ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 21 iunie 2018

SOSIREA SFERELOR


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.   Potrivit lui Wiliam Tompkins, ceva se întâmplă în centrul galaxiei noastre, care are un mare efect asupra soarelui nostru.
   Pentru a evita aceste probleme și a reduce pericolul pentru Pământ, multe sfere de dimensiuni planetare au intrat în sistemul nostru solar impunând o carantină. Această mărturie coincide cu ce ne-a spus Corey despre actuala blocadă a sistemului solar în încercarea de a proteja omenirea de ființele extraterestre negative. În plus, Tompkins prezintă dezvoltarea inițială a sistemelor de propulsie neconvenționale, care au dat naștere la programele secrete spațiale actuale.     
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.


  Blocarea Sistemului Solar

   În ceea ce privește situația noastră astăzi, s-a acceptat că noi avem un număr de vehicole diferite, care sunt de fapt planete, care sunt goale, care se deplasează prin galaxie să monitorizeze tipii buni și tipii răi, războaiele și lipsa războaielor, oamenii care profită de alți oameni, pe diferite stele, planete, iar aproximativ cu un an și jumătate în urmă, una dintre acestea a parcat fix în afara  sistemului solar. Și se află acolo de un an și jumătate. Iar acest vehicol este destul de mare și are peste 2000 de civilizații ET diferite la bord ca observatori și monitori. Și este parcată acolo monitorizând ceea ce se petrece aici de pe vremea romanilor, chiar înainte de romani.
   Ei au blocat extratereștrii care sunt aici sau în subteran, în caverne, să plece, și nu le permit prietenilor lor să intre.
   Eu am înțeles că există două scopuri. Unul dintre ele este să anuleze problema cu soarele ...  Soarele este viu ... Stelele sunt vii ... și cred că noi avem o problemă să acceptăm asta, iar acestea au dispoziții ... și în esență, noi trebuie să mergem în urmă către acest ... eu nu fac asta complicat ...
    Noi trebuie să ne întoarcem în centrul galaxiei, la ceea ce se petrece acolo. Și nu există prea multe stele în galaxia noastră care să se compare cu cele foarte mari, dar toate stelele sunt afectate într-un fel de soare.
   Dacă soarele strănută, toate comunicațiile noastre, radioul, electronicele, totul este afectat ...
   Așa că există acest grup de oameni, indiferent cum vreți să-i numiți, care încearcă în primul rând, să anuleze efectele unei regiuni ... care nu este doar ca ... sistemul solar sau sistemul stelei noastre, ci fac asta ca pe o afacere .... astfel încât nivelele ... catastrofelor, lucruri ce cauzează pericole pentru oameni și planetei, sunt mai mici.
   Deci noi putem fi cu ușurință afectați. Atitudinile noastre, atitudinile noastre de zi cu zi, pot fi schimbate. Noi putem sfârși prin a fi .... un republican chiar bun și pentru un anumit motiv, noi ne putem schimba să devenim altă persoană.
    Ființele care sunt în acea sferă nu pică de acord cu soarele. Acesta este doar un lucru cu care nu sunt de acord. Ei sunt foarte îngrijorați în legătură cu ... reptilienii care implementează situații care nu sunt tolerabile, în modul lor de a trăi, iar asta trebuie să fie corectat. Ei trebuie să-și fi făcut temele de acasă destul de mult timp, într-atât încât ei simt că ... mica planetă Pământ a pătimit pentru suficient de mult timp ... și că asta trebuie corectat.
    În regulă, ei bine asta a fost o chestie foarte foarte interesantă. Pur și simplu atât de multe corelații apar de peste tot că nici nu știu de unde să încep.
   Un pachet plin de informații.
   El a început prin a vorbi despre obiecte de mărimea planetelor care acum sunt considerate  un fapt comun în lumea informatorilor, că există diverse specii ET care se plimbă în jur și a zis el: monitorizează alte sisteme solare cu aceste obiecte de mărimea planetelor.
   Ce crezi tu că monitorizează mai exact?
   În aparență, există grupuri care merg din stea în stea sau din grup de stele în grup de stele prin toată galaxia care monitorizează progresul diferitelor lumi, iar ei monitorizează de asemenea să vadă dacă există vreo intervenție care apare din afara grupurilor care cumva ar încălca acel gen de non-intervenție din Star Trek ...
    Prima directivă ... prima directivă.
   Deci el a menționat că aceste obiecte de mărimea planetelor, se uită de asemenea să vadă dacă există războaie, dacă ceva nedrept are loc și că în anumite cazuri ei ar putea lua de asemenea măsuri preventive pentru a conserva acea primă directivă.
   Da, dar într-un fel în care nu ar interfera în mod deschis cu locuitorii unei anumite planete
care ei doresc ca aceasta să progreseze pe cont propriu.
   Apoi el pare să spună că el crede că asta se întâmplă aici, că una din aceste sfere ia niște măsuri proactive aici.
    Există informații, iar eu cred că tu ai raportat aici legat de una, din anii 80, unul dintre informatorii tăi ți-a spus că unul dintre aceste tipuri de obiecte o sferă tangibilă care era foarte mare, a venit și a călătorit în jurul diferitelor planete.
    Da, au numit-o "Căutătorul" și avea portaluri în ea care aveau 800 de mile lărgime când se deschideau. Și ieșeau tot felul de nave și era destul de întuneric așa că nu se putea vedea prea bine în interior când se deschideau, dar se deschideau ca un cerc. 
    Deci informațiile mele nu mi-au spus că există acest tip de nave sferice în afara sistemului nostru solar care împiedică oamenii să vină sau să plece. Informațiile pe care eu le aveam este că sferele care au venit, sunt sfere energetice.
    Deci aceasta ar putea fi o informație diferită sau una care a fost transmisă după ce a trecut prin diverse surse diferite și este ca în jocul cu telefonul fără fir. Se schimbă ușor pe măsură ce traversează, iar dacă oamenii au agende diferite ei pot modifica un pic.
    Acum, eu vreau să spun asta, deoarece eu nu vreau ca oamenii în secțiunea comentariilor
că oh, el l-a demontat pe William Tompkins.
    Există o mică discrepanță în cuvintele sale despre care trebuie să vorbim aici și aceasta este  că el menționează în primul rând, că acum un an și jumătate, că o sferă a apărut în afara  sistemului nostru solar, dar apoi el spune că era aici încă din vremea romanilor.
    Eu cred că el a vrut să spună de fapt că acestea vin și pleacă din acea perioadă.   ( . . . )


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


    Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...