ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 4 mai 2017

DEZVĂLUIRE COSMICĂ: PRIMA ÎNTÂLNIRE


   Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit. Corey Goode povestește când și cum a fost desemnat ca delegat al Alianței Ființelor Sferei, prima lui întâlnire cu Aviarii Albaștrii, care au explicat natura conștiinței, viața de după moarte, precum și condițiile de schimbare a vitezelor pentru viața de pe Pământ, în acest interviu transmis inițial pe 21 iulie 2015 doar pe Gaia TV, acum prezent și pe youtube.
  Aflați mai multe din experiențele lui Corey cu peste 70 de episoade de „Dezvaluire Cosmică“, având ca găzdă pe David Wilcock și invitat pe Corey Goode: https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure  .  
    Mesajul Ființelor Alianței Sferei pentru umanitate este propriu multor religii și este acela cănoi trebuie să devenim mai iubitori,  să devenim iertători cu noi înșine, mai iertători cu alții și astfel să oprim roata karmei.  Noi trebuie să ne focalizăm pe a fi în serviciu altora, zi de zi.
        Noi trebuie să ne focalizăm pe ridicarea vibrației și a conștiinței noastre.  
  Una dintre puținele întrebări de natură ezoterică a fost pusă de un militar, ceea ce a fost straniu, să vină din partea unui militar. El a întrebat...
Este ceva cunoscut, deci trebuie să fi avut acces la niște informații de pe internet.
 „Oare există o capcană, pusă pentru sufletele noastre, după ce murim ?”
Și...
- O capcană pentru suflete ?
- Da, o capcană pentru suflete.
Și... între timp, Gonzales a spus că s-a referit la o lumină albă...
Există o capcană a sufletelor, ca o lumină albă, despre care oamenii vorbesc, când se moare.
Intri în lumina albă și rămâi blocat într-un fel de capcană a reincarnării.
Ei bine, Art Bell spunea, încă de prin anii '90:
„Nu te duce spre lumină, e o capcană !”
Corect.
Ei bine, la asta s-a referit această întrebare.
Chiar nu aveam habar la ce se referea, pe atunci.
Iar răspunsul a fost dat de Tear-Eir:
„Singurele capcane, pe care le întâlnim în viață și după aceea, sunt cele pe care ni le punem singuri. Ideea că există o capcană a sufletelor la finalul unui tunel de lumină albă era o manipulare psihologică și o denaturare intenționată a faptului că putem crea ceva, ulterior, cu forța creatoare a conștiinței noastre. Aceasta este intenția creării acestei denaturări.”
    Cred că majoritatea oamenilor cred că gândurile lor țin de liberul lor arbitru și nu au vreo... nu există vreo altă influență asupra a ceea ce gândesc și simt, în afară de propria lor voință.
Suntem conectați, cu toții.
  Cu toții avem o conștiință comună, de masă, care este afectată de zgomotul de fond... zgomotul de fond energetic sau de energia cosmică de fond.

  Ei bine, mesajul lor este să devenim mai iubitori, mai iertători, în ce ne privește pe noi și pe alții. Iar ei spun că asta va opri roata karmei și că ar trebui să ne focalizăm pe efectuarea de servicii reciproce, zilnic, să nu mai fim atât de... centrați pe noi înșine și pe nevoile noastre egoiste, ci pe a-i ajuta pe alții.

  Nu să ne ploconim în fața altora, ci să încercăm să fim miloși și să-i ajutăm pe alții...
și să încercăm, zilnic, să ne elevăm conștiința și propria noastră frecvență de vibrație.
  Deci ei nu încearcă să pozeze drept „noul Dumnezeu”.
  Categoric NU și... unul dintre lucrurile pe care mi l-au băgat cu forța în cap este să mă asigur că nu mă transform în nici un fel de guru, că trebuie să rămân modest și că trebuie să mă asigur că această informație nu devine un cult sau o religie.

  Și nu cunosc istoricul acestui lucru, dar se pare că au mai încercat asta de trei ori, în trecut, și, de fiecare dată, mesajele lor au fost denaturate, iar oamenii s-au folosit de ele în scop de control și le-au transformat în culte și religii.


  Conștiința noastră de masă a fost folosită ca o unealtă, împotriva noastră, pentru a ne menține în robie. Puterile existente au folosit mass media, pentru a sădi o sămânță în conștiința noastră de masă, și, apoi, ceva mai târziu, prin mass media sau operațiuni sub acoperire sau orice altceva, au provocat un incident, pentru a ne face să cedăm energie, din punct de vedere emoțional, iar popoarele, prin intermediul ... conștiinței de masă, au creat acea situație și au făcut-o să se concretizeze.


  - Deci, tu spui că este concretizare prin imaginație ?    - Corect.


  - Ei încearcă, de fapt, să cultive această putere pe care o deținem, pentru a face să se manifeste rezultate pe care ei le-ar dori ?              - Corect.


  Puterile existente înțeleg, pe deplin, puterea conștiinței noastre, iar ei înțeleg că tot ceea ce există în jurul nostru ~ gândurile noastre, lumina, energia, materia ~ sunt toate stări vibratorii... iar conștiința noastră este o stare vibratorie, iar conștiința noastră colectivă este un mecanism de creație foarte puternic, care are un efect asupra... tuturor celorlalte stări

vibratorii din jurul nostru.

  Și, odată ce învățăm cum să exploatăm așa ceva, noi putem schimba realitatea și, mai ales, pe măsură ce intrăm în această zonă de vibrație mai înaltă a galaxiei, zonă în care conștiința noastră se află în schimbare,~ capătă frecvențe de vibrație mai înalte ~ vom fi capabili să devenim o forță care trebuie să fie luată în considerare, de către aceste elite sau alte grupuri care vor să ne mențină în neștiință.  


  "-Ai spus că 40 de diferite... că există 22 de programe genetice diferite, aflate în desfășurare, și, ca atare, avem tot acest ADN, provenind de la alte civilizații inteligente. Ce se întâmplă cu tot acest amestec ADN, pe măsură ce trecem prin această schimbare ?

-Ei bine, ceea ce se întâmplă, în acest talmeș-balmeș ADN, este faptul că noi posedăm un spectru mai larg de emoții, decât majoritatea altor ființe. Ei posedă aceleași emoții ca și noi, dar, din cauza tuturor intervențiilor făcute, asupra corpurilor noastre luminoase și a ADN-ului, nu se rezumă numai la genetică. Noi posedăm un spectru mai larg de emoții, care este o binecuvântare, dar și un blestem, deoarece, pe moment, nu putem controla acele emoții,
iar asta afectează... iar nivelul conștiinței noastre nu se află sub control, deci suntem cam dați peste cap, momentan.

  -Din cauza acestui amestec genetic și a spectrului de emoții, amintit de tine, asta înseamnă, de fapt, că am avea o reacție emoțională mai puternică, decât ar avea, în mod normal, alte civilizații inteligente ?

-Da, noi avem o reacție emoțională mai puternică, cam în orice ocazie, comparativ cu alte societăți, din cauza structurii noastre genetice. Asta pare să fie o slăbiciune teribilă.
Este, de asemenea, un lucru grozav, din momentul în care învățăm cum să ne controlăm conștiința, fiindcă emoțiile funcționează ca un fel de activator al conștiinței noastre. Ele lucrează mână-n mână și asta este ceea ce ajută la activarea conștiinței noastre.
Și... noi putem deveni ființe creatoare foarte puternice și putem crea o minunată lume nouă, odată ce învățăm cum să... imediat ce nu mai suntem manipulați și imediat ce învățăm cum să ne controlăm emoțiile și conștiința".   ( ... ) 

  De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Linkuri alternative  ...  AICI 1  și  AICI 2.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                       Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...