ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 2 iunie 2018

ALIANȚA PĂMÂNTULUI   Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
      Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode     Corey explică faptul că o mare coaliție de grupuri diferite au fost de acord să colaboreze pentru a răsturna domnia lungă a Cabalei.
    Grupurile care alcătuiesc această Alianță a Pământului pot fi considerate ca sindicate și societăți secrete. Există un acord de colaborare în cadrul Alianței Pământ, dar fiecare grup are propria sa agendă în cadrul mai larg al evenimentelor viitoare de dezvăluire.
    Ceea ce se transpune în prezent poate fi considerat un silențios al III-lea Război Mondial, luptat în domenii digitale și armate proxy.
   
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Există vreo opoziție față de cabală care merge dincolo de bloggeri?
    Absolut. Fiecare inamic pe care ei l-au creat de-a lungul sutelor de ani, fiecare grup pe care ei l-au alienat, fiecare atrocitate pe care au făcut-o, acestor țări de-a lungul acest sute de ani, au ajuns într-un final până într-un punct în care totul se leagă, într-un mod liber.
   Toate au propriile lor dureri ... culturale și cred că ... unele din ele, au agende diferite în privința răzbunărilor pe care acestea doresc să le vadă, exercitate asupra dușmanului pe care noi îl numim "cabala", altora le-ar place doar să poate doar să facă câteva schimbări și se gândesc că un guvern mondial este inevitabil oricum, iar cabala dorea s-o facă într-un mod malefic, așa că de ce să nu colaboreze și s-o facă în mod corect?
    În ciuda faptului că multe dintre aceste grupuri ale alianței au agende diferite și idei despre ce ar trebui să se întâmple cabalei imediat ce sunt înfrânți, ei ar trebui să lase la o parte diferențele și să se unească pentru un scop comun, care este să înfrângă cabala, iar aceasta este cheia motivului pentru care cabala a fost așa de succes.
    Ei sunt constituiți din așa de multe sindicate diferite de oameni cu foarte multe sisteme de credință și agende, dar cumva, ele au găsit o cale să lucreze împreună, într-atât încât 0.1% a găsit o cale să lucreze împreună chiar dacă o mulțime dintre ei, chiar nu se plac unii pe alții, pentru a exercita controlul asupra Pământului.
    Ei bine, Alianța urmează aceiași schemă de joc, se unesc cu oameni cu care în mod normal  nu ar lucra, formând o alianță liberă și încercând să ... sau de fapt, ne aflăm în mijlocul detronării sistemului financiar pe care această cabală l-a instituit, în ultimii 100 de ani și vrea să-l înlocuiască.
    Eu cred că oamenii care investighează asta, au simțit că centrul de control bancar al cabalei  din fiecare țară, ei au mituit sau compromis toți liderii din toate țările, liderii sunt șantajați și de aceea, chiar și oamenii care sunt foarte compasivi și rezonabili, există o credință larg răspândită, că această cabală a penetrat toate țările și toate aspectele societății, deci ce le spui acelor oameni când aud despre ideea unei alianțe, iar ei pur și simplu nu vor să creadă?
    Ei bine, există o alianță și este adevărat că această cabală este ... un maestru al infiltrării și ei într-adevăr, au infiltrat elemente ale Alianței Pământului.
    Și știți, aceasta este o problemă, dar ... Alianța BRICS ...
    Tu vorbește despre Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud, care sunt  B R I C S ?
   Da. Ei sau unit și au creat în mare măsură o nouă Bancă Mondială și un sistem financiar pentru a concura cu sistemul bancar occidental sau al cabalei ...
    Tu vorbești despre Banca de Investiții în Infrastructura Asiatică (A I I B).
    De-a lungul timpului, țări cum este China au cumpărat încet, datoria și de asemenea  resursele naturale de la țări deținute de cabală, pe măsură ce schema lor financiară Ponzi a început încet încet să se prăbușească.
    Acum, noi am auzit că RP Chineză deține ... cifrele oficiale sunt undeva pe la 2-3 biliarde,  dar cifrele neoficiale spun 4 biliarde de dolari în obligațiuni ale datoriei SUA.
    În aparență asta este mult mai mult decât prosperitatea ce este lăsată în această lume occidentală a Rezervei federale orientată către cabală.
    Ei bine, există foarte puțin aur lăsat aici.
    Există un motiv pentru care toate marile bănci acum, cumpără argint într-o nebunie și încep să facă depozite cu acesta.
   Există foarte puțin aur lăsat în vre-unul dintre seifurile care se presupune că au aur în ele.
Dar cel de la Fort Knox?
    Aceiași poveste ... este destul de bine știut că este foarte puțin aur sau deloc la Fort Knox.
    Ei bine, Germania a cerut 3000 de tone metrice din aurul lor înapoi, de la SUA și Rezerva Federală (RF).
    Noi le-am spus în liniște că nu-l avem.
    Și da, răspunsul a fost, ei bine, poate într-o 100 de ani vom fi capabili să vi-i dăm înapoi.
    Așadar ... este o schemă Ponzi faptul că în acest moment se bazează doar pe tipărirea de bani din aer? Există vreo garanție suplimentară rămasă?
    Toate sunt 0 și 1 ... în computere, în acest moment.
   Cum de nu au colapsat toate aceste bule deja, este dincolo de mine. Și ... există ...
Ești singurul care simte în felul acesta? Sau există și alții în Alianță care se simt și ei așa? Ce-ai auzit?
    Ei bine, am auzit că în urma ultimelor negocieri, membrii ai alianței vor să vină acum și să nu permită dolarului occidental și sistemului occidental financiar să colapseze total, ci pentru a ajunge la marginea colapsului și apoi să intre în joc să-l cumpere la un preț redus și să-l înlocuiască cu noul lor sistem financiar.
    Toată lumea a auzit de ani buni acum, toate promisiunile legate de iertarea datoriilor,  jubileul și bani ce ar fi oferiți oamenilor în mod specific , în funcție de vârstă cât de mulți sunt dependenți de ei și genul acesta de lucruri ... iar oamenii au auzit de asta atât de mult acum, că fac mișto de asta, dar este ceva ce este discutat în mod deschis la aceste întâlniri, așa că, este o parte a discuției și a negocierii.
    Reevaluarea întregii monede care este luată în discuție, este foarte controversată și  majorității oamenilor nu le place.
    Țărilor mai sărace le place asta, deoarece o mare parte dintre ele doresc ca toate monedele  să valoreze la fel.
    Acum, asta ar pune SUA și chiar și China, și alte țări într-un dezavantaj major în schimb,  dar, acesta este unul dintre lucrurile pe care ei le discută, egalând câmpul de joc, vorbesc despre schimbarea valorii tuturor monedelor, ca să fie la fel.
    Și o mulțime dintre ... chiar și în interiorul Alianței Pământului, există grupuri cărora nu le place acest plan absolut deloc, și doresc o scală glisantă, bazată pe PIB și o grămadă de alte numere și informații care... eu nu sunt economist și nu prea le înțeleg ... mie mi s-au aruncat toate aceste informații, iar eu nu înțeleg jargonul economic, dar ideea de fond am înțeles-o.
    Ești conștient de faptul că Alianța se află în posesia unor înregistrări de supraveghere care sunt foarte compromițătoare pentru cabală? Și în ce formă vin acestea?
   În toate formele.
   Ei au de toate, de la emailuri, mesaje sms, conversații telefonice, înregistrări audio, video, ei au imagini din satelit, ale unor lucruri pe care diverși oameni le-au ordonat, imagini în timp real, adică ei au de toate.
   Deci este posibil în întregime ca membrii ai armatei SUA să fie angajați să treacă prin acele înregistrări și să încerce să-i aleagă pe cei mai buni dintre cei mai buni.
    Da, ar fi un job destul de greu cu toată minarea de informații pe care au făcut-o, să acumuleze toate aceste date ...
   Aș înțelege de ce ar avea nevoie de ajutor, este un mare angajament să treci prin toate acelea.
   Probabil, una din cele mai de bază întrebări pe care oamenii o vor pune, este de ce naiba, este toată treaba asta așa de misterioasă?
    De ce nu spune Alianța : hei, am ajuns aici, vom merge împotriva cabalei, aici se află anunțurile noastre, iată ce au făcut tipii aceștia și să înceapă pur și simplu să vorbească despre asta în mod deschis.
    De ce trebuie să țină totul atât de secret, că oamenii chiar și așa de târziu în joc, încă se mai îndoiesc de tipii ca tine și ca mine, care scriem despre asta online.
   De ce nu ies afară pur și simplu și spun ceea ce fac?
   Eu aș spune că în mare măsură ei au cam ieșit și au spus ceea ce fac.
   Întrebarea este, de ce nu acoperă mass-media occidentală acest lucru?
   Ei bine, dă-mi un exemplu despre modul cum ei au ieșit și au spus ceea ce fac.
   Numai Rusia a ieșit cu tot felul de informații și a amenințat, a amenințat în mod deschis SUA cu eliberarea a tot felul de informații pe care ei le-au adunat.
   Incluzând 9/11 ... ei au amenințat că vor scoate în față dovezi că 9/11 a fost ori o lovitură din interior sau că SUA știa ce se va întâmpla și a stat pe loc și nu a făcut nimic.
   Există destul de multe care se întâmplă, iar mass media occidentală nu raportează, sau raportează într-un mod batjocoritor.
   Tu crezi că în acest moment, cabala încă mai are un așa control asupra mass-mediei mondiale din moment ce rețelele lor de televiziune se găsesc în toată lumea?
   Filmele merg în toată lumea ... tu crezi că ei ... pot și să creeze propagandă foarte ușor care înfrânge orice inițiativă a alianței și că ei, chiar mai mult, ucid pe oricine care începe să vorbească despre Alianță, în acest moment?
   Ei au un control în descreștere. Ei aveau un control total, dar alianța, grupul Alianței Pământului ... începi să vezi din ce în ce mai mult .... conținut interesant ... ce apare la televiziune, pe care în mod normal cabala nu l-ar fi aprobat să fie la televizor.
   Știți, diverse filme care ... adică, lista ar continua și ar continua ...
   Deci da, ei au avut la un anumit moment dat, controlul total al acestei mass medii, dar este evident că acel control alunecă ... Controlul lor asupra a orice, alunecă ...
    Așa că vom vedea din ce în ce mai multe informații de acest gen, ieșind în public.
    Acum, marea chestie care se întâmplă în negocierile secrete dintre Alianța Pământului și diversele grupuri ale cabalei este ... modul cum ... să dezvăluim informațiile.
   Și sunt destul de mult de acord să se elibereze informațiile într-o modalitate înceată.
   Și o mulțime dintre ... motivul principal pentru care ei vor să elibereze informațiile într-o manieră înceată este acela că o mulțime de informații care s-au acumulat despre ceea ce tocmai am vorbit este distrugător pentru ambele părți, deoarece ambele părți au făcut lucruri criminale în trecut. Și nu există mâini curate în aceste negocieri.      ( . . . )


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2 .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. Ce parere aveti despre David Wilcock acum,pentru ca anterior,cand ati inceput difuzarea serialului Ancient Aliens,erati destul de critic.Mie personal imi place acst om.Pare sincer implicat si daca este asa,isi asuma desigur si riscuri serioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintre cei care colaborează, sub o formă sau alta, avem păreri diferite despre David. Pe acest blog nu am postat nimic despre serialul Ancient Aliens, dar au făcut-o prietenii și colaboratorii din echipa Ieșirea din Matrix, nu voi răspunde în numele lor. Colaborăm deși unele păreri pot fi diferite, fiindcă oferim o informație tradusă 100 % din original. Comentariile le faceți dvs. Mulțumim pentru comentariu.

      Ștergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...