ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 26 ianuarie 2017

ATENȚIE LA FALȘII DENUNȚĂTORI AI PSS

Denaturând adevărul pentru adaptarea lor la sistemele de credințe și religii OZN.

 Vă rugăm să fiți atenți cu unii dintre denunțătorii "PSS" mai noi, care s-au făcut cunoscuți recent. Majoritatea dintre ele amestecă imaginația lor cu date pe care le-am exspus. Există un număr mare de persoane care încearcă să dubleze informațiile pe care le-am lansat în propriile lor sisteme de credințe și religii OZN. Ei doar trebuie să facă ca acestă nouă informație să se încadreze în sistemele lor de credințe ce acum susțin.
Aceia care spun că s-au întâlnit recent cu Aviarii Albaștrii sau cu ființa Cap Triunghiular Auriu și spun că "știu" de unde Aviarii Albaștrii provin, acestea le oferă o informație foarte imprecisă, care cu adevărat provoacă multă confuzie și dăunează celor care sunt cu adevărat implicați în programele MILAB și PSS.
   Este ceva ce denigrează întreaga mișcare de divulgare. Ca exemplu, o persoană din Ucraina care acum "face valuri", căutând să ofere  interviuri pentru a vorbi despre aceste teme. Am confirmat 100% că această persoană avea ZERO conexiuni cu PSS, în afară de a fi răpit de un PSS Militar, după ce ET-ii l-au sechestrat pe parcursul decadei anilor 1990, până la începutul anului 2000.
  Ei NU au făcut parte din PSS la nici un nivel și că "Corey pur și simplu nu poate găsi registrele", cum s-a făcut aluzie  într-un e-mail. Acest lucru a fost confirmat la cel mai înalt nivel, ca date false!
  Am vorbit cu un număr de informatori actuali ai PSS, mulți foarte recent, care m-au contactat, așa cum multe sute de oameni care au văzut Sfere albastre și Aviari Albaștrii (Da, confirmat). Dacă cineva spune că a "cunoscut" un Aviar Albastru și vorbit cu ei, dar nu știe "salutul" lor !!! ... Ei nu spun adevărul. Aviarii Albaștrii folosesc același salut de fiecare dată, fără eroare, când se interconectează sau interacționează între ei sau cu alte ființe.
   Unele dintre aceste persoane inventează povești detaliate pentru a fi în centrul atenției, în timp ce altele au putut fi căzut sub influența unora dintre tehnologiile de "Vocea lui Dumnezeu" (de care voi vorbi în altă postare-nt), ce plutesc în jurul nostru. Nu cred că cele mai multe dintre aceste persoane sunt rău intenționate sau înțeleg gradul de denigrare ce-l fac divulgării, sau semenilor umani, care încearcă să învețe și să dea sens noii informații ce este oferită publicului, în acest moment.
  Tot ce pot spune, este necesar să punem discernământul să filtreze, acum mai mult ca niciodată. Unul în particular, face ture-ture pe la radio și programe de televiziune încercând să obțină o rezervare pentru interviuri și apariții în videoclipuri pe YouTube, ca un nebun în acest moment. Acesta singur se va adăuga la dezinformarea și la confuzia, ce vor sau nu să o facă, cu privire la temele PSS și ASE, pe măsură ce lumea are și va avea mai multe întâlniri reale cu aceste ființe.
  Atât copii cât și adulți, care nu au nici un interes pentru paranormal, m-au contactat recent pentru că au avut aceste experiențe "de trezire". Voi include informații cu privire la aceste recente contacte în una dintre următoarele actualizări despre întâlnirile recente cu ambasadorul Micca, Anshar, Consiliul PSS și Raw-Tear-Eir.
Mulțumesc,
Corey Goode

Exemplu de sursă "ne-credibilă" :


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian


Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...