ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 7 iunie 2018

Vederea și Influențarea la Distanță


     Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.  Una dintre cele mai puternice instrumente din programele Cabalei și Programele Spațiale Secrete este vederea și influențarea la distanță.
    Corey explică faptul că informațiile care au fost expuse în ceea ce privește vizualizarea de la distanță sunt doar vârful aisbergului.
    Aceste programe de lungă durată, îmbunătățite prin tehnologie, au metode perfecționate pentru controlul locațiilor, situații și indivizi prin intermediul rețelei mentale din care facem toți parte.        
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Viziunea convențională asupra vederii la distanță, cu care este familiară majoritatea oamenilor, a început (cel puțin când eu am auzit prima dată despre aceastaa fost în emisiunea lui Art Bell în anii 90, când el a avut tipi care au venit acolo cum ar fi Maiorul Ed Dammes, care spunea că antrena oamenii în vederea la distanță. Îl avem pe Joe McMoneagle care se pare că a făcut documentare în Japonia, în care el a reunit oameni cu copiii lor, văzând de la distanță localizarea copilului, i-au reunit și au filmat pe cameră ...
    Ce este acel tip de bază de vedere de la distanță cu care majoritatea oamenilor sunt familiarizați, din acele emisiuni paranormale? Ce se întâmplă acolo? Ce fac ei de fapt?
    Ei bine, totul este conectat în timp și în spațiu, și ... noi putem folosi conștiința ca un vehicol să călătorim și să vedem orice ne place, oricând dorim.
    Acum, asta este ... ei bine, termenul tehnic, vederea de la distanță, toate acestea sunt destul de noi, pentru lexiconul nostru, dar e ceva ce noi am făcut de când suntem pe această planetă.
    Noi am avut abilitatea de a merge într-o stare mai profundă de conștiință și să vedem de la distanță și să influențăm de la distanță alți oameni și locuri.
    Acum, asta este ceva ce armata a început să investigheze după ce au aflat că rușii aveau ceva succes în direcția asta.
    În sectorul public, oamenii s-au antrenat în vederea la distanță, să facă exact ceea ce tu ai menționat care este, știi, găsirea copiilor pierduți, obiectelor pierdute. 
    Deci asta este ceva ce fiecare persoană poate folosi și se poate antrena în această direcție.
    Deci nu necesită niște daruri speciale sau abilități speciale ... Nu.
    Ei au demonstrat că pot să ia aproape pe oricine care este dispus să învețe și are un interes să fie învățat și poate fi de succes.
    Deci ... noi avem vederea la distanță ca fiind această categorie în care oamenii obțin informații și apoi avem altă categorie în care se canalizează, în care au pornit aceste religii OZN elaborate și nu au niciun punct de referință, cu orice altceva, decât propria lor coeziune interioară și vezi oameni care cred acea canalizare, iar ei spun că aceste ființe fac asta într-un astfel și astfel de loc, acesta este adevărul absolut, dar n-au nicio validare în afară de asta, deci ... care este diferența între ceea ce tu vorbești ca fiind vedere la distanță și unele din aceste învățături canalizate în care unii oameni cred că sunt credibile, dar apoi ele nu se aliniază cu nimic altceva?
    Ei bine, vederea de la distanță este atunci când ai o țintă, ei îți oferă informația, în forma unor litere sau numere, ceva ce este ... ce nu ai asocia cu o persoană, un loc sau un lucru ...
    Așa numitele coordonate?
    Corect, coordonate, iar ei vor încerca din răsputeri să nu-ți dea indicii cu ceea ce este ținta, deci ei se vor da din cale ... persoana care scrie ținta pe o bucată de hârtie, de multe ori nici nu ar știi care este ținta, ar înmâna-o persoanei care ar înmâna-o către o persoană care ar duce-o către văzătorul la distanță pentru a preveni orice transpirare sau scurgere para-psihică prin acesta.
    Cu ajutorul vederii de la distanță, tu vezi ținta, dar nu este considerată ok până nu este verificată.
    Așadar, în canalizare tu de te deschizi și lași să curgă informații dintr-o sursă necunoscută, și nu este niciodată verificată sau poate mici bucăți ici și colo ar fi verificate,  dar nu este niciodată verificată în întregime.
    Tu crezi că există vreo eroare esențială în psihicul uman, când un canalizator primește  câteva lucruri ok sau pe jumătate corecte, că oamenii vor să creadă automat tot ce se spune?
    Imediat ce o persoană obține un pic de validare de la sursă, de multe ori ei încetează validarea, deci ei au un pic de validare, își deschid mințile și acceptă tot ce le este oferit, în loc să valideze orice punct de vedere, ceea ce este ce se face în vederea de la distanță ... totul trebuie să fie validat. Nu este considerată de succes, până nu este validată.
    Deci chiar și cei mai buni văzători de la distanță, au adus o mulțime de informații-gunoi în calea lor spre perfecționarea acelei îndemânări.
    Da, va exista o anumită cantitate de informații ce vine de la subconștientul tău. Deci acestea trebuie să fie filtrate. Și nu va fi doar 1 persoană, ci minim 3 de obicei, pentru a se putea triangula. De obicei ar avea un grup de oameni care ar face o vedere de la distanță.
Iar apoi, oamenii care ar trece prin informații, ar știi cum să dibuie informațiile care apar prin psihologiile diverse ale oamenilor, iar ei au profile de personalitate ale oamenilor, iar ei sunt capabili să selecteze acele informații.
    Eu însumi am remarcat că uneori aș auzi un cântec în minte și pare să vină foarte spontan,  dar apoi ascult versurile acelui cântec și descopăr că acele versuri sunt un mesaj un mesaj spiritual despre ceea ce se întâmplă.
    Vederea la distanță chiar pare să implice toate diversele simțuri. Corect?
    Nu este ca și cum s-ar întâmpla într-un singur sens? Corect.
   Deci poți să ne vorbești un pic despre experiențele senzoriale ce se petrec când sunt realizate corect. 
    Ce experimentează cineva, în timp ce face asta?
    Tu nu vei știi care este ținta și prin aproape întreg procesul tu vei primi aceste informații
senzoriale, cum ar fi vântul, anumite gusturi, anumite mirosuri, miros de beton umed, gust de minerale, și poate vei primi un vre-un input auditiv.
    Inputul vizual este mai puternic în anumiți oameni decât în alții, Iar inputul vizual este hrănit de alte informații senzoriale. Mintea ta asamblează ceva vizual din toate acestea.
    Deci, depinde de individ cât de exactă va fi poza pe care o asamblează, din tot acel imput senzorial pe care-l primește de la observarea unei ținte.
    Deci, există vre-un protocol în ceea ce privește momentul când stai prima dată să faci asta? Există lucruri care ți s-ar putea întâmpla și care ar întrerupe capacitatea de a face asta bine?
    Da, trebuie să-ți liniștești mintea în totalitate și să te asiguri că nu ai nici o informație despre țintă. Dacă oferi indicii, orice mică informație pe care o oferi despre țintă, va fi coruptă cumva. Păstrând integritatea țintei este extrem de important în proces, și de asemenea văzătorii trebuie să aibă o stare a minții clară, în timp ce se uită, pentru ca ei să nu
introducă informații din alte senzații pe care le au, care le introduc din viețile personale.
    În câteva dintre cărțile de instrucțiuni în vederea la distanță, pe care eu le-am citit, scrie că nu trebuie să-ți fie foame, nu poți fi prea obosit, nu trebuie să simți să mergi la toaletă înainte să începi. Tu ai fi de acord cu toate astea?
    Absolut. Da.
    De ce ar fi acesta un factor?
    Ele sunt distrageri. Când antrenau copii în vederea la distanță îi puneau în camere izolate senzorial. Deci nu existau alte imputuri senzoriale în afară de țintă, informațiile ce veneau de la țintă. Și pe măsură ce au devenit mai competenți ei puteau să stea la o masă, într-o încăpere cu activitate în jur și să fie capabili să se focalizeze pe țintă. 
    Deci această așa zisă persoană obișnuită, evident că nu este obișnuită, acesta este unul dintre lucrurile pe care le auzim aici ... noi avem cu toții abilitatea.
    Ce fel de lucruri ar putea o persoană "obișnuită" ... să fie în stare să facă dacă erau antrenați în mod corect în această disciplină? Cât de departe merge chestia asta?
    Depinde de individ și ... există de asemenea influențare de la distanță. Ei pot antrena oamenii chiar să aibă un efect la mari distanțe, la o anumită locație.
    Deci tu poți influența oamenii să se comporte într-un anumit fel și există de asemenea o vedere de la distanță îmbunătățită tehnologic, influențare de la distanță, care este folosită ca o armă. Poate fi folosită să omori oameni. 
    Tehnologic, cum?
    Ei bine, sistemele pe care le-am văzut erau în esență două plăci, ca un anod și un catod, care sunt conectate la o cutie neagră, și apoi erau agățate în principiu, de o antenă.
Când persoana vedea de la distanță, sau când intra în această stare profundă pe care acești oameni din PS (programul spațial) puteau să le atingă, era ca o stare theta conștientă, asta ar fi îmbunătățit și amplificat, abilitățile lor și le-ar fi focalizat prin intermediul acestei tehnologii.
    Unii dintre acești oameni pot face să se oprească inima unei persoane, le pot provoca un anevrism, ei pot face tot felul de lucruri de la distanță.
    Și asta cu ajutorul tehnologiei.
    Corect.                                                        ( . . . )


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


   Linkuri alternative:   AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...