ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 14 iunie 2018

Alianța Pământului contraatacă


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.  Corey revine cu o actualizare a aventurilor sale în afara lumii, pe fondul rapoartelor de nave necunoscute cu tehnologie avansată, care zboară peste Antarctica. Ei au atacat navele Flotei Întunecate, încercând să dezechilibreze puterea dintre forțele Alianței și Cabală. 
    Se pare că fracțiunile Alianței Pământului creează propriul program secret spațial cu ajutorul unei surse necunoscute. În plus, un nou aliat a apărut dintr-un grup de stele din apropiere pentru a ne consilia în conflictul nostru continuu cu invadatorii reptilieni.      
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Deci tu și cu mine am intrat într-o mulțime de probleme deoarece am primit informații
despre un război care are loc în Antarctica și că noi nu am dezvăluit asta.
    Deci, ai putea să începi prin a ne spune care a fost natura acestui război, ce s-a întâmplat și care au fost consecințele pentru tine că nu le-ai raportat?
    Ei bine, avea de a face cu războiul și ceea ce a fost descoperit sub calota glaciară din Antarctica.
    Mi s-a raportat că de ceva vreme, ei au văzut aceste sfere ciudate care aveau aproximativ
25 metri în diametru, care avea mici portaluri de jur împrejur, că au fost văzute deasupra Antarcticii.
    Am primit câteva rapoarte despre asta, dar nu a fost confirmat până când am vorbit cu membrii ai Alianței PSS (Programul Spațial Secret). Iar acestea par să fie doar de recunoaștere. Ele doar priveau ceea ce se petrecea jos, în Antarctica.
    Ei bine, ce a condus la luptă a fost că 6 (șase) dintre aceste crucișătoare ale flotei întunecate care sunt în formă de picătură, foarte mari, au plecat din apă, de pe coasta Antarcticii, și se îndreptau în afara orbitei terestre, ca și cum ar fi plecat.
   Acum, există vreo barieră în jurul Pământului, la această dată?   Nu.
    Ei teoretic ar fi putut pleca?  Da.
   Dar bariera din spațiu din jurul sistemului solar este încă acolo? Corect.
    Deci pentru un anumit motiv, ei ar putea simți că Antarctica nu mai este un loc bun în care să se afle?
   Da, ei încercau să plece, să meargă către una dintre celelalte baze ale lor din sistemul solar.
    Iar eu îmi amintesc una din corelațiile fascinante cu Pete Peterson, atunci când i-am menționat aceste sfere cu portaluri de jur împrejurul lor, el chiar a văzut una dintre acelea în interiorul unui hangar, la un anumit moment dat în cariera sa, și a spus că găurile portal erau din sticlă că puteai vedea în interiorul navei prin portaluri, iar atunci când am discutat asta, el era destul de încrezător că ar putea fi aceste cosmo-sfere pe care Peter David Beter  le-a raportat că le au rușii.
    Asta este ceea ce mi s-a raportat și mie, că cel mai probabil sunt rusești.
   Deci acesta este unul dintre lucrurile care m-au fascinat pe mine, deoarece avem două puncte independente de corelare legate de ceea ce sunt sferele acestea.
    Așa că asta ar fi în aparență ceea ce noi numim Alianța Pământului care acționau împotriva acestor draconieni.
    Ei bine și ei au continuat ... deoarece pe măsură ce primele două nave din frunte se apropiau de atmosfera superioară, dintr-odată, zeci de nave care sunt descrise ca având formă de V, cam de mărimea unui avion de luptă normal, au început să atace aceste nave și au existat străluciri luminoase, explozii și apoi aceste crucișătoare ce încercau să scape au coborât, au intrat în apă și au dispărut pe unde au ieșit.
    Deci ceea ce avem aici este : sferele care ar putea fi rusești, navele draco în formă de picătură, care încercau să plece de pe Pământ, din Antarctica, iar apoi avem aceste noi și neașteptate nave în formă de V ce au apărut.
    Corect, iar crucișătoarele în formă de picătură erau din Flota Întunecată.
   Oh, erau Flota Întunecată, nu Draco.
    Deci eu îmi amintesc că mi-ai spus că exista ceva cu adevărat neașteptat în legătură cu sosirea acestor nave triunghiulare, care sunt numite nave galon, chiar dacă în esență erau de formă triunghiulară, așa că, ce a fost atât de surprinzător în privința asta?
    Ei bine, ele aveau arme foarte puternice și nimeni nu știa cine erau. S-a dovedit că acestea erau nave pe care Alianța Pământului Secret le-au obținut și le foloseau pentru a preveni ca aceste grupuri ale Cabalei să părăsească suprafața Pământului.
    Asta este ceva ce în esență, schimbă jocul, nu? Absolut.
    Aceasta este o mare schimbare în joc.
   De ce este o așa mare schimbare a jocului?
    Ei bine, acum câteva dintre aceste grupuri ale alianței de pe Pământ, au tehnologie avansată, ei au acum în esență, propriul lor PSS. Iar aceste achiziții sunt unele pe care le-ar fi putut primi de la ICC (Conglomeratul Corporatist Interplanetar). Erau foarte avansate, cu o tehnologie foarte nouă, iar aceste nave au fost construite de contractori din apărare.
    Dar acești contractori din apărare din ICC nu lucrează neapărat cu cei care au construit
aceste nave pe Pământ.
    Corect și nu se știe cum le-au obținut, dar erau zeci care au atacat aceste nave.
   Deci care a fost efectul faptului că aceste nave au fost dezafectate?
    Acesta este în mod evident vre-un fel de punct de cotitură într-un război. Ei bine, asta a transmis unde de șoc prin cabală și de asemenea a transmis unde de șoc prin Alianța PSS. Ei nu sunt obișnuiți să le apară lucruri pe radar față de care nu au o înțelegere deplină.
   Care crezi tu că este lupta politico-socială cea mai puternică care se întâmplă? De ce ar încerca flota întunecată să părăsească Pământul acum?
    Din același motiv pentru care atât de multe grupuri sindicale s-au îndreptat către Brazilia și Argentina pentru a intra în aceste baze subterane, care-i trimit ... în subteran prin fisuri care sunt umplute cu apă și călătoresc tocmai până în Antarctica și caută să scape de ceva.
    Deci ei se așteaptă ca vre-un fel de eveniment să se petreacă și încearcă să scape de acesta și se pare că ei au decis că era mai bine să plece de pe Pământ în părți mai îndepărtate ale sistemului solar.
  Tu crezi că există schimbări care se petrec, care ar putea conduce către vre-un fel de lansare de informații sau vre-o schimbare epică în toate aceste lupte geo-politice care se petrec?
   A existat zvonul sau amenințarea, de ceva vreme, dar grupurile cabalei au făcut pași în a minimiza impactul vre-unei scurgeri masive de informație.     ( . . . ) Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


    Linkuri alternative:    AICI 1  și   AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...