ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 25 mai 2017

PICĂTURI DE ADEVĂR (1): Programul GENESIS64


   Bum găsit astăzi ceea ce vă recomand pentru vizionare, analiză și cunoaștere în postarea de azi. Adică, așa cum ați observat deja: viața, evenimentele, dezvăluirile, situațiile etc. toate acestea sunt inedite, pot fi noi sau redescoperite, vor  să te manipuleze, informeze sau chiar să-ți spună Adevărul.  Suntem oare pregătiți să Simțim Adevărul ??  Sunt de părere că nu pot să-ți spun adevărul, ci îți prezint o informație, din care Tu vei simți Adevărul, atunci când acesta există, făcând clar diferența Ce, Cum, Este, fiindcă dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. Am zis bum găsit, nu bun găsit, pentru că ceea ce vă prezint în momentele următoare poate fi un BUM de care vei mai auzi, fiindcă Viața Continuă, multe Informații vor fi Prezentate, vei Recunoaște ce urmează după Cunoaștere, vei Simții Adevărul când este cazul. Unitatea în Diversitate Există și se Manifestă. Cum? Prin tot ceea ce există. Știm câte ceva, dar multe mai avem de învățat, ca Specie Tânără și Imatură ce Suntem în Dezvoltarea și Evoluția Noastră Comună și/sau Individuală, în Paralel.

  GENESIS64 spune povestea planetei noastre prin vocea unei fetițe terestre, Mila, care a avut contact cu Kumar, spiritul Pământului și Dragonul, adică Umanitatea din viitor. Acest contact are loc prin spațiul oniric al copilei (lumea viselor) sau poate că Mila ar fi fost răpită, ambele variante sunt posibile.

  GENESIS64 este o călătorie poetică vizuală care pune accentul pe momentele cruciale din istoria planetei noastre și a biosferei sale, implicit referitoare la adevărata poveste a rasei noastre umane. Deși această cunoaștere este ascunsă umanului de rând, aceasta era accesibilă anumitor niveluri ale lojilor și societăților secrete.

   Contactând cu Kumar, Mila este invitată să cunoască adevărata istorie a planetei sale și a rasei sale. Povestirea începe cu distrugerea Maldek de către proprii săi locuitori, planeta se afla în zona unde acum există centura de asteroizi și decizia Grădinarilor sau Logos-uri de inseminare a planetei noastre cu germeni de viață, ajungând la finalul povestirii să încheie cu o viziune al viitorului minunat care ne așteaptă ca Umanitate Conștientă.   Turul cuprinde transmigrarea conștiinței de la Trodoon pentru a fi transferată în Manu, diferitele intervenții genetice care a suportat specia noastră pe mâinile a diferite rase extraterestre (Alpha Draconis, Annunaki, Aries de Sumi). Se povestește, de asemenea, despre Pactul lui Baphomet, cu o anumită rasă a speciei noastre și diferitele intervenții ale ierarhiilor superioare pentru ca acel pact să ajungă la finalul său.

   Cu un mesaj de certitudine de libertate se încheie această poveste știind că, deși mai avem încă un drum lung în a deveni o specie conștientă, la care suntem destinați să fim, știm că „Viitorul există și a trecut deja.“   De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară. Tu decizi pentru Tine, și îi poți ajuta pe Ceilalți, dacă Vrei și au Nevoie.

 Vizionare Plăcută!

Link 1  Link alternativ  ...   AICI .


Completare 11 August 2017 :  Dacă Genesis 64 nu este un subiect de tratat doar într-un articol, datorită extensiei sale și complexității merită o carte întreagă, posibil următoarea, ne aventurăm totuși cu o mică introducere a acestei teme emoționante a geneticii Terrei. Înainte de a începe este recomandabil să ne amintim câteva informații și concepte :

"Tulpinile inițiale au fost implantate/însămânțate de cele mai vechi fiinte din univers, creatorii materiei, Logos-ii sau Geneticienii / Genesis (de Sisteme Genetice). De aici numele primei cărți ebraice Pentateuh Geneza, „sursa“ de viață (este genetică). Apoi am putea numi relațional, prima tulpina implantat / însămânțată în această planetă sau oricare altă planetă, de asemenea, Geneză ... "CORECTÂND CONCEPTE IV= link spaniolă

Primele tulpini sau “Geneza” plantate pe planetă erau forme de viață a unei linii evolutive comune, sisteme genetice care păstrau informațiile de la toate speciile ale liniilor evolutive care apoi urmau să populeze planeta. Celulele mamă (stern) obținute din zigotul Quantar corespunzător acestui univers, și selectate exclusiv pentru această planetă și ierarhia sa ... " DE CHRISTOS ȘI LUX-FEROS = link spaniolă
"Vanguardia (Selena=Luna) deține una dintre cele mai avansate biotehnologii din galaxie, numită GENESIS64, care pot fi activate și utilizate numai de către TerraFormatori (FT), prin urmare, necesitatea ca aceștia să fie responsabilii de relocarea și programare a satelitului artificial cu parametrii noului șablon / tipar. GENESIS64, (acesta nu este numele lui real, dar este cea mai apropiată traducere ce am putut face) dispune de sistemele genetice corespunzătoare pentru formarea întregii biosfere terestre cu ale sale 64 de coduri sau codonii respectivi ... "Ultimele rapoarte 07/09/2014


  Trecând la chestiuni mai complexe, atingem noțiunea octavă de desen. O octavă de desen este aceea octavă a cărei intenție inițială și scop final este de a contura modelele utilizate într-o octavă de creație. Aceste octave, spre deosebire de cele deja cunoscute, sunt formate din mănunchi de informație conștientă pe un Spațiu Matriceal de bază cubică numită OmC (Omniprezența Cúbică). Înțelegeți că încercăm să înțelegem ceva care depășește logica noastră, astfel că unele analogii date sunt limitative pentru totalitate și servesc numai părțial conștiinței noastre actuale. Aceste OmC sunt formate printr-o serie de „supra-paradigme“ sau „modele de design/desen“, care cuprind totalitatea unui sistem specific în cadrul unui sector limitat al creației, prin urmare, există multiple Omc în funcție de ce tip de creație este necesar într-un loc specific al octavei descendente din creație.   Proiecția 4x4 a acestor OmC sunt cuburi, pentru că reflexia sa este limitată la patru dimensiuni fizice. În Spațiile Matriceale Inferioare sau superioare aceste figuri geometrice variază după dimensiunile ce dispune acest Spațiu Matriceal, deci nu trebuie să fie cuburi chiar dacă sunt algoritmi cubici în desen. De exemplu, într-un spațiu matriceal 3x3 figura proiectată va fi diferită unui spațiu matriceal 4x4 sau 5x5.

 În cazul sistemului nostru solar dodecaedric este compus dintr-un cub de 5832 grupuri/mănunchiuri/ciorchini de informație conștientă. Numărul de combinații posibile ale acestor ciorchini este aproape infinită și imposibil de calculat prin mijloace tradiționale, pentru că ar trebui să ridicăm 5832 la puterea 5832. Aceasta acoperă toate formele de creație și gradele sale ierarhice din sistemul nostru solar și, probabil, din galaxie. Din acești ciorchini 5832 (mănunchi) au fost luați 64 pentru formaterra-rea Geei, GENESIS 64, Sisteme Genetice alcătuit dintr-o Ommiprezență de 4³ = 64. Un cub format din 64 grupuri(mănunchi) de informație conștientă, ale cărei combinații infinite, aproximativ în numerotare științifică (5.47140 ... ͤ + 32), dau naștere întregii vieți organice și anorganice de pe planetă, de la o moleculă de H2O, până la forme de viață mai complexe ce se pot găsi. Cu aceasta vedem că nu numai viața așa cum o cunoaștem este în design, dar, de asemenea, elementele care o compun și posibilele sale combinații. Fiecare astru din sistemul nostru solar are propria sa GENESIS cu respectivul său Cm(la puterea x), Sisteme genetice desenate exclusiv pentru acest mediu sau scenariu de viață, deci ca atare există GENESIS de diferite cantități (de grupuri, mănunchiuri) de informații conștiente, de exemplu: 8, 27, 64, 125, 216 , 343, 512, 729, 1000, etc.


  Ca notă informativă a acestui proces voi arăta cum acesta se relaționează cu ADN-ul. Cu câteva zile în urmă vorbind cu un prieten genetician mi-a explicat modul în care acest lucru se reflectă în forma utilizată pentru algoritmul de traducere de la ADN la enzime (proteine cu rol activ în biologia ce cunoaștem pe Pământ). Codul genetic are 4 baze sau molecule chimice A, T, G și C. Când se dorește să se mute de informație pură de la ADN la ceva structurat și cu funcție, cum este o proteină sau o enzimă, primul pas este construcția mesagerului, și al doilea este traducerea din limbajul genetic în limbajul proteic. Să spunem că subiectul acestei traduceri este un algoritm de 4 ridicat la cub (4³). Acesta este că se citesc cele patru litere ale ADN: A, T, C, G , în combinații de triade, și fiecare triadă recrutează o unitate pentru proteina sau enzima finală. În prima etapă a traducerii, molecula T devine U și așa este cum arată prezentarea chimică în genetică. Prin urmare, există 64 de traduceri posibile, bazate pe lectura în triadă a ADN-ul nostru. Aceasta este Piatra unghiulară a codului genetic. Se presupune că fiecare triada conduce la recrutarea unui aminoacid, prin urmare, ar trebui să avem 64 de aminoacizi, pentru formarea proteinelor noastre și fără îndoială, în prezent sistemele biologice lucrează cu 22 din cei 64 de aminoacizi, prin urmare, există multe posibilități, care sunt în prezent închise, mai precis 42. Chiar acum, fiecare dintre cei 22 de aminoacizi este recrutat prin diverse combinații, ratând oportunitatea ce ne oferă natura. În genetica clasică o numesc "Regula de Balansare", unde se afirmă că primele două litere ale triadei sunt cele ce de fapt recrută aminoacidul, altfel spus 4x4 = 16, o matrice pătrată ca a noastră și apoi a treia literă a triadei „balansează" cu alte cuvinte, ce nu contează prea mult, că în mai multe opțiuni cheamă același aminoacid și așa trecem de la 16 la 22, cu care lucrează ADN-ul. Acești 22 aminoacizi sunt formați din 20 de triplete ce cheamă aminoacizii și alți doi în plus care comandă pornirea și oprirea traducerii. În cazul pornirii, este prima secvență care recrutează metionină (prima metionină începe să traducă și interioarele pur și simplu continuă cu traducerea). În cazul codonilor de oprire, nu se împart tripletele la recrutarea unui alt aminoacid, și pur și simplu se oprește traducerea. Important din toate acestea este relația lui Genesis 64, cu cele 64 de traduceri posibile, bazate pe lectura în triadă a ADN-ului nostru.


 PS: Conform aceluiași site, noi ne aflăm într-un spațiu matriceal 4x4 cu 16 planuri de existență, al nostru și alte 15 paralele (e foarte posibil și merită verificat pentru a înțelege) 

 Nu mă credeți, Nu credeți ceea ce spun, Nu credeți ceea ce se spune! Căutați, cercetați, investigați, analizați, discerneți și credeți-vă pe voi înșivă!   


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!     
   Paul Marian

Această postare este o traducere din :      DDLA TV                               http://detrasdeloaparente.blogspot.com.ar/Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...