ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 1 noiembrie 2018

Ascensiunea Pământului


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Corey sosește cu mai multe informații despre conflictele civilizațiilor din interiorul Pământului, creșterea contactelor Anshar și ascensiunea pământului. Ansharii ajung la mai multă lume, prin viziuni și vise, pentru a ne ajuta să fim pregătiți pentru contacte față în față cu civilizațiile lumii interioare. Dar există o problemă cu linia timpului și Anshar fac ceva disperat pentru a supraviețui. Cu toate problemele ce afectează ecosistemul planetei noastre, trebuie să ținem cont de faptul ca Pământul însuși este o ființă vie care face tranziția spre a patra densitate și mulți dintre noi o vom însoți în ascensiunea sa.
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.

    Deci Corey, noi am descris cum Ansharii au fost îngrijorați legat de viitorul nostru. Și o mulțime dintre aceste îngrijorări par să se fi coordonat cu perioada acestei eclipse. Ce ți s-a spus despre eclipsă mai exact din partea ansharilor? Și cum se corelează cu ceea ce se întâmplă acum?
    Eclipsa a fost o aliniere energetică ce avea să facă ... ce avea să ne îmbunătățească capacitatea co-creatoare a conștiinței ... Să transforme gândurile în chestii reale, în aparență. Ceea ce a spus ea a fost că ... și asta se potrivește cu ceea ce a afirmat Tear - Eir despre efectuarea de meditații în masă. Noi ne-am adunat cu alți câțiva oameni și am făcut o meditație în masă în ziua eclipsei.
    Iar Ansharii au fost foarte fericiți legat de asta și au spus că vor participa la aceasta de asemenea și că vor începe o mare parte din contactul pe care oamenii îl vor primi, ei îl vor iniția atunci, dar a fost foarte interesant. În timpul eclipsei eu stăteam afară și mă uitam printr-un filtru la eclipsă și toată lumea medita și transmiteau intenții bune, iar eu eram în timpul perioadei când făceam asta și printr-un filtru, am văzut un bliț în partea de jos stânga a soarelui și eram pe cale să spun ceva despre asta când doamna de lângă mine a venit către mine entuziasmată arătându-mi telefonul ei: uite ce am prins, uite ce am prins!
    Și fix în același loc în care am văzut blițul, era o navă triunghiulară. Și am prins-o pe ... avem o fotografie a acesteia. O putem arăta. Și este foarte interesant că asta s-a petrecut în timpul perioadei când eu transmiteam intenția ca umanitatea să primească ajutor.
    Acum , tu ai atins un subiect foarte pe scurt și eu cred că trebuie să-l discutăm mai mult și acesta este acest concept al contactului. Care a fost natura acestui contact despre care ai fost informat de către Anshari, care se întâmpla sau care ei încercau să se întâmple?
    Ei bine, ei au afirmat că la început, contactul va începe cu oamenii care au vise.
    Ce fel de contact ar avea loc?
   Contactul dintre Anshari și oamenii planetei. Ei vor începe să aibă vise care-i va aclimatiza ușurel pentru ca într-un final să aibă o întâlnire în persoană, cu Ansharii. Deci eu așteptam să se întâmple lucruri de acest gen în timpul eclipsei. Ce nu am realizat este faptul că o mulțime dintre oamenii care participau primeau aceste descărcări ... pur și simplu informații care erau descărcate rapid în conștiința lor, oferindu-le idei despre cum să-și folosească talentele, despre cum să-și rezolve problemele în viețile lor, iar eu m-am așteptat la ceva un pic mai dramatic.
    La scurt timp după ce am ajuns acasă după acest eveniment, am avut o întâlnire cu Kaaree  în care eu am întrebat-o mai multe despre asta.
    Deci aceste contacte au pornit, după cum ai spus, cu vise și posibil cu chestii telepatice.  Unde mergem de aici?
   Ei bine,  încep de fapt, un pic diferit. După ce am ajuns acasă, am fost epuizat ...
   Acasă de unde?
   De la "Eclipsa Dezvăluirii" de pe Muntele Shasta. Eu stăteam întins pe pat și următorul lucru pe care l-am știut, mă aflam în exact aceiași zonă de întâmpinare în care i-am întâlnit prima dată pe Anshari, iar eu stăteam așezat pe spate, dar de data asta exista o saltea groasă care era foarte interesantă, nu vreau să intru în detalii legat de asta, și apoi era răsucită într-un rotocol care era în spatele gâtului meu.
    Și imediat m-am uitat în sus și am văzut-o pe Kaaree și pe alți 2 stând, iar ea repede mi-a spus să mă ridic și am mers înapoi către acea încăpere de întâlniri inițială unde ea îmi oferise elixirul lui Isis. Ea era cumva obosită și se grăbea. Iar ea m-a adus înapoi să discutăm despre eclipsă și meditația în masă.
   Și a spus că a fost de un succes foarte mare ... oh, grozav ... și da, o mulțime de oameni care au luat parte la aceasta au primit descărcări masive, doar un pic de care erau conștienți și care-i va ajuta să se pregătească pentru contact. Iar eu i-am spus în acel moment că eu apreciez că am văzut acel OZn pe cer, dar că eu mă așteptam la ceva mai dramatic să se petreacă. Iar ea mi-a spus că eu m-am grăbit să trag o mulțime de concluzii și că există o cale foarte specifică prin care ființele benefice trebuie să abordeze umanitatea, iar eu m-am gândit că este foarte interesant. Ea a spus că ... ei ne văd pe noi la un nivel mai profund decât doar la nivelul egoului nostru fizic. Ei ne văd pe noi la un nivel multi-dimensional.
    Iar ei înainte să vină și să ni se prezinte, ei trebuie să ne abordeze mai întâi sinele nostru mai înalt, iar sinele nostru mai înalt determină dacă putem avea contact, ce tip de contact vom avea sau ce avem nevoie înainte de contact. Ce avem nevoie din punct de vedere al informației pentru a ne pregăti noi înșine. Deci nu a fost cazul, după cum am crezut eu, că aceste ființe pur și simplu vin la noi deoarece noi avem vibrația corectă, iar ei cred că noi suntem gata. Ei vin la noi deoarece sinele nostru mai înalt a aprobat asta, a aprobat acest contact.
    Acum, tu ai spus cu ceva timp în urmă, eu cred că a fost Tear-Eir care ți-a spus că pe măsură ce ne apropiem de blițul solar, oamenii vor începe să vadă fantome de vre-un fel.
    El a spus că pe măsură ce energia își atinge vârful că oamenii ... veți ști asta deoarece în întreaga lume, oamenii vor începe să descrie povești cu întâlniri cu membrii ai familiei ce au murit și au conversații cu membrii ai familiei care au murit.
   Deci tu crezi că poate, aceste vizite ale ansharilor ar putea veni sub această formă? Pe măsură ce se va desfășura contactul în timp?
   Ei bine, suna ca și cum ei ar fi abordat sinele nostru mai înalt. Sinele nostru și ei au ajuns la o înțelegere legată de ce tip de contact va primi ego-urile noastre. Dacă ego-urile noastre nu sunt pregătite pentru contactul față în față, sinele nostru mai înalt va conversa cu ființa, în acest caz Ansharii, și va spune că asta este ceea ce trebuie ca ei să fie pregătiți, să se pregătească pentru acest tip de comunicare.
    Iar ei vor primi informația de care au nevoie sub forma unei descărcări, o descărcare de informație. 
    Este destul de uimitor pentru mine să văd cum așa de curând după eclipsă am avut uragane masive. Crezi că acestea sunt legate de această eclipsă și de ceea ce ți-au spus că se petrece?
    Mi s-a arătat o viziune ... în esență, a ceea ce se petrece, iar sferele albastre aproape au dispărut, sunt aproape complet translucide și dispărute. Iar noi primim doze din ce în ce mai mari ale acestei energii cosmice. Planeta noastră și sistemul solar sunt îmbăiate în această energie chiar acum. Și imaginea care mi s-a arătat a fost cu Pământul rotindu-se în interiorul acelei energii. Și era ca un dinam, iar energia hrănea pământul pe la poli și cauza ... în viziune, cauza furtuni energetice mari, masive și cutremure.
   Deci unii oameni au încercat să spună că sunt făcături HAARP, că acestea nu sunt  fenomene naturale, că s-ar încerca de către cabală să prăbușească economia americană. Care sunt gândurile tale legate de asta?
   Aceste furtuni nu sunt create de aceste tehnologii, dar sunt dirijate. Ei au sisteme de satelit ce trag cu ceea ce ei numesc "Masere", lasere cu microunde, raze de microunde focalizate în ocean aproape de această furtună pentru a încălzi apa și asta face ca furtuna să meargă către căldură și ei pot conduce furtunile unde doresc, într-un anumit grad.
    Tu crezi că economia americană poate supraviețui dezastrului sferei de acțiune ...
    Va afecta economia, dar este mai mult o distragere. Sunt toate aceste grupuri care lucrează încercând să pună la cale arestări și tribunale unde să se audieze aceste cazuri.  Armata este foarte implicată în asta. Dacă ai toate aceste evenimente majore care se petrec, evenimente meteorologice, atunci, armata trebuie să fie atrasă să ajute. Deci, cel puțin o parte din aceasta este să se devieze atenția.
    De ce crezi că a acționat așa de nebunește Coreea de Nord în ultima vreme, cu această amenințare nucleară pe care o fac?
    Coreea de Nord, adică este destul de bine cunoscut, că este destul de controlată de cabală  acea țară, deși pare că nu. Deci ei sunt un instrument de distragere perfect.
   Acum, o altă teorie pe care am auzit-o este aceia conform căreia Coreea De Nord va deveni o așa "amenințare" că va trebui să folosim noi platforme de arme exotice care nu au fost niciodată dezvăluite publicului, dar singura modalitate prin care le putem folosi, ar fi să le dezvăluim publicului, iar asta pentru mine, sună ca o oportunitate perfectă să se dezvăluie navele triunghiulare care sunt folosite pentru a merge jos și să încerce să neutralizeze Coreea de Nord înainte ca ei să tragă cu toată artileria în Seul .
    Pete Peterson a spus foarte mult în ultima vreme că ceea ce el numește cumva cu afecțiune "cuadcoptere", care sunt de mărime mare și pilotate, că armata este foarte aproape să dezvăluie aceste ...
   Aceasta este fix informația care mi-a fost oferită și mie și dacă-ți amintești, într-o emisiune aici, poate acum 6 luni, am raportat că PSS al Forțelor Aeriene ei vor începe ca "accidental" să ne lase să vedem mai mult din navele lor triunghiulare. Eu am raportat că vom începe să vedem nave triunghiulare și într-adevăr, recent, deasupra unei baze a forțelor aeriene din Tampa în două ocazii separat, oamenii au făcut fotografii cu nave triunghiulare și cred că avem o imagine cu asta.
    Când te-ai întâlnit cu Kaaree și ea ți-a spus despre faptul că acel contact se va dezvolta ... tu ai perceput ... eu știu că vorbim de strângeri de mână cu sinele superior și așa mai departe, tu ai avut senzația că în cele din urmă oamenii ca cei care privesc emisiunea, chiar ar putea avea genul de experiență în persoană așa cum ai avut tu cu ei?
    Absolut. Ansharii în esență, mi-au spus că vizitele pe care eu le am vor deveni ceva comun. Și că eu, așa cum și doresc, eu mă voi aluneca ușor în fundal deoarece toți ceilalți,  așa de mulți alți oameni vor avea experiențe față în față.
   Tu crezi că ar exista o cale ca la un anumit punct să validăm cine are de fapt experiențe reale în opoziție cu cine va încerca să sară în lumina reflectoarelor și să obțină ceva atenție?
    Eu cred că în acel moment nu va mai conta.
    De ce nu ar mai conta?
    Atât de mulți oameni ar avea contact deschis că acei căutătorii de atenție care mint vor fi destul de evident cine sunt și va fi pur și simplu, fără niciun efect pentru toți ceilalți care recepționează contactul.
    Tu crezi că dacă vor avea loc mai multe catastrofe, ca aceste uragane, și toată lumea va trebuie să treacă prin asta, într-un fel, va deschide mai mult din legea universală pentru ca Ansharii să facă genul acesta de contacte?
   Eu nu știu despre asta, dar când am vorbit ultima dată cu Tear-Eir, care-mi arăta toate  aceste lucruri, eu am fost un pic perplex legat de motivul pentru care aceste lucruri sunt lăsate să se petreacă, iar Tear-Eir a afirmat că în timp ce se întâmplă aceste lucruri, va exista o oportunitate ca oamenii să fie în serviciu pentru alții. Acesta este singurul răspuns pe care l-am primit cu adevărat, pe acest subiect. Ansharii nu au intrat prea mult în profunzimea subiectului.
    Acum, tu ai avut și o altă întâlnire cu Kaaree mult mai recent care are chiar niște răsturnări de intrigă chiar fascinante în aceasta, care chiar m-au prins cu garda coborâtă  când mi-ai spus prima dată.
    Eu am fost destul de surprins.
    Aceasta a fost aceiași întâlnire ... a fost?   Da.
   Din nou, am remarcat că ea se comporta anormal, era un pic stresată și preocupată. Deci ea se comporta anormal comparativ cu modul în care se comporta în mod normal: știți, chiar calmă, senină, iar ea părea preocupată și am întrebat-o dacă linia temporală continua să devieze de la linia temporală pentru care ei au fost trimiși aici s-o păzească și a zis că da, acesta se petrece și a spus că lucrurile s-au dezvoltat destul de mult ca și deviere de la linia lor temporală.
    Doar pentru a clarifica, ceea ce tu ai spus era că această linie temporală negativă ar putea implica un viitor foarte întunecat pentru umanitate. Ai putea să ne reamintești care era acesta?
    Ei bine, era un viitor întunecat pentru umanitate, dar Ansharii erau îngrijorați deoarece că dacă acea linie temporală ar fi deviată, ei nu ar mai exista.
    Dacă s-ar fi deviat de la linia noastră temporală pozitivă?
    Ei bine, linia temporală pe care ei se străduiau s-o cosmetizeze.
   Deci ea era preocupată, indicând faptul că ea era îngrijorată dacă acea linie temporală  negativă ar putea avea loc?
    Corect ... iar eu am întrebat-o: asta este complet neauzit? Iar ea a spus nu, noi am trecut prin asta de câteva ori, în timpul schimbării ciclurilor, că oamenii ei au trebuit să ia măsuri drastice în timpul ciclurilor, iar eu am întrebat-o despre ce vorbește? Iar ea a început să mă conducă înapoi către zona unde am apărut prima dată, care radia în diverse coridoare ... Ea m-a dus acolo și apoi imediat a luat-o la dreapta și am trecut prin alt coridor. Iar în cele din urmă noi am sfârșit într-o zonă ce dădea către un loc unde puteam vedea unde fusese orașul gigant, pe care l-am descris înainte. Și ... noi am ieșit într-o zonă diferită, dintr-o perspectivă diferită și imediat ce noi ne-am uitat la această cavernă imensă, imensă ... era evident, că totul se schimbase. Niciuna dintre clădiri nu mai era acolo.
   Stâlpii de piatră ce mergeau până la tavanul cavernei care avea toate aceste lăcașuri  sculptate din el, acelea erau încă acolo, nu erau lumini și existau mici zone de amprentă  unde fuseseră toate clădirile ... chiar?
   Da, și apoi exista acest ciudat ... arăta ca și cum spațiul-timpul se plia în sine însuși. Cumva mergând către un con, iar acolo unde se termina conul, era ca și cum s-ar văluri un pic ... iar eu am întrebat-o ce era, iar ea a afirmat că în trecut, în timpul ciclurilor, Ansharii și-au pus oamenii în această bulă de anomalie temporală și că această bulă este exact la fel ca bulele anomalii din afara Jupiterului și Saturnului unde Super Federația are aceste stații gigante,  unde se întâlnesc.
    Tu crezi că locuințele ansharilor au fost gândite să fie modulare că este ca o mică navă care se mută de colo-colo?
    Da.  Este?  Da.
   Ceea ce s-a petrecut a fost că totul a levitat și a intrat în orizontul evenimentului acelei anomalii, astfel încât ei ar fi protejați de orice se petrece energetic.
   Asta ar include și dacă s-ar schimba linia temporală? Ei încă ar putea avea o parte a realității în care ei ar putea să trăiască?
    Exact. Chiar? Ei au propria lor mică bulă de realitate. Iar în conversație ea a afirmat că ... am aflat un pic mai multe despre anomalii și cum funcționează ele ceea ce este foarte interesant ... Se presupune că noi ne aflăm în interiorul acestei bariere protectoare, aici în sistemul solar și a spus că noi când intrăm în acea anomalie când ne ducem la acele întâlniri, ne ducem către o bulă spațio-temporală care a fost creată și care era în afara realității noastre, ca să zic așa și că existau intrări în aceasta și din alte galaxii.
    Ființe din alte galaxii zburau în interiorul acesteia pentru a participa la aceste întâlniri.  Dar tu trebuia să ieși în afară fix pe același drum ... trebuie să ieși pe unde ai intrat. Ei nu pot intra și să iasă prin altă parte și să sfârșească în galaxia noastră. Majoritatea oamenilor ei, acel oraș întreg se află în interiorul anomaliei chiar acum.
   Ei bine, asta ridică o întrebare interesantă ... foarte pe scurt, și aceasta este: dacă oamenii aceștia stau în aceste scaune și comunică telepatic cu noi, aparent ca acești îngeri păzitori ajutându-ne să întâlnim oamenii potriviți și să primim ghionturi telepatice și chestii de genul acesta ... dacă ei au plecat cu toții nu va scade suportul nostru angelic, dacă vrei să zici așa, pe care ni-l oferă?
   Ei bine, ceea ce eram pe cale să spun este că toți oamenii din oraș, ce locuiau în oraș, se aflau acum în interiorul acestei anomalii temporale, în lipsa unui cuvânt mai bun. Toți cei care făceau parte dintr-un ordin religios ... până în ultimul moment, rămâneau în afara acelei bule și-și focalizau tot timpul și energia în a influența, în a încerca să influențeze  populația de la suprafață într-un mod pozitiv, pentru a ajuta îndreptarea către linia lor temporală.
    Deci tu spui că doar ordinul religios este cel care făcea asta și înainte, oricum?
   Nu. Foarte mulți din orașele lor se alăturau, dar da, toți cei din ordinul religios luau parte.  Ansharii luau parte și câteva dintre sub-grupurile care se aflau cu Ansharii luau parte.
    Tu crezi că poate prezența acestor sfere gigantice în sistemul nostru solar ar putea să ofere într-un fel susținere, din punct de vedere spiritual dacă acești oameni nu mai pot fi în acest serviciu, pentru noi ?
   Când vor ajunge în punctul în care nu vor mai putea fi de ajutor ei pur și simplu vor intra în acea anomalie temporală ... și vor călătorii în aceasta.
   Ei bine, eu mă gândesc la ce ar însemna asta pentru noi, din moment ce acești oameni sunt cumva ca îngerii păzitori? Vor exista și alte lucruri care ne-ar putea ajuta în acel moment?
   Ei bine, eu cred că ceea ce trebuie noi să realizăm este că majoritatea dintre acestea, depinde de noi. Majoritatea acestor lucruri depind de noi. Noi nu putem să căutăm ființele angelice să vină să ne salveze sau să ne ajute ... Noi chiar trebuie să ne focalizăm să fim schimbarea noi înșine.
    Și cum ar arăta asta? Dacă ei nu ne mai ajută cum vom mai dirija nava fără ei, ca să obținem rezultatul dorit?
    Dirijarea se va face de un număr foarte mic de oameni de aici . Un număr foarte mic de oameni poate afecta linia temporală. Iar oamenii cu care intră în contact acum, cărora o să le apară, cărora li se oferă descărcări pentru a-i ajuta să ajungă într-un punct în care sunt gata pentru contactul deschis, acei oameni sunt cei care vor fi de bază pentru conștiința co-creativă, cred că ai putea spune.
    Deci este ca și cum noi am trece prin propria noastră absolvire și să pășim într-un rol mai activ decât am făcut-o înainte.
    Da, ca parte a acelei absolviri, noi trebuie să devenim maeștrii.
    Tu simți că vor exista și alte evenimente similare cu această eclipsă în care vor exista salturi înainte suplimentare?
    Absolut. Eu cred că ceea ce spui tu se va naște din modul cum oamenii vor procesa aceste descărcări pe care le-au primit. O mulțime de oameni au primit descărcări similare, care-i vor face să se unească. Unul dintre lucrurile pe care le-a afirmat Tear-Eir este acela că în această misiune pe care el mi-o oferă este că oamenii vor începe să migreze pur și simplu organic, oameni care sunt necesari la acea vreme, iar eu nu glumesc.
    Noi vom spune: avem nevoie de o persoană care face genul acesta de grafică sau animație  și de obicei, în 24 - 48 de ore vei primi un email și o persoană va spune: nu știu de ce, dar simt că aș vrea să mă ofer voluntar și să fiu parte din acest proiect și ei au fix talentele care avem nevoie despre care noi tocmai am vorbit.
    Iar ce cred eu că se va petrece, va fi la nivel macro și că toți acești oameni care primesc descărcări vor începe să primească asistență și energie care să-i ajute să hrănească și să întrețină diferitele proiecte care le-au fost oferite în aceste descărcări. 
    Eu cred că am avut această viziune că noi cumva o să mergem cam la fel până la bliț fără să se întâmple nimic atât de exploziv și că va fi această chestie cumva plictisitoare ca întotdeauna, nimic nu se schimbă așa de mult și apoi ... PUF !! ...
    Dar tu spui că ți-au zis în ultima vreme, sugerând cu putere, că și înainte de blițul solar că vor exista niște schimbări notabile legate de modul cum merg lucrurile. Poți explica asta?
    Da, mă bucur că ai adus vorba, deoarece în ultima actualizare când am descris-o, eu nu am intrat suficient de profund și o mulțime de oameni s-au gândit că era doar o chestie de stârnit frica sau ceva scos din Apocalipsa biblică.
    Dar modul cum mi-a fost descrisă este ... Mica, cu ceva timp în urmă, a descris prin ce a trecut planeta lui, iar planeta lui este în mare parte, formată din insule. Sunt insule în cea mai mare parte, o planetă apoasă. Iar ei au avut, fix înaintea evenimentului lor solar și eveniment de înălțare, au început să aibă cutremure masive, tsunamiuri, au început să aibă și ei aceste lucruri.
    Înainte de bliț?
    Înainte de înălțarea lor și ceea ce mi s-a comunicat este că planeta noastră este o ființă vie și majoritatea oamenilor care urmăresc emisiunea știu exact ce spun, Gaia ... rețeaua ... Gaia ... corect. Acum, Gaia trece printr-o înălțare și-și termină ultimele tranziții în densitatea a 4-a. Iar noi suntem cumva ca "muștele" de pe un câine ... care, știți, un câine care trece prin  înălțarea lui și se întâmplă ca noi să ne aflăm pe câine, călărind o planetă, iar noi călătorim valul înălțării sau trezirea înălțării, cred că ați putea spune, prin care trece planeta noastră.
    Simptomurile acestei schimbări sunt că vor exista cutremure ce vor cauza tsunamiuri,  vulcani care explodează, genul acela de lucruri. Aceasta este doar o parte naturală a acestei metamorfoze.
    Cât de tumultoase crezi că ar putea ajunge aceste schimbări ale Pământului înainte de blițul solar?
    Eu cred că vor fi destul de tumultoase. Cu siguranță ne vor atrage atenția, cum au fost aceste uragane recente care au fost mult mai puternice decât ceea ce am văzut noi, știți ... înainte. Și cred că încetișor ne vom obișnui să vedem din ce în ce mai multe lucruri.  Cutremurele ar putea deveni ceva normal.
    Crezi că pe măsură ce trecem prin aceste ... experiențe disruptive că oamenii vor începe să aibe contacte mai spirituale, acces mai mare, mai multă telepatie sau genul acesta de evenimente paranormale în viețile lor?
    Da, și modul cum mi-a fost de asemenea explicat, că aceste lucruri vor fi catalizatoare  pentru a ne împinge mai departe în polaritățile noastre. Adică, noi vedem chiar acum oameni negativi care sunt mai atrași unii de ceilalți și de grupuri negative, iar oamenii pozitivi încep să se adune de asemenea, iar asta se va întâmpla la o scală mult mai mare.
    Deci acesta este un lucru foarte pozitiv care se petrece. Pornește procesul de înălțare și că în realitate va exista o împărțire în 3 direcții. Poate, modul cum reacționăm, emoțional și energetic la aceste schimbări planetare ne va ajuta dându-ne un impuls sau va determina în care polaritate suntem împinși. 
    Și asta depinde de noi acum, noi suntem cei ce trebuie să dirijăm asta.
    Noi suntem cei pe care-i așteptăm.
  Într-adevăr. Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3 (probă)
  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...