ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 28 februarie 2019

Pământul Interior în criză


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode. 
     În pregătirea pentru următorul bliț solar, fracțiunile din interiorul Pământului și-au lăsat în urmă diferențele pentru a crea un super-oraș în limitele unei bule temporare construită în afara spațiului-timp obișnuit. Corey a fost prezent pe timpul negocierilor finale ale acestui proces în care au fost dezbătute forme de unificare a diverse tehnologii cu scopul de a proteja diferitele civilizații. Între timp, Corey ne pune la zi cu privire la starea lor de securitate și bunăstare, deoarece procesul de dezvăluire continuă să atragă forțe din interior și de dincolo de PSS.       
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Unul dintre lucrurile pe care le-ai împărtășit cu mine în conversația noastră privată că tu ai avut ceva noi interacțiuni cu Ansharii care sunt destul de interesante chiar, și se pare că asta e suficient de sensibil subiectul încât chiar și eu aud pentru prima dată în timp ce vorbim în fața camerei, așa că, sunt la fel de entuziasmat să aud de asta ca toată lumea, deci ce se întâmplă pe plaiurile Pământului interior în acest moment?
    Ei bine, nu este o informație chiar șocantă absolut deloc ... Ceea ce s-a întâmplat este că eu am fost dus jos către zona complexului templului din nou și am fost dus direct pe lângă zona unde te purifici, ei nu m-au făcut să fac asta, m-au condus direct către coridorul ce mergea către zona orașului sau către zona cavernoasă unde obișnuia să fie orașul ... și am zburat în interiorul bulei temporale ce a fost creată ....
   Doar pentru a recapitula ... ce-mi amintesc eu că ne-ai spus anterior este că Ansharii au intrat într-un fel de câmp protector din cauza posibilului bliț solar, iar ei nu știu când se va întâmpla. Deci asta este natura a ceea ce este?
    Da, ei au creat această bulă de fiecare dată când este unul dintre aceste cicluri, ce apare.
   Cu blițul solar?
    Cu blițuri solare și toate celelalte cicluri care apar în timp, de când sunt aici. Ei se pun pe sine în această bulă temporală. Acum, am zburat cu ei în interior cu una dintre navete, "autobuzele" ansharilor, pe care le-am descris anterior ... era uriaș ... era uriaș și erau o mulțime, o mulțime de oameni.
    Ce era uriaș? Ce ai văzut? Autobuzul erau uriaș?
   Nu în interior, toate componentele orașului erau conectate aproape ca la jocul LEGO.  Cumva conectate electro-magnetic unele cu altele și erau peste tot, 360 de grade de jur împrejur, și orientate către în sus, de unde stăteau se uitau în același punct în mijlocul sferei.
    Deci din nou, doar pentru a clarifica asta, tu spuneai că aceste unități în care trăiau în cavernele Pământului interior, erau modulare și sunt ca niște nave spațiale ce se pot mișca pe cont propriu?
   Da.
    Deci acum ele s-au unit unele cu altele ca blocurile Lego?
   Da ... în interiorul acestei bule, da.
    Cât de spectaculos era să vezi asta? Era un lucru cu adevărat uluitor?
   Da, chestia e că atunci când zbori prima dată prin orizontul evenimentului a acestei bule, eu nu am mai experimentat asta când am fost în anomalia temporală din Jupiter ... deci a fost un pic diferit.
   Imediat ce am trecut prin orizontul evenimentului a fost cumva ca și cum aș fi fost expus
 la o cantitate foarte mare de câmp electro-magnetic ... Eu cumva am picat într-o parte și aproape că am leșinat. Iar foarte curând după asta, după ce am trecut de acea barieră, am fost ok doar un pic defazat, dar mi-am revenit.
   Deci aceasta este și o bulă temporală pe cât este și un spațiu dimensional, de vre-un fel?
 Este o bulă temporală ce este creată în afara acestei realități spațio-temporale.
   Deci indiferent ce i se întâmplă Pământului, chiar dacă acesta se mișcă într-un mod neobișnuit ei nu vor fi afectați de asta?
 Da, nimic ... energiile nu-i vor afecta și sunt complet separați de această realitate cred că ați putea spune.
   Este într-o dimensiune mai înaltă, dar cumva încă localizată aici pe Pământ sau unde se află de fapt fizic?
   Ei bine, exact cum au acele bule temporale în afara lui Jupiter și Saturn, ele sunt accesibile din multe galaxii diferite ... chiar? Și din multe locuri din această galaxie.
   Tu intri și te gândești că tocmai ai călătorit știi, câțiva mii de metri printr-o barieră și apoi ești în acest loc întunecat, dar în realitate tu ești nicăieri în acest spațiu timp, nicăieri și toate celelalte galaxii au tuneluri care ajung în același punct ... ei pot călători în interior și este o călătorie foarte rapidă, este a și cum ai călători către Lună sau o distanță ceva de genul, iar apoi, în acel punct, toată lumea se întâlnește, când în realitate sunt la multe mii sau milioane de ani-lumină distanță.
    Deci tu spui că acestă bulă temporală în care ai intrat era potențial accesibilă din multiple locuri din galaxia noastră și chiar și din alte galaxii?
   Este, absolut.
  Ce protecție au împotriva unei invazii, în acest caz?
  Din modul cum este construită, tu poți merge doar ... ei o numesc penetrare în interior, penetrare spre exterior, de pe aceleași traiectorii. Atunci când intri și vii la punctul de întâlnire sau indiferent unde mergi, iar apoi ... eu nu știu dacă este tehnologie, armonici sau ce-o fi, dar lor li se permite doar li se permite să plece prin același punct prin care au pătruns, ceea ce-i va duce înapoi în spațiul și timpul lor.
   Tipii acești folosesc limbaje ca să vorbească unii cu alții? Sau sunt cu toții telepați? Cum se petrece comunicarea?
   Nu, ei folosesc un limbaj ... acel ciudat ... ei spun că seamănă cu Akkadiana, dar singurul lucru pe care mi-l pot imagina este să-ți imaginezi pe cineva care a crescut în Turcia și are accentul turcesc și vorbesc un dialect vechi al germanei sau ceva, imaginează-ți cam cum ar putea suna aia ... este foarte foarte ciudată. Dar, da ei comunicau în acel limbaj comun ...
  Ei vorbeau cu gurile lor?
Da, vorbeau.
  Tu erai capabil să înțelegi ceva din asta?
 Nu. Ceea ce s-a întâmplat este că după ce am aterizat, m-au dus către unul dintre aceste domuri, iar la baza domului aveau o discuție și era interesant pentru mine, că erau toate cele 7 grupuri diferite pe care le-am văzut, când Ansharii au avut primele întâlniri la care am fost invitat ... toate aceste grupuri diferite erau acolo.
   Doar pentru a fi clari, tu ai spus înainte că aceștia sunt oamenii din viitorul Pământului  care au călătorit înapoi în timp, deci toate tipurile rasiale de pe Pământ sunt reprezentate în acest grup.
 Așa e. Da și asta este ceea ce susțin ei, că ei vin ... fiecare grup rasial care era aici sunt aici cam cu aceiași misiune, dar au venit în timpuri diferite. Ei nu au venit în același timp cu Ansharii.
   Aha, interesant.
 Deci ceea ce s-a întâmplat este că era o discuție despre cum vor integra vre-un fel de tehnologie pe care ei o împărtășesc cu toții. Și după cum v-am spus în trecut, tehnologia lor este energizată și controlată în întregime cu ajutorul conștiinței. Deci chiar nu prea erau dispozitive fizice în jur ...
  Așa că acesta a fost primul lucru care mi s-a arătat, iar mi-au arătat deasupra unui lucru ce arăta ca un mic pupitru pătrat, îmi arătau holograme a acestor blocuri lungi pătrate, care în mijlocul lor erau cumva ... aproape ca niște cabluri erau niște chestii ca niște cabluri foarte mari și cristaline care treceau prin ele care erau impregnate într-o spirală cu un fel de mineral, care nu știu ce era.
   Deci hai să vorbim un minut despre ce sunt cutiile ... ce conectează? Ce face asta pentru ei?
 Asta le va permite să lege la un loc toate conștiințele lor, să fie capabili ... să-i ajute să le energizeze și să le controleze, tehnologii pe care ei plănuiesc să le folosească atâta timp cât vor fi acolo.
   Acum, dacă-mi amintesc corect, când am vorbit prima dată despre asta, tu ai spus că diversele grupuri aveau amulete cu mici bijuterii pe ele care arătau în ce parte a Pământului locuiau ei și aveau diferite regiuni pentru grupuri diferite, este corect?
  Da.
 Deci ai putea avea oameni care arată asiatic, dar vor fi într-o zonă, iar oamenii care arată
nordici ar putea fi în altă zonă.
  Da, ei nu se amestecau toți unii cu alții, ei aveau propriile lor cartiere sau zone ...
Asta e corect.
   Acum preoția în care ai intrat inițial cu Kaaree, acela era vre-un fel de summit care se întâmpla la acea vreme? Își strângeau rândurile ca să zic așa?
  Da, o întâlnire foarte rară în care toți cei care luau decizii au fost aduși la un loc, iar acești decidenți s-a întâmplat, cu toții ... aproape cu toții ... Unele dintre castele lor religioase sunt cumva și caste războinice ... Cu acel grup Omega ... așa fost cu ei.
 Iar tu ai spus că motivul pentru care ei s-au întâlnit prima dată erau amenințări de la cabala care chiar încerca să-i distrugă.
  Da, ei au avut o serie de dezacorduri cu non-tereștrii cu care sunt în competiție pentru un viitor diferit ... deci da, ei avut componenta asta, iar apoi au afirmat că oamenii de la suprafață au dezvoltat tehnologii și arme care acum îi ajungeau așa de jos cum erau ei.
  Deci se pare că la întâlnirea la care ei te duc acum, există un nivel mai profund de cooperare și afiliere decât acea negociere inițială când tu i-ai văzut prima dată.
  Da, și asta este ceva ce se pare că ei fac la fiecare 25.000 de ani sau ceva. Ei se adună și stau împreună în această bulă în esență, iar apoi ei pleacă iar apoi ei fac este nevoie să facă și văd cât de mult este mișcată linia temporală, dacă există vre-o mișcare de când au intrat ei, iar apoi ei încearcă să modifice linia temporală să o aducă acolo unde ar trebui să fie.
   Deci acest cuburi cu acest tip de cabluri de genul Mylar între ele, este acesta echivalentul pentru ei pentru crearea unui internet în care ei au acces la toate informațiile lor mutuale,  genul acesta de lucru?
  Informația este împărtășită pe o lărgime de bandă mai largă, fără fire, cred că ai putea spune. Acestea erau cumva aproape ca niște cabluri care se uneau și care redirecționau și erau ... toate emanau energie ... energia conștiinței, aceea este valorificată în această tehnologie pentru a da energie diferitelor tipuri de tehnologie și ei pot controla de asemenea tehnologii care sunt în alte zone, în felul acesta, deci eu cred că sunt în rețea din punctul acesta de vedere.
    Deci aceste diverse grupuri și-au pus diversele lor orașe împreună, ca blocurile LEGO într-o singură bulă temporală ... asta era ceea ce se petrecea?
  Da. 
  Deci într-un fel , totul se conectează imediat ce intră în acea bulă. De ce crezi tu că ai fost adus în interior să vezi această întâlnire? Care ar fi motivul pentru care tu ne comunici asta nouă astăzi?
  Ei bine, asta a fost partea ciudată a întregii chestii. Aree mi-a spus că era nevoie ca eu să fiu martor la asta și să ajut la arbitrare, dar eu nu știam unde să încep. La un anumit moment dat m-am apropiat foarte mult de pupitru, m-am aplecat să mă uit la hologramă, iar ei s-au oprit din vorbit și s-au uitat la mine ca și cum i-aș fi întrerupt. Este ca și cum m-ar fi vrut în încăpere pentru un anumit motiv, dar nu mă doreau acolo, în același timp.
   Iar apoi, noi ne-am întors la autobuzul Anshar, ea a zburat cu mine înapoi prin bula temporală în cavernă și am ieșit afară și am avut câteva conversații despre niște acțiuni pe care ea mi le oferise despre diferitele schimbări pe care să le fac în mine însumi dar în afară de asta, cam acesta a fost tot evenimentul acela.
   Ei bine, există un lucru care nu-mi este foarte clar, care este: dacă ei se strâng la un loc într-o singură bulă și-și unesc tehnologiile atunci care e controversa? De ce ar fi avut diferențe de opinie?
  Legate de cum ... de cum se uneau. Aceasta era ultima componentă pe care o lăsaseră. Ei în mare măsură își conectaseră toate orașele lor la un loc. Iar acum .... ei aveau rețeaua de energie a conștiinței independentă, separată și erau foarte nesiguri legat de modul cum doreau să se conecteze cu rețelele altor oameni.
    Deci eu nu știu dacă era vorba de securitate sau vre-un fel de competiție veche între anumite grupuri poate, dar tot restul funcționase foarte bine, aveau toate aceste zone unde totul era strâns la un loc de jur-împrejur.
  Tu ai spus de asemenea că toate aceste grupuri erau cumva adversare unul cu celălalt, că unele dintre ele ar putea să nu aibă aceiași agendă, unele ar fi putut să aibă o agendă care nu ar fi fost atât de favorabilă pentru noi. Acele grupuri negative erau de asemenea implicați în asta, sau asta era doar ...
   Erau împreună cu toții ...
 Chiar? Da.
   Deci tu crezi că o parte din controversă ar fi putut fi că aceste grupuri mai adverse ar fi avut toate comunicațiile expuse, dacă făceau această rețea și aveau lucruri pe care doreau să le ascundă? Crezi că asta ar fi putut fi problema?
   Nu, la acel nivel de a 4-a densitate, nu se ascunde nimic ... cu adevărat. Este o conștiință atât de expandată și conectivitate că sunt toate conectate în moduri în care noi pur și simplu nu putem înțelege.
   Deci tu ai întrebat-o pe Aaree de ce ai fost invitat aici și care era scopul pentru care tu trebuie să vezi asta?
  Ea a spus că este o parte a rolului meu să fiu un observator. Asta este în mare măsură, toată explicația pe care am primit-o.
   Cum crezi tu ... iar eu știu că tu trebuie să speculezi, dar dacă poți specula. Cum crezi tu că afectează acest eveniment și această negociere oamenii de pe Pământ acum și oamenii de pe Pământ, pe măsură ce trecem prin blițul solar și după acesta.
   Ceea ce fac Ansharii acum în bula temporală nu ne afectează absolut deloc. Ceea ce fac ei în complexele de temple și ce fac celelalte ființe în complexele lor de temple, este relevant pentru noi cei de la suprafață.
   În ce fel?
 Ele ajung, după cum am explicat înainte, ele ajung să se conecteze cu oamenii la nivelul sinelui mai înalt, făcând în esență o înțelegere asupra modului cum fiecare individ va fi actualizat sau trezit la anumite informații. Foarte mult din asta a fost realizat în cea mai mare parte prin descărcări ceea ce nu a fost la ceea ce m-am așteptat. Când ei spun stare de vis, ei au inclus de asemenea descărcări ...
   Eu primesc emailuri într-o nebunie în care oamenii vorbesc de descărcări pe care ei le primesc și sunt foarte bizare și uimitoare.
   Dar ei de asemenea ajung la oameni în vise din ce în ce mai mult.
 Tu ai spus și înainte (din moment ce ne aflăm pe acest subiect) că acest contact inițial,  contact de tip telepatic s-ar continua într-un fel de întâlnire în persoană pe care oamenii le-ar putea avea la o scară mai mare. Tu ai auzit ceva mai mult despre asta de ultima dată de când am discutat?
    Nu, nu am auzit.
  Cum crezi că se va manifesta asta? Asta ar fi exact înainte de blițul solar sau ... căci tu ai spus de asemenea că ... iar eu vreau să leg asta de altceva: aviarii albaștrii ți-au spus la un anumit moment dat că pe măsură ce ne apropiem de bliț, că oamenii vor începe să vadă fantome. Că ar putea fi rude sau de care oamenii să știe că au murit.   
  Corect.
    Cum crezi că ar fi conectate aceste două lucruri?
 Cu cât ne apropiem mai mult de acel eveniment solar, indiferent cum va fi, cu atât va fi mai mare acumularea de energie ... așa că noi vom vedea oameni nebuni, acționând și mai nebunește, oamenii nu-și mai pot ascunde scopurile, cine sunt, este pur și simplu acolo, pentru toată lumea ... în așa măsură că eu cred că foarte mulți oameni, nici măcar nu mai încearcă să se ascundă.
   Ca și empat intuitiv, tu ai avut vreo senzație că aceste grupuri ar discuta în parte, despre modul cum vor interacționa cu noi înainte ca să aibă loc această schimbare? De exemplu care ar fi strategia lor? A existat vreo dezbatere despre cât de mult sau de puțin să ne contacteze?
   Ei bine au existat mari dezbateri dacă să ne contacteze vre-un pic și numai câteva grupuri au decis să încalce aceste acorduri Mohamed.
   Iar eu categoric cred că ei au început să aibă contact față în față cu oamenii înainte de acest bliț sau eveniment solar, pentru că după aceea, da, ei pot apărea dar noi vom fi diferiți, vom fi mai aproape de ei decât suntem acum.
   Tu crezi că pe măsură ce trecem prin acest bliț solar, că dacă oamenii au nevoie să fie  transportați de pe Pământ după cum se pare că scrie în multe din aceste profeții antice, pe care le-am discutat în "Învățăturile înțelepciunii, că vor fi duși către această bulă temporală?
   Nu sunt sigur ... adică am discutat cu câțiva oameni în ultima vreme cu Hopi, Zuni și o mulțime dintre ei au vorbit de faptul că au fost duși într-o peșteră sau un portal și apoi fiind plecați cam 1.000 de ani sau ceva și apoi se întorceau.
   Iar asta nu înseamnă că ei locuiau neapărat sub pământ, ci poate au fost transportați către o planetă similară cu Pământul, unde ei sunt refugiați.
   Exact așa cum am descris că s-a întâmplat aici pe Pământ, în timpul anumitor perioade din trecutul nostru cu diferite ființe cum sunt Mayașii, care au fost aduși aici ca să-i protejeze ...
   Un alt lucru pe care l-ai împărtășit cu mine, acum că noi intrăm într-unele din aceste  chestii de genul din afara planetei, este faptul că Gonzales se pare că încă se întâlnește cu tine, iar pentru mine asta a fost foarte misterios deoarece despre cea mai mare parte din aceste lucruri tu nu ai spus nimic despre ele, ceea ce spune și ceea ce se întâmplă, așa că ... ai putea să ne spui ceva ce ne poți împărtăși despre ceea ce se întâmplă cu Gonzales, în acest moment?
   Da, eu cu Gonzales ne-am întâlnit, de obicei, odată la 7-10 zile. El ajută, monitorizează și gestionează câteva dintre lucrurile care se petrec din cauza multor lucruri care se petrec  după programul "20 și înapoi", căci am fost în imediata apropiere a atâtor tipuri diferite de tehnologii, care au câmpuri EM înalte.
   Tu spui că te monitorizează pe tine, din cauza asta?    Da.
   Și ce trebuie monitorizat?
   El monitorizează anumite lucruri care se întâmplă cu creierul meu și în chimia acestuia,  urmărind posibilitatea ca demența temporală să se instaleze mai repede și o țin sub control.
Dar memoria mea este afectată și am unele probleme, ici și colo.
   El are vreo tehnologie să te ajute sau care este forma monitorizării? Este chiar un tratament?
   Este ceea ce am descris înainte ... Am fost dus în această navă Mayașă cilindrică din piatră.
M-au condus în camere care au panourile plutitoare, cu diferitele lumini care apăreau pe ele, iar Gonzales lua ceva ca o bilă neagră ce arăta ca o sferă din piatră de la ei, venea către mine și-mi scana fruntea.
   El mi-a scanat restul corpului înainte cu ea, dar de obicei o folosește să-mi scaneze fruntea, și ceea ce se întâmplă este asemănător ca atunci când ei folosesc haloul asupra mea ... el spunea că "vei simți o senzație aici", iar în interior simțeam o senzație ca de “Zzzh”, “Zzzh”... genul acela de lucru.
   Asta oferă de asemenea tratament sau doar diagnostic?
  Tratament de asemenea. Iar asta tratează o distrugere pe termen lung de la multiple "20 și înapoi" după cum ai spus și de asemenea expunerea la echipament ciudat.    Corect.
   De obicei, ceea ce se întâmplă, oamenii care sunt expuși la genul acesta de câmpuri magnetice (EM), care părăsesc programul "20 și înapoi" cu totul, aceste tehnologii, încep să aibă probleme mari cu ochii, o mulțime de probleme neurologice care apar și de obicei apar primele, iar apoi începe să apară demența temporală și este destul de înspăimântător.
   Există vre-un alt aspect legat de ceea ce se întâmplă cu Gonzales, pe care tu ești autorizat să ni-l spui în acest moment?
    El a lucrat foarte sârguincios de ceva vreme acum, să reînvigoreze Alianța PSS care în mare măsură era la Pământ, după ce câțiva dintre ei au fost expuși, iar oamenii lui Sigmund au început să-i elimine.
  Deci ceea ce face el este să obțină comanda și controlul, și să facă să meargă comunicațiile  din nou ... există o grămadă de lucruri care se petrec în fundal care au ochii pe probleme
diferite și nu pe ei, iar problema este că toată această informație a început să iasă la iveală, să fie expusă, iar modul cum vor lăsa să fie expusă ce împărtășeau și ce nu împărtășeau,  diferite grupuri în competiție, știți, pentru ... toate având agende diferite.
   Unele din informările pe care le-am primit de la Pete Peterson recent, au spus că există încă o bătălie foarte activă, care se petrece între reptilieni de tip draco și grupurile lor și unele dintre grupurile noastre cu tehnologia noastră ... Și a spus că uneori noi câștigăm, iar uneori noi pierdem în acel război, dar este un război în desfășurare, cu multe nave și victime implicate. Tu ai ceva noutăți legat de asta?
   Este cumva un fel de situație ciudată pe care ei o au cu reptilienii. Anumite aspecte ale acestor grupuri ale cabalei ... lucrează cu reptilienii, sau cel puțin li se permite ... reptilienii le permit să aibă anumite zone din Antarctica, și există alte facțiuni din interiorul programelor, care sunt mai mult de partea grupurilor nordice și încearcă să se descotorosească de influența reptiliană ... în sistemul solar și în multe altele ...
    Tu știi cam cât de multe dintre valorile noastre sunt implicate în acest război chiar acum în programul spațial, ca sens ?
  Valorile nici măcar nu știu că ele sunt persoane valoroase, în cea mai mare parte a timpului ... o mulțime de oameni cu care am discutat, care lucrează în DIA, NSA, DoD ... doar atunci când se întâlnesc la o sală a Veteranilor de Război (VFW) sau când au un grătar la vre-una din casele camarazilor lor și beau ceva și se uită în jur și nu este nimeni prin preajmă, ei încep să discute despre lucruri.
  Iar ceva ce este destul de comun și m-a șocat recent, când unul dintre contactele mele mi-a spus aceiași poveste ... este că majoritatea sau un număr mare dintre acești oameni au avut experiențe în care au văzut cenușii înalți, de obicei în dormitoarele lor, dar unii dintre ei i-au văzut la lumina zilei, și de obicei stau deasupra paturilor lor ținând o tijă lungă cu o lumină la vârf și am auzit unele dintre nume și sunt colonei, generali, amirali care sunt cu toții ... eu am auzit unele dintre numele care raportează asta, care au raportat asta așa că, la un anumit nivel, oamenii chiar și la nivelul DoD, sunt un fel de bun în acest joc, cred că l-ai putea numi, nu știu ce li se face de către acești cenușii înalți, dar este o discuție comuni printre ei, că apar acești cenușii, acești cenușii înalți.
   Acum, tu ai avut o călătorie în Spania recent și am fost foarte foarte îngrijorat dacă tu vei supraviețui acesteia, deci ai putea să ne spui un pic despre această călătorie?
   Da, Stacy a fost și ea neliniștită. Am fost invitat să merg la o conferință în Montserrat, Spania, aproape de Barcelona și erau îngrijorări deoarece Barcelona urma să-și declare independența de Spania sau o provincie de acolo, așa că ... Catalonia ... Catalonia ...
  Existau îngrijorări legate de asta, dar de asemenea după acea tentativă recentă să creeze un război civil OZN ... în comunitatea OZN, și au eșuat, au existat ... mi s-a spus că existau  componente Rothschild care au emis o lovitură de țintă de oportunitate atât pe tine cât și pe mine.
   Iar ceea ce înseamnă asta ... asta este foarte drăguț ... da, da ... Ceea ce înseamnă că ei nu vor veni să te caute, dar dacă se întâmplă să le calci proprietățile, ești bun de hăituit, în esență.
   Iar eu am fost în Spania într-o zonă ... care nu era exact sub protecția Alianței. 
 Și nici măcar nu era stabilă politic. 
   Nu, așa că Alianța mi-a oferit securitate ... Au fost un număr de oameni care erau  securitate sub acoperire, despre care eu nu am știut niciodată, securitate foarte mare pe care Alianța a plătit-o, fiecărui dintre acești oameni 10.000 $/bucată, pentru a exista securitate ...
   Și care ar fi diferența dintre tipul acela de gardian de securitate și un VIP, ca un șef de stat sau ceva de genul acesta?
  Acești tipi se ocupă de securitatea șefilor de stat.    
 Chiar?
  Da ... la acel nivel?
Da.
  Așa de îngrijorați erau în ceea ce te privește, că vei fi omorât.
Da, au fost foarte îngrijorați, au fost foarte îngrijorați și chiar apreciez elementele alianței care au făcut asta posibil, deoarece au existat câteva incidente, dar noi nu le-am raportat oamenilor de la conferință, deoarece tipii de la securitate au dorit ca totul să fie ținut secret.
    Am înțeles.
  Dar ei priveau cerul și vorbeau despre OZN-uri și se gândeau că asta este destul de prostesc ... iar într-una din dăți, apartamentul în care stăteam a fost spart, au intrat în el cât timp am fost plecați, iar când ne-am întors ei s-au enervat ... eu nu am știut de oamenii de la securitate, așa că în prima noapte am pus un bec pe mânerul de la ușa mea ... așa că noi am fost destul de paranoici în noaptea aceea ... 
  Becul ar fi picat și s-ar fi spart, dacă se deschidea ușa?  Da.
 Interesant. Da.
  Și a existat vre-un semn de vreo chestie suspectă? Adică evident, voi ați găsit apartamentul răvășit, dar în afară de asta, tu ai văzut oameni care arătau ca și cum te-ar fi urmărit sau ceva de genul?
   Nu, nu cât timp ne-am aflat în Spania, dar imediat ce am aterizat în zona Floridei, la zborul de întoarcere ... au existat un număr de lucruri ce s-au petrecut. Am un video pe telefon ... cu 2 dintre tipii care mă urmăreau.
   Mi-ai arătat.
  Da, unul dintre ei a venit și a stat chiar lângă mine, iar celălalt a stat la câteva scaune mai încolo iar el avea fie un o șapcă de la Comandamentul Aerian de Strategie ori una SOC, era una din cele două, era evident un tip de la Forțele Aeriene și era mai în vârstă ... a vrut să văd că el stătea aproape de mine.
  Acest tip chiar foarte mare pe care-l am filmat, a stat fix lângă mine și se juca cu telefonul lui foarte mult, iar apoi el s-a aplecat către mine și a spus: "Eu sunt prietenos, ceilalți nu."
Iar eu am zis: Alții? Eu am văzut doar unul, iar apoi m-am uitat în jur și am văzut un alt tip
care mă observa destul de mult și dorea cumva ca eu să știu, dar nu am văzut pe nimeni altcineva ... așa că asta a fost suficient să mă facă complet paranoic. Iar acesta era pentru zborul meu către ... către înapoi, acasă.
    Ce ne poți spune despre posibilitatea că în sfârșit noi vom auzi adevărul despre mușamalizarea OZN? Există trepte și progrese care au fost făcute în acea direcție, pe care le poți împărtăși cu noi?
   Ei bine, doar aceleași trepte pe care am mers înainte. Aceste grupuri ale Alianței Pământului au ajuns destul de mult la o înțelegere că va exista o dezvăluire parțială, o dezvăluire parțială de informații, iar asta va fi, așa cum am mai vorbit, despre ruine antice descoperit sub ocean, sub gheață în Antarctica, iar apoi, ghiciți ce, noi avem acest program spațial secret (PSS) și este întru-câtva înaintea vremurilor, iar noi putem folosi un tip de anulare a gravitației să zburăm către câteva baze de pe Lună și Marte, și apropos, noi am găsit ruine acolo.
  Dar totul este antic și nu există nimic nou acolo ... și astfel ei planifică pe o anumită perioadă de timp să ne ofere dezvăluire ceea ce evident, nu este ceea ce dorim. Noi dorim o dezvăluire totală imediată, un eveniment în care să dăm la o parte plasturele.
   Tu vezi semne în care cabala nu va avea puterea de a influența, pe care o are acum atunci când vor fi făcute acele anunțuri?
   Ei bine, cabala a văzut semnele, că există tot mai multă activitate în jurul dezrădăcinării agenților Statului Profund, atât în SUA cât și în alte țări.
   Se întâmplă, chiar acum, iar eu v-am oferit actualizări recent despre tot ceea ce se întâmplă cu aceste mari jurii secrete, se întâmplă o mulțime de lucruri foarte interesante, iar ei au ajuns destul de mult la o concluzie și au pregătit acuzații închise atunci când tocmai au primit, foarte recent, foarte recent, un cufăr comoară cu alte informații care-i duc în tot felul de direcții diferite.
     Deci unul dintre lucrurile interesante despre care mi-ai spus într-un mod foarte circumspect fără foarte multe informații, în legătură cu niște artefacte tangibile care ți s-ar fi oferit, care chiar ar ajuta dezvăluirea să avanseze. Ai putea să ne spui care-ar putea fi acele artefacte sau obiecte de vre-un fel?
   Corect ... mi s-au oferit niște documente cu câteva luni în urmă și nu voi fi specific dintr-un număr de motive, 3 documente care erau foarte palpitante, care în esență erau ca niște cărți, foarte groase, și erau despre lucruri ca găurile de vierme și propulsii warp și diverse lucruri ca acelea, și eram foarte entuziasmat, dar mi s-a spus să stau pe ele ...
   Așa că am stat pe ele, iar apoi, unul dintre oamenii cu care am vorbit din alianță, a spus că ar trebui să le autentific și mi-au oferit numele și adresa unui lor, care se întâmpla să fie un magazin de amanet și un schimb de aur și argint, genul acesta de loc, am intrat, m-am prezentat tipului, era totul stabilit, și am mers în camera din spate și am stat la birou, iar el stătea acolo și s-a uitat la document pentru probabil 30 - 40 de minute, în care am stat acolo ... ceva vreme și mă uitam erau numere de document, se uita la modul cum erau aranjate lucrurile, iar într-un final, el s-a lăsat pe spate și m-a întrebat: cât crezi că valorează acest document? Iar eu am zis: nu am nicio idee.
   Iar el a zis: ei bine, eu îți dau jumătate de milion de dolari, ce zici de asta? Iar eu m-am gândit că suna foarte familiar, am auzit că asta s-a întâmplat altor oameni,  incluzându-l pe Bob Wood, iar asta s-a terminat cu bine pentru el, dar în același timp eu am știut că ... era tentant, dar am zis "nu, eu nu pot face asta, căci mi s-a zis că trebuie să am grijă de acest document într-un anumit fel."
  Iar în acel moment al a băgat mâna sub birou și am auzit toate acele încuietori magnetice ...
deschizându-se și a scos un revolver, l-a așezat pe masă și a spus: "tu nu pleci de aici cu acel document." Iar eu i-am dat documentul, am plecat și am tremurat tot drumul către casă  eram un amestec de iritare, eram foarte supărat, înspăimântat.
   Am mers acasă, am raportat asta către aspecte ale alianței cu care am căi de comunicare și am mers la culcare, iar în acea noapte, Stacey și cu mine am auzit ceva ca o cutie ce a picat în pod și m-am gândit că sunt animale, veverițe ce au intrat și i-am zis că voi verifica dimineață ... am tras scările și am urcat în pod și imediat am văzut zona unde ascunsesem celelalte două cărți, că izolarea era scoasă, iar cutiile erau în dezordine ... deci fuseseră la mine în casă și au luat celelalte două ...
    Tu crezi că cineva ar fi putut să vină deasupra într-un elicopter silențios ...
  N-am nicio idee, iar asta este înspăimântător.
   Da ... foarte ... 
  Căci atunci când am tras scările, arcurile au făcut foarte mult zgomot. Deci eu chiar nu știu cum s-a întâmplat asta. Dar m-a înspăimântat suficient și foarte recent m-am întâlnit cu niște contacte din alianță,  iar ei au zis că au câteva documente pentru mine, dar știi, ai grijă cum le folosești, nu sunt secrete, și mi le-au oferit ... așa că le am, le-am luat, le am cu mine acasă, și nu sunt documente clasificate, dar ceea ce mi s-a spus a fost că eu trebuie să parcurg documentele  într-un anumit fel, cu un anumit protocol, că dacă făceam asta, diverșii oameni de știință,  ingineri și tipii din servicii de informații militare, care au lucrat în aceste programe, vor vedea asta ca un semn că este vremea să iasă în public cu mai multe informații.
   Deoarece aceste documente, mi s-a spus, erau documente cu care toți acești oameni vor fi familiarizați, deoarece erau o parte din procesul lor de informare.
   Acum, dacă eu pot spune asta, tu mi-ai arătat mie doar niște pagini de copertă, iar ei au spus că nu sunt secrete ... așa că lucrul care mi-a sărit în ochi a fost că ele nu erau chiar așa de importante deoarece sunt teoretice în legătură cu găurile de vierme, teoretice despre portaluri, teoretice despre călătoritul în timp. Ce era așa mare ... de ce ar fi vrut să-ți ofere tipul ăsta 500.000 pentru un document teoretic? 
    Acele nu sunt cele pe care tipul dorea să le cumpere. Cele pe care dorea să le cumpere tipul, erau aceste cărți groase care aveau toate aceste formule în ele, cărți științifice care descriau modul cum funcționează găurile de vierme ... nu în teorie, ci modul cum ... aceea ar fi fost o carte pe care oamenii ar fi citit-o mai târziu, după ce ei ar fi fost introduși încetișor ... cum ar fi un inginer căruia i s-ar oferi informații teoretice să citească să-i pătrundă în minte, iar apoi i s-ar fi oferit informații mai departe  care l-ar fi condus și informat complet.
    Deci dacă noi mergem public în cele din urmă cu aceste documente, atunci ideea este că alții vor vedea asta ca fiind un indicator că este sigur pentru ei să vorbească ... 
   Absolut. Foarte interesant.
   Da, și noi căutăm să începem ceva similar cu Wikileaks, un loc unde oamenii să poată încărca documente și să facă transmisii de documente în mod secret și câteva modalități diferite la care lucrăm, nu numai să protejăm anonimitatea acestor ingineri și oameni de știință și tipi din armată, ci să și le mânuim cu ajutorul protocoalelor cu care am fost rugați s-o facem.

Mulțumesc că vă uitați. Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3 = rezervă


  Linkuri alternative: AICI 1  , AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. eu mulțumesc pentru extinderea cunoașterii și conștiinței mele, și spor în toate bune !

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...