ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 21 februarie 2019

Un Nou Informante


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Emery Smith.
      Iese la lumină pentru a dezvălui lucrul desfășurat în programul biologic secret, într-o instalație subterană, sub deșertul New Mexico, Emery Smith, informantorul ce până acum era cunoscut ca "Paul". Poate  că l-ați văzut în filmul Sirius unde a disecat un corp umanoid din Atacama. În acest episod introductiv, ne explică pe larg procesul de introducere în programul secret militar în Kirkland, AFB în New Mexico, unde i s-a cerut să disece monstre de țesut de corpuri extraterestre.    
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Informatorul la care eu m-am referit cu numele de Paul, iar eu pot dezvălui pentru prima dată că numele său este Emery Smith și este posibil să-l știți, dacă ați văzut vreodată filmul Sirius.
    Emery, bine-ai venit la emisiune.
   Oh, mulțumesc Dave, sunt așa de entuziasmat să fiu aici după 10 ani de colaborare cu tine  în stabilirea relației noastre grozave și în principiu, tu ești motivul pentru care foarte mult din progresul meu în acest domeniu al informațiilor nedezvăluite care mi-au fost aduse și în același timp acum  este vremea să le aduc în față și-ți mulțumesc că m-ai ajutat să ajung în acest punct, deoarece după cum știi, în ultimii 3 - 5 ani cumva m-am ținut cumva de asta.
    Acum, în filmul Sirius se face o autopsie a unui corp de ET în aparență, de 15 cm înălțime.
  Corect ... cine din film face acea autopsie?
   Eu am fost vice-președintele CSETI pentru aproximativ 5 ani, iar ceea ce s-a întâmplat a fost că a existat bineînțeles această ființa care era deținută de un laborator civil din Spania.
Și de fapt guvernul a avut-o înainte de oricine altcineva, dar nimeni nu știe asta.
   Așa că treaba a fost că oamenii cu care lucram și au văzut CSETI, au decis că ar fi o idee grozavă să venim aici și să-i facem o autopsie și să luăm ceva ADN, deoarece dacă faci asta, se surclasează totul. Și haideți să mergem la o universitate majoră, care s-o facă.
   Așa că având trecutul meu, lucrând cu țesuturi de origine nepământeană, în aceste programe compartimentate, am văzut peste 3.000 de astfel de chestii, asta ar fi fost un câștig pentru mine să fiu persoana care face autopsia în echipa de seniori.
   Iar eu  am fost de asemenea asistat de Dr. Steven Greer și Dr. Jan Bravo. Și au existat de asemenea niște doctori acolo, fiind martori la asta și m-au ajutat să recoltez acest țesut.
   Eu cred că nu mă va ierta nimeni dacă noi nu discutăm, cel puțin în primul episod, pentru a începe, despre cum ai ajuns tu să ai doctorate medicale multiple ca nivel de cunoaștere, din programe militare secrete.
   Ai putea să ne vorbești despre ceea ce ai făcut în armată ... cu această biologie neobișnuită?
  Da sigur, totul a început de fapt când am intrat în armată, la o vârstă fragedă. Eu am fost ceea ce ei numesc, un 90252. Eu nu cred că mai folosesc aceste coduri, dar avea de a face cu a fi un tehnician chirurg. Doar o persoană care oferea instrumente medicului și am fost de asemenea un paramedic, și un prim asistent în chirurgie, iar apoi am devenit un învățător pentru astea, foarte rapid, peste noapte, iar apoi m-am mutat la baza forțelor ariene Kirtland
unde ei mi-au oferit ceva special, ceea ce noi numim o slujbă "Moonlighting". (muncă la negru)
   Iar eu eram încă un copil, foarte tânăr, dar foarte inteligent și foarte matur pentru vârsta mea la acea vreme și eram fascinat atunci când mă puneau să am grijă de echipamente de milioane de dolari, pe care oamenii normali nu ar fi capabili nici măcar să îl utilizeze ... acestea nu puteau fi folosite de către civili.    Da.
    Deci asta m-a ademenit în a lucra în acest fel: ok, noi îți vom spune asta, sergent. Smith
dar, în realitate tu vei face asta ... dar tu vei continua încă să fi plătit.
    Iar eu am zis ok, așa că în esență eu lucram pentru programe compartimentate civile, dar eu sunt un membru activ în serviciu ... și a funcționat.
   Știu că au existat multe întrebări, pot spune că oamenii pentru care am lucrat din camerele de operațiuni de acolo, ziceau: de ce pleacă Smith în fiecare zi la prânz? ... Unde se duce?  Oh, are o problemă la genunchi. El trebuie să se ducă la terapia fizică.
   Deci, în josul lanțului de comandă, ei știau că se întâmpla ceva dar ei trebuiau s-o mențină de asemenea, justificabilă într-un fel, până când: hai să-l scoatem de aici și să-i oferim o normă întreagă, cu această disecare de țesuturi de origine necunoscută. Așa că atunci am devenit absorbit și am devenit pur și simplu, obsedat de ceea ce făceam.
    Tu spui că erai la baza forțelor aeriene Kirtland?
  Da, aceasta era baza forțelor aeriene Kirtland ... locul unde am început, în Albuquerque, New Mexico. Și nu numai că lucram acolo, ci făceam munca la negru, făcând aceste alte chestii după program, iar asta a avut de a face cu laboratoarele Sandia și Los Alamos.
   Sandia ... da, Sandia este o altă locație securizată din baza aeriană Kirtland.
 Da, este ca o bază în interiorul bazei ... care merge în subteran, multe multe etaje.
    Deci hai să pătrundem în chestia asta un pic, deoarece eu am vorbit cu tine despre asta,  am primit mici părticele și bucățele de la tine de peste un deceniu acum, iar pe măsură ce a trecut timpul, ai fost capabil să împărtășești mai mult ai fost autorizat să-mi spui mai multe, așa că hai să înregistrăm asta chiar acum. Poți confirma că ai fost autorizat să dezvălui despre ceea ce vorbim acum? Asta este ok oficial?
    NDA-ul (acordul de ne-dezvăluire) meu a expirat, dar eu sunt încă ... eu nu voi vorbi despre ceva ce eu nu mă simt confortabil să vorbesc, dacă eu cred că este ceva ce te-ar pune pe tine sau pe mine în pericol, până va veni acel moment, dar ceea ce spun acum, eu cred că va fi ok.
    Eu nu am fost niciodată amenințat, pentru niciuna din chestiile astea. Singura dată când m-am simțit vreodată amenințat a fost atunci când am adus ADN-ul înapoi din Atacama, din Spania, ilegal, din Barcelona, iar eu am crezut ... că guvernul, atunci când eram amenințat,  au încercat 3 tentative de asasinat asupra mea ... îmi amintesc ... a fost foarte înfricoșător ...  eu am crezut că asta a fost deoarece am luat ADN-ul de la știi, de acolo, l-am dus la Stanford  iar asta nu a avut nimic de a face cu asta ....
    A avut de a face cu cineva care era supărat pe mine deoarece am demisionat iar apoi a pus 3 laboratoare compartimentate, care în timpul muncii mele cu acest grup ... aveau propriile echipe "ude" (de asasinare n.t.) după cum le numim, să vină și să-și facă mica lor treabă  murdară. Dar am fost capabil să scap din asta, mulțumesc lui Dumnezeu, datorită de fapt, ajutorului din partea guvernului SUA și a unor militari și oficiali de la CIA, militari și oficiali CIA care chiar m-au ajutat, au întors situația și au amenințat și ei înapoi și nu eram doar eu, ci și un alt coleg de-al meu care lucra la acea ființă Ata (din Atacama n.t.) și imediat a încetat totul ... iar eu am crezut ... ei mi-au spus doar când am fost dus în camera umedă  ...  deoarece eu scăpam, când mă aflam în Florida și primeam toate aceste amenințări, ei m-au zburat direct acolo și următorul lucru pe care l-am aflat ... iar eu am zis: Ce am făcut? De ce sunt aici?
    Acum, pentru oameni, în caz că ei nu știu, o cameră umedă are faianță pe pereți, podeaua are o scurgere în mijloc, iar umed este sângele tău.
   Da, aceasta este o rapidă ... aici este locul unde aduc oamenii și-i omoară și apoi se curăță ușor, cu o scurgere mare și drăguță, câteva furtunuri, și un sistem de dezinfectare imens ...
   Iar tu știa ce era când te-au dus acolo?
  Absolut ...
   Iar tu erai foarte intimidat ..
  Eu am văzut diferite tipuri de camere umede, nu pentru oameni, dar pentru alte lucruri din alte proiecte compartimentate, dar niciodată în Washington DC. Iar ei au spus pur și simplu că mi-am violat contractul, iar eu am spus: înainte să mă ucideți ați putea vă rog să-mi arătați și să-mi spuneți unde mi-am violat contractul, și voi accepta fericit asta!? Am zis: voi știți totul despre mine, aveți propriul vostru satelit pe mine, voi știți fiecare telefon, mesaj text, voi știți totul ... adică, ce am făcut? Doar spuneți-mi. Iar 8 ore mai târziu, eu transpiram în această cameră, s-au întors și au spus: ne pare foarte rău domnul Smith, a fost o problemă internă, și nu va mai trebui să-ți faci probleme legat de asta din nou. Ne cerem scuze și ... a fost un moment chiar frumos, deoarece a fost pentru prima dată când am simțit că Alianța și oamenii de acolo încercau să mă protejeze sau încercau să facă ceva pozitiv în afară să mă expună sau să-mi vătămeze familia sau știți ...
    Ai mers la Sandia ... și ... ei bine eu deja locuiesc acolo la bază. Eu deja avem propriul meu loc la bază ... iar eu lucram la un spital din afara bazei, Spitalul bazei forțelor aeriene Kirtland al VA (Administrarea veteranilor n.t.) care era de fapt în afara bazei ... ceea ce este ciudat.
   Și nu uitați faptul că baza forțelor aeriene Kirtland este a cea de-a cincea cea mai mare  bază din lume și acolo obișnuiau să ascundă nuclearele în munți.      Așa deci.
    Iar eu le-am arătat manipulanților și oamenilor mei care zburau acolo să vadă ușile, aceste uși gigantice, dar ei nu le mai folosesc pentru asta, ci pentru alte lucruri. Ei bine, noi avem New Mexico și Nevada, unele lângă celelalte și bineînțeles noi avem Aria 51 din Nevada ... sunt toate conectate.
    Deci tu ai folosit vreodată sistemul subteran de navete?
  Doar de la Sandia la Los Alamos și este posibil să fi mers până la Dulce și înapoi, dar eu nu știu unde s-a oprit ... deoarece ei trebuiau să facă ceva.
    Existau 4 din ele ... 4 din ce anume?
  Aceste tipuri de trenuri de tip Maglev, dar din ceea ce am auzit recent ei le-au actualizat și modernizat, fiind complet diferite, mai degrabă ca un Maglev cu tuburi vidate ...
    Și există și alte lucruri cu care am lucrat, doar din cauza ... regenerării țesuturilor și chestii în care am fost implicat, o mulțime de nave pe care eu le-am ... cumva eu am fost adus în diferite proiecte să mă uit la nave deoarece acestea erau vii, de fapt. Navele erau vii ... navele erau vii și erau conștiente.
    Asta este asemănător cu ceea ce am auzit de la David Adair, care a descris că a fost la Aria 51 și că a văzut acest sistem de alimentare care era de fapt o ființă vie. Dar era un acest lucru foarte mare care avea ca un schelet deasupra suprafeței acestuia avea componente ca niște țesuturi, dar avea de asemenea componente tehnologice, o ciudată combinație de tehnologie cu țesuturi ...
   Așa este ... iar asta deja a început și eu am făcut parte din această mișcare când am îmbrăcat țesut în titan. Se numește osteointegrare.
   Chiar? Da, iar asta este una bună în care să pătrunzi, deoarece asta este ceea ce ne-a dus în proiecte subterane și să spunem: omule, dacă noi putem avea țesut și titan să fie împreună, iar eu îți pot face osul din țesut și titan, tu vei fi destul de puternic Dave ... îmi va fi greu să rup acel os. Iar apoi adaugă celule stem la chestia asta și plachete bogate în plasmă ceea ce crește densitatea osoasă uneori de 10 ori ... propriul tău os. Țineți minte asta.
    Asta sună foarte mult ca Wolverine, în filmele X-Men.
  Absolut ... deci da este osteointegrare, în care ei în principiu, fac toate aceste plăci de protecție din oțel, dar el are de asemenea, o super-capacitate de vindecare foarte rapidă.
    Iar acesta este secretul, asta este tot ceea ce vor ei să știe.
  Cum să nu mai avem îmbătrânire?
   Iar acum, nu numai că nu mai avem îmbătrânire și nu numai pentru programele de super-soldați din care am făcut parte, ci eu vorbesc despre programe pentru soldați despre care nu auzi, de nivele mult mai înalte de tip cabala - Majestic, știți, nivelele corporațiilor secrete ... în care încearcă să te anti-îmbătrânească, iar acum această nouă proteină tocmai a fost  descoperită A2M, alfa 2 macro-globulină, Sfinte Sisoie ... ei, pur și simplu, dau înapoi timpul.
    Iar acum că a apărut, eu vă pot spune chiar acum că probabil în 5 - 10 ani, sau practic în 10 ani pentru FDA ... ceea ce face asta este un inhibitor de proteză ceea ce înseamnă că blochează toată inflamația, așa că corpul se vindecă de la sine.
    Deci tot ceea ai și ai nevoie pentru a supraviețui pentru totdeauna sau pentru un timp foarte lung, este deja în corpul tău.
   Problema este că aceste câmpuri din jurul nostru și mâncărurile pe care le mâncăm, totul este otrăvit ... iar asta aduce inflamația, iar mie nu-mi pasă că tu ai un accident de mașină sau ai o boală, totul începe cu inflamația.
   Acum dacă eu pot opri inflamația ... corpul tău se va vindeca de la sine, natural ... Asta este foarte entuziasmant ... foarte ...
   Și apropos, acea A2M nu am descoperit-o eu, ci am făcut doar parte dintr-un proiect care este specializat în asta și așa am aflat de toate. Iar eu sunt așa de entuziasmat acum că este aici pentru civili, este peste tot.
   Deci hai să vorbim despre cum ai pornit cu biologia ET. Tu ai fost conștient la început ... nu ... că autopsiai ET? Nu ... cum făceau asta?
   Ei ... a fost și foarte amuzant deoarece intrările către unde mergeam erau laboratoarele Sandia, dar nu erau în compunerea acestora, ci era o altă clădire mică ... dar se mergea în  jos, vreo 30 de etaje, iar când am ajuns acolo jos și m-au dus prin toate aceste holuri, eram în prima mea zi și-mi amintesc că mă aflam în această cămăruță, cumva așa cum ai vedea în filme, în care camera era toată albă cu o măsuță mică din oțel, și toate aceste instrumente acolo, iar tu ești escortat în acest loc. Și intri acolo și vezi o bucată mică de țesut. Și tot sistemul e cu presiune de aer pozitivă.
    Așa că am intrat acolo ... și tu chiar te îmbraci în halat ca un chirurg, mănușile, boneta și restul, când intri acolo faci toate astea, iar tu etichetezi așa cum ai face ... ca atunci când eram la ora de biologie la școală cu o broască, spunând că ăsta este un mușchi sau asta este o limbă sau indiferent, iar eu eram acolo să etichetez și să iau mici mostre și să le pun în aceste diferite tipuri de borcane, cuve și recipiente, care apoi le-aș fi împins printr-un perete,  printr-un sertar din perete, de unde altcineva le lua și asta era tot.
    Deci eu în esență luam mostre de țesut, indiferent ce fel de țesut era, unele arătau ca somonul, altele arătau ca ceva ce nici măcar nu pot explica, dar apoi la fiecare 3 - 6 luni, primeai o autorizație de securitate mai de sus. Așa că am rămas cu asta.
    Deci tu mi-ai descris înainte că le numeai file-uri de somon, și că atunci când ai început prima dată era ca un pătrat cam așa de mare sau ceva?
   Da, era ca un pătrat perfect tăiat ... cu artere, vene, nervi, pur și simplu niște tipuri diferite  de țesuturi ... diferite tipuri de țesuturi celulare adică ... uneori ai fi găsit cartilagii, într-o zonă ciudată știți, iar uneori ai vedea materie neurală.
    Dar era mereu diferită, iar apoi mostrele au început să devină mai intacte, unde puteai spune, ei bine, asta este o mână. Iar eu nu-ți puteam spune ce este aceea, la acel moment, eu nici măcar nu puteam spune ... și nu ți se permitea să întrebi nimic, tu doar făceai asta, nu vorbeai cu nimeni, iar asta era munca ta și ...
    Dar dacă le spuneai prietenilor tăi sau familiei tale? Vi se ofereau informări de securitate  despre asta?
    Da, aș fi fost omorât.
   Chiar? 
   Da.
 Acum tu spui o mână, adică descrie cum ar putea arăta o mână.
   Dă-mi un exemplu de mână.
  Ei bine ... imaginează-ți fiecare ... creatură de pe această planetă care are o mână, și evoluează-le la aproximativ 1 miliard de ani de acum încolo, pentru a avea steaua cu 5 ...  cum ar fi steaua umană ... da.

Și ai putea avea o mânuță ce arată ca de broască, dar ... este un pic diferită ... dar este o palmă ce are ... amprente, unghii ... Ar putea fi ceva ca un raton, dar acum totul este diferit.
Cele mai fascinante erau insectele gigant ... aceste mâini erau enorme. Iar ele nu numai că erau țesuturi vii, dar erau țesuturi de plantă de asemenea.
    Chiar?    Da.
  Deci aveau ceva ce le făceau sau le creșteau, ce implicau țesuturi de plante cu un alt fel de țesut viu ... iar ei au amestecat multe tipuri de țesute hibrid împreună, este o școală veche și toată lumea știe asta în aceste proiecte și este ...
    Probabil că tu ai auzit despre asta ... ei au amestecat fiecare tip de țesut de animal și ADN cu cel uman, să vadă ce se întâmplă.
    Cum ar fi Dulce, New Mexico ...
  Da, toate chestiile alea cumva nebunești. Iar apoi au tot început să adauge și să adauge, iar atunci când au început să aducă lucruri de acolo de sus ... atunci a început să devină ... ciudat ....
    Deci fie că acesta era un ET sau nu, nu puteam spune la acea vreme, deoarece eu știam că ei ar fi putut crește indiferent ce era chestia asta și s-o omoare, s-o facă bucăți, s-o trimită în toate aceste locuri ... eu nu eram singurul tehnician care făcea asta.
    Unul dintre lucrurile în care mi-ar place să sap mult mai mult, este dacă tu ne poți oferi, o descriere mult mai exactă a instalației în care ai lucrat.
    Deci hai să vorbim despre asta, hai să vorbim despre ... chiar și de ceva atât de simplu ca : există un loc de parcare? Aveați un loc de parcare subteran?
    Da. Exact.
    Cumva așa cum auzi în poveștile despre oamenii care zboară către Nevada și merg în Aria 51 ... era doar o singură cale de a intra și ieși.
    Ei bine, în aceste locuri, există multe locuri de intrare și ieșire, depinzând de locul unde vei lucra și în ce secțiune, și erau niște amenajări subterane foarte mari.
    Adică, noi vorbim despre, știți, de aproximativ 100 de acrii, de amenajări pe mai multe nivele acolo jos, cu multe aripi speciale, care fac anumite lucruri ... unele lucrează la propulsii energetice, altele lucrează la regenerare, iar altele lucrează la ... există o întreagă chestie medicală la asta de asemenea, de fapt este un mic orășel de oameni care chiar locuiesc acolo care nu ies la suprafață de obicei, din ce știu eu ... și este o instalare foarte dinamică, așa că pentru mine, din moment ce eu deja lucram în bază, era ușor deoarece eu doar mergeam cu bicicleta la acestă clădire mică.
    Deci clădirea mică, despre care ai crede că e un turn pentru pompieri sau indiferent, este de fapt în mijlocul unei zone mari, unde pot parca mii de mașini acolo. Nimeni nu ar crede altceva.
    Deci tu intri și iei un lift către în jos și ajungi la un hol imens și o scară rulantă. Iar scara rulantă este cumva așa cum vezi la aeroport, iar aceasta este foarte lungă.
    Mergi pe scara rulantă vreo 10 minute ... tu chiar mergi repede?
 Da, este foarte rapidă.
   Chiar?    Da.
 Tu te poți chiar și așeza.
   Ce vezi? Este un tunel?
 Doar un tunel, un coridor. Este alb și are un tavan din marmură neagră, ca un onix negru, eu nu știu ce este dacă se poate vedea prin el, dar este foarte diferit ... pe atunci era foarte dificil de văzut, iar tunelul nu este mare.
   Tu crezi că vre-una din acele mașinării de forat în subteran, ar fi putut face acel tunel?
  Da, cea care are căldură, care încălzește piatra până se topește. Așa le-au făcut pe toate ... în principiu ei fac tuburi de lavă acum ... corect ... și asta este ceea ce fac și acum, peste tot, făcând autostrăzi ... subterane, pentru a merge oriunde doriți, în lume.
    Acum, când ne gândim la o scară rulantă, în mod normal ne gândim la caneluri metalice verticale, care sunt toate una lângă alta și există dinți între fiecare strat ...
    Nu, aceasta este complet plată și făcută din vre-un fel de policarbonat, nu puteai vedea prin ele și putea sta pe un scaun.
    Oh, exista un scaun.
 Da.
    Dar te aflai ca pe o șenilă, care se mișcă.
 Da, te aflai ca pe o șenilă ce se mișcă.
    Deci, ce mi-ai descris tu mie, sună ca un tunel extrem de super și futurist prin care ai călătorit ... adică tu deja erai destul de inspirat.
   Da, iar asta făcea ca Epcot (parc Disney n.t.) să arate ca o glumă. Nu vreau să jignesc pe cel care a construit lucrul acela, dar este ca și cum la acea vreme ... trebuie să înțelegeți anul despre care vorbim, la începutul anilor 90, era ceva foarte fantastic să fi parte din toate astea. Deci când ajungi la sfârșit te duci la stația de verificare.
    Cum arată, unde te afli, ce vezi?
  Te afli într-un tunel și ce vezi imediat ce treci de ... Existau niște uși de sticlă acolo, care se deschid așa cum vezi în Star Trek, se deschid și există două stații, iar dacă există cineva în ambele stații, trebuie să aștepți în afara sticlei, căci pot exista alți oameni înaintea ta la verificare.
    Ei sunt intervievați sau ceva?
  Da, sunt verificați. Ok, deci există alte două stații de sticlă, iar atunci când mergi ele se deschid, și ai o verificare de securitate aici și alta aici ... și ...
    Deci ce s-ar întâmpla cu acești soldați de la birou?
  Ei bine, ei îți verifică amprenta palmei, fac scanare de retină, iar apoi le arăți permisul, unul foarte generic.
    Iar soldatul vorbește cu tine? Trebuie să răspunzi la întrebări? ...
  Da, ei pun întrebări ... uneori câteva, alteori doar zic "Mergeți". Deci ei făceau asta cu oamenii și aveau aceste animale speciale ... erau câini.
   Câini speciali ... Special însemnând ce? Ei arătau diferit?
 Ei erau antrenați cumva sau hibridizați, erau un pic mai mari și arătau ca ... ciobănescul german amestecat cu Mastiff și un Bloodhound.
    Chiar? 
  Și erau acolo și se aflau în interior ca într-un compartiment, dar te puteau mirosi pe măsură ce treceai de ei. Sunt destul de sigur că nu puteai trece de ei, fără să te miroasă. Iar ei știau mereu cum să facă asta, să te miroasă imediat.
   Iar apoi trebuia să treci prin alte două uși, iar acum erai în vestiar. Și erau pe sexe, bineînțeles, vestiar de femei și de bărbați. În vestiar te dezbraci și-ți pui aceste halate pe tine, ce seamănă cu salopetele.
    Mergi în afară după următoarea ușă, care nu avea nimic de a face acum există un perete întreg acolo și te afli într-un alt coridor, și există o cameră pe dreapta, iar acea cameră este locul unde sunt comenzile tale iar de acolo îți ridici dosarul și banderola.
     Deci dosarul tău ... așa îți preiei comenzile?
  Ei bine, de obicei sunt pur și simplu acolo, iar uneori există ceea ce noi numim, directorii și se află acolo deoarece vor să-ți spună ceva.
    Ei știau deja de jumătate de oră că tu vii.
 Așa.
    Deci ei știu totul, mai ales dacă acum ți-ai pus banderola. Deci ei vor veni și vor spune: hei, noi avem asta și asta și te vor informa legat de spunând: avem asta și asta și asigură-te că faci asta și ailaltă, iar apoi tu ieși iar acolo sunt gărzile albe acum, iar ei te escortează acum sau dacă nu există garda albă, urmezi dungile colorate.
    Ce sunt dungile colorate?
  Dungile colorate sunt, atunci când mergi pe aceste holuri albe frumoase, sunt aripi ale camerelor de operațiuni ... camere de operațiuni presurizate, și arată ca și cum ai intra într-un avion 747 Jumbo Jet deoarece ușile sunt ca aceste hexagoane mari, uși pentru aspirație cu vacuum. Iar culorile se corelează cu aripa în care vei lucra în acea zi. Iar asta îți spune cât de multe aripi sunt acolo jos. Fiecare aripă poate avea între 30 și 50 de camere. Da, de genul acestor camere vidate.
   Și cât de multe etaje crezi că sunt?
  Unde am fost eu?   Da.
    Peste 50. Peste 50 de etaje, doar în zona medicală.
  Deci imediat ce înțelegem exact ceea ce tu faci, atunci numărul de corpuri extraterestre pe care-l au acești tipi, trebuie să fie imens ... da, este incredibil.
    Iar tu ai spus că nu prea ai văzut repetiție în privința tipurilor văzute, de îndată ce vom ajunge în acel punct al poveștii nostre.
    Da, erau diferite, mereu diferite .... dar chestia este: ei le-au crescut acolo?
 Știți ... noi nu știm cu adevărat asta ... este o dezinformare de asemenea. Căci ei îți vor arunca câteva dezinformări în caz că eu într-o zi voi ieși în public, și nimeni nu mă va crede că eu am văzut un reptilian de 3 m mergând în jos ... escortându-mă în josul coridorului ...
     Tu spui că tu chiar ai văzut un reptilian?
   Eu spun că am văzut o grămadă de ființe imprimate 3d, hibride, clonate. Că erau conștiente sau nu, eu nu știu, erau și niște efecte de film SF de asemenea să-i deruteze pe oamenii de știință sau să-i amenințe dacă ei ar fi simțit că ei sunt pe cale să iasă public să vorbească, atunci când lucrezi acolo.
   Deci cea mai bună cale de a face asta este să le arăți ceva ce este complet îngrozitor, iar apoi ei vor gândi că dacă vor spune ceva sau vor pleca sau vor face indiferent ce, dar acum că ei știu că există într-adevăr ... dar oare așa e?
    Este real?
  Corect.
    Eu nu știu, nu vă pot spune ... doar pentru că tu vezi, asta nu înseamnă că este real.  Același lucru este și cu noii sateliți pe care-i avem, care proiectează chestii pe mașinile de la sol și umbre, sisteme palpabile care arată că sunt fix aici dar eu nu sunt cu adevărat aici.
    Deci tu spui că ei pot proiecta ceva care să arate exact ca o mașină cu o umbră, dar nu este cu adevărat o mașină? Este doar o proiecție din satelit?
    Este o proiecție a unei mașini care este palpabile, dar poți trece direct prin ea, dacă ai merge direct către ea, dar suficient pentru a pune această cantitate de atomi într-o zonă și pentru a reflecta lumina.
    Interesant ... da, ceea ce este cu totul alt joc cu mingea.
  Deci mie mi-e greu să spun că am văzut această navă sau am văzut acest ET sau am văzut acest hibrid sau indiferent, decât dacă-l eu chiar l-am atins și simțit și am mers pe el și l-am testat ...
    Ok, din moment ce noi am vorbit de genul acesta de ființe înainte, în loc să-ți ofer eu vre-o direcție, ai putea să fi mai specific în a descrie ... tu ai spus că era de 3 m înălțime, dar poți să ne spui mai mult despre cum arăta de fapt?
    Eu am folosit asta ca un exemplu, dar voi descrie alții pe care i-am văzut. Alții pe care i-am văzut erau oriunde între 2,5 și 4 m înălțime până pe la 55 de cm.
    Dar unii dintre ei, tu ai spus că erau vii? Ca și cum i-ar fi cărat de parcă erau prizonierii lor?
   Ei bine, da. Da și cam acesta este motivul pentru care eu am optat să ies după 10 ani, deoarece am simțit că ceva nu era în regulă deoarece unul dintre corpurile pe care le-am primit, era cald.
    Așa ... deci eu am știut evident, că murise. Așa că am ieșit într-un mod onorabil, am ieșit din contractul de muncă, mi-am ținut gura pentru vreo 15 ani sau 10 ani ...
    Deci corp cald înseamnă că e posibil să fi fost omorât fix înaintea autopsiei tale.
  Corect. Dar am văzut ET vii, față în față. Sau ceva ce era ca niște ET. Ca niște ET sau hibrizi sau clone, indivizi clonați după ET.
    Acum hai să ne întoarcem la liniile tale colorate, căci eu vreau să intrăm în cameră înainte să încheiem acest episod. Ce se întâmplă când ajungi la ușa ta?
    Ei bine, pe fiecare coridor, nu uitați, erau cei de la securitatea albă. Deci nu va exista vreodată vre-un moment în care să nu-i vezi pe tipii ăștia. Ei sunt postați pe fiecare coridor.
    Coridoarele pot merge foarte, foarte departe.
  Deci nu există nicio zonă privată atunci.
    În niciun caz, nu există nicio zonă privată.
  Deci ceea ce ai de făcut când ajungi acolo, atunci trebuie să treci prin zona presurizată în care să-ți pui costumul ... aceea este zona curată, zona sterilă.
    Deci există ca o zonă ermetică între ușă și zona de operare.   Corect.
  Iar acei doi tehnicieni conduc chestia asta alături de cei doi soldați, tipii în alb.
    Aveai halatul deja pe tine, dar mai trebuia să pui un echipament adițional?
  Da, trebuia să-ți pui costumul.
    Ce este costumul?
  Este un costum spațial foarte ușor, așa cum vezi în filme. Totul este din sticlă și ai propriul tău oxigen, pe care-l conectezi la peretele unității tale, deci tu nu trebuie să porți nimic, este foarte ușor și este făcut din ca o substanță din goretex-poliuretan, care este impermeabilă,  complet etanș, adică tu ai propriul tău aer, care se reciclează acolo, ai propriul tău difuzor, poți comunica, iar mănușile pe care le porți în aceste costume sunt același tip de mănuși  care sunt folosite în chirurgie.
    Sunt foarte ambidextre, foarte sterile, iar uneori tu trebuie să folosești anumite mânuși care sunt făcute din altceva, dar eu nu știu, căci ei nu vor ca anumite ... cum ar fi latexul sau lucrurile non-latex să fie atinse și să distrugi de fapt indiferent ce atingi tu ... există tipuri diferite de costume, pentru feluri diferite de autopsii.
    Deci tu spui că ... încerc să vizualizez asta ... tu ai ca un furtun pe care-l conectezi la un perete, imediat ce treci de zona etanșă?
    Deci tu intri în zona etanșă și ești escortat de acești tipi de la securitate, iar ei deschid ecluza așa cum ai vedea într-o navă a marinei, cumva, unele au calme, iar unele aceste  chestii mici, iar apoi tu intri și ești îmbrăcat, și pur și simplu-ți conectezi chestia și există două cordoane: oxigenul și un cordon electric de comunicare, iar tu-i poți auzi dacă ei vor să-ți vorbească și fără asta, în caz că nu funcționează.
    Deci tu ai putea să descri pe scurt cum arată imediat ce te afli în interiorul OR acum?
  Este fără urme de sudură (îmbinare), pereții au o nuanță alb rozalie este cumva oval și toți pereții interiori pot cumva să apară în diverse tipuri de secțiuni. Iar secțiunile ar putea fi ... corpul s-ar afla pe această platformă, iar celelalte secțiuni ar putea avea de asemenea toate aceste  instrumente de care ai avea nevoie s-o faci ... să faci indiferent ce trebuie să strângi
sau pentru testare.
    Deci imediat ce chiar vezi file-urile de somon ... tu ai spus că au început cu file-uri de somon și că apoi ai fost actualizat la un moment dat cu un braț sau o mână ... care a fost perioada care a trecut de la file-urile de somon și brațe și apoi în cele din urmă la corpuri complet? Putem vorbi un pic despre asta?
    Da, asta a luat aproximativ 16 luni ... primești actualizări de securitate odată la 3-6 luni, dacă ești cuminte și-ți ții gura închisă. Se întâmplă rapid deoarece ei trec prin așa de mulți oameni.
   Iar eu chiar doream să învăț asta și eram așa de captivat de asta, așa că am făcut ceea ce ei au vrut ca eu să fac, iar apoi au devenit din ce în ce mai ciudate, și primeam mostre din ce în ce mai bune și era frustrant deoarece nu-ți era permis să întrebi : de la ce sunt astea? Unde este? Sau cum le-ați obținut?
   Tu te afli acolo să iei mostrele și să ieși, iar atunci când au început să vină corpurile, probabil după 10 luni, corpuri parțiale, nu un corp întreg, nu am primit corpuri întregi până la final și am ieșit deoarece am devenit emoțional legat de asta, cred.
   Ai putea să ne descrii primul corp parțial pe care l-ai văzut? Cum arăta și vom încheia episodul cu asta?
    Da, era o piele colorată ca de leopard, era un torace și arăta ca și explodat și avea piele reptiliană și avea componente de corp normale așa cum avem și noi în interior. Așa că am văzut o splină, o inimă, un plămân, fața era prea deformată și distrusă așa că nu vă pot spune cum arăta fața, dar avea o conformație osoasă normală așa cum avem noi, iar pielea era frumoasă, o piele albastră leopard irizată.
   Mi-a reamintit că am crescut în Everglades unde erau broaște leopard care aveau aceste cercuri și un amestec de pene de păun.
   Chiar?  
   Da, acel colorit distinct, rotund, dar o piele foarte moale.
   Te-ai speriat prima dată când ai primit un corp parțial? Erai ceva de genul: oh Dumnezeule, ce se întâmplă aici?
   Da, eu nu eram șocat ... apropos, ei îmi măsurau bătăile inimii tot timpul, ei măsurau modul cum reacționam, dacă-mi mențineam cumpătul, iar ei chiar m-au întrebat: hei, ești bine? ... știți, o dată.
    Deoarece mi se permitea să operez doar o parte a unei părți a corpului și doream să știu mai mult căci există anumite țesuturi de la clone și de la ET reali și de la oameni, despre care am realizat că țesutul clonat nu este așa de puternic cele care cresc.
    Țesuturile noastre sunt cu adevărat puternice ... depinzând bineînțeles de cât de mult timp au fost ... moarte sau înghețate sau indiferent ce condiție ar fi avut. Dar atunci când ai chestii proaspete, uneori îți vor spune asta, alteori nu, și poți spune că cele care sunt false, sunt mai fragile.
    Iar asta înseamnă că tu abia reușești să obții ceva din ele și se topesc, deci este o dinamică foarte interesantă în ceea ce privește țesuturile.
    Emery, de ce ai simțit să ieși în față astăzi? Care sunt câteva dintre evenimentele care  tocmai s-au întâmplat care te-au determinat să ieși din tăcerea ta în sfârșit, după 10 ani în care eu ți-am tot spus: hei omule, tu chiar trebuie să ieși în public.
   Ei bine, eu nu m-am gândit ... depinde de mine, căci eu sunt foarte neutru. Eu nici măcar nu mă uit la o grămadă dintre emisiuni, și-mi place să rămân neutru așa că nu mă influențează nimic ... iar recent ... lucrurile au devenit un pic violente ... noi avem o fotografie a coliziunii din față pe care ai suferit-o, la 30 de minute după ce am transpirat mai multe din informațiile tale într-un articol ... iar tu ești foarte norocos să fii în viață.
   Da, s-a tras asupra mea, am fost înjunghiat, au sărit asupra mea 3 agenți și m-au bătut, am trecut prin toate, dar nu a fost ... eu nu cred că a fost din cauza acelei chestii.
   Eu cred că atunci când au știut că eu am devenit energie și am început să fac mai multe chestii energetice, ei s-au înfuriat cu adevărat.
   Și atunci am pierdut totul, mi-au intrat în casă, mi-au distrus poarta, poartă de beton,  unde erau depozitate toate chestiile și au tăiat în ziduri, după lucruri aflate în locuri sigure, unde erau ascunse și tu puteai știi doar cu ajutorul satelitului, folosind ...
   Acești oameni aveau o imagistică prin satelit perfectă, iar eu știam de aceștia foarte bine, și lucrurile ce le pot face cu ele ... ei pot să se uite în fiecare cărămidă și zid al casei ... wow, este incredibil ... eu sunt foarte bucuros că ai ajuns aici viu, că facem asta acum și vom încerca să punem pe cameră cât de mult posibil, pentru siguranța ta, iar noi ne vom întoarce data viitoare, aceasta este Dezvăluirea Cosmică.

    Eu sunt gazda dvs. David Wilcock, aici alături de "Paul" pe care acum l-am revelat ca fiind Emery Smith și vă mulțumesc că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


  Linkuri alternative:  AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...