă în aceste sărbători de sfârșit de an, ce frumos ar fi să putem capta această esență de iubire fără toate aceste distrageri, și să putem invita familia, prietenii noștri să compartă cu noi această perspectivă la sfârșit de an, acest mod de a trăi și sărbători sfârșitul anului deconectați de toate aceste tradiții ce sunt infectate cu manipulare și control, vă doresc tuturor Excelente Sărbători! 

PS: Sunt foarte conștient că va fi un Crăciun diferit și este pentru că a fost cel de anul trecut, de fiecare dată ne trezim mai mulți la ceea ce cu adevărat dorim și aceasta este o excelentă oportunitate pentru noi toți să facem un salt cuantic în conștiință și să începem 2018 într-o adevărată frecvență ridicată, și să începem 2018 încercând să nu ne punem la regim sau dietă, simțindu-ne rău pentru ceea ce am făcut în decembrie, ce frumos am putea începe 2018 cu o mega-meditație la sfârșitul anului cu totală claritate".

Leon Valverde

Sursa: youtube.com ... canal: Revelacion Humana
               http://revelacionhumana.org


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!       Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...