ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 18 mai 2017

PROIECTUL CAMELOT: WILLIAM TOMPKINS: Selectat de extratereștrii (A doua/Ultima Parte)


    Bun găsit din nou, de data aceasta la partea a doua al interviului cu William Tompkins. Acest interesant interviu este realizat dKerry Lynn Cassidy, jurnalistă și realizatoare a Proiectului Camelot.
   William Tompkins este un cunoscut designer din industria aerospațială secretă ce a surprins cu desenele sale pentru flota marinei din spațiu.
    Țara are nevoie să știe ce se întâmplă. Planeta are nevoie să știe ce se întâmplă. Iar noi am fost mințiți și am zis-o mereu și mereu. Noi cu toții am fost mințiți de cel puțin 6000 de ani.
Noi va trebui să dăm un pas înapoi, pentru a putea gândi. Oamenii de pe această planetă ... ei nu știu că există extratereștrii (ET). Ei nu știu că nu sunt doar unii dintre ei, poate că sunt ... mii. Poate că există miliarde de extratereștrii. Cel mai recent număr, chiar recent, am dublat numărul, din nou. Noi acum avem ... 200 de triliarde de galaxii acolo în spațiu.
    Mișcarea următoare e a voastră, asta este ceea ce vă spune. Este acolo, puteți s-o lăsați, puteți să vă retrageți sau puteți participa.  Dar da, adică este fascinant ceea ce se întâmplă.
   Ceea ce descrieți dvs. în esență, este un  Program Spațial Secret (SSP) care s-a desfășurat în secret, cumva gradual într-un anumit mod, deoarece câteva din chestiile astea erau în domeniul public. Nu? -Da.
   Și totuși, secretoșenia devine din ce în ce mai densă, de-a-lungul anilor, și cunosc o grămadă de oameni care sunt derutați de asta. Așadar, dvs. aveți o evaluare sau o critică despre modul cum secretomania a devenit așa de densă. Este infiltrarea reptilienilor?
Și faptul că aveți nordicii pe de-o parte, reptilienii pe cealaltă, influențând programul?
  Ei bine, asta este una dintre chei, da, iar apoi îi aveți pe draconii care influențează pe președintele țării voastre.
  Și astfel ... ok domnule, deci noi vorbim de Eisenhower, Truman ... despre cine vorbim?
Cu toții ? Da, cu toții. Cu toții. Ok ? ... Eu credeam că președintele nu are putere reală. Are? El are ceva putere. Multe dintre acestea au fost ținute secrete de la acel nivel.
   Aceasta este o schimbare radicală pentru armată, chiar să aducă de fapt pe unul de-al lor în față în felul acesta, Iar eu mă întreb dacă entuziasmul dvs. va fi unul captivant, dacă vor mai fi și alții ca dvs.?
  Asta este ceea ce noi sperăm că se va întâmpla, asta este ceea ce eu sper că se va întâmpla.
Deoarece publicul trebuie să știe despre asta, țara trebuie să știe despre asta, planeta trebuie să știe despre ceea ce se întâmplă, iar noi am fost mințiți, eu spun asta mereu și mereu.
Noi am fost cu toții mințiți de cel puțin 6000 de ani. Fiecare țară, fiecare țară europeană, fiecare țară asiatică, avem nevoie să știm asta acum.
  Când Neal Armstrong și Buzz Aldrin au aterizat la Baza Liniștii, pe 28 iulie 1969, li s-a oferit o cunoaștere completă a ceea ce aveau să găsească acolo sau au zburat pur și simplu ignoranți și i-au văzut ... ei au avut cumva o cunoaștere anterioară. Dă-mi voie să-ți spun de ce, ok?
  Noi am vorbit despre aceste momente ... tu ai auzit comentariile lor despre : Oh Dumnezeule, există și alte nave aici. Asta era înainte să ajungă pe Lună, când zburau de aici până pe Lună. Deci ei au descris câteva din chestiile astea.
  Una sau două dintre transportatoarele spațiale lungi de 1-2 km, sau chiar de 2 km, au venit dintr-o parte a modului de control al lui Apollo, deci Apollo este aici, iar acest vehicol își face apariția, ca și cum ar fi intrat exact în vehicul, vehiculul nostru și bineînțeles că face o curbă, iar tu ai sentimentul că ți se arată degetul, ok? Așa că tu continui, faci o rotație în jurul Lunii și ai totul pregătit ... de aselenizare. Pe măsură ce aselenizezi de dincolo de craterul de jos, apar aceste vehicole și parchează. Unii dintre tipi ies afară și stau acolo dedesubt, la marginea craterului.
  Așa că am avut 2 tipi aici și un alt timp care încă se deplasa în jurul planetei acolo sus, unde ei trebuiau să se întoarcă și-și făceau treaba și ei bine, din nou, ei nu și-au pus steagul primii.
  Ei au pus un steag al francmasoneriei, iar apoi aveau aceasta placă a francmasoneriei pe care au pus-o jos și ei ... francmasonii au cucerit Luna. Corect? Ok? Pentru asta este placa.
În timp ce acești reptilieni priveau? -Da. Și nu au interferat? Iar apoi ei au pus steagul american. Iar apoi au început să se plimbe de colo colo făcând poze. Și peste tot la marginile acestui crater erau toate aceste lucruri mari.
 Deci Neal Armstrong ... afirmația lui Armstrong: Domnule, trebuie să vedeți asta! Sunt masivi, sunt amenințători, Ne amenință!
  A făcut Neal Armstrong filme în mișcare cu aceste vehicole? Da. A făcut. Ok.
  Și care credeți că a fost discuția din interiorul modulului de comandă când s-au reconectat cu Michael Collins, ce credeți că i-au spus Buzz și Neal lui Michael? Oh Dumnezeule ... în primul rând, ok? Cu adevărat, deoarece asta este total... acum, amintiți-vă că noi am trimis acolo sus vehicule cu camere, care să înconjoare Luna, pentru a încerca să ne dăm seama de toate necesitățile nu numai pentru această selectare a locului unde va avea loc aselenizarea, ci pentru a se încerca să se creeze un fel de senzație a situației în care vom fi când vom ajunge acolo. Și asta este ceea ce s-a întâmplat înainte.
  Deci noi am văzut și am fotografiat ... structuri pe partea cealaltă a Lunii. Și lângă acele structuri, la o anumită distanță, sunt fundații ale multor clădiri diferite, care sunt acolo, unele deja fotografiate, noi știam asta. 
  Nu poți mușamaliza partea asta și să spui doar "eu nu cred asta".
Noi suntem blocați în situații (la plural), nu una, ci situații, asupra cărora nu avem control.
  Iar noi suntem folosiți, noi am fost folosiți și urăsc să spun asta, dar noi suntem doar un laborator pentru ei.
  Opriți-vă și gândiți-vă că nu este Luna voastră, asta nu este planeta voastră, iar ei dețin planeta, iar noi suntem laboratorul lor.
  Noi suntem laboratorul lor și există laboratoare asociate, alți extratereștri, care vin și-și îndeplinesc agenda lor. Acum, asta se întâmplă de eoni, noi știm asta, dar trebuie să spun că există un motiv pentru toate astea, iar eu vreau să ajung la această idee că nordicii vin încoace ... Mark mi-a spus același lucru.

Mulțumesc! Mulțumesc! Cu adevărat!

Vizionare Plăcută!    Linkuri alternative  ...  AICI 1


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!                       Paul Marian

Surse:   https://projectcamelotportal.com
                  http://exopolitics.org/tag/william-tompkins/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...