ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 30 iunie 2018

Legea lui Unu: SALVAREA TEHNOLOGICĂ


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
    Dincolo de dispozitivele avansate și progresul tehnologic, cele mai profunde revelații ale programului spațial secret se exprimă ca o evoluție conștientă. Corey continuă analiza documentației Legii lui Unu, de data aceasta concentrându-se pe mandatul Draco și pe rolul salvării tehnologice în transformarea planetară iminentă către conștiința unității. De asemenea, aflăm despre două rase extraterestre, care sunt o parte secretă a Alianței Ființelor Sferă, ce va fi dezvăluită.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
   Deci noi deja am văzut ceva ce merge mult dincolo de ceea ce tu credeai că ar avea Legea lui Unu în ceea ce privește cantitatea de detalii specifice.
    Eu știu că tu nu ai văzut niciodată vre-una dintre chestiile astea înainte, iar eu cred că e cu adevărat super să avem chestia asta filmat, prima ta impresie pe măsură ce noi trecem prin ... iar asta este cu adevărat, din punctul meu de vedere, ceea ce ești tu pe cale să vezi aici, cea mai bună informație despre Orion/Draco care este în Legea lui Unu.
    Acum, înainte să mergem mai departe, iar eu chiar cred că tu ai zis asta într-o emisiune anterioară, dar eu doar vreau să o reamintesc acum: există o conexiune între Draco și constelația Orion, corect?
    Da, iar eu nu știu dacă de acolo au venit, dar există unele simboluri care sunt ... expuse în mod proeminent, care .... sunt simboluri orioniene.
    Simboluri pe uniformele lor, pe navele lor?
    Oamenii le-au văzut afișate pe navele lor, în interiorul navelor lor ...
    Serios?    Da.
    Nu ai mai spus asta înainte ... triunghiuri ... înregistrăm asta pentru prima dată, nu ai mai spus asta înainte.
    Da, triunghiuri cu simbolul lui Orion.
    Eu știu cu o parte din misiunile Apollo, emblemele aveau un A și apoi centura Orion în interiorul A-ului ... este centura da, în triunghi, centura.
    Deci asta explică de ce Legea lui Unu îi numește orionieni, datorită logo-ului pe care-l folosesc.
    Ei bine, eu am auzit de la alți informatori că ei au niște mari așezări în Orion, că ei controlează niște sectoare majore acolo.
    Eu doar știu că ei au fost cam în toate sistemele stelare care noi le putem vedea cu ochiul liber, iar ei au cauzat probleme în fiecare sistem stelar au cucerit unele dintre ele, au fost bătuți în altele ...
    Așa va fi și aici așa că să pornim în forță. Asta va fi incredibil pentru tine.

"Întrebare: În același timp tu ai menționat că unele dintre aterizări au fost ale oamenilor noștri și ai menționat de asemenea că unele din ele au fost ale grupului din Orion."

    Care este numele lor pentru Draco, este foarte evident și vom intra în toate cele mai târziu.
Dar este foarte evident că sunt aceiași.

"Noi am vorbit un pic despre grupul Orionian, dar de ce a aterizat acest grup aici? Care este scopul lor?"

   Asta devine cu adevărat interesant.

Ra: Scopul lor este să cucerească, spre deosebire de cei din Confederația benefică care așteaptă apelul."

    Iar apelul înseamnă că noi trebuie să le cerem ajutorul, deoarece nu ne pot ajuta fără permisiunea liberului nostru arbitru.
   Deci cucerire.
Deci tu ai spune că aceștia sunt draconienii într-o coajă de nucă, chiar acolo?
    Acesta este mandatul lor.
   Ei cuceresc și nu numai atât, dar au cooptat părți ale PSS să-i ajute în cucerire.
   Așteaptă să vezi ce este aici, căci asta validează complet ce spui.

"Ra: Așa zisele grupuri Orion se cheamă pentru cucerit.

Î: Ce anume fac draconienii când aterizează?

Ra: Există două tipuri de aterizări. În primul rând, entități dintre oamenii voștri sunt duși pe nava lor și programați pentru o folosire viitoare."

   Acum, ce crezi că înseamnă asta?
   Există o mulțime de indivizi care nu au nicio idee că ei au fost răpiți de vre-un tip de non-tereștrii ... o mulțime dintre acești oameni sunt niște sceptici împietriți chiar ... iar ei au fost programați să fie declanșați de anumite evenimente în viitor, să acționeze într-un anumit mod și să realizeze anumite sarcini.
    Așteaptă să vezi ce apare imediat.

"Ra: Există 2 sau 3 nivele de programare."
     
Asta devine cu adevărat bizar.

"Ra: În primul rând va fi nivelul care va fi descoperit de cei care fac cercetări."

Iar eu am pus acolo niște paranteze, eu cred că ei vorbesc despre răpire. Asta pare destul de evident.

"Ra: În al doilea rând, este un program declanșator."

Asta categoric pare să fie control mental, ceea spuneai tu, dar vom vedea numărul 3 acum.

"Ra: În al 3-lea rând, un al doilea și cel mai adânc program de declanșare, care cristalizează entitatea, făcându-l astfel lipsit de viață și util ca un tip de baliză."

    Iar asta pare să sugereze ideea unui fel de formă de viață programabilă.
    Tu ai auzit despre posibilitatea ca unele forme de viață organice aparent biologice care să devină programabile?
    Da, cu ajutorul nano-tehnologiei.
    Corect, deci această programare, acest nivel mai adânc de care vorbesc ar implica vre-un fel de compromis cu IA (inteligența artificială) ?
    Așa pare.
    Iar ceea ce spun ei aici, dacă citești cu atenție, este că devine lipsită de viață.
   IA poate prelua corpul cuiva atât de mult că viața biologică tradițională nici măcar nu mai e un factor ...
   Eu nu am auzit de partea asta ...
   Tu crezi că ar putea să meargă așa de departe?
   Ar putea.
   Ei bine, noi am auzit de la Dr. Steven Greer despre PLF (Forme de Viață Programabile), și se pare că o parte dintre acești cenușii nu sunt cu adevărat în viață.   Da.
   Ei sunt ca niște bio-roboți.
   Corect.
   Asta este în conformitate cu ceea ce tu ai văzut?
   Da, unii dintre ei sunt ca niște avatari ... conduși de la distanță.
   Corect ... exact.
    Deci asta este din nou, mult prea avansat pentru ceea ce puteai vedea în 1981.

"Ra: Aceasta este o formă de aterizare."
    
    Aceasta este una dintre forme, dar apoi mai există una.

"Ra: Cea de-a doua formă de aterizare, este aceea de a ateriza dedesubtul crustei Pământului în care se intră prin apă."

    Iar acum tu zâmbești. Deci, există baze pe care le are PSS aici pe Pământ și în care intri din apă și sunt sub crustă?
    Există baze pentru multe grupuri non-terestre și grupuri terestre care sunt dedesubtul crustei oceanice, iar în crusta Pământului există intrări ce se află sub apă.
    Iar ei vorbesc în mod specific aici despre Draco, orionienii.
    Știu că vorbesc despre cele Draco aici, dar Super Federația le numește ambasade, în PSS?  Ce am vedea într-unul dintre acele portaluri din ocean?
   Cum ar arăta atunci când intră în ele.
   Ei bine ele sunt ca niște sisteme de peșteri gigantice ... care ... nu este neapărat ca un iris care se deschide și se închide?
   Ei bine, la unele din ele au pus tehnologii holografice pentru a le acoperi iar în unele din ele armata a pus niște tipuri de materiale care ar reflecta radarul sonarul, în aceiași manieră în care roca înconjurătoare ar face-o, să le camufleze ... pentru știți ... noi avem de asemenea și submarine electro-magnetice care călătoresc în interior și în afară, care călătoresc sub crustă și în interiorul tuturor acestor zone de rift, sub crustă.
    Pariez că nu te așteptai să vezi asta, nu?

"Ra: Din nou în zona Americii de Sud și zona Caraibilor și aproape de așa numitul Pol Nord."

   Dar ideea de aici este, remarcați ... ei spun: din nou, în zona generală a Bahamas-ului și Chile ... corect? Deci ceea ce spun ei este că bazele Draco și cele umane sunt baze unite, corect, căci ei spun din nou ... iar asta se potrivește și cu ceea ce spui tu, nu?
   Multe dintre ele sunt unite.
   Deci i-am avea pe acești draconieni lucrând alături de oameni ... în baze subterane, exact cum se spune aici și sub mare.

"Î: Care este scopul cuceririi de către grupului orionian?"

   Știți, aici este doar întrebarea A, el făcea asta doar de mai puțin de 2 săptămâni.
   El întreabă de ce cucerește alianța?
   De ce vor ei să facă asta, căci el nu pricepe încă, agenda negativă. Asta este înainte ca el să înțeleagă Loosh, înainte să toată chestia care iese la iveală.

"Ra: După cum am spus anterior "... acesta este un răspuns uimitor, "obiectivul lor este să localizeze anumite complexuri spirit/corp/minte (oameni) care vibrează cu propriul lor complex vibrațional ..." însemnând oameni care sunt puternici și se gândesc la sine ca fiind elite și sunt malefice ... "iar apoi să înrobească ne-elita, după cum îi puteți numi pe aceia care nu sunt de vibrația Orionului."

    Deci remarcați că ei spun aici, că ei nu vor veni să cucerească direct. Ei vor contacta elita planetară.                                 ( . . . )


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:   AICI 1   și   AICI 2.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...