ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 28 iunie 2018

GHIDÂND UMANITATEA CĂTRE ÎNĂLȚARE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.   
    Anterior, am auzit că doar 300.000 oameni sunt pregătiți pentru ascensiune, ceea ce a lăsat multe persoane confuze și preocupate pentru viitorul umanității. Pentru a clarifica această preocupare, Corey a fost condus la o reuniune cu Raw-Teir-Eir și sferele albastre pentru a clarifica implicațiile acestui mesaj. După acest contact, Corey transmite mai multe informații despre puterea ascunsă a conștiinței noastre creative și despre modul în care putem folosi această putere pentru a ajuta pe aceia care încă nu sunt pregătiți pentru ascensiune.  
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Deci când am vorbit ultima dată, te-am avut pe tine trecând prin niște experiențe interesante în care ai fost dus pe Venus, te-ai întâlnit cu acestă ființă, numită Santinela, ți s-a oferit o oportunitate de a știi cine erai, cine ești și cine vei fi, ceea ce tu ai refuzat, iar noi chiar am avut niște comentarii negative despre asta deoarece oamenii cred că încerci să te auto-portretizezi într-un personaj salvator, că cine vei fi tu este o avanpremieră pentru Mesia sau ceva de genul acesta.  -Nu.
    Deci poți te rog să clarifici asta, deoarece asta a creat ceva confuzie.  -Sigur.
    Ei au această informație pentru fiecare individ. Asta nu spune că eu sau Gonzales suntem ridicați deasupra tuturor celorlalți.
    Fiecăruia i se va oferi această oportunitate la un anumit moment dat: să știe cine au fost, cine sunt și cine vor fi, din moment ce ei nu văd timpul în modul liniar cum îl vedem noi, iar Tear-Eir a afirmat că atunci când noi ne reîncarnăm nu este mereu într-un mod liniar, uneori ne încarnăm în trecut pentru experiențe.
    Deci, asta a fost în esență o ofertă a unei treceri în revistă a unei vieți nu o ofertă în care să mi se reveleze mie că sunt vre-un fel de mesia.
    Unele dintre atacuri au spus că umilința ta este falsă și că tu ești de fapt tu acționezi ca și cum ai fi smerit, totuși în același timp, încerci să-ți construiești un fel de figură de salvator planetar. Deci, eu înțeleg că ceea ce ți se întâmplă ție este foarte autentic.
    Care este motivul pentru care tu nu dorești să știi această informație despre tine însuți  mai exact?
    Deoarece mi s-a comunicat că asta va schimba natura tuturor relațiilor mele într-un mod foarte serios. Deci aflarea acestei informații ar putea să mă schimbe până într-un punct  astfel încât eu nu voi mai fi aceiași persoană cu familia mea, sau cu prietenii și ... o mulțime de oameni nu înțeleg că tot ce ține de "eu vreau să știu informația, știți, nu-mi pasă care sunt consecințele", dar eu sunt foarte mult un familist, iar copiii mei și soția sunt foarte importanți pentru mine.
    Deci poți pur și simplu să spui pentru cameră chiar acum, că nu te vezi pe tine însuți ca pe o figură salvatoare și că nu vei încerca să schimbi asta în viitor?
    Întreg mesajul este ca oamenii să înceteze să caute figuri salvatoare. Să înceapă să se uite în interior și să devină proprii lor salvatori. Acesta este mesajul și după acesta mă ghidez.
    Deci, acum că am stabilit asta, după ce ai avut experiențele de la ultima actualizare,  incluzând aceste contacte interesante, aviarii albaștrii ți-au spus că energia solară se acumulează, că vom începe să vedem apărând stafii, și atunci va fi momentul când noi vom știi că suntem aproape, oamenii vor vedea stafii.
    Care este următorul lucru care ți s-a petrecut și pe care nu l-am acoperit?
    Aproape imediat după ce am plecat de aici, după înregistrare, la ultimele actualizări eu am zburat acasă și apoi doream să merg către Sedona la conferința PSS. Ei bine, în seara aceea mă aflam acasă.
    Am fost luat și depozitat într-una din aceste sfere albastre. Și din nou, la distanță îl văd pe Tear-Eir stând în picioare.
    Și ca de obicei m-am uitat în sus deoarece doream să văd ce schimbări puteam vedea în acea scenă cosmică pe care am descris-o într-atât încât puteam vedea Soarele, Pământul, uneori Luna, depinzând de poziția sa și toate aceste sfere albastre răspândite echidistant prin tot sistemul nostru solar.
    Și am văzut această coroană electrică în jurul ... în exteriorul soarelui, care era destul de largă, iar apoi electricitatea lovind aceste sfere. Arăta ca o electricitate ce se schimba între sfere.
    Tu ai cam descris asta înainte, cred, dar era acesta și mai dramatică sau arăta mai semnificativ?
    Da, în această ocazie, pentru mai multe motive. Când m-am uitat în sus, sfere albastre cele mai apropiate de mine pe care le puteam vedea cel mai bine, erau chiar și mai transparente decât ultima dată, ca și cum s-ar estompa din existență.
    Iar ei ți-au spus că ele în cele din urmă vor dispărea complet ... exact ... imediat ce vom trece de acest moment ... exact.
    Deci ce era diferit legat de aceste fenomene energetice de această dată?
    În exteriorul sferelor albastre exista o unduire care se petrecea, ca un efect de apă când arunci câteva pietre într-un iaz și vezi unde haotice învăluindu-se, asta se petrecea, dar nu era sincronicitate între sfere. Unele erau atinse mai mult, altele mai puțin și arătau ca și cum ar fi fost vre-un fel de vânt solar sau cumva unde sonore când lovesc apa, ele pulsau ceva de genul ... ca și cum ceva le lovea.
    Dar asta se întâmplă după (după cum ai spus în actualizările anterioare) că rețeaua de control mental draconiană trebuia să fie pornită la maxim pentru a ne ține conștiința suprimată.
    Corect.
    Deci asta sugerează schimbări chiar și mai dramatice pe care rețeaua de control mental nu va putea fi capabilă să le oprească.
    Corect, da. Ok.
    Modul cum reacționează acum aceste sfere albastre la acest influx energetic există cu siguranță o creștere.
    Și nu le-ai văzut niciodată unduindu-se ca apa înainte?
    Văzusem undele înainte, fine, dar nu așa de puternice.
   Un alt lucru pe care l-am remarcat este că existau sfere mari de metal care veneau din afara sistemului nostru solar, ușor către interior.
    Sfere metalice?
    Sfere metalice mari.
    Mari, dar cât de mari?
    Nu era aproape de ceva ca să am o bază de referință, dar arătau imense ca poate de o treime din mărimea Lunii, dar eu chiar speculez deoarece nu erau lângă ceva pe care să-l folosesc pentru a compara.
    Ce-ar putea fi acestea?
    Ei bine, imediat ce m-am uitat la astea, m-am întors și m-am uitat înapoi la Tear-Eir, și l-am surprins exact în momentul când aluneca apropiindu-se de mine și l-am întrebat: ce sunt aceste sfere metalice?
    Și a zis că ei sunt alți membrii ai confederației care sunt aici pentru o anumită sarcină și se pregătesc.
    Iar Tear -Eir nu ți-a oferit nicio informație despre ceea ce vor face?
    Nu, a fost aproape ca și cum ar fi schimbat subiectul sau avea lucruri mai importante de discutat.
    Este posibil ca acestea să fie vre-un fel de arce?
    Astfel încât atunci când vom trece prin această schimbare, unii oameni de pe Pământ vor fi realocați din punct de vedere etic, pe alte planete care ar fi mai potrivite pentru ei dacă nu pot face față creșterii în vibrație a Pământului?
    Asta nu mi s-a comunicat, dar este foarte posibil.
    Este foarte posibil.
    Chiar se spune asta în Legea lui Unu că va exista o împărțire pe 3 direcții. Vom avea oamenii negativi care vor merge pe linii de timp negative, oamenii pozitivi care vor merge pe linii de timp pozitive și oameni care nu sunt pregătiți pentru noua vibrație a Pământului, care vor fi realocați către alte planete de densitatea a 3-a.
    Deci asta este ceea ce ar putea fi.                       ( . . . )


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:   AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...