ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 7 februarie 2019

Întoarcerea lui Gonzalez și veștile aduse


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
    Nu se poate menține un om bun zdrobit, și Gonzalez o demonstrează când se întoarce din procesul său de vindecare din civilizația maya independentă. Descoperim aceasta în timp ce Corey merge la o altă reuniune spontană cu Alianța Ființei Sferă pentru a întâlni un Gonzalez complet întinerit și reînnoit. În timp ce întâlnirea este cordială și agradabilă, informația ce o aduce Gonzalez este pesimistă. Creșterea activității solare înseamnă că marele bliț solar se apropie. Cu negocierile dintre Cabală și Alianță, și cu puține persoane pregătite, este necesară mărirea/creșterea eforturilor pentru asigurarea ascensiunii populației.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Să trecem acum prin ceea ce se întâmplă mai departe.
  Eu am fost urcat într-o sferă albastră la una dintre aceste întâlniri, iar Gonzales era acolo, iar el fusese departe pentru vindecare cu grupul maiaș desprins, iar el a fost o persoană complet diferită.
     Deci hai să trecem prin asta un pic. Ce s-a întâmplat cu tine când a început contactul?
  Când a început contactul, după cum am menționat, l-am văzut pe Tear - Eir și o siluetă alături de el, și s-a dovedit că acea persoană care stătea lângă el era Gonzales pe care nu-l mai văzusem de ceva vreme.
    Asta trebuie să fi fost o îngrijorare deoarece el fusese foarte antagonist către tine înainte ...
  Da și să fiu sincer, am simțit un pic de anxietate când l-am văzut prima dată, dar privirea de pe fața lui era complet diferită.
  El nu mai era încruntat, nu mai avea fruntea încrețită, încordarea din fălci, iar privirea din ochii lui arăta complet diferită ... arăta plăcut.
     Cum a fost să-l vezi pe Gonzales în această nouă stare transformată? A avut ceva de spus despre modul cum fusese înainte?
  Da, în conversație când discuta cu mine, avea o privirea serioasă pe față și s-a scuzat pentru comportamentul anterior. El a zis că a fost declanșat și se afla într-un loc foarte rău.
  Iar eu pot spune că el îmi arăta că el chiar dorea să audă de la mine că l-am iertat așa că i-am spus că ... așa cum vorbesc oamenii unii cu alții, nu-ți fă griji legat de asta, asta a trecut, să mergem mai departe, iar el a fost vizibil mulțumit că nu mai păstram nicio animozitate  către el.     Bun.
     Care-au fost câteva dintre celelalte lucruri pe care el le avea de spus în acel moment?
   Ei bine, el a spus că atunci când a trecut prin proces cu grupul maiaș că ei l-au întrebat dacă el dorește să știe cine a fost, cine este și cine va fi? Iar el a răspuns da la întrebare, iar el ... a primit informații care i-au permis să vadă totul cu alți ochi. El n-a mai văzut lucrurile la fel.
     Tu ai avut senzația că asta a avut de a face cu viețile anterioare, reîncarnare, chestii de genul acesta, destinul sufletului, misiunea sufletului?
  Da, cred că a avut de a face cu toate acestea.
    El a avut și o viziune a cine era ... a ceea ce va fi în viitor?
  Ei bine, el a indicat că vorbind despre trecutul lui un pic, că a fost mereu orientat către misiuni, că a vrut să lucreze mereu pentru binele mai mare, și că s-a alăturat armatei să facă asta și și-a dat seama că fiind în armată și terminând o misiune în orice chip posibil, el era în serviciu către alții.
   Iar el a afirmat că din cauza rangului pe care-l avea și a modului cum lucrase în armată el a sfârșit prin a pica într-o capcană de densitate joasă, a egoului.
     Deci această chestiune a identității este una despre care tu ai spus înainte că ți-a fost prezentată ție ...da.
     Așadar, Gonzales a avut ceva de spus despre asta?
  Da, el mi-a spus ... eu am fost prezentat de două ori, Tear - Eir m-a întrebat, iar Kaaree m-a întrebat și le-am spus nu, la amândoi, iar la acea vreme Kaaree și-a scuturat cumva capul și a spus că încăpățânarea m-a urmărit în toate încarnările mele. Iar, după ce mi-a spus că el a spus Da la aceiași întrebare, el m-a încurajat să fac la fel în viitor.
   Iar el a continuat vorbind un pic despre cum o să rămână el cu grupul maiaș că el nu va mai putea fi capabil să reintre înapoi într-un rol vechi și nici că ar mai vrea.
   El va locui cu ei și va fi vre-un fel de delegat alături de ei cu celelalte grupuri din sistemul solar.
     Tu crezi că el a trecut prin vre-un fel de experiență de înălțare? Sau a fost aceasta mai mult ca o detoxifiere emoțională?
  O vindecare emoțională, psihologică.
     Tu ai menționat în actualizarea ta că a existat ceva ce el a spus despre bătălia de deasupra Antarcticii din acest moment. El doar a făcut o recenzie a ceea ce tu știai sau ...
  Da, el a făcut el a făcut un fel de recenzie sumară a informațiilor pe care eu în mare măsură le știam deja, iar el a afirmat că ar putea exista o altă oportunitate să avem o operațiune pe care ... ei au dorit-o, cu care să înceapă, când au vrut ca noi să oferim informațiile ... așa că, știți, o mulțime dintre aceleași informații cu câteva obiecții.
    Tu ai menționat în actualizare că apoi el a început să intre într-o mulțime de informații în privința acestei idei pe care William Tompkins a numit-o "strănutul solar".
  Da. 
   Și ceea ce diferite grupuri ale cabalei și alte grupuri, cred că se va întâmpla. 
 Da, această conversație m-a făcut să mă simt cumva strâns un pic, m-a făcut un pic anxios.
  El a început prin a-mi spune că toate aceste grupuri care merg către Antarctica, toate caută să se ascundă de acest eveniment solar.
  Dar ocupanții de acolo de jos de sub gheață, din Antarctica, ei au idei diferite despre ceea ce s-ar întâmpla când ar s-ar petrece acest "strănut solar". Ei se așteaptă cu toții destul de mult  la o ejecție de masă coronară adică întreaga coroană a soarelui ejectată în masă. 
  Iar ei au susținut că ... majoritatea dintre oamenii mai științifici și mai pragmatici se așteaptă ca o undă de explozie masivă să vină de la soare, care ne va distruge electronicele,
electricitatea, iar după aceasta va veni ejecția în masă ... care ar lovi după aia Pământul.
  Acum, el a spus că există o o diferență destul de mare între ceea ce credeau diversele grupuri că se va întâmpla, când această undă va lovi Pământul.
   Unii dintre ei se așteaptă ca noi să pierdem toate rețelele electrice, toate electronicele vor fi distruse și ne va lua câteva zeci de ani să le depășim..
  El a strecurat ideea că la acel eveniment se va curăța toată inteligența artificială din sistemul nostru solar și ne va oferi o oportunitate de a răspândi toate aceste noi tehnologii întregii umanități în același timp.
     Au existat și alte tipuri de opinii despre acest eveniment solar care sunt diferite?
  Da, unele dintre ele spun că va veni și va arde atmosfera, cauzând tot felul de cutremure, să explodeze vulcani care vor cauza o situație ca o iarnă nucleară ... Ei se așteaptă de asemenea ca soarele să se întunece pentru câteva zile după această explozie.
     Ca și cum toată suprafața care generează lumină să dispară acum și să trebuiască să se regenereze cumva?
   Dacă te uiți la petele întunecate de pe soare, imaginează-ți ca tot soarele să fie în întregime o pată solară.
   Peste tot se pare că auzim despre ceva pe care grecii îl numesc “ekpyrosis”. Cuvântul înseamnă "foc gigantic" ... și este focul gigantic de la soare. Iar toți acești filozofi antici romani și greci, toți credeau că soarele va face asta. Era considerată o cunoaștere obișnuită  în era pre-creștină, că asta ni se va întâmpla.
  Corect, iar el a spus că grupurile cele mai ezoterice din aceste sindicate, cred mai mult (așa cum crede și comunitatea noastră) că acesta va fi un eveniment de tip spiritual, iar acesta este un eveniment pe care cei din comunitatea noastră îl așteaptă cu nerăbdare, dar unul de care sindicatele vor să se ascundă sau încearcă să se ascundă de el.
     Dacă intri în tradiția zoroastriană, cuvântul pe care ei îl folosesc pentru asta este  “Frashokereti” care se traduce ca "făcând minunat" ... Iar ei spun că cei răi vor fi arși de asta, dar că de fapt vor simți un fel de înălțare. Deci asta este o corelație foarte interesantă aici.    
  Corect.
     Ce se întâmplă mai departe?
  Noi ne aflam în mijlocul conversației și am văzut o sferă albastră venind în ... ei bine, în principiu nu este o cameră, dar a venit acolo unde eram.
     Și unde te aflai, unde se întâmpla asta?
  Eu stăteam ... când am ajuns i-am văzut pe Tear-Eir și pe Gonzales stând unul lângă celălalt, iar atunci când am văzut scena aceea cosmică, ele se mutaseră mai aproape, iar când au făcut asta, am remarcat în spatele lor că mai erau alți doi aviari albaștri și o ființă cu capul triunghiular auriu.
     Deci te aflai într-una din sfere și aveai acea podea din linii geometrice încrucișate și vedeai bolta de stele, etc.
  Corect.
     Deci Gonzales este luat de o sferă albastră în acest punct sau ceva?
  Da, fix în mijlocul conversației, o sferă albastră apare și fix înainte ca el să indice că e gata să meargă se uită la Tear - Eir și spune: eu cred că Tear -Eir vrea să mai vorbească cu tine  până mă voi întoarce. Iar apoi ... a dispărut.
     Iar tu și cu el ați avut o conversație foarte vie care din punctul meu de vedere, este cu adevărat miezul întregului motiv pentru care eu mă aflu la această rețea, dacă genul acesta de eveniment pe care el tocmai l-a descris este pe cale să se întâmple, atunci e posibil să nu fie nimic mai important decât ca noi să știm despre asta, să ne pregătim pentru asta și să înțelegem ce înseamnă asta pentru noi și cum putem noi să ne armonizăm cu această schimbare.
     Deci ce a avut Tear-Eir să-ți spună după ce ai avut această discuție grea?
  Destul de multe de fapt ... destul de multe. El m-a salutat și am început să discutăm un pic despre ceea ce eu și Gonzales discutasem. Despre evenimentul solar. El mi-a arătat că soarele pulsează și apoi aceste unde de explozie ieșind din el, unde ale exploziei din energie ...
     Soarele pulsa? Asta însemna că suprafața chiar se schimba în dimensiune?
  Pulsa cu energie, care ieșea din el.
     Deci mai mult, energia ieșea afară și nu atât dimensiunea sau diametrul strălucirii solare.
  Da, iar în coroană ... exista ca o a doua coroană în jurul soarelui, și arcuri electrice mergând către exterior.
    Oh, serios? Ce culoare aveau acelea?
  Erau albe.
     Și culoare aveau pulsațiile?
 Albe ... 
    Interesant ... Da.
  Iar eu am văzut de asemenea o imagine, el mi-a arătat o imagine, a uneia dintre aceste unde care lovea Pământul și nu a fost ceea ce m-am așteptat. M-am așteptat ca unda să treacă ... peste Pământ.
   Această undă vine, lovește câmpul electro-magnetic al Pământului și apoi o înconjoară și apoi revine în sine la polul Nord și Sud, și apoi intră în centrul Pământului, iar apoi energia este emisă dinspre centrul Pământului către exterior.
     Înspre exterior în toate direcțiile?
  În toate direcțiile spre suprafață.
    Cum arată asta, de fapt? Era de culoare albă, energie albă?
  Da, energia era albă, dar exista o interacțiune în jurul câmpului magnetic, ce arăta ca aurora boreală dar de jur-împrejurul Pământului.
    Oh, deci asta ar fi locul unde hindușii spun că există o energie de culoarea curcubeului ce vine de la soare deoarece ei descriu foarte clar ceea ce ei numesc “Samavartaka fire”, iar ei spun că atunci când se întâmplă asta există culori de curcubeu pe cer. Deci aceasta ar fi aurora boreală pe care o descrii tu?
  Ar putea fi ... și mă gândeam că ...
    De jur împrejurul Pământului?
  Da, întreg Pământul și mă gândeam în sinea mea oare cum pot crede aceste grupuri sindicale că se pot ascunde sub Pământ?
     Sună ca și cum întreg Pământul este un burete de lumină care se îmbibat și stors cu toată această nouă energie, deci nu contează unde te afli. Deci această viziune trebuie să fii fost foarte surprinzătoare pentru tine, adică tu vezi ceva  care va face ca unii oameni să izbucnească în lacrimi deoarece este atât de profund și este viitorul nostru ...
     Care a fost experiența ta, pe măsură ce ai văzut toate lucrurile astea?
  Inima mea bătea mai repede, respiram mai repede.
     Deci ce se întâmplă mai departe după ce privești energia trecând prin Pământ?
  Tear - Air îmi zice că momentul de acum este unul pivotal pentru conștiința noastră co-creativă, că toți cei de pe Pământ sunt conștiințe co-creative, au decis ce fel de experiență va fi aceasta, în ce tip de realitate temporală am intra după acest eveniment. Iar eu nu am fost cu adevărat surprins de faptul că o conștiință de masă va lucra în tandem cu acest eveniment, ci am fost surprins de cât de multă era, cât de incredibil de importantă este  conștiința de masă.
    Și a afirmat mai departe că fiecare persoană de pe această planetă este la fel de importantă ca celelalte și că nu există nimeni mai special în acest proces. Noi luăm cu toții parte la aceasta.
    Și că fiecare dintre grupurile non-terestre care sunt prinse aici, au o influență. Conștiința lor de masă are o influență asupra aceea ce se întâmplă.
    În Legea lui Unu ei vorbesc despre o împărțire pe 3 căi. Ei au explicat că există un rezultat pozitiv pentru anumiți tipi, că există unul negativ pentru calea negativă și apoi, o mulțime de oameni care nu sunt capabili să ascensioneze vor fi reciclați, în esență, fiind duși pe o altă planetă unde vor continua.
     Deci tu crezi că această realitate temporală optimă înseamnă că oameni diferiți vor experimenta de fapt una dintre acele linii temporale depinzând de alegerile pe care le-au făcut și ce au făcut?
    Asta pare a fi ceea ce a fost indicat ... și toate astea m-au făcut pe mine să mă gândesc cumva la Efectul Mandela, despre care am auzit atât de mult. Iar ultima dată când am ...
    Ai putea să-l definești din nou, pentru cei care nu știu ce este.
  Are de a face cu oameni care experimentează diferite linii temporale, având amintiri diferite din trecut ... unii oameni își amintesc faptul că Mandela a murit în închisoare unii oameni nu au acea amintire, iar atunci când a fost eliberat din închisoare a existat foarte multă confuzie printre oameni ... amintiri diferite. 
    Și există o mulțime de chestii diferite cum ar fi: "Interviu cu un vampir", "Interviu cu vampirul", “Berenstein Bears” sau “Berenstain Bears”, chestii de genul acesta.
  Da.
  Ok. Deci tu l-ai întrebat despre efectul Mandela?
  Ei bine, nu am fost nevoit să o fac. M-am gândit la asta și mi-a spus că aceasta este o experiență foarte reală și că se va amplifica, noi experimentăm o contopire a realităților temporale, chiar acum.
     Deci asta sună ... eu nu-mi pot imagina cum ar fi să fi în această ... încăpere, dacă vrei s-o numești așa, această sferă, căci eu nu am fost capabil să experimentez niciodată niciunul dintre lucrurile care ți s-au întâmplat ție. Eu sunt în esență, exact ca și audiența. Eu încerc să interpretez ceea ce tu ai văzut, am imagini în minte fără să fi fost acolo. Eu probabil aș fi fost în lacrimi să văd această imagine a soarelui oferind străfulgerări de lumină, mergând în interiorul Pământului, transformând Pământul.
    Aceasta este înălțarea, este ceva ce noi am așteptat, este un eveniment magnific. Care a fost sentimentul tău,  pe măsură ce priveai toate astea?
  Anxietate.
    Pe bune? 
  Da.
    De ce?
  Ei bine, este o imagine destul de greu privit. Inima mea bătea mai repede, respiram mai repede, iar asta nu m-a ajutat cu anxietatea mea următorul lucru pe care Tear-Eir mi l-a comunicat : El a zis că dacă în acest moment, ar avea loc acest eveniment, mai puțin de 300.000 de oameni de pe planetă ar fi recoltați sau s-ar înălța.
    Iar cuvântul Recoltați este unul din Legea lui Unu? A folosit el acel termen?     
  Da. El a folosit acest termen.
    Serios? Deci asta este foarte foarte puțin și ... spune-ne din nou care este criteriul pentru înălțare în Legea lui Unu? Este foarte simplu, nu?
   Da, să fii 51% ... în serviciu pentru alții. Iar majoritatea oamenilor ar presupune în mod natural că ei sunt. Bineînțeles, cu toții cred că sunt cel puțin pe aproape.
    Deci unde are loc marea împotmolire? Cum este posibil ca atât de mulți oameni să nu fie gata când s-ar părea că tot ceea ce trebuie să faci este doar să fi drăguț. 
  Ei bine, o mare parte din asta vine din cauza sistemului de control de pe Pământ: controlul mental, comportamentul, controlul comportamentul ...
    Dar acesta nu este vina noastră!      Nu.    Ok.
  Dar este acolo și ne afectează.      Corect.
    Ce face această rețea de control mai exact că face lucrurile așa de rele?
  Ne afectează vibrația până într-acolo încât nu ne atingem întregul nostru potențial și suntem mai ușor de controlat sau mai apatici. Și mi-a spus că această rețea de control este afectată de schimbările solare până într-atât încât ... ori non-tereștrii, ori grupurile de tip cabală trebuie să o activeze complet pentru a avea efectul dorit, dar asta determină de asemenea simptome din cauza tehnologiei ...
     Deci, stai așa, tu spui că în acest moment rețeaua de control mental al draconilor despre care am discutat deja, au trebuit s-o ajusteze pe cât a fost posibil de mult, pentru a nu pierde controlul asupra "sclavilor" ... deci nu poate merge mai sus, decât este în acest moment?
    Asta este ceea ce mi s-a comunicat.
    Și din nou, care sunt efectele în timp ce fac asta? Ce se întâmplă ca rezultat că ei setează  sistemul la 10 din 10 ?
    Există simptome de la această tehnologie. Oamenii acționează foarte haotic și bizar și sunt complet apatici și ineficienți.
    Deci toate astea sunt ... tu spui că există un efect energetic de fapt cauzat de această tehnologie.
    De tehnologie și este un efect cumulativ cu energia venind de la soare și interferează cu această tehnologie să fie folosită împotriva noastră. 
    Deci asta pare cu adevărat greu de crezut. Adică, eu evident îmi amintesc când vorbesc în Legea lui Unu despre a doua fază a ciclului nostru pe Pământ că numai 150 de oameni de pe Pământ sunt gata să se înalțe. Așa că din punctul acesta de vedere, acei 300.000 înseamnă mai bine, dar totuși ... asta este o surpriză foarte foarte mare pentru mine. Eu nu m-am așteptat ca numărul să fie atât de mic.
     Ce anume este această realitate temporală optimă de care el vorbește, mai exact?
   Scenariu celei mai bune situații ... cred, în care noi trecem prin ... când toată lumea de pe planetă sau când majoritatea oamenilor de pe planetă care sunt în serviciu pentru alții,  să treacă prin acest eveniment de tip înălțare.
     Deci există o posibilitate ca acest număr să crească foarte foarte mult?
   Da, deoarece în acest moment, realitățile temporale nu sunt stabilite. Noi suntem factorul decisiv. Modul cum noi răspundem chiar acum, conștiința noastră de masă este un factor major pentru realitatea temporală în care vom sfârși.
     Deci cum vom știi în ce realitate temporală, vom fi dacă aceasta va merge mai departe?
   Eu l-am întrebat pe Tear-Air asta: cum vom știi că am ales realitatea temporală optimă?
Iar el a răspuns că David și cu mine, dacă lumea s-ar zgudui în jurul nostru, noi vom ști că noi am ales o altă realitate decât cea optimă.
    Și m-am gândit în sinea mea: care ar fi șansele ca David din California și cu mine în Texas, să simțim același cutremur? Căci am presupus că ar fi un cutremur, așa că nu am fost sigur la ce s-a referit.
     Schimbarea polilor ar fi un cutremur la scară planetară și activitate vulcanică la scară planetară și tsunamiuri și super furtuni, toate întâmplându-se odată deci în aparență, aceasta este o realitate, dar el spune că dacă ni se întâmplă ție și mie, că în acel moment noi am ști ... că ... că ce ?
   Că noi am ales o altă realitate temporală decât cea optimă.
      Umanitatea ca un întreg.
  Corect.
     Atunci tu și cum mine am experimenta de fapt un cataclism.
  Este greu de spus ceea ce spunea el de fapt. El a spus doar că lumea se va zgudui în jurul nostru și că noi am înțelege ce s-a întâmplat și că noi nu vom fi fericiți, în privința asta.
     Haide să fim clari pentru oamenii care privesc asta, deoarece asta este o chestie foarte serioasă despre care vorbim acum. Noi nu vrem ca oamenii să aibă coșmaruri, noi nu vrem să ne scrie și să ne spună că și-au pierdut încrederea în noi și toate chestiile astea.
     Mie cel puțin, mi s-a spus că și dacă această linie temporală are loc că vom fi extrași și nu vei experimenta o moarte fizică decât dacă ai o karmă ce invită asta. Tu ai fi de acord cu asta?
  Da, dincolo de toate, eu cred că acesta ar fi un apel de trezire cosmic pentru planetă. Că noi trebuie să lucrăm chiar acum asupra karmei noastre și trebuie să punem cât de mult efort putem pentru a fi în serviciu pentru alții.
     Dacă numărul este atât de mic, atunci să sperăm că există lucruri ce pot fi făcute care ar schimba asta ...
  Evident există ... El a spus: dacă asta s-ar întâmpla chiar acum, așa s-ar sfârși. Dar noi încă ... facem o alegere, ca o ființă având conștiință de masă care dintre aceste realități temporale  vom alege să experimentăm.
     Când mă gândesc la Gaia, eu o văd ca fiind rețeaua dezvăluirii. Dacă dezvăluirea este scopul acestei rețele și ceea ce facem aici, de ce facem această rețea, este să răspândim mesajul. Asta are un efect asupra rezultatului?
  Absolut. O dezvăluire care se face la scară globală va schimba conștiința tuturor de pe planetă. Iar asta ne va impulsiona în direcția corectă.
   Tu crezi că poate mulți dintre oamenii care sunt așa de aiuriți chiar acum, care mereu scriu doar comentarii negative pe internet, iar economia este așa de rea și au o senzație de lipsă de speranță legată de viitor ... Tu crezi că există această chestie de genul dacă vomiți te simți mai bine? Poate că opiniile acelor oameni ar putea începe să se schimbe și să nu mai fie așa de furioși, despre așa ceva vorbim?
   Da, dacă toată lumea primește adevărul, atunci ei pot merge mai departe și să înceapă să lucreze asupra acestor aspecte de îmbunătățire de sine.
   Deci tu ai avut senzația că tu și cu mine suntem conduși către această rețea și suntem parte din această inițiativă de dezvăluire, pentru un anumit motiv? Aceasta ar putea fi parte din ceea ce ar putea schimba lucrurile?
   Evident, da.
    Ok. Deci într-un fel, pe măsură ce oamenii află adevărul, atitudinea și conștiința lor se schimbă iar asta afectează toată planeta.
   Într-adevăr. Iar eu am mai avut câteva întrebări pe această linie, când am văzut sfera albastră că a revenit și l-a depozitat pe Gonzales, alături de cele 3 ființe pe care le-am menționat înainte  cei doi aviari albaștrii și ființa cu capul triunghiular auriu.   
     Ok.
   Asta s-a întâmplat pe măsură ce noi terminam comunicarea noastră, eu și cu Tear-Eir. Iar apoi ei au lunecat mai aproape.
    Deci ce s-a întâmplat în acel punct când ei au lunecat înapoi către tine?
   Gonzales s-a apropiat de mine și a făcut o remarcă deșteaptă cum face el normal și a spus: eu sper că nu mi-ați dus lipsa prea mult ... este drăguț să vezi că el are același simț al umorului.
    Corect, deci maiașii nu i-au îndepărtat personalitatea.
   Corect ... iar el și-a pus o mână pe umărul meu și m-a îndepărtat puțin de grup și am început să terminăm discuția noastră.
    Și ce ți-a spus în acest punct?
   El a vrut să termine discuția despre ceea ce s-a întâmplat în Antarctica. Iar el a repetat aceleași chestii, nu era nimic nou, dar apoi ceva a ieșit la suprafață despre care nu a mai spus niciodată înainte.
   El a spus că în acea zonă unde noi am făcut recunoașterea și am văzut toate acele structuri  antice aruncate alandala, nu departe de acolo, ei au găsit un cimitir antic. Iar în acest cimitir antic au descoperit rămășițele unor ființe cu capete alungite și ... oho omule! ... șolduri late,  cutii toracice mici, iar asta a fost evident, ceva ce nu am mai auzit înainte. Ba mai mult, el mi-a spus ... asta e nebunie ... că au găsit rămășițe conservate ale acestor ființe care arătau ca și cum ar fi fost înghețate instantaneu ... în gheață.
    Acum, unii dintre acești tipi cu cranii alungite, se pare că sunt giganți. Acești oameni aveau o înălțime normală?
  Ei aveau o înălțime umană normală.
   Și care este perioada aproximativă a vârstei lor?
  Între 18.000 și 60.000 de ani  ... asta era în cimitir ... morminte. Acum, ei au găsit rămășițe ale unor animale preistorice. Iar unele dintre aceste ființe erau înghețate instantaneu ... sub gheață.
   În Antarctica?
  În Antarctica. Iar câteva dintre blocurile mari au fost înălțate la mulți metri în aer, de la sol și înghețate instantaneu.
   Este ca și cum a fost un tsunami gigant care cumva s-a transformat în gheață ... în mijlocul ... pietrele erau de la piramide sau structuri megalitice?
   De la structuri megalitice.
    Și au înghețat așa de rapid că ele levitau la propriu în gheață?
  Ei bine mi se pare că vre-o apă sau ceva le-a lovit și le-a distrus și în timp ce se aflau în aer, cumva au înghețat acolo. Indiferent ce s-a întâmplat, s-a petrecut foarte repede.
    Cât de multe corpuri au fost găsite în aceste excavări?
   Nu mi s-a spus.
    Dar au fost suficient de mulți, ca să vadă în asta o descoperire nouă majoră?
   Da, aceasta a fost o civilizație care a avut vre-un fel de eveniment catastrofic care s-a petrecut foarte rapid și nu au avut timp să reacționeze.
   Deci, ce altceva a avut Gonzales să-ți spună, când ai avut a doua întâlnire cu el?
  El a menționat de asemenea că în timpul petrecut la Anshari, a văzut lucruri ciudate, asta înainte să nu mai fie bine-venit acolo. Ei se plângeau cumva, deoarece el se plimba de colo colo, făcând misiuni de recunoaștere față de tot ceea ce era acolo jos.
   Corect.
   Iar în timpul unei misiuni de recunoaștere ale lui sau de mai multe ori, el a văzut doi preoți mergând pe un coridor și apoi intrând ca printr-un perete de peșteră. Iar el i-a urmărit și nu a putut trece prin perete. În a treia dată când i-a văzut ... de fiecare dată el căuta o cale să intre, iar după ce s-a uitat în jur destul de mult, a văzut niște crăpături sau fisuri în perete  prin care s-a putut uita și i-a văzut pe acești 2 preoți Anshari, vorbind cu un număr de  giganți, de înălțimi diferite ...
    Giganți umani?    Da.
   Iar unul dintre ei stătea pe un bolovan mare, își ținea fruntea cu mâna și gemea în timp ce comunica cu ei. Și nu am mai primit nicio altă informație, în afară de aceasta. La puțin timp după asta, el a fost rugat să plece. Gigantul părea stresat.
    Tu ai vreo speculație pentru motivul pentru care gigantul era stresat?
   El a spus că el a crezut că ei ori erau prizonieri sau erau refugiați. Iar ei erau foarte nefericiți. El chiar nu știa și nici eu nu știu.
    În regulă, deci a mai fost ceva semnificativ ce ți-a spus Gonzales în acest moment?
  După asta, el a mai menționat doar câteva lucruri doar în trecere. El a menționat ... câteva lucruri despre ce se întâmpla la suprafața Pământului. El a spus că grupurile sindicale și cele ale Alianței Pământului nu ajungeau nicăieri cu negocierile și a afirmat că grupurile sindicale insistau ca ori sunt iertate toate sau niciunul dintre ele să nu fie iertate.
   Ei nu au vrut ca niciunul dintre oamenii de jos sau oamenii care au lucrat cu ei fără să vrea  să fie iertați, decât dacă și ei erau iertați.
   Da, dar dacă o persoană calcă pe un gândac și altcineva este un ucigaș în masă, cum poți să faci pe toată lumea responsabil în mod egal?
   Ei bine, acolo se află cu negocierile. El a discutat de asemenea ... câteva lucruri minore, cum ar fi : grupurile din serviciile de informații militare au urmărit DH, active din Departamentul Securității Domestice care erau implementate în liniște, prin tot Statele Unite, pregătindu-se pentru tulburări sociale. Ei ... serviciile de informații militare au auzit că DHS era pregătită să oprească orice răscoală publică cu violență, orice răscoală cu violență.
     Deci tu spui că aceste active sunt amplasate din cauza unei mișcări anticipate a alianței  împotriva cabalei în America sau ceva de genul acesta?
  El nu a specificat. Ei se pregăteau pentru vre-un fel de răscoală publică. Iar grupurile serviciilor de informații militare au început să pună active, active militare cum ar fi operatori speciali, operatori ai forțelor speciale, în poziție pentru a umbri aceste grupuri,  oferindu-le slujbe în anumite zone încercând să se amestece printre ei în timp ce observă ce se întâmplă și să-i împiedice să facă ceea ce vor să facă.
   El a menționat de asemenea că exista o îngrijorare, că el nu credea că sindicatele vor permite ca Trump să devină președinte chiar dacă ei vor trebui să-l înjunghie în ziua  instaurării, asta este ceea ce a spus.
    Serios? Ei bine, o mulțime de oameni, cel puțin cei din mass media de stânga, ei cred că Trump este un rasist și un misogin și așa și pe dincolo ... dar tu spui că ei continuă să creadă că el de fapt nu este un membru al cabalei, că el chiar va face ceva pozitiv pentru noi, dacă va fi ales?
   Ei bine, ei cred că el nu este o marionetă a cabalei și că el nu este foarte controlabil. Și că dacă va avea această poziție, asta va fi foarte rău pentru sindicate.
     Deoarece lor le place un președinte care în esență, este o marionetă pentru ei.
  Este ultimul lor bastion de control. Gonzales a spus de asemenea că în timpul acestor negocieri, au insistat ca să nu existe o dezvăluire totală ... că ei doresc o dezvăluire controlată de-a lungul unei perioade de 100 de ani.
     Că ... după cum ți-am mai spus în trecut, ei cred că este iresponsabil, că asta va cauza un colaps social și economic, care va vătăma țări, țări victimizate de către cabală vor dori să contra-atace, că asta nu va fi bine pentru umanitate. De fapt nu va fi bine pentru cabală.
     Deci ei încă presează pentru această dezvăluire parțială.
  Da, și o mulțime dintre alianțe sunt de acord cu asta.
     Dar eu credeam că tu mi-ai spus mai devreme în acest an, când ai vorbit cu Gonzales, că ei au concluzionat că dezvăluirea parțială este imposibilă.
  Ei bine, Alianța PSS crede asta.
     Poate că grupurile Alianței Pământului cred că pot să evite.     
  Corect. Ei se opun de asemenea la orice scurgere de informații. Ei cred că și asta ar fi iresponsabil. Deja și-au dat seama că dacă va exista vre-un tip de scurgere de informații se va realiza în jeturi, deoarece cabala are ... ei sunt pregătiți pentru asta.
   Ei sunt pregătiți să oprească internetul și să facă orice altceva este necesar să micșoreze daunele scurgerii de informații, deci ei vor trebui să le elibereze câte puțin odată.
    Deci, a existat și altceva în acest punct pe care Gonzales trebuia să ți-l spună în această întâlnire?
   Ei bine, el a menționat de asemenea că aceste grupuri sindicale erau fericite cu faptul că au fost fericite să creeze dizarmonie rasială și răscoale în anumite zone, iar ei se așteaptă să folosească asta ca pe o pârghie pe mai departe în societatea noastră, în viitor.
     Asta are sens.
  Iar apoi ei au trecut prin câteva din amenințările mai vechi pe care le-am acoperit înainte  despre super vulcanii de sub oceane care amenință să explodeze și să cauzeze un eveniment la nivel de extincție.
   Ei amenință să ... după cum am spus, să oprească internetul, există o mulțime de  amenințări, o mulțime de politici pe marginea prăpastiei pe care grupurile sindicale ...
     Ei bine, dar după cum am discutat se pare că ei nu vor fi autorizați să facă chestia asta  deoarece liberul arbitru al umanității nu permite ca să se întâmple asta. Tu ai fi de acord cu asta?
  Da, toate tentativele grupurilor sindicale de a porni Cel de-al 3-lea Război Mondial au să cauzeze  probleme mari ca acestea, au fost lipsite de succes.
     Ei bine, aceasta este prima dată când tu ai avut acces cu adevărat la Alianța PSS de când s-a întâmplat toată chestia cu Certărețul, deși Gonzales nu mai era în chestia asta, tu ai spus că era în contact cu ei. Deci Alianța avea ceva să-ți spună prin Gonzales?
  Ei bine, ei au vrut să-mi ofere vre-un fel de ramură de măslin și de asemenea ei au spus că îl vor face pe acest personaj Certărețul, să-și ceară scuze de la mine, în mod public.
    Public ... unde?
  În fața tuturor apropiaților lui. Eu nu am fost prea interesat să-l mai văd pe acel tip din nou, așa că ... chestia asta nu mi-a atras interesul absolut deloc, dar am vrut să știu mai mult despre ramura de măslin pe care ... sigur ... Gonzales mi-a oferit informația și era în esență aceiași ofertă pe care mi-au făcut-o și înainte prin Certăreț dar într-un mod negativ.
     Ei bine, tu ai menționat înainte că ei au niște tehnologii de vindecare destul de avansate  acolo sus ... tu i-au rugat vreodată să te ajute cu vre-una din chestiile alea?
   Da, astea au fost bălăbănite prin fața ochilor mei de câteva ori, iar ei au afirmat că dacă ei încă mai au acces la LOC (Comandamentul Operațiunilor Lunare) înainte să le expună oamenii, vor face chestia asta disponibilă pentru mine, dar vor face disponibili pentru mine ceea ce aveau, ceea ce însemna ceva tehnologii de vindecare.
     Acum, Certărețul ți-a oferit ceva de muncă în serviciile de informații, lucrând pentru alianță, unde se pare că tu nu vei mai putea fi capabil să vorbești cu mine sau oricine în emisiune,  despre ceea ce se mai întâmplă și că tu ai prelua ceea ce făcea Gonzales ceea ce se pare că el nu este așa de fericit acum că el este vindecat.
  Era exact aceiași ofertă, pe care mi-a oferit-o Certărețul.
     Ei au readus-o pe masă.
  Ei au readus-o pe masă, dar au dat o direcție pozitivă acesteia. Era exact același aranjament, iar eu am refuzat politicos.
     Ei bine, se pare că dacă rolul tău este să împărtășești informații și evident, dacă faci asta, toată acea informație va fi oprită.
  Ei bine, eu nici nu vreau să fiu sub controlul unui grup de sociopați.
   Deci cum s-a terminat această întâlnire cu Gonzales?
  S-a terminat cumva abrupt, din nou. De data asta sferele au venit pentru amândoi și am fost luați amândoi. Iar eu am sfârșit acasă.

  Vă mulțumesc că vă uitați.


  Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


Link 4  Linkuri alternative: AICI 1  și AICI 2.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...