ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 8 noiembrie 2018

Pregătindu-ne pentru Ascensiune


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Un nou pachet de întrebări a sosit pentru Corey și David, și răspunsurile lor te vor surprinde. Explorează detalii ale ascensiunii ce se apropie: cum se va produce, ce se va întâmpla cu Pământul și cu aceia care nu ascensionează. Te-ai întrebat dacă David a fost contactat ? Află dacă da sau nu. Ce alți extratereștrii au încercat să comunice cu oamenii, cum trebuie să te pregătești pentru a fi contactat ? Descoperă toate acestea și multe altele.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Prima întrebare pe care o avem aici este:   
             Corey, care este opinia ta personală legată de cum va fi evenimentul înălțării? Tu și cu mine am vorbit despre asta și unele lucruri care ți-au fost spuse, sunt destul de diferite de modul cum au fost ideile și teoriile mele.
    Da, este o întrebare bună. Modul în care mi-a fost explicat mie, ceea ce se va petrece, aste faptul că atunci când se petrece acest schimb energetic, când avem ne vom afla în maximul acestor energii cosmice ce interacționează cu conștiința noastă noi vom trece printr-o înălțare în conștiință mai mult decât orice altceva la început ceea ce va însemna un mare salt în conștiință, felul cum vom percepe totul se va schimba, iar ca rezultat noi vom afla mai multe despre conștiința noastră co-creativă, vom învăța cum să manipulăm materia, vom câștiga capacitatea să citim mințile unul altuia, să comunicăm în felul acesta cred, așa că apar o mulțime schimbări minunate, dar nu chiar într-o clipire după cum am auzit în multiple credințe religioase diferite.

  Ei bine, noi am vorbit totuși și de un bliț solar, totuși, nu?   Da.   Deci cum se adaugă asta?
  Eu văd blițul solar ca fiind un ... și nu va fi doar un bliț solar, sunt blițuri solare, nu va fi doar unul ... bum, un bliț solar, vor fi puf puf puf, evenimente ale blițului care ei spun că vor conduce către o emitere de masă coronară completă a circumferinței.
   Așa.
   Acum, dacă asta este corect și așa pare să fie, atunci aici pe Pământ vom fi loviți cu această energie foarte rapid și noi deja vom fi îmbăiați în această energie cosmică pe care oamenii lui Tear - Eir o amortizează cu aceste sfere albastre.
   Deci ceea ce mi se spune de către aceste ființe este că acest bliț energetic ne va afecta mai mult conștiința decât orice altceva. Vor exista și lucruri fizice ce vor apărea.
   Adevărul este că și oamenii lui Mica au trecut prin asta, de asemenea. Pământul nostru trece prin tranziția finală către densitatea a 4-a, și există dureri în creștere, lucrurile se întâmplă, iar asta este la ceea ce trebuie să ne așteptăm și să observăm știind ceea ce se petrece.
   Acum, schimbările energetice și blițul se presupune că ne vor afecta conștiința și ne vor face să trecem printr-o îmbunătățire majoră a conștiinței, ceea ce ne va conduce apoi la o renaștere a conștiinței ca la oamenii lui Mica. Ei nu sunt cu toții oameni curcubeu, zburând de colo colo, pe planeta lui, asta a luat o perioadă ca să-i ducă unde se află acum, după evenimentul lor.  
   Da.
  Deci tu vezi că vor fi ceva mari zguduiri la suprafață.
   Asta ar include și căderea tuturor dispozitivelor electro-magnetice după cum sugerează unii informatori?
   Astea s-ar întâmpla cu siguranță în timpul acestor evenimente solare aceste pulsiuni solare ce se vor petrece, da asta este de așteptat. 
   Deci ar exista o trebuință să fim capabili să trecem cu bine prin asta, prin pierderea electricității.
   Da, trebuie să fii ... cu certitudine este ceva ce se va petrece ... Ei se așteaptă să se șteargă, în principiu, influența IA, care este încă o problemă majoră. Este una dintre cele mai mari probleme.
   Da.
   Asta va dezrădăcina orice ... apă în care înoată peștii, știți, electronicele ... Deci noi vom înlocui o mare parte din tehnologia noastră, ceea ce va fi un moment bun să aducem  tehnologiile mai noi, care, atunci când vom trece prin această schimbare de conștiință,  atunci vom avea acest salt tehnologic dintr-odată, noi vom începe să creștem într-un mod incredibil de rapid.

   Tu crezi că imediat ce au loc aceste blițuri, asta va autoriza acești ET să fie mai deschiși în a ne ajuta, în a apărea?
    Eu așa cred. Mi s-a spus că după acest eveniment vor exista două ființe care vor ... care fac parte din Alianța Ființei Sferă și acestă Confederație, care își vor face apariția și ...
    Două ființe sau două grupuri?
   Două tipuri diferite de ființe. Ele își vor face apariția și în principiu, vor deveni gardienii acestui nou ciclu.
   Deci pierderea echipamentului electro-magnetic nu înseamnă neapărat că toată lumea va muri de foame, din cauza revoltelor, etc?
   Nu, există o mulțime de tehnologii, o mulțime de grupuri non-terestre care se vor asigura că suntem ajutați să trecem prin acea tranziție. Există o mulțime aici chiar acum care deja și-au luat angajamentul să facă asta. Unii dintre oamenii lui Kaaree, s-au așezat deoparte pentru a ne ajuta, și alte câteva grupuri care sunt asociați cu Ansharii.
    Din moment ce ne-am murdărit deja mâinile, haide să vorbim și despre asta: Ansharii ți-au spus în trecut că ei ar fi mutat oamenii sub Pământ în zone din Pământul interior, uneori, pentru a-i ajuta să treacă prin asta.
    În trecut au făcut-o, da.
  Tu crezi că în anumite părți ale Pământului, lucrurile ar putea fi suficient de disruptive că o parte din această asistență ET ar implica să fie duși oameni către o adăpostire alternativă să zicem așa, o navă mamă sau undeva în subteran, dacă suprafața Pământului ar fi catastrofică temporar, cumva?
    Din ceea ce mi se spune, nu va fi așa de incredibil de catastrofic, nu va fi ... adică vor fi lucruri ciudate, mi s-a arătat ca un meteorit ... venind în atmosferă și explodând deasupra oceanului Pacific, dar foarte sus, cauzând o undă de șoc care a generat un pic de tsunami, iar aceste furtuni ar deveni incredibil de mult mai energetice și mi s-a arătat Pământul rotindu-se în spațiu, rotindu-se cufundat în această energie cosmică și pe măsură ce se rotea, era ca un dinam care genera chiar și mai multă energie, iar asta contribuia la furtunile care deveneau chiar și mai puternice și de asemenea cutremurele și activitatea vulcanică.

    O mulțime de oameni de tipul canalizatorilor au încercat mereu să includă cele 3 zile de întuneric din cartea Apocalipsei, cumva. Tu știi cumva cam ce ar putea fi această profeție, este la propriu, este o metaforă?
    Da, este la propriu. Atunci când soarele va avea acea emitere completă de masă coronară   soarele va arăta ca ... atunci când te uiți la imaginile Soho și vezi pete solare va arăta ca o bilă gigantică întunecată, pentru câteva zile. Chiar? Înainte să-și sucească complet, nu știu dacă-și sucește polaritatea dar se întoarce la un echilibru ... acesta este modul cum este descris și apoi puf, se aprinde din nou și oferă lumină din nou.
    Foarte interesant. Cred că voi pune o altă întrebare. Eu pot continua toată ziua. Acesta este subiectul meu central, bineînțeles.

În regulă, numărul 2:     
      Corey, ce se întâmplă cu cei care nu ascensionează ?
   Wow, acesta este un răspuns foarte complicat. Pare să existe ... fie o bifurcație a liniilor temporale sau ... acești indivizi sunt duși către o altă planetă, unde ei pot trăi ... pot trece prin ciclu din nou, ciclul densității lor ... duși către o planetă de densitatea a 3-a, deoarece planeta noastră face tranziția către o planetă de a 4-a densitate. Acum, am auzit o mulțime de oameni încercând să postuleze ce se va întâmpla. Vor exista două Pământuri diferite? Eu chiar nu știu răspunsul la asta.

    Crezi că timpul în care anumiți oameni vor fi mutați pe o altă planetă ar fi chiar în jurul perioadei când se întâmplă blițul, iar ET încep să apară la vedere?
   Dacă vor trebui să mute oamenii, îmi imaginez că ar trebui s-o facă fix înainte. Doar dacă ei nu ar dori ca să-i lasă să fie expuși la acea energie. Sunt o mulțime pe care nu le știm.

    Este interesant, atunci când ne uităm la cartea Apocalipsei, capitolul 11, versetul 11, unde se spune că oamenii integrii care au fost arătați celor mulți, se vor naște în ceruri și în aceiași oră cutremurele vor cutremura Pământul. Deci profețiile Apocalipsei par să sugereze că există o ... iar aici este bineînțeles locul unde vine chestia cu răpirea (extazul, înălțarea) .... par să sugereze, că există un fel de scoatere a oamenilor către siguranță, oamenii care sunt în serviciu pentru alții, o mulțime de densitatea a 4-a, înainte ca mai multe dintre catastrofele disruptive să se petreacă la suprafața fizică. Care ar fi sentimentele tale legat de asta?
    Eu nu am auzit nimic despre toți acei oameni "integrii" care să fie îndepărtați înainte de toate aceste schimbări planetare. Din ceea ce mi s-a spus, toți acești oameni integrii este necesar să fie aici, pentru a experimenta acest bliț solar, acest influx de energie în întregime,  deoarece asta este ceea ce va porni această înălțare sau această renaștere a conștiinței.

 Oh, asta este foarte personală. Tu nu știi care sunt acestea încă.
   Nu.
 Va merge David cu tine vreodată în viitor să vadă Alianța Ființei Sferă? Și dacă nu, de ce?
   Eu nu știu ... este ...
 Noi 2 am vorbit despre asta o grămadă.
   Da, așa e.
  Așa că eu cred că din moment ce sunt implicat în asta, nu sunt numai eu cel care pun întrebări ... voi vorbi despre câteva lucruri despre care noi am vorbit. Tu mi-ai spus mie că ... aveam niște probleme cu a nu fi suficient de smerit, conform acestor ființe, că trebuie să dezvolt mai multă umilință să fac mai multă practică meditativă ....
   Acesta a fost lucrul principal, da.
  Să fiu mai ... cred, să mă de-stresez și să-mi ordonez viața și s-o echilibrez într-un fel ... da ... așa că ...
  Da, iar ei m-au îndemnat să-ți ofer acel curs de vedere la distanță cu Gerald O'Donnell când au spus că asta te va duce mai mult în vibrația în care ai nevoie să fii ți apoi toate lucrurile pe care tu le-ai menționat, te vor duce într-o aliniere vibrațională.
   Da. Deci ... tu de asemenea ... cred că asta se corelează bine cu această întrebare, este ceva ce a ieșit într-una din cele mai recente actualizări ale tale, iar acestea sunt, niște afirmații pe care le-a făcut Kaaree ...
    Oh, stai așa, apropos de Kaaree ... acum, o mulțime de oameni se întreabă de ce nu mă vizitează pe mine ET? Ei vizitează acea persoană, acea persoană, cum de nu mă vizitează pe mine?
   Iar ea mi-a explicat că a aborda o persoană nu înseamnă să te abordez pe tine egoul lui David Wilcock sau pe cel care te vezi tu a fi ... da, ei mai întâi te abordează la nivelul sinelui mai înalt. Sinele tău mai înalt autorizează ce tip de contact vei primi, dacă va fi vreunul,  sinele tău mai înalt autorizează asta și de asemenea ei îți vor oferi o descărcare prin sinele tău mai înalt, viziuni prin sinele tău mai înalt, iar tu crezi că vin direct de la un ET, dar din motive ale legii cosmice și din cauza propriilor lor motive karmice, ei trebuie să te abordeze la acel nivel.
    Non-tereștrii malefici și oamenilor nu le pasă de asta, așa că ... Mie mi s-a părut asta foarte interesant, deoarece mă întrebam de ce, știi ... tu ai spus că vei contacta acești oameni în vise, iar eu nu am auzit nimic, știi. Iar ea mi-a spus că implică un proces pe care noi toți nu-l realizăm.

    Pe scurt, Kaaree ți-a spus că vor exista contacte cu alții, similare cu ceea ce ai primit tu, deci nu este doar despre mine, este vorba de audiență.
    Da, nu este despre mine, nu este despre tine. Corect, o mulțime de oameni vor avea genul acesta de contacte ... 
   Care este ordinea? Ce se așteaptă ea?
   Modul cum ea a explicat asta este că la început ei vor aborda oamenii. Asta înainte să știu de chestia cu sinele mai înalt. Că ei vor aborda oamenii prin vise pentru a le oferi de asemenea descărcări. Acum, în timpul eclipsei, oamenii care făceau meditațiile, am primit o confirmare imensă cu oameni care primesc toate aceste idei și descărcări și informații, deci asta s-a petrecut și încă mai aștept să aud aceste vise cu adevărat interesante, să înceapă să apară, acesta fiind modul cum vor apărea prima dată, cu adevărat, după cum mi-au spus.
   Iar apoi vor trece de la contactele în vis, la un contact oniric tot mai realist, la un contact fizic, față în față, în mici grupuri. Nu va fi la TV ... ai putea vedea oameni cu Iphone-urile filmând aceste ființe sau ceva, dar vor începe să apară la 1, 2, 3 oameni odată, nu vor apărea pe stadioane.

    Și doar pentru a reaminti asta din nou, dacă cineva s-ar ipostazia ca fiind Mesia sau special sau un salvator sau un iluminat, după ce s-a întâmplat asta, nu ar fi ceva bun, nu-i așa?
   Nu, ei nici măcar nu ar încerca să ia contact cu acești oameni. Prin anii 50 au început să contacteze oameni, aceste grupuri non-terestre, iar oamenii au început să dezvolte aceste complexe Hristos. Deci asta este foarte dificil, chiar și pentru cea mai umilă persoană, să nu dezvolte știți, cu toată programarea pe care o avem, așa că au trebuit să se retragă din asta.  Deci acesta este un alt motiv pentru care nu apar pur și simplu, oamenilor.

     Deci, dacă sfatul care mi-a fost oferit, ar putea fi într-un fel generalizat la mai mulți oameni, eu credeam că stau destul de bine la capitolul umilință, adică eu nu simt că mă manifest, proiectând  un ego imens, cum ar putea o persoană obișnuită să dezvolte încă această calitate a umilinței? Ce ar implica asta?
    Ei bine, persoana obișnuită este așa de programată, atât de multe distorsiuni de personalitate, că nu s-au focalizat să se preocupe de acestea. Totul se reduce la mesajul aviarilor albaștri, adică noi să ne concentrăm în interior, în loc să o facem spre exterior.
    Noi toți ne uităm în sus și zicem: arată-mi, arată-mi, dar noi ar trebui să ne uităm în interior. În interior este locul de unde vor veni toate răspunsurile. Dezvoltându-ți conexiunea cu sinele mai înalt, dezvoltând o minte tăcută, prin aceste practici meditative, acestea sunt lucruri care te vor alinia. Când ești focalizat pe exterior, egoul către exterior, vibrația ta este complet diferită, iar rezultatul tău este complet diferit.

   Există un citat foarte interesant al Legii lui Unu despre umilință, pe care cred că-l putem aduce în discuție acum, acesta este : ei spun că "lipsa de umilință, să te vezi separat de alții și separat de Creator".
    Da, acesta este egoul, aici intră egoul, modul cum te distingi pe tine de oricine altcineva.    Corect, deci este o mai mare umilință să realizezi că ești una cu toate ... da. Iar apoi ei spun că tu te recunoști în mod conștient, ca un servitor pentru toți. 
  Corect, iar apoi de asemenea, când ți-am menționat egoul ție, tu imediat, tu trăiești în LA ... și te-ai gândit că, oh, să iei o pălărie mare, să mergi de colo colo cu gulerul ridicat, genul acela de lucru, știți,  dar tu tocmai ai descris ce este egoul, este modul cum ne vedem pe noi înșine. Este modul cum ne diferențiem pe noi înșine de toți ceilalți, cine suntem noi. Fiind înfășurați în acel ego și apoi lucrurile fizice din viață, sunt cu adevărat cele despre care vorbim.
    Cumva că te identifici mai mult cu corpul tău decât cu sufletul tău.
    Da.

   Ok, întrebarea următoare: câți oameni ... nu știu dacă poți răspunde la asta sau nu, vom încerca, de câți oameni știi tu că au fost într-un contact certificat, cu aviarii albaștri?
   O mulțime ... acel număr a tot crescut. Pentru vre-un motiv, majoritatea oamenilor care au fost în contact cu aviarii albaștri și au avut contacte cu aceștia, mulți mi-au scris emailuri și sunt contacte foarte legitime, dar nu vor să vorbească despre asta, sau li s-a spus să mențină tăcerea pentru moment.
   Deci eu nu sunt singura persoană care se întâlnește cu aviarii albaștrii. Ei se întâlnesc cel mai adesea în vise cu oamenii și pot arăta ușor diferit. Ei se arată ușor diferiți oamenilor, iar uneori, psihicul omului va interpreta diferit și se vor întoarce și vor spune: am văzut o ființă pasăre albă, iar această ființă face toate lucrurile pe care le fac aviarii albaștri.
    Deci eu nu știu dacă este faptul că ei nu sunt capabili să interpreteze ceea ce li se oferă în mod corect sau poate că aviarii albaștri apar diferit, diverșilor oameni.
    Deci, pentru a cuantifica asta, cât de mulți oameni? Ce ai spune?
  Nu am nicio idee.
     Poate sute, poate mii?
  Eu sunt sigur că e vorba de mii.

Ok, următoarea întrebare.

  Kaaree știe că devine bine cunoscută aici la suprafață? Dacă da, ea este confortabilă știind că tu împărtășești întâlnirile voastre cu noi?
   Da, este foarte conștientă, Ansharii sunt foarte conștienți. Unul dintre lucrurile care s-a petrecut, este că din momentul în care am raportat existența ei și existența ansharilor, mulți oameni de la suprafața Pământului au ajuns la Anshari, în mod parapsihic, iar asta este ceva cu care ei nu erau obișnuiți.
    Ei erau obișnuiți să ajungă ei la populația de la suprafață, și de multe ori, după cum am explicat în trecut, ei au folosit înșelarea și ne-au spus: noi venim din stele când de fapt ei erau de sub picioarele lor. Era doar o chestie de securitate a operațiunii.
   Deci ei sunt foarte conștienți de cât de mult ne focalizăm noi pe ei, iar ei vor ca noi, ca și aviarii, să ne focalizăm în interior, dar ea mi-a spus și unele lucruri pe care nu ar trebui să le împărtășesc.
    Deci tu spui că ea este conștientă că vorbind cu tine  ... avându-te pe tine ca mesager al ei, iar ea vrea ca oamenii să știe ce spune.
   Da, Ansharii sunt foarte îngrijorați în clipa asta. Anomaliile temporale care apar, care sunt foarte asemănătoare cu Efectul Mandela, cu ei, din nou, există lucruri care arată că nu se află chiar pe linia temporală corectă, și sunt înspăimântați legat de asta și au luat niște măsuri destul de puternice recent pe care le-am reportat în actualizarea mea.

Ok, iată următoarea întrebare:

    Tu ai menționat-o pe Kaaree care a spus că Ansharii s-au arătat ca și zei în istoria noastră.  Ea a spus vreodată sau a sugerat în ce regiuni sau perioade temporale au avut loc aceste apariții?
    Când am făcut contopirea mentală cu ea ... ea are doar ... "doar" 130 și ceva de ani, deci în acea perioadă de timp ea s-ar fi întors în timpurile antice. Ea nu a împărtășit cu mine care dintre zei erau oamenii ei sau alte câteva dintre grupurile non-umane care-i vizita. Deci, pe măsură ce mă contopeam mental cu ea, am văzut-o vizitând era anilor 40 sau 50, cu personal în uniforme din ceea ce părea a fi Anglia, arătau europeni, cred că era Anglia și SUA, deci ei se prezentau pe sine ca fiind dintr-un anumit sistem stelar, când se întâlneau cu acești oficiali ai armatei.

   Ok, cu următoarea întrebare, eu cred că tu poți să clarific asta, dar este una interesantă și va fi clarificată prin ceea ce tu vei spune:

   Când poporul Anshar a aterizat pe această planetă acum 20 de milioane de ani, erau considerați ființe de a 3-a sau de a 4-a densitate?
   Da, asta se întâmpla aproximativ acum 17 milioane de ani. Da, ei erau ființe de cea de-a 4-a densitate care au venit din viitorul nostru. Deci când au călătorit înapoi în trecutul nostru, ei nu au fost retrogradați în scala densității. Deci pentru aproximativ 17 milioane de ani, noi am avut ființe umane de densitatea a 4-a  (cred că îi putem numi umani, ei sunt o nouă generație de oameni) care trăiau sub picioarele noastre.
   Tu ai spune că ei erau mai avansați în acel moment decât sunt oamenii lui Mica acum?
   Oh da, absolut. Da, asta merge mult în viitor, după ce ei au devenit de densitatea a 4-a, când au început să remarce aceste anomalii temporale și apoi au mers înapoi în timp încercând să conserve linia lor temporală.
   Știi cumva dacă această călătorie temporală era un proces tehnologic sau este ceva ce ei pot de fapt să atingă prin conștiința lor și prin cunoașterea portaluri.
   Tehnologiile lor, tot ceea ce ei fac, este amplificat de conștiința lor. Nava lor, totul, ei interferează conștient și acționează dispozitivele cu ajutorul conștiinței lor. Dacă ei ne-ar oferi una din navele lor, aceasta ar deveni ceva ca o carcasă pe care noi nu am înțelege-o complet deoarece lipsește o componentă importantă: pilotul, iar pilotul este sistemul de putere, controlorul zborului, toate astea sunt realizate prin conștiință, de aceea ei folosesc cristalele foarte mult.
   Dar ei sunt așa de mult dincolo de noi, că noi încercând să înțelegem ... noi înțelegem lucrurile într-un mod tehnologic rudimentar, iar ei sunt așa de departe de asta ... că noi nici măcar nu am putea începe să înțelegem. Noi am putea să înțelegem doar așa cumva.

  Eu mi-aș imagina că oameni ca și Kaaree ar fi capabili să facă telekinezie. Ai văzut vreodată acolo oameni mișcând lucruri cu mintea lor?
   Nu, nu am văzut telechinezie, dar ei au categoric capacitatea de a interfera cu oamenii într-un mod foarte puternic. Dar eu nu i-am văzut folosind niciun fel de telekinezie. Acum, eu am văzut alte ființe venind către o navă cu niște chestii ca niște lăzi. Ca niște lăzi ce pluteau deasupra solului, dar nu foloseau telekinezia. Ei folosesc această tehnologie a conștiinței  care pentru noi pare ca o telekinezie magică.
    Știi cumva, atunci când i-ai văzut pe Anshari stând în acele scaune de genul unor păstăi care interferau telepatic cu noi, scaunele levitau de la sine sau oamenii levitau scaunele?
    Ei bine, scaunele ... cele goale levitau, de asemenea. Acum, o mulțime dintre lucrurile care acționează acolo jos unde este orașul Anshar era cumva ca și cum fiecare persoană de acolo de jos contribuia cu o anumită cantitate de voltaj și conștiință ... fără fire ... la toată această tehnologie.
    Eu nu am capacitatea să înțeleg complet și dacă iei cea mai strălucită persoană de acum,  de aici de pe planetă și nu va fi capabil nici aceasta să înțeleagă. Mințile noastre pur și simplu nu pot cuprinde aceste concepte.
   Ce știi despre identitatea și intenția oricărui zeu antic, bazându-te pe orice ai auzit sau aflat din tabletele inteligente?
   Cred că intențiile pot fi văzute în poveștile despre zeii despre care vorbim. Multe dintre acestea sunt bazate pe adevăr. Cine sunt acești zei, de multe ori, ține de sistemul personal de credințe. Știți, o mulțime de oameni spun că erau doar Annunaki sau reptilienii. Și da, erau, dar de asemenea au fost și alte grupuri care interacționau cu ființele umane, iar ei au primit acel nume.
    Nu ai spune că oamenii din cabală, într-un anumit grad, ei încă simt ca și cum ar fi cumva zeii defăimați și vor cumva să-și restaureze dumnezeirea pe planetă?
    Da, asta este exact ceea ce ei cred. Ei cred că descendența lor vine din afara acestei planete. Descendența lor a creat stocul genetic sau vitele pe care ei sunt aici să le gestioneze și se simt îndreptățiți.

În regulă, mulțumim că ne-ai răspuns întrebărilor. Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3  Linkuri alternative:  AICI 1AICI 2  și  AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...