ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

miercuri, 17 aprilie 2019

Sfarsitul Super Federației


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Corey își continuă actualizările, spunând cum este transportat rapid de pe nava Maya la o stație spațială situată în anomalia temporară din apropierea lui Jupiter. Atenția sa este atrasă de două ființe acvatice ciudate ce au istorie comună cu omenirea. Pe timpul acestei reuniuni, delegației i se dă un mandat pentru desființarea Super Federației și a celor 22 de programe genetice, o decizie care va avea un efect  aparte asupra viitorului planetei noastre și locului nostru în univers.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Deci, unde-am rămas ultima dată, tu ai avut o experiență legată de această ființă reptiliană pe care nu ai mai văzut-o înainte, iar tu ai fost folosit aproape ca un pion în vre-un fel de bătălie cosmică mai mare. Ce s-a întâmplat după această experiență ciudată?
   Ei bine, eu încă m-am întâlnit cu Gonzales în mod regulat și în mare parte întâlnirile erau de natură medicală, dar foarte curând am început să am aceste vise în care visam că mă aflam înapoi pe una dintre aceste sfere, sau aș fi visat că noi ne aflam în sufrageria mea  conversând ...
   "Noi" cine?
   Tear - Eir ... principalul aviar albastru cu care am comunicat este Tear - Eir, iar el m-a abordat în vise și într-o mulțime dintre ele eu aveam un vis normal iar apoi el s-ar fi metamorfozat și ar fi fost acolo, deci dacă eu aveam un vis unde mă aflam la țară, doar ca exemplu, dintr-odată el ar fi intrat în acel vis, și cumva l-ar fi preluat.
   Iar în esență, el mă pregătea deoarece spunea că în câteva zile voi fi dus să mă întâlnesc cu Super Federația unde Tear-Eir ar fi prezent, unde eu în principiu, aș interpreta sau aș livra un mesaj pentru el, iar la puțin timp după asta voi merge către Consiliul din Saturn, să salut cei 2 noi gardieni.
    Iar în Această fază, tu ai avut vreo senzație legată de ceea ce reprezintă cei 2 noi gardieni, ce ar fi aceștia de fapt?
   Da, de aproximativ 3 ani sau mai mult, Tear-Eir mi-a spus că la un moment dat aviarii albaștrii și ființele cu cap triunghiular auriu, vor dispărea din realitatea noastră și un nou gardian, care este parte din Alianța Ființei Sferă, va veni și ne va asista din acel punct încolo.
    A existat vreo senzație că asta va fi un stres pentru tine, să mergi la această întâlnire? De ce a fost necesară așa de multă pregătire în cazul acesta?
    Când auzi că se va petrece o întâlnire de acest gen există mereu un stres implicat, care apare deoarece ei nu-ți oferă niciodată prea multe informații înainte. De obicei tu pur și simplu ai încredere într-o situație și trebuie să te descurci.
   Deci când mai exact s-a întâmplat această mare întâlnire pentru care erai pregătit?
  Ei bine, pe 16 Decembrie 2017 în mijlocul nopții, m-am trezit în mijlocul nopții, o sferă albastră a apărut în camera mea, deci cam acesta este genul de avertisment pe care-l primești.
  Am avut niște haine așezate de câteva zile care erau mai drăguțe, mai apropiate de ceea ce eu port la Dezvăluirea Cosmică ... corect ... deoarece suna ca o întâlnire importantă și nu doream să apar în chiloți din nou ... ceea ce s-a întâmplat ... într-adevăr ... așa că m-am ridicat, m-am îmbrăcat, iar sfera m-a dus departe.
    Deci condu-ne acum prin ceea ce se întâmplă acum:  sfera te preia și unde ai ajuns mai departe?
    Am ajuns la Super Federație, fix în afara foaierului, fix în afara ușilor principale către sala de întâlnire, unde scările urcă spre ușile principale. Și existau plante care erau de jur împrejur în partea de jos a scărilor, iar eu am apărut aproape de locul unde se aflau plantele.  Iar eu nu știam unde mă aflam pentru un moment așa că m-am băgat un pic după plante să am un pic de acoperire, dar apoi l-am văzut pe Gonzales și pe câțiva mayași, stând nu prea departe.
   Dar eu cred că tu ai fost pregătit deja în aceste vise că va fi o întâlnire a Super Federației  așa că tu ai realizat apoi că pentru asta ai fost pregătit, nu?
   Da, dar când tu spui pregătit, ei spun că va fi o întâlnire, asta este toată pregătirea pe care  o primești ... nicio altă informație.
    Deci cine a vorbit cu tine primul, și ce s-a întâmplat mai departe?
  Gonzales m-a văzut stând acolo arătând ciudat și imediat el i-a lăsat pe cei 2 oameni cu care era și a venit direct către mine. El m-a apucat de umeri, m-a zdruncinat și a zis: ești pregătit pentru asta? Iar eu am zis: pregătit pentru ce? Eu nu am nicio idee ce se întâmplă. Iar el doar a zâmbit și era foarte optimist și a spus : asta e ceva tipic ... sau ceva de genul.
   Deci unde te-au dus, ce se întâmplă mai departe?
  Ei bine, am urcat toate treptele către ușa principală și pe măsură ce făceam asta încăperea de întrunire era plină. Eu nu am văzut niciodată atât de multe ființe acolo. Și erau o grămadă de ființe ET, care arătau complet diferite de oameni dar erau și o mulțime care arătau foarte umane acolo. Dar cele care ....
    Foarte umane însemnând că ele ar putea merge pe stradă?
  Știți când Columb a vizitat SUA pentru prima dată și a văzut nativii americani acolo, ei nu văzuseră niciodată genul acela de om ... da ... iar aceasta este același gen de experiență. Tu pur și simplu te uiți la o rasă diferită sau tip de om.
    Deci era chiar înghesuială. Și care era starea din încăpere?
  Exista foarte mult entuziasm și nu era liniște în acea încăpere, era foarte mult du-te-vino ... dar pe măsură ce eram condus, el mă conducea prin mulțime în această zonă de circulație, către scaunul care era desemnat pentru noi.
  Iar eu vorbesc despre niște aranjamente în formă de potcoavă de cal în care există un scaun principal, care este un pic ridicat și apoi 3 scaune mai mici așezate mai jos, într-o semilună ... iar noi ne îndreptam spre una care era desemnată pentru noi.
    Și pe măsură ce mergeam, m-am uitat în stânga mea și erau 5 ... ființe acvatice, pe care nu le-am mai văzut înainte. Exista un cilindru, ca un cilindru atmosferic, plutind deasupra solului la aproape 30 - 60 cm, care era doar apă. Nu exista niciun geam, niciun aparat la care să fie conectat, nimic, era doar apă ca într-un cilindru dintr-un câmp de forță, iar în el erau aceste ființe acvatice.
    Această ființă, când se afla în apă părea ca și cum ar fi avut picioare, dar erau cumva ca niște picioare de focă, era ca o coadă de focă. Când nu avea coada unită, arătau ca niște picioare ce atârnau, iar apoi, ca să-și mențină poziția în sus și în jos, coada lui se vântura, în felul acesta ... pentru a se menține în sus și în jos ... și arăta cumva ca un corp de focă de jos până în zona toracelui, iar atunci când ajungeai la cap , era aproape ca niște buze de lamantin, pe ambele părți, foarte mari, care și-ar fi deschis gura într-o curbă, într-un oval de genul acesta prin care sugea apa în interior iar apoi împroșca apa afară în două jeturi din spatele gâtului lor, acolo unde ar fi fost urechile. Asta îl menținea în sus și-n jos, așa cum dorea.
    Să vorbim un pic despre ochi și despre cum arăta restul capului pentru un moment.
 Cel mai izbitor lucru era acest lucru cu aspect de balon care plutea deasupra capului lui.  Avea vre-un fel de cordon conectat exact unde este cel de-al 3-lea ochi cu acest balon foarte mare, care era plin de un alt tip de lichid. Iar când și-ar fi răsucit capul, acesta s-ar fi mișcat  și el, era ca o zloată care se mișca de colo colo pe măsură ce-și răsucea capul și era evident că asta avea ceva de a face cu modul cum comunica și de asemenea poate că acesta cartografia mediul său înconjurător.
    Ceea ce a fost interesant totuși, este că atunci când ... el nu a comunicat foarte mult, dar avut câteva izbucniri mai târziu până într-atât încât mici străfulgerări de lumină au apărut în apă în jurul lui.
    Deci e posibil să fi fost bio-luminescent în vre-un fel.
  Într-un fel, dar se pare că indiferent ce se întâmpla cu el din punct de vedere mental făcea să se petreacă asta. Cealaltă ființă mi-a dat fiori imediat. Avea niște dinți foarte ascuțiți ca acele, craniul avea o formă ca la maimuța Rhesus. Am glumit mai târziu numindu-i maimuțe de mare. Dar pe măsură ce corpul mergea în jos, coastele lui erau foarte fine, ca la un șarpe,  iar apoi în partea de jos acesta se transforma într-o coadă lungă ce arăta ca o coadă de țipar, acesta fiind cel mai apropiat lucru cu care-o o pot asemăna, pe care-l vedem pe Pământ.
    Tu ai menționat că ai avut o senzație inconfortabilă în jurul acestei ființe. Ai putea să fii un pic mai specific legat de ceea ce ai simțit?
    Am simțit ... ca o teroare ... cumva în stomac. Și erau o grămadă de ființe ce arătau ciudat  în jur, așa că, fără să am prejudecăți, adică ceva chiar nu era ok și m-am aplecat către Gonzales și am întrebat: acea ființă acvatică îți dă fiori? Iar el s-a oprit, și-a băgat mâna în haină și a scos o tabletă din sticlă inteligentă. El stătea acolo, o accesează pentru un moment  și mi-o înmânează și eu am luat-o m-am uitat la ea și exista un raport din tipul perioadei războiului din Coreea, a unui bombardier care a fost într-o misiune de rutină când a avut probleme mecanice. Și a sfârșit prăbușindu-se în ocean.
   Dar aterizarea a fost cu succes, iar ocupanții avionului, care erau peste o duzină, au fost capabili să adune provizii și să lanseze plute și să trimită semnale, semnale SOS. Deci ei doar stăteau în aceste plute, așteptând să fie ridicați și salvați.
    Ceea ce au raportat imediat este că au început să se separe așa că au instalat vâslele și au încercat să aducă ... erau 3 plute, încercau să aducă cele 3 plute împreună pentru a-i ajuta să-și crească șansele de supraviețuire, și în timp ce făceau asta, au văzut o figură umană ieșind din apă a apucat unul dintre oamenii cu vesta de salvare și l-a tras în apă. Iar apoi era în afara apei săltându-l în sus și-n jos încercând să-l tragă sub apă, dar nu putea din cauza vestei lui de salvare. Imediat după ce s-a întâmplat asta, au auzit țipete venind de la celelalte plute, iar pluta despre care vă ofer un punct de vedere, este cea a căpitanului avionului și a secundului care erau în această plută.
   Și imediat ce au văzut o altă figură umană care a sărit după o persoană și a tras-o în apă, ei s-au gândit că se aflau sub atacul unor scufundători. Așa că și-au scos armele și bineînțeles  ei au început să iasă din apă către ei. Iar ei au deschis focul și au ucis 3 dintre ele. Și erau aceste ființe care mi-au dat fiori, aceștia cu cozi de țipar.
    Deci asta ar fi fost evident ceva foarte șocant pentru soldați. Ei au întâlnit ceva ce este în mod clar o formă de viață inteligentă, dar absolut nimic ca o ființă umană obișnuită.
    Pentru acești tipi erau monștrii marini, în esență. Deci ceea ce s-a întâmplat este faptul că au stat spate în spate și s-au apărat până ce au fost salvați câteva ore mai târziu, iar două dintre ființele moarte au fost trase înapoi în apă de camarazii lor. cred că așa pot fi numiți,  iar ei apucat umerii celeilalte ca s-o țină sus pentru a avea ceva de arătat.
    Iar când au fost salvați de marină, aceasta a confiscat ființa, iar raportul final ce a ieșit a fost faptul că oamenii delirau după ce fuseseră în ape înghețate toată noaptea, iar după aia au fost atacați de rechini.
    De ce crezi că aceste ființe ar fi imediat așa de malefice cu oamenii, dacă noi trăim aici?
  Ei bine, aceste ființe acvatice au crescut într-un mediu acvatic. Ei nu au interferat cu ei, căci este foarte ciudat, căci obții diferite pictograme de la ei, un cadru de referință complet diferit să fii o ființă acvatică. Ei sunt aici pentru a studia aspecte ale oceanului. Nu numai că nu le pasă absolut despre noi și ceea ce facem, ci nu ne suportă, deoarece ei ne văd pe noi cum poluăm oceanul și nu trăim în echilibru cu natura. Iar noi le afectăm programul, cel pe care ei îl realizează în ocean, programul lor genetic.
 Și care este acesta mai exact? Ei consideră Pământul casa lor? Ei simt că aparțin acestui loc?
    Exista așa de multe tipuri de viață care se dezvoltă aici. Când vorbesc despre cele 22 de programe genetice, eu vorbesc doar despre oameni. Există alte lucruri în ocean, care sunt  foarte importante pentru alte ființe, de pe alte planete, iar aceste ființe acvatice nu sunt prea fericite cu modul în care oamenii au tratat oceanul, iar ceea ce mi s-a spus este că ultimul lucru pe care ai vrea să-l faci este să dai din greșeală peste unul dintre zonele lor de experimentare. Deoarece dacă o faci, ei vor ataca cu o părtinire extremă. Lor nu le plac oamenii absolut deloc.
    Zonă de experimentare ... ok ... dar ce experimentează? Care este experimentul? Ei încearcă să creeze viață acolo? Cresc ceva în ocean?
    Ei studiază și gestionează dezvoltarea vieții acvatice. Ei nu numai că învață despre alte viețuitoare acvatice din univers, dar ei sunt capabili să facă experimente genetice pentru a crea diverse tipuri de viață, pe care apoi ei o studiază să vadă cum le merge în mediul nostru.
Știți, unora dintre ele li s-au oferit anumite capacități, dar ceea ce câștigă de aici, pierd dincolo, iar ei nu supraviețuiesc în ecosistemul nostru prea bine.
    De ce nu încearcă ființele să facă vre-un fel de tratat cu noi sau să facă vre-o înțelegere de vre-un fel? De ce ar acționa doar de modul "împușcă mai întâi și pui întrebările mai târziu"?
    Ei au fost aici în timpul experimentelor din oceane cu mult înainte ca noi să fim bipezi ce mergem de colo colo. Eu sunt sigur că ei ar fi dorit mai degrabă o formă de viață acvatică care să devină specia dominantă de pe planetă, dar nu a fost cazul, a fost un mamifer. Acesta a fost un experiment mamifer care în mare măsură a fost stabilit. Dar oceanele noastre sunt așa de diverse că nu au putut ignora oportunitatea de a profita de această diversitate,  diversitatea genetică, pentru a crea tipuri noi de viață și a afla mai multe despre propriul lor tip de viață.
    Ambele aceste ființe aveau apă în jurul lor?
  Da.
    Și se aflau ambele în același tip de cilindru invizibil?   
  Da. L-am întrebat pe Gonzales în privința asta. În esență l-am întrebat: noi avem cu toții  acest tip de asistență atmosferică? Și mi-a spus că această stație este incredibil de antică și incredibil de intuitivă și inteligentă. El a spus că în minutul în care tu ești adus pe ea, adică, pur și simplu instantaneu, când ești adus pe această navă, nu contează de unde ai venit din univers, chiar dacă ei nu au niciun fel de idee cum este mediul tău înconjurător, apare un câmp în jurul tău, care-ți oferă exact atmosfera și presiunea barometrică cu care este obișnuit corpul tău și este invizibil, nimeni nu-l poate vedea.
   Așa că mi s-a spus că fiecărei ființe de acolo i se oferea un fel de asistență atmosferică. Deci evident este ceva ce se crea aici.
    Tu ai văzut aceste ființe acvatice și ai menționat că tu și Gonzales vă aflați în zona de forma potcoavei. Era toată lumea în aceiași potcoavă sau voi aveați vre-un fel de scaun care era mai proeminent?
    Nu erau exact ca toate celelalte ... iar cele 3 scaune erau goale și Gonzales s-a oprit în fața unui scaun și m-am uitat la scaun și am întrebat: deci tu ești în scaun azi sau eu sunt în scaun azi? Căci atunci când stai acolo, atunci tu comunici cu restul grupului, ca într-un fel de chestie gigantică de telecomunicație.   Aha.
   Când l-am întrebat asta, el a zâmbit și a spus: nu tu ești acolo și a indicat scena circulară.  Și imediat am simțit acest mare nod în gât și toate celelalte scaune stau cu fața către acea locație centrală.
    Erai îngrijorat?
  Da, eu nu aveam nicio idee nu numai despre ceea ce se întâmpla, dar nici ce să fac. Iar el a spus: tot ceea ce trebuie tu să faci este să mergi acolo să stai pe acea scenă și să te gândești în sinea ta: sunt gata! Și a încercat o glumă spunând: cum s-ar putea ca o întâlnire dintre gardieni și Super Federație, să fie un lucru rău?
    Super Federația, spuneai tu că se află în afara timpului? Dar acest lucru pare să fie totuși  un lucru neobișnuit. 
    Ei bine, stația este în afara timpului.  Aceste ființe nu stau în stație tot timpul, ci se întorc în galaxia lor locală sau sistem solar ...      Dar nu era normal ca ei să ajungă să vorbească cu gardienii, nu?   Nu.
  Cât de des crezi că ar avea ei ocazia să facă asta? Eu nu știu să o fi făcut vreodată.
  Pe bune? Da.
  Dar totuși, tu spui că (pentru a merge înapoi în ceva istorie a emisiunii noastre) că centura de asteroizi era o planetă ce a explodat acum jumătate de milion de ani în urmă, care au permis acestor ființe să vină aici, au doborât rețeaua protectoare, iar asta le-a permis să facă experimente genetice aici. Deci tu spui că ei ar fi putut să aibă jumătate de milion de ani în care să facă experimente genetice, fără să audă vreodată de acești gardieni înainte?   Da.
  Serios? 
   Da. Nu direct ... nu direct.
  Deci asta este ca și cum ...
   Gonzales le-a oferit un mesaj de la gardieni, dar ei nu au fost niciodată în prezența gardienilor.
   Deci aceasta ar fi fost prima dată în toată istoria de jumătate de milion de ani de când fac asta că vor primi o comunicare directă?
    Din câte știu eu.
 Cum știai ce să faci în acest moment, când ai mers acolo și evident tu nu aveai niciun fel de informație în mintea ta?
   M-am ridicat, am urcat pe scenă și am făcut o glumă legată de faptul că nu mai trebuie să purtăm acea uniformă purpurie stupidă, pe care m-au făcut s-o port ultima dată, în această chestie purpurie ciudată, nu știu de ce, dar nu ni s-a cerut să purtăm nimic ... anume. Am urcat și am stat pe scenă și m-am uitat în afară și toți ochii se uitau la mine în acel moment și eram extrem de neliniștit.
    Mi-am zis : hai să trecem peste asta și mi-am închis ochii, mi-am strâns pumnii și am zis ok, sunt gata.
    Acum, aceste ființe știu că nu sunt la conducere, da? Ei poate se pot considera zei pentru noi, deoarece ei fac toate aceste experimente genetice și apar ca și cum ar fi îngeri sau zei, dar ei știu că acești gardieni sunt într-o ierarhie mai mare decât ei și au un fel de control pe care ei nu-l au? Asta ar fi corect?
   Ei sunt cu toții conștienți de ordinea cosmică la ciugulit, dar majoritatea dintre ei au aceiași atitudine că ceea ce fac ei este extrem de important și nu ar trebui întrerupt.
   În cadrul părții pământene a acestei întâlniri ai văzut pe cineva familiar?
 Da, atunci când m-am uitat am văzut scaunul delegației Pământului, în care am stat ultima dată, și am recunoscut unul din membrii Consiliului celor 200, cu care am avut de a face,  stând acolo cu o încruntătură pe față.
   Este cineva care ar fi de recunoscut pentru majoritatea oamenilor de pe Pământ?   Da.
 Interesant ... deci el nu a părut prea fericit legat de indiferent ce se întâmpla.   Nu.   
  Tu ai mers acolo și apoi ce s-a întâmplat?
    În mare pare ca atunci când am fost la Comandamentul de Operațiuni Lunare (LOC)  dintr-odată Tear-Eir și ființa aurie cu cap triunghiular, au apărut în spatele meu, și în mare măsură s-a întâmplat același lucru, iar ei au devenit foarte tăcuți, iar eu m-am întors și m-am uitat în sus la Tear - Eir și a început să-și miște mâna și mi-a spus : repetă tot ceea ce eu spun, exact cum o spun.
    Iar asta include livrarea verbală, intonația, genul acesta de lucruri?
 Doar partea verbală, eu nu trebuia să-mi mișc brațele de colo colo așa cum făcea el ...
    Deci el îți spune asta, iar apoi ce se întâmplă?
  Imediat am început să vorbesc ... informația o auzeam în mintea mea, iar apoi cu aproape  niciun efort dinspre partea mea, cobora în gura mea și ieșea afară.
   Și ... tu era conștient de vreo parte a conținutului?
 Eu eram conștient de o mulțime din conținut, o parte din acesta era peste capul meu, eu nu înțelegeam, dar o parte din conținut a fost blocat mai târziu de către stație. Stația a blocat ... Tear-Eir m-a făcut să mă adresez unora dintre aceste ființe după nume, iar eu nu-mi aduc aminte numele, iar la unele dintre ființe îmi amintesc că le-am văzut fețele când eram acolo, dar acum când încerc să-mi amintesc cum arătau ...
   Este similar cu ceea ce am descris în trecut ... este ca și cum nu ar avea față, ca și cum pielea ar fi întinsă peste ... fără față ... interesant.
    Deci care a fost esența mesajului care începea să se desfășoare, din ceea ce ți-a fost permis să-ți amintești sau autorizat să-ți amintești?
  Esența acestuia a fost că Tear-Eir le-a spus celor din Super Federație că în curând vor dispare ... că aceste 22 de programe genetice vor ajunge la un sfârșit, că omenirea are foarte multe de depășit, dar că acum este momentul nostru ... vremea noastră, iar cele 22 de programe genetice ne meștereau genetica și spiritualitatea noastră de foarte multe milenii, iar mesajul care le-a fost oferit a fost acela că umanitatea, care acum este o rasă stelară ar începe acum să gestioneze propria lor genetică și propria lor spiritualitate. Că nu vom mai avea aceste ființe care să ne direcționeze, iar noi să trebuiască le raportăm.
   Care a fost primul lucru pe care l-au spus? Îți amintești care a fost primul salut?
Ei te vor saluta mereu "În iubirea și lumina Creatorului unic infinit", dar ceva ce ei au spus de data asta care era nou, ei au spus: "În serviciul tuturor, în serviciul Unicului." Ei au spus asta la final, înainte să plece ...
    Și înainte să ajungem la reacție, ai putea să ne spui un pic cum s-a simțit această  interacțiune telepatică? Ce fel de ... dacă a fost vre-una, ai fost pur și simplu plat și lipsit de emoții, sau tu simți ceva, ce simți tu de fapt?
   Eu aveam lacrimi care-mi curgeau pe față ... adică, pur și simplu ... iar asta se întâmplă  adesea când am de a face cu ... când comunică cu mine, eu primesc nu numai imagini și cuvinte, dar eu primesc sunete, mirosuri și este atât de copleșitor, că emoțional, uneori tu plângi ca un bebeluș, pur și simplu ai lacrimi care-ți curg pe față, este copleșitor din punct de vedere emoțional.
   Sunt curios dacă exista vre-un sentiment de iubire? Tu simțeai vre-un fel de iubire extatică,  de asemenea?   
   Da, era un sentiment de iubire, dar era de asemenea mai mult o ... afacere, ei erau acolo să discute afaceri, ei nu se aflau acolo pentru a avea un dialog, ci erau acolo pentru a livra ceva informație și apoi să plece, iar asta este exact ceea ce au făcut.
  Deci noi vorbim la propriu de toate aceste ființe diferite, care au folosit Pământul ca pe laboratorul lor de știință, un laborator genetic un centru de cercetare și experimentare spirituală, timp de jumătate de milion de ani. Care va fi reacția când li se va spune că ei  trebuie să împacheteze și s-o șteargă de aici?
   A existat o reacție uriașă, iar unii dintre ei  țipau cumva telepatic, nu-mi cere să explic asta.
Iar alți vorbeau tare, cu voce, scuturându-și pumnii, iar stația, a preluat controlul, iar cei care vorbeau ei îți mișcau buzele, dar nu se întâmpla nimic. Deci ceva a preluat controlul.
Acum, erau oameni acolo, ființe acolo, care păreau foarte fericite legat de situație.
    Unele dintre ființele Super Federației?
  Da. Iar Tear-Eir m-a făcut să le spun în esență, că va exista o restructurare a Super Federației, că majoritatea dintre ei vor fi dizolvați, înlăturați. Iar un număr mic dintre ei, vor lucra în concert cu reprezentativi ai grupului local de 52 de stele sau verișorii noștri cosmici.
Ei vor forma Super Federația, iar noi vom avea un scaun permanent ... Iar aceasta este o afacere cu adevărat măreață.
   Eu știu că tu ai spus înainte că nouă nu ne era permis să avem un scaun real, în Super Federație, noi nu aveam capacitatea nici măcar să ne guvernăm direct. Asta ar implica atunci, că asta era ceva ce acei oameni decideau între ei mai degrabă decât vre-o Lege Cosmică, care li s-a spus că trebuiau s-o urmeze. Asta este ca și cum ar primi un decret acum, ai fi de acord cu asta?
   Ei bine totul este o parte a Legii Cosmice, totuși și pe măsură ce se schimbă energetica, iar oamenii încep să aibă un control mai mare asupra părții genetice și spirituale a experimentului lor, iar aceste alte ființe sunt extrase din situație, iar asta se petrece dintr-un sistem stelar într-altul, iar ei au fost scoși de multe ori.
   Ei au devenit așa de supărați, că Tear-Eir m-a făcut să le amintesc de sistemul Ponce, care nu am nicio idee ce înseamnă, dar toți au devenit foarte liniștiți și mai puțin animați în acel moment, iar eu am primit o imagine în capul meu și am văzut Super Federația și bunurile gardienilor într-un război de vre-un fel, dar asta este toată informația pe care am putut s-o strâng.
   Ei bine, suntem aproape de final în acest episod, deci putem acoperi rapid orice s-a întâmplat aici și nu ai apucat să treci prin ...
   Ei bine, imediat ce s-a terminat întâlnirea, energia din încăpere a revenit, toți erau entuziasmați sau opusul, iar Gonzales m-a asigurat foarte rapid. Și i-am zis: scoate-mă din încăpere înainte să fiu omorât și în timp ce mă conducea afară m-a răsucit și a spus: știi ce înseamnă asta? Iar eu m-am uitat la el și am zis :noi nu vom mai avea o grămadă de ET care pretind că sunt zeii noștri?
    Asta este ceea ce am spus în esență, iar el s-a uitat la mine și a zis: ei sunt zeii din miturile noastre, el a spus, dar da, asta înseamnă că ... umanitatea este acum în controlul propriului viitor, genetic și spiritual. El era foarte entuziasmat. El m-a escortat înapoi către zona în care am fost lăsat și am fost preluat de o sferă albastră și am plecat.
   Ce înseamnă asta cu adevărat pentru umanitate, pentru viitorul nostru, cu cabala și cu ceea ce fac ei, cum se vor manifesta toate astea din moment ce viitorul pe care-l vom vedea va fi cu oameni reali, aici pe Pământ?
   Ei bine, în esență s-a comunicat faptul că vor face imposibil din punct de vedere energetic  ca Draconienii să existe în spațiul nostru ... și nu numai că o vor face, dar asta este o parte a acestui proces natural care se petrece în Cosmos pe măsură ce crește energia în această parte a galaxiei, pe măsură ce ne rotim în jurul galaxiei (centrale-nt).
   Ceea ce se petrece este faptul că, fiind un proces natural ceea ce apare când energia  călătorește prin rețeaua cosmică, pe măsură ce galaxia se rotește, către o zonă mai energetică a galaxiei ... amintiți-vă rețeaua cosmică care este constituită din fiecare stea din universul nostru și fiecare stea este conectată cu un tub filamentos electro-magnetic și prin aceste conexiuni tubulare funcționează sistemul de portaluri. Așa funcționează portalurile,  merg din stea în stea.
   Pe măsură ce alte stele din grupul nostru local de stele trec prin această parte energetică a spațiului, energia hrănește stelele, intră pe la polul nord și sud și o parte iese prin stea iar energia reziduală hrănește prin rețeaua cosmică, conexiunile micro-tubulare, steaua noastră.
   Steaua noastră trece prin ceva similar, iar ceea ce se petrece, este că timp de 1.000 de ani  pe măsură ce trecem prin această orbită și-și pierde conexiunea electrică, noi avem o energie care se acumulează în sistemul nostru solar, care nu este compatibilă cu reptilienii, este ca otrava.
     Dacă ei nu pot scăpa oricum din cauza barierei exterioare atunci cum ... va supraviețui vre-unul dintre ei? Există vreo cale prin care ei pot supraviețui acesteia?
    Ei pot călători acum prin sistemul de Porți Stelare, dar toate acestea sunt monitorizate la greu, ei știu exact câte salturi ai făcut și știu exact unde să te găsească.
   Ceea ce se petrece este faptul că în mare măsură, așa cum Ansharii au creat această bulă spațio-temporală, în care și-au pus orașul ... același lucru se petrece cu o mulțime dintre acești reptilieni, draconieni și cu insectoizi, ei formează aceste buzunare în spațiu-timp, ei merg în interiorul lor și așteaptă schimbările energetice.
    Ei se află de asemenea în baze foarte protejate în profunzimile Pământului. Deci ei vor încerca să aștepte această mie de ani și apoi să se reîntoarcă să conducă din nou. Asta-i va menține slabi și ascunși, iar umanitatea va fi responsabilă să meargă în jos în pântecele Pământului să găsească aceste zone și să-l curețe de reptilieni.
   Iar în conversația cu Gonzales, el a comunicat că Super Portalurile sunt ceva special. Și există una fix în afara sistemului nostru stelar.
   Este împotriva legii cosmice ca orice specie să fie interzisă să treacă printr-o Super Poartă.  Acum, ei nu le pot interzice reptilienilor Super Poarta, dar ce pot face este să otrăvească fântâna din sistemul nostru stelar astfel încât să nu mai poată veni în sistemul nostru solar.
   Ei vor veni și vor pleca de la Super Poartă, dar nu vor avea acces aici timp de 1.000 de ani.  Iar când Gonzales a spus asta, aveam o privire ciudată pe față, iar el a spus: sună Biblic, nu-i așa? 
   Federația Galactică este implicată în otrăvirea fântânii pentru draconieni?
    Gardienii sunt cei care gestionează aceste energii și vor ajuta la controlarea acestora, dar ei nu fac asta pentru a menține Draconienii afară, ci o fac ca pe o parte naturală a progresiei cosmice.
   Este interesant Corey să remarcăm faptul că în materialul Legii lui Unu, se vorbește foarte mult despre Înălțare ... iar ei folosesc termenul metaforic Recoltă, care după cum am descris  în "Învățăturile Înțelepciunii", apare în Noul Testament foarte mult, iar ei folosesc metafora că noi suntem ca fructele care trebuie să ... întregul copac trebuie să se coacă, dacă vrei, iar apoi ei spun că vor apărea acești gardieni să se asigure că fructele sunt recoltate fără vânătăi sau viciu.
   Deci tu crezi că ceea ce s-a întâmplat în această întâlnire are ceva de a face cu ei, care se asigură că noi nu suntem viciați pe măsură ce trecem prin acest proces de înălțare?
  A sunat ca și cum în trecut, atunci când Super Federația a atins acel punct natural, când ei au trebuit să plece, uneori ei au refuzat să plece și a existat conflict din cauza asta, așa că este o parte naturală a legii cosmice și a progresiei cosmice pentru ca acestor ființe să li se reamintească că este vremea ca ei să meargă mai departe către următorul experiment.
    Ei bine, asta este cu adevărat uimitor și niște vești cu adevărat bune. Deci Corey doresc să-ți mulțumesc că ai adus asta în atenția noastră și că ești acel mesager, și vreau să vă mulțumesc că v-ați uitat.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și  AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...