ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 23 iunie 2018

Legea lui Unu și PSS


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode. Documentația despre Legea lui Unu este atât de importantă pentru programele spațiale secrete că s-a transformat în lectură obligatorie pentru mulți membrii. Pentru a afla de ce Corey și David examinează anumite pasaje, vre-o dată s-a gândit că erau prea scandaloase (de adevărate=nb) pentru a fi incluse în versiunea originală.
    Cu toate că lectura documentației (sau volume=nb) Legii lui Unu era interzisă, ceea ce Corey a învățat pe durata anilor săi în cadrul programelor spațiale secrete, rămase ca experiențe, confirmă că Ra a transmis prin intermediul Carlei Rueckert, în sesiunile de canalizare din 1981.       
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Din moment ce subiectele pe care le vom discuta sunt năucitoare pentru majoritatea oamenilor, cantitatea de corelații care sunt în Legea lui Unu cu ceea ce tu personal ai întâlnit, în slujba ta, hai să vorbim doar ... ei știau de Legea lui Unu în programul spațial și dacă da, care era opinia lor despre asta?
    Da, Legea lui Unu era categoric cunoscută, iar anumitor indivizi li se cerea s-o citească.  Mie mi s-a spus că este un material negativ și că să stau departe de acesta. Iar eu am făcut asta. Am stat departe de acesta.
    Eu cred că pe la începutul anilor 2000 era online și am trecut derulând prin ea și m-am uitat un pic la ea, iar acesta a fost măsura, dar nu am săpat în ea și nu am citit-o niciodată deoarece am fost cumva programat că era ceva de care să mă feresc.
    Acum, au fost alți oameni cu care am vorbit ca și informatori care au confirmat independent asta de asemenea, că știau despre Legea lui Unu și PSS ... este un factor comun.
    Iar dacă-ți reamintești, aceasta a fost una din întrebările pe care Alianța PSS i-au pus-o lui Raw Tear- Eir: sunteți voi RA din Legea lui Unu? Corect.
   Iar el a răspuns doar: Eu sunt Ra.
   Eu sunt Raw Tear - Eir ... Corect ... Asta este tot ceea ce a spus atunci.
   Iar în orice întrebare la care ei răspund în Legea lui Unu, ei încep mereu ... prima afirmație pe care ei o fac mereu este : Eu sunt Ra.
   Și tot ceea ce a făcut a fost să creeze confuzie în audiență. Ei erau ceva de genul: ok, el nu vrea să răspundă întrebării.
Deci, în acest episod vom intra într-o bucată de material ștearsă, care era o sesiune întreagă,
Sesiunea 8, care a venit în 26 Ianuarie 1981.
   Acea sesiune întreagă a fost ștearsă din Legea lui Unu deoarece Dr. Don Elkins tipul care punea întrebările nu știa că asta era posibil.
   Era așa de incredibil ceea ce Legea lui Unu i-a spus despre guvernul nostru și despre tehnologiile pe care ei le aveau și extinderea lor, l-au năucit complet și nu a putut tolera că asta era real, iar ei au spus : noi va trebui să punem o mulțime de întrebări despre asta dacă este adevărat, așa că mai bine o înlăturăm din carte, așa că oamenii din PSS nu au văzut nici ei asta.
   Această sesiune a apărut pe un site acum câțiva ani ... era de fapt în cartea a 5-a. Mă corectez ... era în cartea a 5-a din 1998. Aceea a fost prima dată când a văzut-o cineva vreodată, acum o poți citi online. Ok, deci haide să vedem asta, să citim niște lucruri aici:
   8.2 - Chestionar: Ieri ai spus: "Există câteva aterizări care au loc."
  "Ra: Unele din aceste aterizări sunt ale oamenilor voștrii; unele sunt ale entităților cunoscute ție ca fiind grupul din Orion." - aceștia sunt draconii.
   Î: Prima mea întrebare este: ce vrei să spui prin aterizările care aparțin oamenilor voștrii?"
Când vorbesc de aterizări aici, ei vorbesc despre OZN-uri. Așa că vedeți ce se întâmplă aici:      "Ra: Oamenii voștrii au, în acest prezent spațio/temporal, realizarea tehnologică, dacă o numiți așa, de a fi capabili să creeze și să zboare forma și tipul de navă cunoscută de voi ca fiind OZN-uri.
   Iar asta l-a luat complet prin surprindere pe Don, nu se aștepta la asta.
   "Ra: Din păcate, pentru viteza vibrațională a complexului memoriei sociale a oamenilor voștri, aceste dispozitive nu sunt intenționate pentru serviciul umanității, ci pentru folosirea potențial distructivă.
    Acest lucru îngreunează mai departe legătura vibratorie a complexului vostru de memorie socială.
    Asta cauzează o situație în care nici cei care sunt orientați să-i servească pe alții nici cei orientați să se servească pe sine, nu pot câștiga energia/puterea care deschide porțile către infinitatea inteligentă pentru complexul memoriei sociale."
    Deci, ceea ce spun ei cu adevărat aici este: înălțarea este derutată de programul spațial. Nu este ca și cum ți-ai face ție însuți o favoare, nu ne face nouă o favoare deoarece ei nu împărtășesc tehnologia.
    Corect, tehnologia care ne-ar ajuta pe noi să progresăm.
    Dar tu spui acum, că alianța vrea ca această tehnologie să iasă în față.   -Absolut.
    Scopul lor este să aducă tehnologia întregii umanități, necontând rasa, crezul sau religia în același timp.
    Și poți vedea Corey din asta că ei spun că dacă va fi eliberată această tehnologie va avea un efect foarte pozitiv asupra procesului de ascensiune.
    Va fi o lume diferită.
    Da, absolut.                                                ( . . . )


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri video alternative:   AICI 1  și  AICI 2.

  Pentru cei ce știu mai puține despre Legea lui Unu, le las următoarele linkuri: AICI 1, AICI 2, AICI 3 și AICI 4.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...