ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 9 iunie 2018

FIINȚE DE PLASMĂ ȘI ENTITĂȚI ETERICE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
    Știința modernă a definit viața în anumite criterii bazate pe formele fizice. Dar, așa cum aflăm, viața nu se limitează doar la domeniile fizice. Corey discută despre natura formelor de viață energetice de la ființele plasmatice până la atașamentele spirituale.
    Aflăm că fiecare planetoid cu un câmp electric poate fi casa unei forme misterioase de viață cunoscute sub numele de ființe plasmatice.
    Mai mult decât atât, oamenii de știință oculți din Cabală știu cum să creeze forme invizibile de viață, care pot avea efecte drastice asupra persoanelor neștiutoare.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
       Cred că primul lucru cu care noi putem începe, pentru a ține lucrurile simple, este cu o mică recapitulare despre faptul că în Gardianul Solar tu ai studiat despre ființa care erau aparent doar din plasmă?
    Da, ființe care trăiau în câmpul electric al lui Jupiter care erau la bază din plasmă, pe care știința oficială, nici măcar nu ar considera-o viață.
    Viziunea convențională biologică a vieții este aceea că aceasta trebuie să mănânce, să elimine, să aibă locomoție, respirație și trebuie să aibă conștiență.
    Deci cum se manifestă mâncatul, excretatul, locomoția și ... conștiența în aceste ființe de plasmă mai exact? Cum demonstrează semne de viață?
    Erau în mod clar conștiente și arătau semne de conservare a vieții. Lor nu le plăcea sau nu apreciau să se facă experimențe pe ele sau să se ia bucăți din corpurile lor, pentru experimente. Ele evitau navele care veneau către ele. Deci asta arăta un semn de inteligență.
Ele ... se reproduceau cumva printr-o mitoză. Și foloseau ... nu știu exact forma de locomoție pe care o foloseau, dar călătoreau în câmpul electromagnetic al planetei.
    Exista ceva vizibil la ele sau erau aproape complet invizibile?
   Aproape complet invizibile ochiului liber.
    Ele aveau o semnătură infraroșie sau ceva de genul acesta? Cum știați unde se aflau?
   Nu cred că era infraroșu, dar era un fel de imagistică pe care o foloseau, care le permitea să ... oamenilor de știință, să le observe.
   Ok, cred că asta este important pentru că eu le-am văzut cumva fiind poate ca o plasmă lucitoare.
Nu este ceva gigantic din plasmă ce poate fi văzut cu ochii fizici.
    De ce crezi că era considerat așa de important ca voi tipilor să petreceți așa de mult timp căutând aceste ființe?
    Era ceva nou, era știință și era o navă științifică.
          *                           *                             *                              *                                *
    Hai să vorbim un pic despre cele negative, deoarece asta este evident ceva în ce dorim să intrăm ... unul dintre subiectele pe care-l avem pe lista noastră pentru acest episod, sunt ființele de umbră. Deci, ce sunt ființele de umbră?
   Ei bine, ființele de umbră pot fi câteva lucruri diferite. De multe ori când oamenii văd ființe de umbră, sunt ființe care vin către ele să le observe sau pot fi ființe care vin și încearcă să cauzeze frică, astfel încât ei se pot hrăni cu loosh-ul sau energia friciiiar unele dintre ele sunt ... entități care au o experiență în afara corpului (OBE) pentru a face același lucru.
   Cum ar fi reptilienii care au OBE, vizitează oamenii și-i sperie de moarte pentru ca ei să se hrănească din energia pe care aceștia o eliberează.
   Deci este o umbră pe care oamenii o văd? Plimbă-ne doar prin ceea ce ar experimenta cineva dacă i s-ar întâmpla asta?
   Ok, asta este cu siguranță cunoaștere de primă mână. De multe ori, cu colțul ochiului ar vedea forma unui om ce trece prin zonă. Sau care ar intra în camera următoare foarte rapid.
Iar tu vei tresări și te vei uita și tocmai l-ai pierdut.
    Iar asta s-a întâmplat copiilor mei, ei le-au văzut, până într-acolo încât fata mea se uita în sus și doar stătea acolo și au lăsat-o să-i observe.
    Ca o siluetă?
   O siluetă de om.
   Cum arăta? Vedeai o față, piele?
   Arăta ca o umbră 3D.
  Doar o umbră. Da.
   Eu am vorbit cu o mulțime de "oameni" care au luat LSD, iar alți "oameni" cu care am vorbit mi-au spus că ar fi văzut aceste lucruri destul de des.
  Deci tu crezi că atunci când oameni iau aceste droguri psihedelice de expansiune a minții ...
Pică vălul ... fac aceste lucruri mai vizibile?
    Da, iar acesta este unul dintre lucrurile cu care ei au experimentat.
   Oferindu-le oamenilor droguri psihotrope, încercând să vadă, să afle ce vor experimenta ce tip de ființe eterice ar putea întâlni.
   Și depinzând de persoană și de ceea ce se întâmplă în viața lor, dacă sunt orientate pozitiv sau negativ, ar putea experimenta ființe eterice negative sau pozitive.
  Prin ce ar trece cineva dacă ar avea o experiență cu o ființă eterică pozitivă.
   De multe ori li s-ar oferi cunoștințe sau învățături spirituale, sau doar senzații emoționale cu adevărat beatifice.
    Deci ... care este agenda acestor ființe negative când apar în fața oamenilor? Care este scopul lor final, țelul lor?
    Unele din ele sunt acolo doar pentru a se hrăni din energia ta, unele sunt acolo doar pentru a observa, iar unele de acolo au fost puse acolo ca atașamente cu entități de oameni care folosesc de exemplu magia neagră, cum ar fi oamenii din cabală.
    Dacă nu pot controla pe cineva folosind controlul mental sau folosind alte metode ei vor folosi atașamente de entități și le vor folosi pe acestea să-i facă pe oameni să intre în stări reacționare ale minții.
   Ok , acesta este chiar un subiect mare cu adevărat.
   Iar ei folosesc de asemenea aceste entități eterice atașate ca păzitori ai porților. Când o persoană începe să ... ele pot să împiedice o persoană să acceseze amintiri. Le vor folosi ca păzitori ai porții dacă ei vor încerca să vorbească despre amintiri. Entitatea îl va face să intre în tot felul de atacuri de anxietate sau orice altceva.
    Care este relația dintre controlul mental bazat pe traumă, drogurile psihotrope și folosirea acestor entități? Cum funcționează asta de fapt în această tehnologie MK-Ultra?
    Ei bine, ei folosesc o combinație. Ei vor folosi tot ce am zis înainte pe oameni, dar oamenii diferiți sunt rezistenți la aceste 3 lucruri pe care le-am menționat. De obicei ei le folosesc pe toate 3 la un loc pentru a obține efectul dorit, deoarece a folosi doar unul nu va face trucul.
Folosind trauma este de asemenea una dintre căile de a implanta aceste atașamente cu entități. Traumele fizice, sexuale este una dintre căile pe care ei le folosesc pentru a implanta aceste ...
    Trauma face cumva pe cineva mai receptiv la atașamentul cu entități?
    Ei bine, de fapt, trauma în sine este lipiciul ce leagă ...
    Care este tipul de ființă care va face asta? Tu spui că aceste ființe care sunt atașate oamenilor, că ele pur și simplu trăiesc în interiorul acelei persoane? Asta este întreaga lor viață? Este ca un parazit într-o gazdă?
    Da.
 Aceste ființe au mai multe persoane în care trăiesc în același timp sau se focalizează pe una?
    Nu cunosc limitările sub care se află aceste ființe eterice, dar ele da, ele în mod cert alocate oamenilor și vor fi dedicate indiferent cărui scop sunt însărcinate.
    Deci dacă sunt atribuite unei persoane să-l oprească să vorbească despre anumite subiecte
ele vor fi foarte dedicate acestui scop și de fiecare dată când o persoană chiar încearcă să se apropie de subiect vor fi aruncați într-o ... indiferent ce folosește această entitate ca instrument: atac de panică sau intră într-o confuzie sau adoarme.
    Există multiple povești ale practicilor șamanice care spun că aceste entități se ancorează de anumite părți ale corpului care ar putea avea dureri, sau ar putea să aibă anumite boli sau un fel de descompunere în interiorul țesutului, vre-un fel de putreziciune ... ai putea să vorbești despre asta un pic?
    Informația pe care am văzut-o este aceea că unele dintre aceste entități pot cauza de asemenea ca oamenii să aibă ... în timp le cauzează tumori și lucruri ciudate ce apar în corpul lor acolo unde se află atașamentul.
    Asta este categoric aliniat cu ce am auzit.
   Deci noi avem diferite cuvinte pentru genul acesta de lucruri. I-am auzind numindu-le "amintiri engramice", i-am auzit numindu-le amintiri somatice, terapia masajului se ocupă de astea, acupunctura se ocupă de astea.
    Ai putea să confirmi tu personal că aceste entități se ancorează de anumite părți ale corpului? Și că ar exista dureri sau anumite boli în acea zonă anume?
    Da, vor fi ancorate în diverse părți ale câmpului energetic, iar când fac asta sug energie din corpul tău, iar asta te îmbolnăvește. Iar în acea zonă vei avea o manifestare fizică și poate fi durere, pot fi leziuni, pot fi o mulțime de lucruri.
    Dar ce ai auzit tu despre cum putem rezolva de fapt asta?
   Asta va înspăimânta oamenii, iar eu încerc să le ofer un pic de speranță aici.
                                                             ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


   Linkuri alternative:    AICI 1   și   AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. In sfarsit am confirmarea a ceea ce spun si banuiam,pentru mai multe informatii va astept pe Apostol Alexandru,Gragon God
    https://www.facebook.com/apostol.alexandru.79,multumesc

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...