ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 1 martie 2018

AGARTHIENII: AVANSAREA FRONTIEREI


     Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Când au trăit acești agharthieni deasupra solului? Nu se știe în întregime, dar este vorba de zeci și zeci de mii de ani în urmă. Ei au existat sub pământ multe zeci de mii de ani.
S-a întâmplat ceva la suprafață ca ei să simtă să se refugieze? Ca o inversare de poli sau ceva de genul acesta? Ceva ... a fost un cataclism care i-a determinat să meargă în subteran. Și ciclic, în timp, Pământul a trecut prin câteva cataclisme, după cum au arătat arheologii moderni și geologii.
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Începe să sune un pic asemănător cu zeii greci, unde aceștia se presupune că aveau părul blond și ochii albaștrii, iar ei chiar nu păreau niște oameni prea drăguți, erau în război unul cu altul. Fulgerul lui Zeus, aceste descrieri ale unor arme din "mitologie", sună ca un fel de tehnologie mânuită de un anumit tip.
     Crezi că ar putea exista vreo conexiune între zeii greci și agarthieni? Absolut, ei s-au prezentat pe sine, ca și ajutor populației de la suprafață, ca și cum ar fi zei până când noi am atins un anumit nivel de sofisticare, iar după acel punct au început să se prezinte ca fiind extratereștri sau ET.
    Și cred că după ce am devenit sofisticați până în punctul în care nu am mai crezut că tot ce se întâmpla era magic, noi înțelegeam tehnologia, ei au trebuit să schimbe povestea din cea în care ei erau zei la cea în care erau ET.
     Tu ai zis că civilizația lor subterană era un oraș foarte avansat. Ei bine, o rețea ... o rețea de orașe ... corect.
     Ei au propriul sistem de transport între orașe? Eu nu am fost acolo, nu știu, dar ei o numesc Rețeaua Agarthiană.
     Cum ar arăta aceste orașe dacă ar fi  să vedem unul? Ai văzut vreo imagine sau vre-un film cu ele? Nu am văzut imagini sau alte informații în afară de faptul că erau extrem de avansați și aliniați cu sine. 
     Ei aveau nave în tot acest timp cât au fost în subteran, cu care să zboare de colo-colo?
Da, au o flotă pe care o numeau "flota argintie".                    ( ... )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


   Linkuri alternative:   AICI  și  AICI .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. PRIMA ZI de primă-vară vine cu veşti bune. FELICITĂRI ! trimiteţi-expediaţi urgent tutror cunoscuţilor din adresele voastre ! TREZEŞTE-TE GHEORGHE....NU MAI DORMI IOANE CĂ NE FURĂ ĂŞTIA CU PAT CU TOT !

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...